Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 7.06.2012.

Frle

Recommended Posts

TrellebFF-Landskrona BoIS

svedska druga.

Malo mi je cudan kof na goste 3.20 koji se nalazi na 6 mjestu dok domacin na 14mjestu od njih 16.

Landskrona BoIS je od 10 utakmica uzeo 5 win,1x i 4 lose,omjer im je 17:15 sto bi znacilo da po utakmici daju te prime gol.

Forma im je : 3-0-3-3-0-3 znaci 4 pobjede od 6 utakmica.Imaju 3 napad u ligi po efikasnosti.

TrellebFF samo 6 bodova u 10 utakmica,gol razlika 11:16 znaci isto redovito primaju i daju.Zadnja pobjeda kod kuce im je prije 5 kola protiv posljednjeg plasiranog(ume-a) sa 4-2

Dakle moj tip ce biti TrellebFF/odg3+-Landskr DA 2.05 @ SS

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

u zadnje mi vrijeme posao i ostale obaveze ne ostavljaju puno vremena za ovaj forum pa idem danas iskoristit neradni dan..

MLB stanje:-420kn

NY Yankees-Tampa Bay Rays under 8 runs 1,85

Oakland Athletics-Texas Rangers 2 1,60

Houston Astros- St.Louis Cardinals 2 1,62

kvota: 4,80  Expekt

ulog:10 eura

dobitak:48 eura

Yankees-Rays igram under jer su i Price i Sabathia izvrsni bacači i jako malo runova dozvoljavaju. Istina da je rizik igrat undere na utakmice Yankeesa, ali ovakvu jednostavno ne mogu a da ne odigram.

Za Texas baca Darvish koji mi u zadnja tri starta nije izgledao više onako dobar kao na početku sezone, ali ipak previše je plaćen da bi bacao 4 lošije utakmice na red, a i prekvalitetan je, Oakland ima jednu od najslabijih napadačkih ekipa i malo lošijeg startnog bacača kojeg bi Hamilton, Beltre, Napoli i društvo morali probit što prije da se  ne zakomplicira utakmica..

Što se tiče St.Louisa, oni se ne smiju dozvolit šamaranje kakvo im ponudili Metsi, čak i Houston dobio prvu tekmu. Uglavnom Lynn je odličan bacač i po meni Houston danas nema šta tražiti. Istina da Happ za Houston u zadnje vrijeme baca vrlo dobro, ali vjerujem da ovo St.Louis mora dobiti jer su napadački kvalitetniji i uz boljeg bacača ovo moram odigrati.

Ne volim igrati za veće uloge ništa osim singlove tako da samo 10 eura uplata iako sam vrlo siguran da će ovo proći. sretno..

P.S. Ispratio sam Stosur i Šarapovu pa da se ne čudite ako jedna od njih padne..:D

http://svijetkladjenja.com/forum/live/cetvrtak-07-06-2012/

Evo i ja sam odabrao St. Louis.. Texas sam preskočio a na Yenkije idem više jer su mi draži s obzirom da su oba bacača vrhunska :)

druže, ako ova tekma ode u over ja neznam šta ću napravit pa nek oni tebi budu koliko god dragi...:D Oba su bacača vrhunska i to si sam napisao i nije mi jasno zašto onda igraš over... ali ajde.. svatko igra što želi...

Evo bez previše filozofiranja danas  8)

Bjelorusija - Litva (1)(1.60)

Bjelorusi su ipak kvalitetnija momčad, igraju na svom terenu i vjerujem da je to dovoljno da s lakoćom pobijede slabašnu Litvu.

Boston Celtics - Miami Heat (x2)(1.70)

Vjerujem da će Miami danas gristi. Ipak je ovo za njih biti ili ne biti i vjerujem da će pobijediti iako mislim da će im biti teško i iz tog razloga igram x2.

Stosur bem te u naocale,kapa sta se zamaskirala jel corava ili?ko da banku ide orobit k ne vidi.nikad vise na taj zenski tenis aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ubilaaaaaaaa me  >:( >:( >:(

a sad sam ponovno uplatio van svake pameti:

1.set  Qureshi A. U. H./Rojer J-J. -- Bryan B./Bryan M --1 (3,5 koef)

1.set  Kvitova P. (Cze)--Sharapova M. (Rus)--1  (2,5) koef

ulog 60 kuna dobitak 500, i svaki solo po 200

i pobjede

Qureshi A. U. H./Rojer J-J. -- Bryan B./Bryan M. --1 (3,95 koef)

Kvitova P. (Cze)--Sharapova M. (Rus)--1--(2,7 koef)

ulog 60 kuna ,dobitak 609 kuna i solo po 200

sve ili ništa :)

u zadnje mi vrijeme posao i ostale obaveze ne ostavljaju puno vremena za ovaj forum pa idem danas iskoristit neradni dan..

Yankees-Rays igram under jer su i Price i Sabathia izvrsni bacači i jako malo runova dozvoljavaju. Istina da je rizik igrat undere na utakmice Yankeesa, ali ovakvu jednostavno ne mogu a da ne odigram.

Za Texas baca Darvish koji mi u zadnja tri starta nije izgledao više onako dobar kao na početku sezone, ali ipak previše je plaćen da bi bacao 4 lošije utakmice na red, a i prekvalitetan je, Oakland ima jednu od najslabijih napadačkih ekipa i malo lošijeg startnog bacača kojeg bi Hamilton, Beltre, Napoli i društvo morali probit što prije da se  ne zakomplicira utakmica..

Što se tiče St.Louisa, oni se ne smiju dozvolit šamaranje kakvo im ponudili Metsi, čak i Houston dobio prvu tekmu. Uglavnom Lynn je odličan bacač i po meni Houston danas nema šta tražiti. Istina da Happ za Houston u zadnje vrijeme baca vrlo dobro, ali vjerujem da ovo St.Louis mora dobiti jer su napadački kvalitetniji i uz boljeg bacača ovo moram odigrati.

