Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 3.6.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

ajmo nastavit danas u dobrom ritmu.. naci ce se koji divlji par  ;D

PistoiaB - ScafatiB  under 162,5 koseva @1,85 (talijanska 2.)

(hm,pa sta ja znan...ovo je preriskantno al nesto mi govori da treba igrat under. u prosjeku pada 170+ koseva na utakmicama ove dvi momcadi, ALI polufinale je.. igra se na 3 dobivene, stoje 2:2..  u medusobnim omjerima izjednaceni (6 0 6)  granica od 162 je stvarno premala ako cemo gledat dosadasnju statistiku u zbroju poena, no da ne bude sve tako crno zadnji put kad je pistoia igrala doma (prije 2 kola) palo je 140-ak koseva.. ugl. isplati se pokusat na tiketu sa minimalnim ulogom i malo vecim kvotama,sretno ko isprati)

REZULTAT: 83:74 ajde.. da i meni proradi nos koji put.. :)

Nacional - Liverpool  under 2,5 @2,10 ili PiK1 @1,50 (urugvaj clausura)

(cudi me ovolika kvota na under, posto su zadnjih 5 utakmica isli ispod 3 gola.. znam,znam.. zakon brojeva kaze da ce sutra over i te sheme. al eto zazmirit cu danas i pokusat se provuc,ionako ce tiket bit bolestan 8)   a sto se tice ovoga PiK-a.. prosto iz razloga sto u medusobnim omjerima stoji 8:1 za nacional (+ 4 nerijesene)  tako da virujen da ce sutra izvuc bar jedno poluvrime u svoju korist,ako ne cilu utakmicu...) REZULTAT: 4:3 hahaha.. ispa san malo glup sta se tice prvog odabira za ovu utakmicu,al aj,bar je PiK proša..

tsonga - wawrinka  over gemova @1,85  

(ne znam koliko ce bit granica gemova jer ss jos nije stavio u internet ponudu (pretpostavljam oko 37), al mislim da se over mora uzet u svakom slucaju. ovaj mec ide u najmanje 4 seta, a da se radi o dvojici izjednacenih igraca pokazuje i dosadasnja statistika u medusobnim omjerima)

POBJEDNIK REZULTAT REZULTAT

27/05/2011 Roland Garros, Pariz, Francuska 1/16 Europa Zemlja Wawrinka, Stanislas 3:2 4:6 6:7 7:6 6:2 6:3

18/05/2011 Masters Guinot-Mary Cohr, Paris, Francuska 2011 Zemlja Tsonga, Jo-Wilfried 0:2 2:6 6:7

19/05/2010 Masters Guinot-Mary Cohr, Paris, France 2010    Tsonga, Jo-Wilfried    1:2 7:5 4:6 9:11

02/10/2007 Open de Moselle, Metz, Francuska 1/16 Beton dvorana Tsonga, Jo-Wilfried 1:2 7:6 4:6 4:6

ekipa sritno i nemojte da bude ka sta je S. vuco reka: "Nedjelje ove krenulo lose"  :)  

Dobro jutro svima ..

Prije 3 dana sam piso kako bi trebalo probat odigrat prijelaz u utakmici Caja-Real iz 1/2 i iz 2/1  zbog svih divljih prijelaza u njihovim posljednjim susretima,prošo je ovaj iz 1/2  (5.75) ..Nadam se da me neko ispratio ..Juče sam otišo korak dalje..Znam da ovome nije ovdje mjesto,ali ovo mi je nadraži listić koji sam u životu dobio ..

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/543/ps16i.png/]ps16i.png[/url]

Uploaded with ImageShack.us

Samo želim reći da se tu i tamo isplati probat nemoguće   :)

Mattek/Tecau - Peschke/M.Bryan     1     2.50

Ovde mi se čini da je neko nešto pomješo sa kvotama , ovo jednostavno moram probat s obzirom da  Mattek/Tecau  gaze sve,imaju dosta mečeva iza sebe i osvojen Australian dok  Peschke/M.Bryan imaju zajedno odigrana samo 2 meča (pobjeda i poraz)..Osim toga  Mattek/Tecau  nemaju na rasporedu danas drugih mečeva ,dok drugi par ima .Ne bi im dao prviše šanse protiv svježih Mattek/Tecau..

