Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak, 4.6.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

pozdrav svima....

zanima me mišljenje ako tko prati talijansku košarku.....

155.5/Scavolini - Armani M. over....

utakmice u 2012 g. 151,159,152 i zadnja 162 koša....

Scavolini ne smije izgubiti,inače je serija gotova....nekako razmišljam  ,kako god će Scavolini igrati tvrdu obranu,da će Armani biti rasterećen,pa će se i više forsirati šut....

što mislite na over 155,5 ??

Imam osjećaj da San F ideš over samo zato što je Vedry išo under , nekako mi njegova opcija i obrazloženje bolje  :)

nejdem kontra vedrog , kad sam slagao listić nisam uopće vidio da je vedry postavio svoju prognozu...meni je danas glavni događaj mets-st.louis i idemo sad pratiti tu tekmu...nemam ništa protiv vedrog to sam već napisal, nema tu preveć mudrovanja...ja imam svoj način na koji sam pojedinačnim uplatama u jako finoj zaradi, i način na koji biram parove je samo meni bitan i jasan i ja ga se držim...svatko ima svoj način pa prema tome treba se samo odlučiti ideš li za nekim ili nejdeš...odoh ja pratiti i uživati u tekmi mets-st.louis  ;) pozdrav svima do sutra  :D;)

Imam osjećaj da San F ideš over samo zato što je Vedry išo under , nekako mi njegova opcija i obrazloženje bolje  :)

nejdem kontra vedrog , kad sam slagao listić nisam uopće vidio da je vedry postavio svoju prognozu...meni je danas glavni događaj mets-st.louis i idemo sad pratiti tu tekmu...nemam ništa protiv vedrog to sam već napisal, nema tu preveć mudrovanja...ja imam svoj način na koji sam pojedinačnim uplatama u jako finoj zaradi, i način na koji biram parove je samo meni bitan i jasan i ja ga se držim...svatko ima svoj način pa prema tome treba se samo odlučiti ideš li za nekim ili nejdeš...odoh ja pratiti i uživati u tekmi mets-st.louis  ;) pozdrav svima do sutra  :D;)

Ajde ,sretno  :)

pozdrav svima....

Scavolini ne smije izgubiti,inače je serija gotova....nekako razmišljam  ,kako god će Scavolini igrati tvrdu obranu,da će Armani biti rasterećen,pa će se i više forsirati šut....

Igraj to iz 1/2  :)

pozdrav svima....

mene ti je treba malo pogurati da upalim....ajd mi objasni taj 1/2    :)

pozdrav svima....

mene ti je treba malo pogurati da upalim....ajd mi objasni taj 1/2    :)

Da ce Scavolini pobijediti na poluvremenu a Mialno na kraju hehe :D

Evo nešto meni zanimljivo ,znači igraju  (u 06:00 h)

Tahiti - Vanuatu     1   1.60

za Tahiti sam čuo ,a posebno mi ostalo ovo u sjećanju od prije par dana

tehau.png

Uploaded with ImageShack.us

Šteta što nema razrada :)  Ne znam jesu ovi likovi braća ili šta,al znaju zabit gol za razliku od mnogih velikih šatro zvijezda..

(2:0)  4:1

15'

Vallar (Penal)

38'

Tehau J.

57'

Tehau A.

87'

Tehau T.

Ono da je bilo u ponudi ko ce zabit gol sve bi se ubio od previše razmišljanja  :)

Evo nešto meni zanimljivo ,znači igraju  (u 06:00 h)

Tahiti - Vanuatu     1   1.60

za Tahiti sam čuo ,a posebno mi ostalo ovo u sjećanju od prije par dana

tehau.png

Uploaded with ImageShack.us

Šteta što nema razrada :)  Ne znam jesu ovi likovi braća ili šta,al znaju zabit gol za razliku od mnogih velikih šatro zvijezda..

ovaj u  70 min za 1-6 im je ulio nadu za uzvrat  ;D ;D ;D

coviku ispod nicka pise napredni kladionicar,a ne zna sta je 1/2 "peh" - nista osobno.. samo kazen koliko nema smisla ovo na forumu da se po broju postova dobivaju razne titule

Imas pravo, to je malo bzvze..  da ne zna kaj je 1/2 a ta je titula..doduse, meni je koma kad si procjtam titulu zivi od klade..uff ,to mi koma :X :s radije bi iskusni kladionicar :D ili tak neke..

coviku ispod nicka pise napredni kladionicar,a ne zna sta je 1/2 "peh" - nista osobno.. samo kazen koliko nema smisla ovo na forumu da se po broju postova dobivaju razne titule

Oprosti što mi nije bilo jasno iz kojeg razloga  uzeti taj 1/2,a pošto mi je čovjek na kraju lijepo objasnio zašto odigrati 1/2, sada neću umrijeti u neznanju.Evala samo pomalo i sretno ti bilo.....

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use