Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 06.06.2012

Guest 4GrandSlams

Recommended Posts

Guest 4GrandSlams

Pozdrav, evo do sada nisam bio toliko aktivan, jer mi se ponude nisu činile primamljivim, ali u mislim da će to u slijedećim mjesecima biti promjeniti, jer ipak je došao moj omiljeni sport (tennis) na najbolju moguću podlogu za kladit. Radi se o travnatima podlogama za tenisače.

Travnati turnir u tijeku ( M-NOTTINGHAM - Ž-NOTTINGHAM )

Travnata podloga je mnogim kladioničarima koji prate tenis najprihvatljivija, jer travnata podloga je najbolja za klađenje ako se zna, a greška bookmakera su jako česte, jer oni moraju pratiti više sportova, više ponude nego kladioničari koji se temelje na jednom natjecanju odnosno sportu.

Da odmah kažem   Na travnatim površinama loptice su jako nepredvidljive i brze. Loptica putuje brzo i odskače relativno nisko. Takodjer, loptica odskače nepredvidljivo, uglavnom iz razloga što spin koji loptica ima prije odskoka ostaje i nakon odskoka. Jaku servu je često vrlo teško vratiti na ovoj podlozi

Još moram čekati cijelu ponudu za travnate turnire, ali nadam se da će se svi teniski znalci pridružiti.

Ali već vidim par odličnih parova, jer na travi će najviše dominirati Serviseri (Raonić, Karlović, DelPotro.. ) Mnogi ali se zna desiti da nekima koji imaju solidan servis ne paše trava, ali sve to u svoje vrijeme  :)

Pozdrav, evo do sada nisam bio toliko aktivan, jer mi se ponude nisu činile primamljivim, ali u mislim da će to u slijedećim mjesecima biti promjeniti, jer ipak je došao moj omiljeni sport (tennis) na najbolju moguću podlogu za kladit. Radi se o travnatima podlogama za tenisače.

Travnata podloga je mnogim kladioničarima koji prate tenis najprihvatljivija, jer travnata podloga je najbolja za klađenje ako se zna, a greška bookmakera su jako česte, jer oni moraju pratiti više sportova, više ponude nego kladioničari koji se temelje na jednom natjecanju odnosno sportu.

Da odmah kažem  Na travnatim površinama loptice su jako nepredvidljive i brze. Loptica putuje brzo i odskače relativno nisko. Takodjer, loptica odskače nepredvidljivo, uglavnom iz razloga što spin koji loptica ima prije odskoka ostaje i nakon odskoka. Jaku servu je često vrlo teško vratiti na ovoj podlozi

Još moram čekati cijelu ponudu za travnate turnire, ali nadam se da će se svi teniski znalci pridružiti.

Ali već vidim par odličnih parova, jer na travi će najviše dominirati Serviseri (Raonić, Karlović, DelPotro.. ) Mnogi ali se zna desiti da nekima koji imaju solidan servis ne paše trava, ali sve to u svoje vrijeme  :)

Raoniću i Del Potru trava i nije bas prirodna podloga,makar danas pa to vise i ne postoji,jer se svi moraju sto vise prilagoditi...ali po meni oni i nisu igrači za travnate podloge. MIslim da mi i u prilog ide to sto je Raonic odigrao samo 5 meceva uz omjer 3 : 2. Što se tice Potra on je odigrao 22 meca u karijeri na travi uz omjer 14 : 8 .

Recimo LLodra je dobar igrac na travi...naime tu jedino ima pozitivan omjer pobjeda i poraza od 41:25. Federera i Murraya ne trebam niti spominjat  ;D ;D

Da odmah kažem  Na travnatim površinama loptice su jako nepredvidljive i brze. Loptica putuje brzo i odskače relativno nisko. Takodjer, loptica odskače nepredvidljivo, uglavnom iz razloga što spin koji loptica ima prije odskoka ostaje i nakon odskoka. Jaku servu je često vrlo teško vratiti na ovoj podlozi

Ali već vidim par odličnih parova, jer na travi će najviše dominirati Serviseri (Raonić, Karlović, DelPotro.. ) Mnogi ali se zna desiti da nekima koji imaju solidan servis ne paše trava, ali sve to u svoje vrijeme  :)

Raoniću i Del Potru trava i nije bas prirodna podloga,makar danas pa to vise i ne postoji,jer se svi moraju sto vise prilagoditi...ali po meni oni i nisu igrači za travnate podloge. MIslim da mi i u prilog ide to sto je Raonic odigrao samo 5 meceva uz omjer 3 : 2. Što se tice Potra on je odigrao 22 meca u karijeri na travi uz omjer 14 : 8 .

