Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 7.06.2012.

Frle

Recommended Posts

gledam ponudu i ne vjerujem...braća bryan - quershi/rojer tip 2 (3,5)...pa mislim da je vrlo lako moguće da braća bryan popuše...i ne znam zak su stavili tak veliku kvotu na quershi/rojer...to je totalno podcjenjivanje... ja ću odigrati više gemova na jednom a za manji ulog čistu 2...

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

corinthians - figuirense  tim2 daje gol @1,55  brazil 1.

(7 puta je figuirense gostova kod corinthiansa,u tih 7 navrata postigli su 12 golova, svaki put najmanje 1 gol je bia u mrezi corinthiansa.. pametnome dosta)

REZULTAT: 1:1

Trelleborg - Landskrona  tim2 daje gol @1,35  ili oba tima daju gol - NE @2,05 švedska 2.

(u 10 kola landskrona je 17 puta zabila, u 9 kola trelleborg je 16 puta primija. idemo landskrona! :)  sta se tice ovog da nece oba tima dat gol.. pa to je cisto zbog dosadasnjih susreta... u 6 medusobnih utakmica samo je 1 put prosao pik oba daju gol..  cisto da se proba radi kvote odigrat..)

REZULTAT: 0:1 prosla oba pika.. ja san isa na sigurno pa odigra ovu kvotu 1,35.. al eto bitno da je prolazno!

roasso kumamoto - mito hollyhock  tim2 daje gol @1,35  japan 2.

(ovo igram prvenstveno zbog toga sta mi je dosta mainstream tiketa.. koje u zadnje vrime triba bit jebeni junak za naredat 6-7 parova i pogodit sve a da su kvote povise 1,3.. a drugi razlog je taj sta je roasso kumamoto 3. od 22 momcadi u ligi po broji primljenih golova (24 gola u 17 kola)

REZULTAT: 2:1

toliko od mene,sritno ekipa!

pozz svima .....

Stosur - Errani  1    1,55 HL      ;D

Stosur igra odlično na zemlji a ako se dobro sjećam (ispravite me ako sam se zeznuo) ona je i osvojila roland garros prije koju godinu..... Ima srce, dobar return, a igra protiv igračice kojoj zemlja nije baš prva podloga a ako još u obzir uzmete činjenicu da stosur vodi 5-0 u međusobnim susretima, mislim da je ovo zicer dana...

sretno svima....

još jedan tenis s moje strane

Sharapova - Kvitova  1    1,45 SS        ;D

28/04/2012 sharapova je na zemlji dobila Kvitovu glatko 2-0  u Stuttgartu u polufinalu  rezultatom 4:6 6:7

a i da nisu igrale nedavno, ja bih ovo odigrao na osjećaj ili ti HUNCH jer mislim da Sharapova puno bolje igra na zemlji...

sretno svima.....

21.5/Stosur S. - Errani S. 2 1.95

U zenskom dijelu Roland Garrosa prvi polufinalni mec igraju Samantha Stosur i Sara Errani. Samantha Stosur australijanska predstavnica rodjena 30.3.1984 i trenutno zauzima 6 WTA pozicijiu. Ona ove sezone nema pretjerano dobrih rezultata sto nismo od nje navikli gledati , najbolji rezultati su joj finale Dohe koje je izgubila od Azarenke i polufinale Charlestona koje je izgubila od Serene Williams. Do ovoga polufinala stigla je veoma lakim pobjedama nad Baltachom 6-4 6-0 , Falconi 6-1 6-4 , Petrovom 6-3 6-3 , Stephens 7-5 6-4 i Cibulkovom 6-4 6-1. Sara Errani talijanska je predstavnica koja zauzima 24 WTA mjesto. O njom sam vec pisao , odlicna ove godine na zemlji na kojoj ima scor 22/2. Osvojila je zemljane turnire u Acapulcu , Barceloni i Budimpesti. Ovo joj je najbolji rezultat na Roland Garrosu jer do sada nije prolazila drugo kolo , a do ovoga rezultata dosla je pobjedama nad Dell'Acquom 4-6 6-2 6-2 , Oudin 6-2 6-3 , Ivanovic 1-6 7-5 6-3 , Kuznetsovom 6-0 7-5 i Kerber 6-3 7-6. Ove dvije tenisacice do sada su se susrele 5 puta i svih 5 puta pobjedu je odnjela Stosur. Zadnji mec odigrale su ove sezone u Rimu kada je Stosur pobijedila s 6-3 7-5. Danas ocekujem mec mozda u 3 seta ali da ce pobjedu na kraju odnjeti Stosur. Ali sam se odlucio za malo sigurniju opciju a to je over gemova jer su obje tenisacice na ovom turniru u odlicnim formama i borit ce se svim snagama za ulazak u finale i mislim da je ovo jako dobra opcija.

