Jump to content
Želimo vam puno sreće, zdravlja, uspjeha, lijepih trenutaka, pogođenih parova i dobitnih listića u novoj 2025. godini! Sretna nova godina! 🎅 🎄 ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 06.06.2012

Guest 4GrandSlams

Recommended Posts

Guest 4GrandSlams

NBA Večer  :)

Pozdrav, moj večerašnji par je susret najbolje košarkaške lige na svijetu. Nba polufinalne utakmice. Prva utakmice se igra danas po Europskom vremenu 03:00 dok druga polufinala se igra sutra tj. prekosutra isto rano jutarnjim satima (Miami - Boston). Opkladu sam bacio na utakmicu Oklahome City protiv San Antonia. Večeras ide se ili u 7 utakmicu ili San Antonio ispada.  

Trenutna rezultat ovih dvije momčadi iz 5 utakmica iznosi 3:2 za Oklahomu City.

- Sada smo u situaciji da moramo pobijediti ili idemo kući. To nam je posao. Nećemo se sažalijevati - izjavio je Manu Ginobili.

Tome se i nadam danas, itekako mislim da će danas San Antonio pobijediti, jer se ipak radi o opstati ili otići. A San antonio je previše iskusna momčad koja ne smije dozvoliti 4:2 nakon što su vodili 0:2 u seriji.

U prošle dvije utakmice San Antonio je zabio točno 103 koša, dok je Oklahoma zabila 109 i 108. Ako danas žele proči dalje moraju u Oklahominoj dvorani zaustaviti najbolje igraće. (Durant Westbrook)

Ukoliko to San Antonio uspješno napravi, smatram kako bi mogli odvjesti ovu seriju i 7 utakmicu finalnu. Gdje bi imali podjednake šanse proći dalje. Danas moraju riskirati može se desiti dva ishoda ili pobijediti ili potpuno potonuti što se zna desitti sa momčadima kada love rezultat, ali ipak iz sigurnosti igram da nebuju izgubili sa 4.5 koša razlike, odnosno sa 5 koša.

Popodnevnim satima je bilo u Stanlybetu 5.5 granica ali su izbacili

Ljudi, pozdrav!

Vec duze vrijeme vas pratim, ali nisam nista pisao jer ne zelim se previse praviti pametan.

Medjutim, maloprije mi javise da je par Cordoba -  Real Valladolid blokiran! Kvota na prelaz 2/1 je bila spala sa 25 na 10 dok je par bio aktivan u BiH kladionicama (za Hrvatsku ne znam kakva je situacija).

Na bwinu jos uvijek postoji ponuda i kvota je 41  ::)

Predlazem nizi ulog, isplati se odigrati... ja sam ga pogurao sa 5EUR, a posto ce biti na LIVE-u, moze se oprobati u drugom poluvremenu uzet novac na tipovanju na Cordobu bude li nerijeseno ili jos bolje ako Cordoba bude gubila...

Za one sumnjicave, nek oprobaju srednji ulog na oba daju gol.

Sretno!  ;D

-11,5/Oklahoma City-San Antonio 2 1.25

O ovome paru se vec pisalo , ukratko Oklahoma vodi u seriji s 3:2 i veceras ima priliku pred svojim navijacima uzeti pobjedu i proci u veliko finale. Publika i domaci teren veceras ce biti na strani Oklahome ali mislim da se San Antonio nece predati jer moraju pobijediti ovu utakmicu. Gary Neal veceras ne igra za Spurse , prosjecno ubacuje oko 7 poena. Mislim da Spursi nece izgubiti preko 4 razlike ali izabirem sigurniju opciju a to je da Oklahoma ne dobija San Antonia preko 11 razlike jer mislim da se to jednostavno ne moze dogoditi i da ce Duncan , Parker i Ginobili dati sve od sebe da osvoje titulu jer im je ovo mozda posljednja sansa.

ja nekak imam osjećaj da bi oklahoma mogla "nakantat" san antonio..mislim da se vidi da su mlađi poletniji i vjerujem kako imaju više snage u ovom doigravanju a i po meni su kvalitetniji...u svakom slučaju više su pokazali nego san antonio... sve zavisi kako će otvoriti susret... mislim da će oklahoma ili nakantat ili izgubiti... možda se varam al bumo vidli :)

Ulm - Bamberg (-166,5) manje koševa znači... prošli susret u bambergu bilo je 98:72... danas očekujem ipak zatvoreniju tekmu jer mislim da će Ulm pokušati više pažnje usmjeriti na obranu... a i prevelika je granica tako da vrijedi uzeti...

U21 nogomet: Portugal - Albanija oba daju gol i 3+ (2,5)... gol razlika govori sve a i prošli susret su odgirali 2:2 tako da mislim da će portugal pobijediti ali da će albanija dati barem jedan gol...

portugal 15min. 2:1... kako lagano prošlo a dobra kvota...