[+4,5] Stephens, Sloa - Stosur, Samanta     2     1.55

Gledo sam Stosur protiv Petrove ,stvarno me se dojmila njena fizička sprema i snaga ..bekend,forhend ,izlasci na mrežu ,jake ,proračunate,precizne lopte.. Petrova je uspjela uzet 8 gemova najviše zahvaljujući svom jakom servisu,mislim da  Stephens nema šanse za nešto tako ..

Dosta mi se izgledna čini jedinica na Kuznetsovu (1.55) šta vi mislite?

U WOW! Kakva brutala Brutalnibily :D

Danas :

1. Brazil-Meksiko 1@1,65 8/10

Brazil stvarno dobro igra, da budem iskren nisam gledao sastav ali vjerujem da nije mjenjan od tekme sa SAD-om.. Meksiko jedna vrlo dobra momčad ali ipak protiv Brazila nemaju šanse kao ni mnogi drugi! :)

2. Boston(4.ut)-Miami Heat 1X@1,90 8/10

Kako sam neki dan napisao , Boston nije doma spušio JAKO DUGO.. također vjerujem da neće ni danas!

3. FC Hämeenlinna-AC Oulu 2@1.65 7/10

Ovdje se radi o momčadima sa 2 različite forme, Hameenlinna u totalnoj banani dok je Oulu vrlo dobar! Tek toliko !

Hame - zadnjih 6 tekmi 0-0-6 , Oulu se diže, zadnje dvije su pobjede!

4. SeinajoenJK-RoPS Rovaniemi 2@2.55 5/10

Uz ovakav koeficijent vrijedi probati prošlosezonski prvoligaš koji je sada u 2. ligi.. igraju super, sve same pobjede protiv također vrlo dobrog SJK-a koji ima zadnju tekmu poraz. Igrali 2008. RoPS tuko 5:0.

Dobro jutro svima ..

Prije 3 dana sam piso kako bi trebalo probat odigrat prijelaz u utakmici Caja-Real iz 1/2 i iz 2/1  zbog svih divljih prijelaza u njihovim posljednjim susretima,prošo je ovaj iz 1/2  (5.75) ..Nadam se da me neko ispratio ..Juče sam otišo korak dalje..Znam da ovome nije ovdje mjesto,ali ovo mi je nadraži listić koji sam u životu dobio ..

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/543/ps16i.png/]ps16i.png[/url]

Uploaded with ImageShack.us

Samo želim reći da se tu i tamo isplati probat nemoguće   :)

Mattek/Tecau - Peschke/M.Bryan     1     2.50

Ovde mi se čini da je neko nešto pomješo sa kvotama , ovo jednostavno moram probat s obzirom da  Mattek/Tecau  gaze sve,imaju dosta mečeva iza sebe i osvojen Australian dok  Peschke/M.Bryan imaju zajedno odigrana samo 2 meča (pobjeda i poraz)..Osim toga  Mattek/Tecau  nemaju na rasporedu danas drugih mečeva ,dok drugi par ima .Ne bi im dao prviše šanse protiv svježih Mattek/Tecau..

[+4,5] Stephens, Sloa - Stosur, Samanta     2     1.55

Gledo sam Stosur protiv Petrove ,stvarno me se dojmila njena fizička sprema i snaga ..bekend,forhend ,izlasci na mrežu ,jake ,proračunate,precizne lopte.. Petrova je uspjela uzet 8 gemova najviše zahvaljujući svom jakom servisu,mislim da  Stephens nema šanse za nešto tako ..

Dosta mi se izgledna čini jedinica na Kuznetsovu (1.55) šta vi mislite?

Bravo Billy, super listić, koja je to klada?

Brutalitetu bozji sta si pogodio sunce ti zarko :D . Svaka cast :D

17:30 FC Hämeenlinna - AC Oulu 2 (1.60)

Hemenlina je definitivno najlosija ekipa u Finskoj drugoj ligi. Nakon 7 kola imaju samo 1 osvojen bod protiv KTP u gostima. Odigrali su 0:0 taj mec. Imaju pored toga i 6 poraza a gol razlika im iznosi 02:22 sto je katastrofalno. U gostima su na cetiri meca dali 1 gol a primili cak 15 sto je skoro pa 4 gola po mecu.Izgubili su 9:0 od PK 35, 4:0 od OPS i 2:1 od Vikingita. Nema se sta vise reci o ovoj ekipi, jednostvno su najslabiji i vidimo da su u gostima tragicni dok na svom terenu imaju 0-0-3 skor uz gol razliku 1:7. Izgubili su od Rops, HIFK i SJK.