Recimo LLodra je dobar igrac na travi...naime tu jedino ima pozitivan omjer pobjeda i poraza od 41:25. Federera i Murraya ne trebam niti spominjat  ;D ;D

Ja bi još dodao i Mahuta koji živi za ovaj dio sezone kad se igra trava... jer ovo što će postić do i na Wimbledonu je njegov maksimum, također i "deda" Tommy Haas koji je još jedan od rijetkih koji igraju servis volej uz navedenog Mahuta... Ali napominjem da Haas nemože doći do finala jer je već dosta star i što će igrat duže mečeve to će teže prolazit dalje.. Njegov maksimum su polufinala ovih tunira, a što se tiče Wimbledona 1/8 finala maksimum.....

Dobro jutro svima ..Najprije da se zahvalim frletu,gremljinu, evala i pomalo ,mafahu i brkatom proroku ..juče sam uzeo jedan listić sa vašim parovima, malo sam ga izmjenio ,nešto više osiguro ,nešto malo pojačo  i prošlo je..Hvala dečki ,imate pivčinu  :)

Ja ću opet danas probat

Kiril./Petrova - Hlavac./Hrad.   1    1.75

Juče su dobile  King/Shvedovu sa 6:3 -6:4 ma da se po rezultatu čini lagano i nije baš bilo ..Dosta su loše krenule ,ali su onda pokazale veliku prisebnost i kocentraciju ,a i znanje i uspjele su preokrenut..Danas ih čekaju   Hlavac./Hrad.  koje su juče u trećem setu izborile prolaz protiv   Peschke K / Srebotnik K koje su dosta dobre ,ali ne i bolje od mojih favoritkinja.. Mislim da  Kiril./Petrova imaju i dodatnu motivaciju da prođu dalje , vjerujem i da će Errani/Vinci proći lagano danas , Kiril./Petrova idu po osvetu u finalu  za zadnja   2 turnira..

Llag.Viv/Mar.S - Errani/Vinci    2   1.35    4:6-2:6

Šta da kažem  Errani/Vinci  zadnja tri turnira rasturaju i gaze sve pred sobom , i osvojile su zadnja 3 turnira ..Nakon finala u RImu i finala u Madridu  juče su u četvrtfinalu opet izbacile Makarova/Vesnina koje su bez problema  par puta dobile Llag.Viv/Mar.S ..Mislim da to sve govori..

Ja bi još dodao i Mahuta koji živi za ovaj dio sezone kad se igra trava... jer ovo što će postić do i na Wimbledonu je njegov maksimum, također i "deda" Tommy Haas koji je još jedan od rijetkih koji igraju servis volej uz navedenog Mahuta... Ali napominjem da Haas nemože doći do finala jer je već dosta star i što će igrat duže mečeve to će teže prolazit dalje.. Njegov maksimum su polufinala ovih tunira, a što se tiče Wimbledona 1/8 finala maksimum.....

Felicianu Lopezu takodjer odgovara trava za razliku od ostalih spanjolaca kojima najvise odgovara zemlja

Petra Kvitova - Yaroslava Shvedova 1 1.25

U cetvrtfinalu zenskog dijela Roland Garrosa susrecu se Yaroslava Shvedova i Petra Kvitova. Yaroslava Shvedova jedna od senzacija ovoga Roland Garrosa rodjena je 12.9.1987 u Kazakhstanu i trenutno zauzima 142 WTA poziciju a to ce se sigurno promijeniti nakon Roland Garrosa. Njen najbolji rezultat ove sezone je osvajanje ITF-a u Poza Rici a igrala je i finale ITF-a u Irapuati. Na Roland Garrosu napravila je velik rezultat a pri tome je morala proci i kvalifikacije , kroz kvalifikacije prosla je veoma lagano Tomljanovic 6-4 6-4 , Vandeweghe 6-1 6-2 , Bogdan 6-1 6-1 , zatim je u glavnom dijelu turnira pobjedjivala Minellu 6-3 6-4 , Arvidsson 6-1 6-0 , Suarez Navarro 6-4 7-5 i braniteljicu naslova Li Na 3-6 6-2 6-0. Petra Kvitova mlada je ceska tenisacica rodjena 8.3.1990 i trenutno se analazi na 4 WTA mjestu. Ove godine nije odigrala puno turnira kao prosle. Najbolji rezultati su joj osvajanje Hopman Cupa , polufinala Stuttgarta , Australian Opena i Sydneya. Na Roland Garrosu je imala lak zdrijeb sto je dobro i iskoristila , pobjedjivala je Barty 6-1 6-2 , U.Radwansku 6-1 6-3 , Bartchikovu 6-2 4-6 6-1 i Lepechenko 6-2 6-1. Ove dvi tenisacice dosada se nisu susrele niti jednom i danas mozemo svasta ocekivati. Moje misljenje je da ce danas Kvitova odnjeti pobjedu iako je Shvedova u naletu , jer Shvedova nema previse iskustva igranja cetvrtfinala velikih turnira i ocekujem da ce Kvitova to iskoristiti. Posao nece biti nimalo lak ali mislim da se ova kvota treba uzeti.