Ulm - Bamberg (-166,5) manje koševa znači... prošli susret u bambergu bilo je 98:72... danas očekujem ipak zatvoreniju tekmu jer mislim da će Ulm pokušati više pažnje usmjeriti na obranu... a i prevelika je granica tako da vrijedi uzeti...

U21 nogomet: Portugal - Albanija oba daju gol i 3+ (2,5)... gol razlika govori sve a i prošli susret su odgirali 2:2 tako da mislim da će portugal pobijediti ali da će albanija dati barem jedan gol...

portugal 15min. 2:1... kako lagano prošlo a dobra kvota...

Moj naklon majstor  :)

Ljudi, pozdrav!

Vec duze vrijeme vas pratim, ali nisam nista pisao jer ne zelim se previse praviti pametan.

Medjutim, maloprije mi javise da je par Cordoba -  Real Valladolid blokiran! Kvota na prelaz 2/1 je bila spala sa 25 na 10 dok je par bio aktivan u BiH kladionicama (za Hrvatsku ne znam kakva je situacija).

Na bwinu jos uvijek postoji ponuda i kvota je 41  ::)

Predlazem nizi ulog, isplati se odigrati... ja sam ga pogurao sa 5EUR, a posto ce biti na LIVE-u, moze se oprobati u drugom poluvremenu uzet novac na tipovanju na Cordobu bude li nerijeseno ili jos bolje ako Cordoba bude gubila...

Za one sumnjicave, nek oprobaju srednji ulog na oba daju gol.

Sretno!  ;D

Valladolid imao 2 stopostotne sanse, lik udari loptu ko moja pokojna baba... uzas!

Može li san antonio zabit 100 komada i može li  Duncan preko 16.5?

hm.. moji pikovi za overe i undere veceras bi bili sljedeci:

under 202,5 koseva (ipak je utakmica biti ili ne biti za sas.. ne bi se usudija igrat vise poena,bit ce tvrdo iman osjecaj)

over 4,5 asista  ginobili (iz utakmice u utakmicu pokazuje ko je pravi nositelj igre,proslu je 3 asista ima prvih 5-6 minuta igre,tako da vjerujem da i veceras ide preko 4)

duncan over 10,5 skokova (prije over skokovi nego kosevi sta se mene tice,ali ne znam.. ocekujen da "leti" ispod obruca koliko god je to moguce u njegovim godinama.. nece stari lisac tek tako prepustit ulazak u finale mladim lavovima iz oklahome)

pozdrav ekipi  ;) moja današnja dva para su :

detroit-cleveland  više od 8,5 poena

kansas-minesota  više od 8,5 poena

uplata  500kn

dobit  1711kn

kansas će mi danas vratiti ono što je jučer uzeo jer anemičnost i lijenost, nezainteresiranost i želja da se što prije maknu sa batinga jednih i drugih jučer je bila smiješna svekolikoj američkoj publici i komentatorima koji su pratili ovaj match, stoga vjerujem da se danas ta priča neće ponoviti i da bude između desetak i petnaestak hitova do sedmog ininga, znači trebalo bi danas probati hendikep na kansas, ali mi je vjerojatnija opcija over poena...tu ču tekmu uplatit u singlu za 1500kn jer mislim da se to mora uzeti (a i najavljeni bacači su mi garancija za takvo nešto)...detroit-cleveland, hm, sad će me vedry razapeti  :o :o ali ovo je čista statistika plus koma bacači, možda detroit i dobije, a kad dobiva onda je to uvijek puno poena, a na njih čekam još iz prošle njihove serije...lepo pozdravljam  ;)

Poz prijatelju ,prođe sinoć 2 na Baltimore ,a i over ..šteta zbog Miamia ,bio sam siguran da će proć..Šta kažeš danas za Baltimore ,kvota je odlična?

ej miškec  ;) lijepa je kvota, ali ovi iz bostona hoće poludjeti (navijači) jer ih je baltimore tukao na Fenwayu 4 puta u četiri tekme...mislim da boston to dobiva, mora i njihov inat proraditi već jednom

ako moze vase misljenje o ovom:ny yankees-tampa 2 boston-baltimore 2 kansas-minnesota 2 oakland-texas 1

ja ne bih danas igrao ništa na yankeesima, doduše počinje im Nova večeras koji ima 5-0 protiv tampe, možda bih blagu prednost dao yankeesima, a ako moraš baš igrat tu tekmu nije loše probat sa overom na tekmu, mislim da je 9,5 granica većeras u većini klada  ;) kaj se tiče bostona tu bih igrao ipak pobjedu njih, nije baltimore tolika klasa, jest da su jučer dosta sretno izvukli pobjedu, ali ne gubi boston večeras  ;) kansas bi trebao potući večeras minesotu, tu sugeriram hendikep na kansas ili over poena...oakland nema pak protiv texasa kaj tražiti večeras, smatram da sama tablica pokazuje pravi odnos stvari između njih i da večeras texas to dobiva...eto, nadam se da te nisam previše zbunil :);)

