Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak, 4.6.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

nedilja dosta dobro prosla sta se tice parova koje sam objavia na forum.. nadam se da je nekoga usrecilo. ajmo i za ponediljak vidit ima li koji pokloncic..

litva(21) - ukrajina (21)  tim2 daje vise od jednog gola @1,55

(mrzin to govorit al ovo mi se cini ka "poklon dana".. ukrajina sa gol razlikon 11:5, ide na slabasnu litvu (3:12) koja je ujedno i zadnja u skupini.. a i da ne spominjemo kako je prije 3-4 dana ukrajina dobila 6:0, i to šveđane koji su trenutno drugi na tablici sa 3 boda manje od slovenije... sritno ko isprati) REZULTAT: 1:0 toliko o poklonu dana,isprike svima koji su ispratili

san antonio spurs(h-5,5) - oklahoma  2 @1,80  ili  sas - okc  under 201,5 koseva @1,85

(hm sutra ce ovo bit dosta teska utakmica,moze se rec i krucijalna za obe ekipe.. san antonio poveo 2:0, da bi oklahoma na svom terenu u zadnja dva navrata izjednacila na 2:2 ( inace,prekinuli su san antonijev niz od 20 pobjeda.. i to kako,prvi put 20 razlike, preksinoc 6..) mislim da je hendikep od 5,5 poena dosta nerealan za utakmicu ovakve vaznosti.. imajte na pameti: igra se do 4, ko dobije sutra na korak je do finala, mislim da nijedan od ova dva tima nece puno riskirat: sas predvoden duncanom,parkerom i ginobilijem koji su stari lisci sta se toga tice (od 2003. do danas vec su 3 puta osvajali) ..  a s druge strane: mladi lavovi durant,westbrook i harden koji bi,da prostite,dali lijevo jaje da zaigraju u finalu.. da da.. sve ovo pisanje me ponukalo da stavim i drugi pik za ovu utakmicu: under 201,5. ko je citao sa razumijevanjem,bit ce mu jasno..  nadam se da ovo mozganje nije bilo uzalud. sretno ko odluci ispratit) REZULTAT: 106:108 slabašan dan al ajde,sta je tu je..

del potro - berdych 2 @2,70

(nastavak sinoc prekinutog meca koji trenutno stoji 2-1 za del potra (7:6, 1:6, 6:3)  mislim da nije potrebno nista govorit,vec par dana traje rasprava po forumu o del potrovom sjebanom koljenu pa ako koga zanima vise mozete pitati upucenije,kvota je stvarno privlacna i nema razloga ne odigrat na neki manji ulog zajedno s jos par toplo-hladnih parova :) ) REZULTAT: 3:1 pa moram priznat da san bia stvarno skeptican oko ovog para,al ono, tolika kvota se morala odigrat na berdycha. neka,bit ce bolje..

toliko od mene,puno srice ekipa  ;)

Dobro jutro svima ,baš gledam ponudu ,sve mi se nekako klimavo čini..

[-10,5] Ferrer, David - Granollers, Ma    2   1.55

Oba dva su španjolci , ako Ferrer i bude dominiro mislim da neće ići tolkom žestinom da usred RG-a osramoti skoro pa recimo brata  :) Osim toga nije Granollers toliko ni loš , a kakve su se stvari izdogađale juče ,ne bi ni ovo danas bilo neko iznenađenje ..

[39,5] Tipsarevic, Ja - Almagro, Nicol

Nekako mi se ovaj zbroj čini prevelik ,a ne znam  možda bi rađe ipak odigro 1s+9.5 ..Šta vi kažete?

Znam ko je sinoć skino prijelaz iz 1/x (27)  u NBA 8)

Uzmite svoj bonus od 200 eura!

Jedinstveno, senzacionalno i vrlo vrijedno! To je posebna ponuda za EURO samo na bet at home.com:

Dajemo Vam do 200 eura!

Tako ćete biti savršeno pripremljeni za glavni događaj godine! Da se kladimo? Imajte na umu da ova fantastična ponuda vrijedi samo do 13. lipnja!

Evo kako uzeti EURO 2012. bonus:

Logirajte se na http://tinyurl.com/bet-at-home-bonus-200e

Uplatite novac na kladiteljski račun.

U izborniku "Uplata/Isplata" odaberite opciju "Upiši promo-bonus".

U prazno polje upišite bonus kod - i gotovo!

Dodatnih 50% od uplaćenog iznosa biti će odmah pridodano na Vaš kladiteljski račun!