Sharapova M. - Kvitova P. 1 1.40

Drugi polufinalni mec zenskog dijela Roland Garrosa cine Maria Sharapova i Petra Kvitova. Maria Sharapova ruska je predstavnica rodjena 19.4.1987 i trenutno zauzima 2 WTA poziciju. Ima odlicnu sezonu iza sebe , osvojila je Stuttgart i Rim , igrala finala Australian Opena , Indian Wellsa i Miamia. Ima veliku prili zasjesti na prvo mjesto wta liste nakon sto je Azarenka ispala u osmini finala od Ciublkove. Sharapova je do polufinala stigla pobjedama nad Cadantu 6-0 6-0 , Moritom 6-1 6-1 , Peng 6-2 6-1 , Zakopalovom 6-4 6-7 6-2 i Kanepi 6-2 6-3. Petra Kvitova mlada je ceska tenisacica rodjena 8.3.1990 i trenutno se nalazi na 4 WTA mjestu. Ove sezone osvojila je Hopman Cup , i igrala polufinala Sydneya , Australian Opena i Stuttgarta. Do polufinala Roland Garrosa stigla je pobjedama nad Barty 6-1 6-2 , U.Radwanskom 6-1 6-3 , Bartchikovom 6-2 4-6 6-1 , Lepchenko 6-2 6-1 i Shvedovom 3-6 6-2 6-4. Ove 2 tenisacice do sada su se susrele 5 puta i Sharapova vodi u omjeru s 3-2 , a 2 pobjede je ostvarila ove sezone. Danas dajem prednost Sharapovoj koja uz motiv osvajanja Grand Slama ima motiv prelaska na 1 wta mjesto. Trenutno je Sharapova u boljoj formi sto vidimo i po rezultatima i nadam se da ce opravdati ocekivanja.

pozz svima .....

Stosur - Errani   1    1,55 HL      ;D

Stosur igra odlično na zemlji a ako se dobro sjećam (ispravite me ako sam se zeznuo) ona je i osvojila roland garros prije koju godinu..... Ima srce, dobar return, a igra protiv igračice kojoj zemlja nije baš prva podloga a ako još u obzir uzmete činjenicu da stosur vodi 5-0 u međusobnim susretima, mislim da je ovo zicer dana...

sretno svima....

bila je u finalu 2010. protiv schiavone al nije osovjila... al vjerujem da danas pobjeđuje tako da ću taj par ispratiti...

Po meni također kao i vama gore Stosur i Sharapova prolaze.Kod Erranni je slaba točka servis i mislim da će to snažna Samantha znat iskoristit.Iako Errani pokazuje igru koja je na vrhunskoj razini ipak mislim da to neće biti dosta za proć u finale.Sharapova mi je bila favorit i prije početka RG jer ove godine na zemlji igra odličan tenis i nad svima dominira,iako Kvitova nikako nije mačiji kašalj uvjerenja sam da konačan ishod ide u korist Ruskinje.

gledam ponudu i ne vjerujem...braća bryan - quershi/rojer tip 2 (3,5)...pa mislim da je vrlo lako moguće da braća bryan popuše...i ne znam zak su stavili tak veliku kvotu na quershi/rojer...to je totalno podcjenjivanje... ja ću odigrati više gemova na jednom a za manji ulog čistu 2...

To sam ja odigro na prošlom turniru ..Mogli su ih dobit ,nekoliko puta su imali brejk loptu ,nisu uspjeli iskoristit..braća Bryan jesu ..Bilo je 6:4-6:4.. Ja ću isto protiv braće igrat ,čisto iz gušta ,idu mi na k... :)

Guest 4GrandSlams

Pozdrav, kao što sam najavio trava i češće analize od mene

Danas sam uočio 3 odlična para u koje sam sigurniji nego prijašnjih dana

1. J.Zopp-K.De Schepper 1 1.60 Čista jedinica po meni, Zoppu paše brze podloge ima odličan servis, pokazao na RG da zna i u igri zadati odličnih udarca gdje je Gusku namučio u sva 3 seta.

2. Stosur - Errani 1 1.50 Stosur kada nabi servis ova ga neće moc vratiti, igra aresivniju igru bolju i ove godine opet ide u finalu, a sada dali ce ga osvojiti vidjet čemo

3. Boston - Miami 7.5 1 1.25  Da Boston u završnoj utakmici neće izgubiti sa 8 razlike, definitivno jer JAmes Wade nemogu protiv cijele momčadi.  I danas Boston ide u finale

Sretno nemam previše vremena pa su analize skraćene  :)

Pozdrav, kao što sam najavio trava i češće analize od mene

Danas sam uočio 3 odlična para u koje sam sigurniji nego prijašnjih dana

1. J.Zopp-K.De Schepper 1 1.60 Čista jedinica po meni, Zoppu paše brze podloge ima odličan servis, pokazao na RG da zna i u igri zadati odličnih udarca gdje je Gusku namučio u sva 3 seta.