Maria Sharapova - Kaia Kanepi 1 1.25

U zenskom dijelu Roland Garrosa ocekuje nas i cetvrtfinalni dvoboj izmedju Kaie Kanepi i Marie Sharapove. O Kai kanepi sam vec piso , estonska tenisacica rodjena 10.6.1985 i trenutno zauzima 23 WTA mjesto. Ove sezone nije odigrala puno turnira ali je ostvarila dobre rezultate , osvojila je turnire u Brisbenu i Estorilu i igrala polufinale Brusselesa. Na Roland Garrosu do cetvrtfinala stigla je pobjedama nad Panovom 6-3 6-3 , Begu 6-4 6-1 , Wozniacki 6-1 6-7 6-4 i Rus 6-1 4-6 6-0. Maria Sharapova ruska tenisacica rodjena 19.4.1987 i trenutno zauzima 2 WTA poziciju. Ima odlicnu sezonu iza sebe , osvojila je turnire u Stuttgartu i Rimu , igrala finala Australian Opena , Indian Wellsa i Miamia. Na Roland Garrosu je redom pobjedjivala Cadantu 6-0 6-0 , Moritu 6-1 6-1 , Peng 6-2 6-1 i Zakopalovu 6-4 6-7 6-2. Ove dvije tenisacice do sada se nisu susretale , a ja prednost dajem Sharapovoj. Sharapova je u boljoj formi i iskusnija je , a ulaskom u finale Roland Garrosa popela bi se na 1. Mjesto WTA ljestvice sto joj je dodatni motiv.Sretno !

Andy Murray - David Ferrer 2 1.65

U Parizu nas danas ocekuje cetvrtfinalni mec muskog dijela turnira u kojem se susrecu David Ferrer i Andy Murray. David Ferrer spanjolski je tenisac rodjen 2.4.1982 i trenutno se nalazi na 6 ATP poziciji. Njemu je zemlja omiljena podloga na kojoj ove sezone kao i svake postize najbolje rezultate. Ove sezone na zemlji ima 23/4 a osovjio je Auckland , Buenos Aires , Acapulco , igrao je finale Barcelone , polufinale Rima. Nakon 2008 ponovno je u cetvrtfinalu Roland Garrosa a pobjedjivao je redom lacka 6-3 6-4 6-1 , Pairea 6-3 6-3 6-2 , Youzhnog 6-0 6-2 6-2 i Granollersa Pujola 6-3 6-2 6-0. Andy Murray britanski je predstavnik rodjen 15.5.1987 i trenutno se nalazi na 4 ATP poziciji. Imao je ozljedu zbog koje je pauzirao 3 tjedna ali se vratio u Rimu. Ove sezone osvojio je Brisben , igrao finale Dubaia i Miamia i polufinale Australian Opena. Na zemlji ove sezone Murray nije nikako uvjerljiv ima omjer 9/4. Na Roland Garrosu nije ostavio dobar dojam , u vecini se meceva u kojima je izgubio prvi set zalio na ledja ali je kasnije ''proradio''. U prvom kolu je pobijedio Ita s 6-1 7-5 6-0 , u drugom Nieminena 1-6 6-4 6-1 6-2 , u trecem Giralda 6-3 6-4 6-4 i u osmini finala Gasqueta 1-6 6-4 6-1 6-2. Ova dva tenisaca do sada su se susrela 9 puta a Murray vodi u omjeru 5-4 , tri meca su odigrali na zemlji i sva tri je dobio Ferrer. Mislim da se ova kvota na Ferrera mora uzeti jer Murray nije u nekoj formi za razliku od Ferrera koji razbija i mislim da ce Ferrer pobijediti 3:0 ili 3:1 u setovima i proci u polufinale gdje ce ga najvjerovatnije cekati Rafael Nadal.