Bonus kod je:   EUR12

Pravila i uvjeti bonusa:

Ponuda za ovaj bonus traje od 1. do 13. lipnja, 2012. (12:00 GMT+2) i važi kako za nove, tako i za stare korisnike bet at home.com. Osnovu za određivanje visine bonusa čini zbroj svih uplata izvršenih u ovom vremenskom periodu, prije nego je bonus aktiviran. Kod uplate na račun putem bankovne transakcije bitan je datum na uplatnici.

Bonus kod je "EUR12" i mora se upisati do 13. lipnja 2012. (12:00 GMT+2) u opciji: "Uplata/Isplata/Upiši promo-bonus". Poslije isteka navedenog roka gubite pravo na bonus.

Maksimalni iznos bonusa je 200 eura. Kod uplata većih od 400 eura dobiti ćete od bet at home.com na svoj kladiteljski račun maksimalnih 200 eura bonusa.

Ukoliko pri otvaranju bet at home.com kladiteljskog računa euro nije izabran kao osnovna valuta, primjenjuju se sljedeći maksimalni bonus iznosi: 250 CHF, 150 GBP, 250 USD, 1.500 DKK, 800 PLN, 5.000 CZK, 400 YTL, 400 BGN, 8.000 RUB, 900 RON, 2.000 SEK.

Uplaćeni iznos zajedno s bonusom mora se u roku od 90 dana najmanje četiri puta (4x) obrnuti (uložiti) u oklade s minimalnim koeficijentom od 1,70 (ovo važi kako za pojedinačne, tako i za kombi oklade) prije nego što igrač zatraži isplatu. Korisnici koji uplate više od 400 eura moraju uložiti (obrnuti) u oklade 2.400 eura.

Bonus može biti dodijeljen samo ako korisnik nije imao ni jednu isplatu s kladiteljskog računa tijekom trajanja ove akcije.

Ako uzmete ovaj bonus, isplate s računa nisu moguće za vrijeme trajanja ove akcije (1. do 13. lipnja, 2012., 12:00 GMT+2).

Bonus važi isključivo za sportsko klađenje. Ostali proizvodi i usluge na bet at home.com nisu obuhvaćeni ovom ponudom.

Bonus važi samo za jedan kladiteljski račun po osobi, obitelji, domaćinstvu ili računalu. Ako postoji sumnja na zloupotrebu pravila (otvaranja nekoliko kladiteljskih računa kako bi se igrač koristio većim brojem besplatnih bonusa, kod igranja u grupama) kao i "balance betting", tada naša kompanija zadržava pravo da oduzme bonus i sve iz njega proizašle dobitke.

Korisnici iz SAD-a, Francuske, Izraela, Bjelorusije, Srbije, Ukrajine, Španjolska, Italije i Turske ne mogu učestvovati u ovoj akciji.

Uzimanjem bonusa svaki igrač automatski prihvaća pravila i uvjete ovog bonusa, kao i opće uvjete i pravila poslovanja naše kladionice koja su objavljena na http://tinyurl.com/bet-at-home-bonus-200e. bet at home.com zadržava pravo da ovu ponudu u svako vrijeme može promijeniti ili prekinuti.

http://tinyurl.com/bet-at-home-bonus-200e

Oba dva su španjolci , ako Ferrer i bude dominiro mislim da neće ići tolkom žestinom da usred RG-a osramoti skoro pa recimo brata  :) Osim toga nije Granollers toliko ni loš , a kakve su se stvari izdogađale juče ,ne bi ni ovo danas bilo neko iznenađenje ..

Bolje to ne igrat...Ferrer je dosada vise manje pomeo svoje protivnike i zavrsavao svoje meceve u najkasnije 2h igre, a neke cak i ranije.

Za razliku od njega Granollers je igrao sve mečeva u 5 setova i to otprilike svaki 4h , tako da mislim da bi tu svjezina mogla odigrat ulogu.

Bolje to ne igrat...Ferrer je dosada vise manje pomeo svoje protivnike i zavrsavao svoje meceve u najkasnije 2h igre, a neke cak i ranije.

Za razliku od njega Granollers je igrao sve mečeva u 5 setova i to otprilike svaki 4h , tako da mislim da bi tu svjezina mogla odigrat ulogu.

Šta misliš o drugom paru ,šta se tebi čini izgledno danas?

Slazem se za Tipsarevica i Almagra makar mozda odigrat i cijeli mec vise. Almagro je sigurno bolji zemljas al nije Janko za bacit. Ipak je nedavno dobio Noleta na zemlji. Po meni bi sigurno trebal odigrat 4 seta.