ja pratin bejzbol na rezultatima i tamo je na njihovoj tablici baltimore 3 a boston 6 u americkoj ligi i nije jasno kako je kvota na baltimore 2.45 pa san igra na njih jer njima kao triba za doigravanje...a za texas oni cesto kiksaju i zna se dogodit serija di jedan dan izgube drugi dobiju i to mi je prolazilo a s obziron da su sinoc dobili danas san igra protiv njih

sine, do doigravanja je još više od 100 utakmica tako da te tablice uopće ne moraju zanimati.. uopće u bejzbolu nije važno tko je koji na tablici već tko baca koju večer i početna postava kako će izlazit van.. to najbitnije kod oklada u bejzbolu.. tablica nema nikakve veze, vjeruj mi jer će se desiti da posljednje plasirana ekipa dobije prvoplasiranu sa visokom razlikom i onda će ti biti čudno...

pozdrav ekipi  ;) moja današnja dva para su :

detroit-cleveland  više od 8,5 poena

kansas-minesota  više od 8,5 poena

uplata  500kn

dobit  1711kn

kansas će mi danas vratiti ono što je jučer uzeo jer anemičnost i lijenost, nezainteresiranost i želja da se što prije maknu sa batinga jednih i drugih jučer je bila smiješna svekolikoj američkoj publici i komentatorima koji su pratili ovaj match, stoga vjerujem da se danas ta priča neće ponoviti i da bude između desetak i petnaestak hitova do sedmog ininga, znači trebalo bi danas probati hendikep na kansas, ali mi je vjerojatnija opcija over poena...tu ču tekmu uplatit u singlu za 1500kn jer mislim da se to mora uzeti (a i najavljeni bacači su mi garancija za takvo nešto)...detroit-cleveland, hm, sad će me vedry razapeti  :o :o ali ovo je čista statistika plus koma bacači, možda detroit i dobije, a kad dobiva onda je to uvijek puno poena, a na njih čekam još iz prošle njihove serije...lepo pozdravljam  ;)

Poz prijatelju ,prođe sinoć 2 na Baltimore ,a i over ..šteta zbog Miamia ,bio sam siguran da će proć..Šta kažeš danas za Baltimore ,kvota je odlična?

ej miškec  ;) lijepa je kvota, ali ovi iz bostona hoće poludjeti (navijači) jer ih je baltimore tukao na Fenwayu 4 puta u četiri tekme...mislim da boston to dobiva, mora i njihov inat proraditi već jednom

ako moze vase misljenje o ovom:ny yankees-tampa 2 boston-baltimore 2 kansas-minnesota 2 oakland-texas 1

ja ne bih danas igrao ništa na yankeesima, doduše počinje im Nova večeras koji ima 5-0 protiv tampe, možda bih blagu prednost dao yankeesima, a ako moraš baš igrat tu tekmu nije loše probat sa overom na tekmu, mislim da je 9,5 granica većeras u većini klada  ;) kaj se tiče bostona tu bih igrao ipak pobjedu njih, nije baltimore tolika klasa, jest da su jučer dosta sretno izvukli pobjedu, ali ne gubi boston večeras  ;) kansas bi trebao potući večeras minesotu, tu sugeriram hendikep na kansas ili over poena...oakland nema pak protiv texasa kaj tražiti večeras, smatram da sama tablica pokazuje pravi odnos stvari između njih i da večeras texas to dobiva...eto, nadam se da te nisam previše zbunil :);)

ja pratin bejzbol na rezultatima i tamo je na njihovoj tablici baltimore 3 a boston 6 u americkoj ligi i nije jasno kako je kvota na baltimore 2.45 pa san igra na njih jer njima kao triba za doigravanje...a za texas oni cesto kiksaju i zna se dogodit serija di jedan dan izgube drugi dobiju i to mi je prolazilo a s obziron da su sinoc dobili danas san igra protiv njih

sine, do doigravanja je još više od 100 utakmica tako da te tablice uopće ne moraju zanimati.. uopće u bejzbolu nije važno tko je koji na tablici već tko baca koju večer i početna postava kako će izlazit van.. to najbitnije kod oklada u bejzbolu.. tablica nema nikakve veze, vjeruj mi jer će se desiti da posljednje plasirana ekipa dobije prvoplasiranu sa visokom razlikom i onda će ti biti čudno...

prosa oakland minnesota i baltimore...u pravu si bija za yankeese i falija san la angels iako mi se cini da i seattle cesto prode velika kvota...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use