2. Stosur - Errani 1 1.50 Stosur kada nabi servis ova ga neće moc vratiti, igra aresivniju igru bolju i ove godine opet ide u finalu, a sada dali ce ga osvojiti vidjet čemo

3. Boston - Miami 7.5 1 1.25  Da Boston u završnoj utakmici neće izgubiti sa 8 razlike, definitivno jer JAmes Wade nemogu protiv cijele momčadi.  I danas Boston ide u finale

Sretno nemam previše vremena pa su analize skraćene  :)

Slazem se sa svime , sve vec odigrano  8)

Sharapova ( -4,5)-Kvitova  2  1,85              21,5     2   1,85

Vidim da danas svi vec imate dva zicera na listicima a medu njima je i " lagana " pobjeda Sharapove nad Kvitovom.

Ja se s tim ne bih slozio iz 2 razloga:

- prvi razlog je taj sta je Sharapova trebala ispast protiv Zakopalove i samo joj je dragi Bog pomogao da ostane u natjecanju,vec je na pola bila pred ispadanjem ali po meni na žalost Klara nije uspjela iskoristit tu prednost.Taj mec se je igrao preko 3 sata.

-drugi razlog je taj sta mislim da je Kvitova psihicki  puno jaca od Sharapove a to se je najbolje vidlo jucer protiv Shvedove kada se je u 3. setu vratila sa 2:4 i na kraju slavila sa 6:4.

Po meni je najsigurnije ovaj mec odigrati preko 21,5 gem ili hendikep da Kvitova nece izgubit sa vise od 4 gema.

Sretno tko ce ispratiti.

u zadnje mi vrijeme posao i ostale obaveze ne ostavljaju puno vremena za ovaj forum pa idem danas iskoristit neradni dan..

MLB stanje:-420kn

NY Yankees-Tampa Bay Rays under 8 runs 1,85

Oakland Athletics-Texas Rangers 2 1,60

Houston Astros- St.Louis Cardinals 2 1,62

kvota: 4,80  Expekt

ulog:10 eura

dobitak:48 eura

Yankees-Rays igram under jer su i Price i Sabathia izvrsni bacači i jako malo runova dozvoljavaju. Istina da je rizik igrat undere na utakmice Yankeesa, ali ovakvu jednostavno ne mogu a da ne odigram.

Za Texas baca Darvish koji mi u zadnja tri starta nije izgledao više onako dobar kao na početku sezone, ali ipak previše je plaćen da bi bacao 4 lošije utakmice na red, a i prekvalitetan je, Oakland ima jednu od najslabijih napadačkih ekipa i malo lošijeg startnog bacača kojeg bi Hamilton, Beltre, Napoli i društvo morali probit što prije da se  ne zakomplicira utakmica..

Što se tiče St.Louisa, oni se ne smiju dozvolit šamaranje kakvo im ponudili Metsi, čak i Houston dobio prvu tekmu. Uglavnom Lynn je odličan bacač i po meni Houston danas nema šta tražiti. Istina da Happ za Houston u zadnje vrijeme baca vrlo dobro, ali vjerujem da ovo St.Louis mora dobiti jer su napadački kvalitetniji i uz boljeg bacača ovo moram odigrati.

Ne volim igrati za veće uloge ništa osim singlove tako da samo 10 eura uplata iako sam vrlo siguran da će ovo proći. sretno..

P.S. Ispratio sam Stosur i Šarapovu pa da se ne čudite ako jedna od njih padne..:D

u zadnje mi vrijeme posao i ostale obaveze ne ostavljaju puno vremena za ovaj forum pa idem danas iskoristit neradni dan..

MLB stanje:-420kn

NY Yankees-Tampa Bay Rays under 8 runs 1,85

Oakland Athletics-Texas Rangers 2 1,60

Houston Astros- St.Louis Cardinals 2 1,62

kvota: 4,80  Expekt

ulog:10 eura

dobitak:48 eura

Yankees-Rays igram under jer su i Price i Sabathia izvrsni bacači i jako malo runova dozvoljavaju. Istina da je rizik igrat undere na utakmice Yankeesa, ali ovakvu jednostavno ne mogu a da ne odigram.

Za Texas baca Darvish koji mi u zadnja tri starta nije izgledao više onako dobar kao na početku sezone, ali ipak previše je plaćen da bi bacao 4 lošije utakmice na red, a i prekvalitetan je, Oakland ima jednu od najslabijih napadačkih ekipa i malo lošijeg startnog bacača kojeg bi Hamilton, Beltre, Napoli i društvo morali probit što prije da se  ne zakomplicira utakmica..