Dva zanimljiva para su mi i da Ferrer dobija s 3:0 kvota 4 i da Ferrer dobija s 3:0 ili 3:1 2.10

pozdrav ekipi  ;) moja današnja dva para su :

detroit-cleveland  više od 8,5 poena

kansas-minesota  više od 8,5 poena

uplata  500kn

dobit  1711kn

kansas će mi danas vratiti ono što je jučer uzeo jer anemičnost i lijenost, nezainteresiranost i želja da se što prije maknu sa batinga jednih i drugih jučer je bila smiješna svekolikoj američkoj publici i komentatorima koji su pratili ovaj match, stoga vjerujem da se danas ta priča neće ponoviti i da bude između desetak i petnaestak hitova do sedmog ininga, znači trebalo bi danas probati hendikep na kansas, ali mi je vjerojatnija opcija over poena...tu ču tekmu uplatit u singlu za 1500kn jer mislim da se to mora uzeti (a i najavljeni bacači su mi garancija za takvo nešto)...detroit-cleveland, hm, sad će me vedry razapeti  :o :o ali ovo je čista statistika plus koma bacači, možda detroit i dobije, a kad dobiva onda je to uvijek puno poena, a na njih čekam još iz prošle njihove serije...lepo pozdravljam  ;)

Felicianu Lopezu takodjer odgovara trava za razliku od ostalih spanjolaca kojima najvise odgovara zemlja

Slažem se s tobom...al u kakvoj je ocajnoj formi u zadnje vrijeme niti to mu nece pomoc...ispada prva,druga kola a u Roland Garrosu predo Serri u prvom setu nakon sto je gubio 5 0. Tako da sto se tice Lopeza bolje ga izbjegavat neko vrijeme,kiksao sam previse vec na njemu. >:(

uplata  500kn

dobit  1711kn

kansas će mi danas vratiti ono što je jučer uzeo jer anemičnost i lijenost, nezainteresiranost i želja da se što prije maknu sa batinga jednih i drugih jučer je bila smiješna svekolikoj američkoj publici i komentatorima koji su pratili ovaj match, stoga vjerujem da se danas ta priča neće ponoviti i da bude između desetak i petnaestak hitova do sedmog ininga, znači trebalo bi danas probati hendikep na kansas, ali mi je vjerojatnija opcija over poena...tu ču tekmu uplatit u singlu za 1500kn jer mislim da se to mora uzeti (a i najavljeni bacači su mi garancija za takvo nešto)...detroit-cleveland, hm, sad će me vedry razapeti  :o :o ali ovo je čista statistika plus koma bacači, možda detroit i dobije, a kad dobiva onda je to uvijek puno poena, a na njih čekam još iz prošle njihove serije...lepo pozdravljam  ;)

Poz prijatelju ,prođe sinoć 2 na Baltimore ,a i over ..šteta zbog Miamia ,bio sam siguran da će proć..Šta kažeš danas za Baltimore ,kvota je odlična?

uplata  500kn

dobit  1711kn

Poz prijatelju ,prođe sinoć 2 na Baltimore ,a i over ..šteta zbog Miamia ,bio sam siguran da će proć..Šta kažeš danas za Baltimore ,kvota je odlična?

ej miškec  ;) lijepa je kvota, ali ovi iz bostona hoće poludjeti (navijači) jer ih je baltimore tukao na Fenwayu 4 puta u četiri tekme...mislim da boston to dobiva, mora i njihov inat proraditi već jednom

Danas i nije neki dan za dignuti pare pa idem u lov na iznenađenja.

Sampdorija(2,5) - AS Varese (z2)(2.10)

Finalna tekma doigravanja, očekivao sam puno manju kvotu na više od 2,5 gola i ugodno me iznenadilo. Sampdorija je obje tekme polufinala postizala i primala golove, a Varese je vrlo efikasna ekipa koja je također u obje tekme doigravanja postizala golove. Prije deset dana ove momčadi su se već susrele u prvenstvu i tekma je završila rezultatom 3:1 za Varese. Ovdje očekujem efikasnu tekmu sa golovima na obje strane i očekujem da će pasti laganini više od 2,5 golova.