I probat cu sigurno Berdycha u HL 3.05 je koef. Gubi 2 : 1 u setovima protiv Del Potra al prevelik je kof da se ne isproba barem  8)

Opet ste svi navalili protiv Potra  :)  Probat ću i ja i dodat   Errani/Vinci - Makar./Vesn   2  2.70..   tr  2:1  3.00  6:4-5:7-6:4

Jeste da su prve dve velike favoritkinje , zadnja 4 turnira su došle do finala .Jedan nisu osvojile, izbile su ih  Kirilenko M / Petrova N , i dva puta su u finalu izbacile  Makar./Vesn ..Mislim da ih već sanjaju..Sve je na strani   Errani/Vinci ,al mi nekako prejednostavno , a žene ga znaju pravo zakomplicirat ..

Opet ste svi navalili protiv Potra  :)  Probat ću i ja i dodat   Errani/Vinci - Makar./Vesn   2  2.70..   tr  2:1  3.00

Jeste da su prve dve velike favoritkinje , zadnja 4 turnira su došle do finala .Jedan nisu osvojile, izbile su ih  Kirilenko M / Petrova N , i dva puta su u finalu izbacile  Makar./Vesn ..Mislim da ih već sanjaju..Sve je na strani   Errani/Vinci ,al mi nekako prejednostavno , a žene ga znaju pravo zakomplicirat ..

Moglo bi biti svega, jer kad pogledaš , nisu ih baš "glatko" dobile:

20.05. 6:2 7:5

12.05. 6:1 3:6 10:4

Opet ste svi navalili protiv Potra  :)  Probat ću i ja i dodat   Errani/Vinci - Makar./Vesn   2  2.70..   tr  2:1  3.00

Jeste da su prve dve velike favoritkinje , zadnja 4 turnira su došle do finala .Jedan nisu osvojile, izbile su ih  Kirilenko M / Petrova N , i dva puta su u finalu izbacile  Makar./Vesn ..Mislim da ih već sanjaju..Sve je na strani   Errani/Vinci ,al mi nekako prejednostavno , a žene ga znaju pravo zakomplicirat ..

Moglo bi biti svega, jer kad pogledaš , nisu ih baš "glatko" dobile:

20.05. 6:2 7:5

12.05. 6:1 3:6 10:4

Da ih izbace 3x zaredom mi nekako ne sjeda ..I jedne i druge igraju odlično , stvarno bi moglo bit svega ..

Držim  ti fige za Del Potra  tj  Berdycha :)

Otvoren je dio foruma namjenjen EURU 2012, a s obzirom da je ostalo svega nekoliko dana do početka velikog natjecanja, vjerujem da ćemo proanalizirati utakmice i mnogobrojne specijalne razrade za ovo natjecanje... ;)

http://svijetkladjenja.com/forum/euro-2012/

Btw. malo offtopic... ;D

http://svijetkladjenja.com/forum/cafe/velika-prevara-na-lutriji-bih-u-bubnju-bile-dvije-loptice-sa-brojem-3/

ramirez hidalgo - hajek tip 1 (1,65)... mislimd aje ramirez ipak kvaltiteniji igrač od hajeka.. na chalengerima ramirez uredno daolzi do četvrtifinal polufinala dok hajek tu i tamo dogura do nekog polufinala...al ovo uzimam danas jer je lijepa kvota na ramireza... jedini susret koji su igrali je 2009.te ga je ramirez pomeo 6:1 7:5...

nadal - monaco -10.5 tip 2 (1,5)... ovo se mora uzeti s obzirom na to da je monaco pokazao da mu se teško uzima servis... mislim da će uzeti 8 gemova u 3 seta... po meni poklon kladionice...  a i pošto nisam fulo nijedan hendikep nadam se da neću ni danas... jednostavno me hendikepi idu u ovom rolland garrosu tako da vjerujem da i danas neće bit problema...

sharapova - zakopalova 1.set zb.gemova više od 8,5 (1,95)... ovo igram jer smatram da je ženski tenis nepredvidiv pa stoga mislim da zakopalova ako je već dogurala do tus sigruno se neće predati samo tako..mislim da to treba uzeti jer nije ni sharapova nepobjediva...ovo mi se čini ko jedan od zicera... susreli su se u madridu prije mjeseca dana te je sharapova dobil 2:1 u setovima i prvi set je bio 6:4 tako da mislim da neam razloga da i danas neće biti na knap... i mislimda sharapova u ova 3 kola niej imala dostojnu suparnicu pa dans očekujem malo teži meč...

Spasio si me ..Hvala  :)

Danas ponuda katastrofa, pa ćemo nešt ovak probati:

Nadal R.(T.R.) - Monaco J. (3:1)(4.10)

Ovdje uzimam točan rezultat i mislim da će Monaco koji igra odlično u zadnje vrijeme namučiti Nadala i uzeti mu bar jedan set.