Ne volim igrati za veće uloge ništa osim singlove tako da samo 10 eura uplata iako sam vrlo siguran da će ovo proći. sretno..

P.S. Ispratio sam Stosur i Šarapovu pa da se ne čudite ako jedna od njih padne..:D

Evo i ja sam odabrao St. Louis.. Texas sam preskočio a na Yenkije idem više jer su mi draži s obzirom da su oba bacača vrhunska :)

druže, ako ova tekma ode u over ja neznam šta ću napravit pa nek oni tebi budu koliko god dragi...:D Oba su bacača vrhunska i to si sam napisao i nije mi jasno zašto onda igraš over... ali ajde.. svatko igra što želi...

Ja igram Yenkise ne over..over igra Gremljin :D

Ja igram Yenkise ne over..over igra Gremljin :D

ma nek igra tko god ovdje over ja ću i dalje tvrdit da će biti under...

Pa sam vam reko da ja ispratio ove dvije ženske i da vas ne čudi ako jedna padne... tako da bolje da mene kunete nego Samantu...:D

ajde dečki pustite bejzbol...STIGLA mi DOJAVA za islandski kup prije tri minute na pol/kraj   STJARNAN-GROTA iz 2 u 1 ...do sada mi čovjek 4 puta javio za to i triput je prošlo (mislim na dojave)...nije loše da se proba u lutriji za stotku ;) ;)

šefe moj ti ili imaš 15 godina ili si strašno glup i naivan čovjek, kao prvo nitko ti neće bespaltno reći dojavu, kao drugo dojave prijelazi nisu tako česti i zna ih mali broj ljudi, kao treće da je to stvarno dojava da si ti siguran 100% digao bi kredit i stavio na azijskim kladionicama 5000 eura, tako da enbudi smiješan i šuti,pun mi j k... takvih debila više

ajde dečki pustite bejzbol...STIGLA mi DOJAVA za islandski kup prije tri minute na pol/kraj   STJARNAN-GROTA iz 2 u 1 ...do sada mi čovjek 4 puta javio za to i triput je prošlo (mislim na dojave)...nije loše da se proba u lutriji za stotku ;) ;)

šefe moj ti ili imaš 15 godina ili si strašno glup i naivan čovjek, kao prvo nitko ti neće bespaltno reći dojavu, kao drugo dojave prijelazi nisu tako česti i zna ih mali broj ljudi, kao treće da je to stvarno dojava da si ti siguran 100% digao bi kredit i stavio na azijskim kladionicama 5000 eura, tako da enbudi smiješan i šuti,pun mi j k... takvih debila više

jedino tko ovdje jest de*** to si onda ti "torres1" (sory "goksime ali nemrem mu ne vratiti) jer očito si nepismen i ne čitaš sa razumijevanjem, tri od četiri puta je prošlo i to sam napisao (prije tri mjeseca zadnji puta sam imao takav par i prošo je) i te dojave nisu česte...stoga te molim da svoje frustracije liječiš na mjestima gdje se one liječe jer ne želim da se ovdje vrijeđa ili omalovažava...nadam se da si shvatio poantu, znači knjigu u ruke i čitaj lektiru  :o

prijatelju,nemas pravo napadat covika. niko nece umrit ako isprati sa 10-15 kn "dojavu".. svi mi znamo da to ne drzi vodu,al opet,isplati se probat. i sam san par puta ispratija sa 10-ak na 200. i prode svaka treca,cetvrta. malo si nastupija preagresivno, i meni je pun ku*** ljudi koji se kurce na internetu.. pa to ne govorin okolo ;)

jedino tko ovdje jest de*** to si onda ti "torres1" (sory "goksime ali nemrem mu ne vratiti) jer očito si nepismen i ne čitaš sa razumijevanjem, tri od četiri puta je prošlo i to sam napisao (prije tri mjeseca zadnji puta sam imao takav par i prošo je) i te dojave nisu česte...stoga te molim da svoje frustracije liječiš na mjestima gdje se one liječe jer ne želim da se ovdje vrijeđa ili omalovažava...nadam se da si shvatio poantu, znači knjigu u ruke i čitaj lektiru  :o

Prije svega i ono najvažnije jest da ovo uopče nije za ovaj topic... ;D

gremljin pusti ti ove nezahvalne ljude jbt teb hvala šta si to podilia s nama pa sad ako prode FALA TI ako ne svejedno fala vise sreće drugi put... Al iman neki osjećaj da će proć

mislim da je svima nama ovdje jedini interes zarada, dobro, može se malo i "pospikat" i pročavrljat, ali stvarno ne znam zašto bih ja bacao "patke" kad nisam do sad pa niti nemam namjere ubuduće...i ja sam napisao da se samo provjerene informacije neka stavljaju ( pri tome mislim na to da ako je bilo kakvih "dojava" i ako su prolazile večinom onda se od toga informatora valja i uzeti ), ali nitko nikoga ne sili ni na što, jel tako?

Napokon sam dočeko  pobjedu Kirilenko/Petrova nadam se da je neko čeko sa mnom i da je jednako sretan..

ne znam da li ću biti sutra tu pa da odma kažem da pucate na ove dvije protiv Errani/Vinci jer Errani je umorna od ovoga danas i mislim da će joj misli bježat prema Sharapovoj ,a i vrijeme je ,pogotovo nakon ova dva zadnja preokreta da im Kiril7Petrova uzmu finale..

I da čekam još texas ,gube od Oaklanda  1:0 ..Jel se trebam sekirat?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use