Portugal(21)(h0:2) - Albanija(21) (h1)(1.65)

Ovdje igram dvostruki hendikep jer sam uvjeren da će domaćini slaviti ovdje i natrpati albance koji su već otpisani i nemaju više izgleda za plasman na euro. Portugalci drže drugo mijesto i moraju danas ići na sve ili ništa i vjerujem da će se iskaliti na albancima danas jer samo prvo mijesto u skupini osigurava plasman dalje.

OklahomaC(h-4,5) - SanAntonio (h2)(1.85)

Utakmica biti ili ne biti za San Antonio. Očekujem gustu utakmicu i mislim da se gost neće predati tek tako i to je razlog zašto sam odigrao h2 jer nevjerujem da će oklahoma i ako dobije dobiti sa više od dva koša razlike. Čak je lako moguće da spursi polude i pobijede danas, pa ko voli nek izvoli.  

pozdrav ekipi  ;) moja današnja dva para su :

detroit-cleveland  više od 8,5 poena

kansas-minesota  više od 8,5 poena

uplata  500kn

dobit  1711kn

kansas će mi danas vratiti ono što je jučer uzeo jer anemičnost i lijenost, nezainteresiranost i želja da se što prije maknu sa batinga jednih i drugih jučer je bila smiješna svekolikoj američkoj publici i komentatorima koji su pratili ovaj match, stoga vjerujem da se danas ta priča neće ponoviti i da bude između desetak i petnaestak hitova do sedmog ininga, znači trebalo bi danas probati hendikep na kansas, ali mi je vjerojatnija opcija over poena...tu ču tekmu uplatit u singlu za 1500kn jer mislim da se to mora uzeti (a i najavljeni bacači su mi garancija za takvo nešto)...detroit-cleveland, hm, sad će me vedry razapeti  :o :o ali ovo je čista statistika plus koma bacači, možda detroit i dobije, a kad dobiva onda je to uvijek puno poena, a na njih čekam još iz prošle njihove serije...lepo pozdravljam  ;)

ej miškec  ;) lijepa je kvota, ali ovi iz bostona hoće poludjeti (navijači) jer ih je baltimore tukao na Fenwayu 4 puta u četiri tekme...mislim da boston to dobiva, mora i njihov inat proraditi već jednom

ako moze vase misljenje o ovom:ny yankees-tampa 2 boston-baltimore 2 kansas-minnesota 2 oakland-texas 1

uplata  500kn

dobit  1711kn

kansas će mi danas vratiti ono što je jučer uzeo jer anemičnost i lijenost, nezainteresiranost i želja da se što prije maknu sa batinga jednih i drugih jučer je bila smiješna svekolikoj američkoj publici i komentatorima koji su pratili ovaj match, stoga vjerujem da se danas ta priča neće ponoviti i da bude između desetak i petnaestak hitova do sedmog ininga, znači trebalo bi danas probati hendikep na kansas, ali mi je vjerojatnija opcija over poena...tu ču tekmu uplatit u singlu za 1500kn jer mislim da se to mora uzeti (a i najavljeni bacači su mi garancija za takvo nešto)...detroit-cleveland, hm, sad će me vedry razapeti  :o :o ali ovo je čista statistika plus koma bacači, možda detroit i dobije, a kad dobiva onda je to uvijek puno poena, a na njih čekam još iz prošle njihove serije...lepo pozdravljam  ;)

ej miškec  ;) lijepa je kvota, ali ovi iz bostona hoće poludjeti (navijači) jer ih je baltimore tukao na Fenwayu 4 puta u četiri tekme...mislim da boston to dobiva, mora i njihov inat proraditi već jednom

ako moze vase misljenje o ovom:ny yankees-tampa 2 boston-baltimore 2 kansas-minnesota 2 oakland-texas 1

ja ne bih danas igrao ništa na yankeesima, doduše počinje im Nova večeras koji ima 5-0 protiv tampe, možda bih blagu prednost dao yankeesima, a ako moraš baš igrat tu tekmu nije loše probat sa overom na tekmu, mislim da je 9,5 granica većeras u većini klada  ;) kaj se tiče bostona tu bih igrao ipak pobjedu njih, nije baltimore tolika klasa, jest da su jučer dosta sretno izvukli pobjedu, ali ne gubi boston večeras  ;) kansas bi trebao potući večeras minesotu, tu sugeriram hendikep na kansas ili over poena...oakland nema pak protiv texasa kaj tražiti večeras, smatram da sama tablica pokazuje pravi odnos stvari između njih i da večeras texas to dobiva...eto, nadam se da te nisam previše zbunil :);)