IFK Värnamo(PiK) - Östers IF (pik2)(1.55)

Iznenadila me ova tekma kad sam pogledao tablicu i vidio da je domaćin predzadnji i jedna od najlošijih momčadi bez pobijede kući, dok s druge strane Osters u pet utakmica ima svih pet pobijeda kao gost, znači 100% uspješni i ujedno najbolji gost lige. Izabrao sam malo sigurniju opciju poluvrijeme ili kraj na gosta.

Mađarska/2,5 - Irska (z1)(1.70)

Šta reći nego Trapatoni, svima je poznata njegova taktika bunker ovakav, bunker onakav, pa me baš zanima kakav mu je bunker danas na pameti. manje od tri gola vjerujem da ovdje prolazi.

ajmo jednu na brzinu:

17:30

KooTeePee - JIPPO - oba daju gol i 3+  - 2    1.50

dvoboj u finskoj drugoj ligi. strijelci ovih dvaju klubova nisu raspoloženi bili u prvih 6-7 kola pa se nadam da neće niti danas...

dosadašnji međusobni susreti završavali su siromašno(što se tiče pogodaka)

22.09.11 YKK KooTeePee JIPPO 1 : 0

22.06.11 YKK JIPPO KooTeePee 1 : 0

04.09.10 YKK JIPPO KooTeePee 0 : 0

03.05.10 YKK KooTeePee JIPPO 0 : 0

05.08.09 YKK KooTeePee JIPPO 2 : 1

sretno nam bilo...

vamooosss!!! ;)

idem danas sa jednim singlom koji ima jako puno šansi da prođe..

San Francisco Giants- Chicago Cubs under 7 runs 1,70 Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt  FT 3-2    +260kn

ulog:50eura

dobitak:85 eura         

trenutno stanje: -600kn

Razlozi ovome su odličan Vogelsong na domaćem terenu gdje već skoro godinu dana nije dozvolio nikome više od 3 runa, solidan Samardzija koji iz utakmice u utakmicu baca sve bolje, "ogroman" teren u San Franciscu gdje se dešava jako malo home runova. Uglavnom San Francisco nije ekipa koja puno poentira, ali zato i jako malo runova dozvoljavaju. Cubsi imaju solidan napad, ali vjerujem da ih Vogelsong može držat jako nisko kroz nekih 7, možda čak i 8 inninga. Samardzija neće tako dugo ostati vani, njegova realnost su 6 inninga. Uglavnom ovdje očekujem do kraja 6. inninga vrlo niski rezultat, nešto poput 0-0 ili 1-0, 2-0.. Do kraja utakmice zamjene ne bi smjele odvest ovu utakmicu u ovakav over. Ako se desi točno 7 runova ovo ide u bet void i vraćaju se uloženi novci.. Po meni ovo najbolja oklada što se tiče bejzbola danas.. ostalo mi sve nekako tu negdje.. sretno

dragi moji bejzbolaši s obzirom da nema pravih sportskih događaja osim bejzbola, a tenis sam skinuo gemove muraya (manje od 9,5 u 1.setu) malo sam se potrudio složiti večernji listić sa 4 para bejzbola...

san francisco-ch.cubs  over 6,5 poena   (1,85)

kansas-minesota   minesota daje više od 4,5    (2,10)

philadelphia-la dodgers  philadelphia daje više od 2,5 runa   (1,80)

oakland-texas   texas daje više od 3,5 runa  (1,80)

sistem 3/4    vjerojatnost pogodaka 75%

san francisco over jer sam gledao samardžiju u zadnja 4 nastupa i nije ostavio dojam bacača na kojeg treba igrati under, čak štoviše smatram da će ga danas probušiti ovi u san franciscu nakon jučerašnjeg slavlja u jednoj sumornoj utakmici u kojoj su obje momčadi udarački i agresivnošću ostale u svlačionici, zato mislim da danas ide over....kansas city jest poletna momčad, ali obrambeno katastrofa poput minesote, i radi koma bacača i radi tečaja kojeg se mora uzeti ovdje igram minesota over...a tek što reći za dodgerse?bez Mata Kempa to je jedna prosjećna momčad, a philadelphia ovo mora iskoristiti da seriju završi sa barem dvije pobjede, ali dva i po runa se mora uzeti kao najsigurnija opcija...oakland texas tu bih se kladio da će i Cruz i Napoli i Hamilton udariti home-run slabašnom oaklandu večeras...ako netko isprati sretno  ;)

p.s. uplatio sam singlove st.louis pobjeda sa više od 1,5 razlike i ista tekma na drugom listiću više od 8,5 poena, to nema većina klada , mislim da sam vidio i uplatio jedino u psk, ali malo prije više nije bio ni hendi na st.louis u ponudi kod njih, tako da je to tek informativan listić. pošto sam na godišnjem malo sam si uzeo maha  ;) ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use