Oulu je tim na 5. mjestu sa 9 osvojenih bodova. Ocigledno da im je prva liga za sada daleko ali isto tako nece strepiti od ispadanja. Realno ima jacih klubova u ligi od njih ali zato ima i slabijih kao sto je recimo Hemenlina. Oulu u gostima ima remi protiv HIFK a poraze od Rops i Pk 35 od 1:0 odnosno 2:0 sto je nista u usporedbi sa Hemenlinom. U posljednja dva kola imaju pobjede protiv Vikingita 5:0 i KTP 4:1 na svom terenu. Bili su vrlo uvjerljivi iu dobroj su formi sto bi mogli potvrditi mozda i najlakse gostovanju u ligi. Oulu svakako favorit, prije svega zbog ocajnih rezultata domacina.

Meč dana: Juan Martin Del Potro i Tomáš Berdych. Da se razumijemo, obojica su mi podjednako dragi tako da ću biti objektivan u odabiru tipova u ovom meču. A imam ih nekoliko. Prvi:

1. set / over 9.5 (1.60)

Mislim da u prvom setu neće biti puno rizika, a obzirom da oba igrača imaju fantastičan servis... ovo ide u tie-break (kvota na tie-break u prvom setu je 3.50!).

koja tragedija kaj je martić ispala... ne znam jeste li gledali meč al tenis koji ona igra je fenomenalan.. ofenzivni sa puno izlaska na mrežu..čak su i engleski komentatori hvalili kako još nisu vidjeli ženu koja tolko atraktivno igra tenis... u ovom meču platila je danak neiskustvu te je imala 45 neprisiljenih greška, 10 dvostrukih greški.. kad to sve skupa sklopite dobivate da je kerber osvojila ni 20 poena izravnih... idemo sad malo o kladi :)

federer - goffin -10,5 tip 2 (1,6)...do sad svaki puta igram kontra hendikep kad igra fedex i svaki put pogodio...dans isto mislim da se isplati odigrati da fedex neće pobijediti s 11 razlike...

tsonga - wawrinka tip 1 (1,8)... domćin i mislim da je ipak kvalitetniji od wawrinke..ako ima dan u stanju je pobijedit bilo koga...

ŠPANJOLSKA - KINA (1.p. 1,5) više  1,80

Španjolska igra na svom terenu u najjačem sastavu, te se mora dokazati kao glavni favorit nadolazećeg prvenstva. Prethodnu tekmu su razbili Južnu Koreju 4:1 a falilo im je nekoliko igrača. U ovakvim opcijama uvijek je sve moguće, ali smatram da bi trebalo pasti bar 2 gola u prvom poluvremenu.

TSONGA - WAWRINKA (1s/m)

Evo jedne opcije koju sam slučajno zamjetio  ;D U 4 dosadašnja susreta, čak 3 puta je bio prijelaz. Dakle, onaj tko je dobio prvi set, obično je izgubio match. Dakle, odigrati opciju 1/2 ili 2/1 u nekim kombinacijama ili oba u singlu (koef. 4,8 i 5,3)...

ja sam danas uplatio pobjedu Yankeesa,Texasa, a St.louis i Tampa sam stavio više poena. razlozi što igram na yankeeje je tečaj i bacač detroita Verlander koji nije u formi i ja ga ionako nemrem prožvakati nikako tako da ću navijati za yankeese...texas pak je dvije izgubio od la angelsa i danas vjerujem da će pobijediti...ove dvije tekme kaj sam pak stavil više poena svakako vrijedi odigrati za veći ulog, jer jednostavno mora proigrati napadački dio svih navedenih momčadi... ;)

Ja sam opalio nešt ovak za danas:

Xerez/odg - FC Barcelona B (dg1)(1.55)

Ovdje se sudaraju dvije strašno efikasne momčadi koje trpaju i primaju više golova, a poznato je da Barca B. se rijetko vraća sa gostujučih tekmi bez da zabije gol, posebno kad je domaćin poput Xereza koji je na svom terenu postigao 29 golova a primio čak 28. Samo za info barca je u gostima postigla 22 gola a primila 27. Ovaj par uzimam za veći ulog, pa tko voli nek izvoli.