OklahomaC(h-4,5) - SanAntonio (h2)(1.85)

Utakmica biti ili ne biti za San Antonio. Očekujem gustu utakmicu i mislim da se gost neće predati tek tako i to je razlog zašto sam odigrao h2 jer nevjerujem da će oklahoma i ako dobije dobiti sa više od dva koša razlike. Čak je lako moguće da spursi polude i pobijede danas, pa ko voli nek izvoli.  

slazem se.. ovo je definitivno jedan od onih parova sta se mora odigrat u nekoj od kombinacija. spursi su preiskusna momcad da ovo ne bi odveli u 7. utakmicu. hm, cak odigrat bez hendikepa, cistu duju.. kvota 2,60 na spurse! i tome dodat jedan snooker par: lines - walker 2 @3,20 na srednji ulog (igraju veceras u 8 )  walkera san pratija sinoc posto san na tiketu ceka yupenga koji je bia veliki favorit (kvota 1,20) al walker ga je rijesija 5:4.. mislim da je kvota na njega bila preko 4,50.  tako da veceras tipujem na walkera,cisto radi reda, momak igra neloš snooker i svakome je u stanju uzet frame! (frame - nesto kao inning u bejzbolu) sretno

Slažem se s tobom...al u kakvoj je ocajnoj formi u zadnje vrijeme niti to mu nece pomoc...ispada prva,druga kola a u Roland Garrosu predo Serri u prvom setu nakon sto je gubio 5 0. Tako da sto se tice Lopeza bolje ga izbjegavat neko vrijeme,kiksao sam previse vec na njemu. >:(

zaboravili ste TSONGU... na travi je on odličan pogotovo u wimbledonu... a i soderling je među 5 najboljih na travi samo što je on ozlijeđen pa ga vjerojatno ni nećemo vidjeti na wimbledonu...

Ulm - Bamberg (-166,5) manje koševa znači... prošli susret u bambergu bilo je 98:72... danas očekujem ipak zatvoreniju tekmu jer mislim da će Ulm pokušati više pažnje usmjeriti na obranu... a i prevelika je granica tako da vrijedi uzeti...

U21 nogomet: Portugal - Albanija oba daju gol i 3+ (2,5)... gol razlika govori sve a i prošli susret su odgirali 2:2 tako da mislim da će portugal pobijediti ali da će albanija dati barem jedan gol...

-11,5/Oklahoma City-San Antonio 2 1.25

O ovome paru se vec pisalo , ukratko Oklahoma vodi u seriji s 3:2 i veceras ima priliku pred svojim navijacima uzeti pobjedu i proci u veliko finale. Publika i domaci teren veceras ce biti na strani Oklahome ali mislim da se San Antonio nece predati jer moraju pobijediti ovu utakmicu. Gary Neal veceras ne igra za Spurse , prosjecno ubacuje oko 7 poena. Mislim da Spursi nece izgubiti preko 4 razlike ali izabirem sigurniju opciju a to je da Oklahoma ne dobija San Antonia preko 11 razlike jer mislim da se to jednostavno ne moze dogoditi i da ce Duncan , Parker i Ginobili dati sve od sebe da osvoje titulu jer im je ovo mozda posljednja sansa.

uplata  500kn

dobit  1711kn

ja ne bih danas igrao ništa na yankeesima, doduše počinje im Nova večeras koji ima 5-0 protiv tampe, možda bih blagu prednost dao yankeesima, a ako moraš baš igrat tu tekmu nije loše probat sa overom na tekmu, mislim da je 9,5 granica većeras u većini klada  ;) kaj se tiče bostona tu bih igrao ipak pobjedu njih, nije baltimore tolika klasa, jest da su jučer dosta sretno izvukli pobjedu, ali ne gubi boston večeras  ;) kansas bi trebao potući večeras minesotu, tu sugeriram hendikep na kansas ili over poena...oakland nema pak protiv texasa kaj tražiti večeras, smatram da sama tablica pokazuje pravi odnos stvari između njih i da večeras texas to dobiva...eto, nadam se da te nisam previše zbunil :);)

ja pratin bejzbol na rezultatima i tamo je na njihovoj tablici baltimore 3 a boston 6 u americkoj ligi i nije jasno kako je kvota na baltimore 2.45 pa san igra na njih jer njima kao triba za doigravanje...a za texas oni cesto kiksaju i zna se dogodit serija di jedan dan izgube drugi dobiju i to mi je prolazilo a s obziron da su sinoc dobili danas san igra protiv njih

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use