Što se tiče St.Louisa, oni se ne smiju dozvolit šamaranje kakvo im ponudili Metsi, čak i Houston dobio prvu tekmu. Uglavnom Lynn je odličan bacač i po meni Houston danas nema šta tražiti. Istina da Happ za Houston u zadnje vrijeme baca vrlo dobro, ali vjerujem da ovo St.Louis mora dobiti jer su napadački kvalitetniji i uz boljeg bacača ovo moram odigrati.

Ne volim igrati za veće uloge ništa osim singlove tako da samo 10 eura uplata iako sam vrlo siguran da će ovo proći. sretno..

P.S. Ispratio sam Stosur i Šarapovu pa da se ne čudite ako jedna od njih padne..:D

http://svijetkladjenja.com/forum/live/cetvrtak-07-06-2012/

Evo i ja sam odabrao St. Louis.. Texas sam preskočio a na Yenkije idem više jer su mi draži s obzirom da su oba bacača vrhunska :)

E ovako.. Pogledajte si malo ovo, meni se čini dosta izgledno ..Znači  CRNA GORA: Prva Crnogorska Liga - Ispadanje

Mornar Bar - Berane čet 17:30 1,75 3,30 4,20        3:0

Tip 1

03/06/2012 Prva Crnogorska Liga Baraž Berane vs. Mornar P - 1:2

30/05/2012 Druga liga Crne Gore Mornar vs. Iskra P - 4:0

26/05/2012 Druga liga Crne Gore Kom vs. Mornar P - 1:4

20/05/2012 Druga liga Crne Gore Mornar vs. Čelik P - 3:1

13/05/2012 Druga liga Crne Gore Jedinstvo vs. Mornar P - 1:2

09/05/2012 Druga liga Crne Gore Mornar vs. Petnjica P - 5:1

03/06/2012 Prva Crnogorska Liga Baraž Berane vs. Mornar I - 1:2

30/05/2012 Prva Crnogorska Liga Zeta vs. Berane I - 4:2

26/05/2012 Prva Crnogorska Liga Berane vs. Petrovac I - 1:2

19/05/2012 Prva Crnogorska Liga Mladost vs. Berane I - 4:1

12/05/2012 Prva Crnogorska Liga Berane vs. Grbalj N - 1:1

09/05/2012 Prva Crnogorska Liga Dečić vs. Berane I - 1:0

Naletio na jedan zanimljiv par...

Tommy Robredo - Bautista 2   2.10   SS

Trenutno 470. igrač svijeta protiv 117-og. Tommy nije više što je bio i nema u zadnje vrijeme nikakve rezultate vrijedne spomena dok je Bautista dospio u polufinale Bordeauxa i četvrtfinale tunisa...

Je se to igra na travi?

CALTANISSETTA - zemlja

21.5/Stosur S. - Errani S. 2 1.95

U zenskom dijelu Roland Garrosa prvi polufinalni mec igraju Samantha Stosur i Sara Errani. Samantha Stosur australijanska predstavnica rodjena 30.3.1984 i trenutno zauzima 6 WTA pozicijiu. Ona ove sezone nema pretjerano dobrih rezultata sto nismo od nje navikli gledati , najbolji rezultati su joj finale Dohe koje je izgubila od Azarenke i polufinale Charlestona koje je izgubila od Serene Williams. Do ovoga polufinala stigla je veoma lakim pobjedama nad Baltachom 6-4 6-0 , Falconi 6-1 6-4 , Petrovom 6-3 6-3 , Stephens 7-5 6-4 i Cibulkovom 6-4 6-1. Sara Errani talijanska je predstavnica koja zauzima 24 WTA mjesto. O njom sam vec pisao , odlicna ove godine na zemlji na kojoj ima scor 22/2. Osvojila je zemljane turnire u Acapulcu , Barceloni i Budimpesti. Ovo joj je najbolji rezultat na Roland Garrosu jer do sada nije prolazila drugo kolo , a do ovoga rezultata dosla je pobjedama nad Dell'Acquom 4-6 6-2 6-2 , Oudin 6-2 6-3 , Ivanovic 1-6 7-5 6-3 , Kuznetsovom 6-0 7-5 i Kerber 6-3 7-6. Ove dvije tenisacice do sada su se susrele 5 puta i svih 5 puta pobjedu je odnjela Stosur. Zadnji mec odigrale su ove sezone u Rimu kada je Stosur pobijedila s 6-3 7-5. Danas ocekujem mec mozda u 3 seta ali da ce pobjedu na kraju odnjeti Stosur. Ali sam se odlucio za malo sigurniju opciju a to je over gemova jer su obje tenisacice na ovom turniru u odlicnim formama i borit ce se svim snagama za ulazak u finale i mislim da je ovo jako dobra opcija.

lagano  8)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use