Barum SK/odg - Start IK (dg1)(1.50)

Ovo slična priča, sudar dviju efikasnih momčadi i očekujem bar po jedan gol sa svake strane. Start je odličan kao domaćin ali kao gost je totalna suprotnost i zna primiti dosta golova na gostujućim tekmama. Barum je loša momčad, ali na svom terenu skoro svakom zabiju gol, tako da igram oba daju gol ovdje.

koja tragedija kaj je martić ispala... ne znam jeste li gledali meč al tenis koji ona igra je fenomenalan.. ofenzivni sa puno izlaska na mrežu..čak su i engleski komentatori hvalili kako još nisu vidjeli ženu koja tolko atraktivno igra tenis... u ovom meču platila je danak neiskustvu te je imala 45 neprisiljenih greška, 10 dvostrukih greški.. kad to sve skupa sklopite dobivate da je kerber osvojila ni 20 poena izravnih... idemo sad malo o kladi :)

federer - goffin -10,5 tip 2 (1,6)...do sad svaki puta igram kontra hendikep kad igra fedex i svaki put pogodio...dans isto mislim da se isplati odigrati da fedex neće pobijediti s 11 razlike...

tsonga - wawrinka tip 1 (1,8)... domćin i mislim da je ipak kvalitetniji od wawrinke..ako ima dan u stanju je pobijedit bilo koga...

Bas sam u liveu napisao kako SS daje sve osim 3:0 rezu 4.2 koef.. ne kuzim kak to jer ovaj fedex imam filing da iz meca u mec muku muci i sve teze pobjedjuje :) ... i vec je proslo jer je izgubio 1.set

ja sam danas uplatio pobjedu Yankeesa,Texasa, a St.louis i Tampa sam stavio više poena. razlozi što igram na yankeeje je tečaj i bacač detroita Verlander koji nije u formi i ja ga ionako nemrem prožvakati nikako tako da ću navijati za yankeese...texas pak je dvije izgubio od la angelsa i danas vjerujem da će pobijediti...ove dvije tekme kaj sam pak stavil više poena svakako vrijedi odigrati za veći ulog, jer jednostavno mora proigrati napadački dio svih navedenih momčadi... ;)

Napad Detroita se konačno konsolidirao i danas Yankeesi po meni nemaju šanse jer će i Verlander proigrati jer uvijek baca odlično protiv Yankeesa i ostalih TOP ekipa. Po meni lagana pobjeda Detroita, što se tiče Texasa bit će im jako jako teško danas dobit. Ako su Anglesi rasturili jučer onog ludog japanca Darvisha sve me strah kako će proći Harrison koji je ruku na srce puno slabiji bacač. S druge strane za Angelse baca Haren koji konačno našao formu i baca odlično. Napad Angelsa konačno proradio, Pujols konačno proradio i sad im je samo nebo granica... Over na Tampu podržavam jer sam i ja igrao, St.Louis nema nikako odgovor na Metse, prekjučer Metsi imali prvi no-hitter game u povijesti kluba(nakon nešto preko 8000 utakmica), jučer ih opet ostavili na 0 runova, danas teško da će ostat na 0, ali ja se nebi zalijetao na over...

Tako da ovo nema nikakvih uvjeta za veći ulog. Uglavnom možda na neku jako čudnu sreću i prođe, ali onda mi vjeruj da možeš i počet uplaćivat loto i da se možeš brzo nadat dobitku jer imaš jako puno sreće....

bez zamjere stari...

ja nažalost i nemam vremena u zadnje vrijeme za analize, ali nadam se da će se i to brzo promjeniti...

Napad Detroita se konačno konsolidirao i danas Yankeesi po meni nemaju šanse jer će i Verlander proigrati jer uvijek baca odlično protiv Yankeesa i ostalih TOP ekipa. Po meni lagana pobjeda Detroita, što se tiče Texasa bit će im jako jako teško danas dobit. Ako su Anglesi rasturili jučer onog ludog japanca Darvisha sve me strah kako će proći Harrison koji je ruku na srce puno slabiji bacač. S druge strane za Angelse baca Haren koji konačno našao formu i baca odlično. Napad Angelsa konačno proradio, Pujols konačno proradio i sad im je samo nebo granica... Over na Tampu podržavam jer sam i ja igrao, St.Louis nema nikako odgovor na Metse, prekjučer Metsi imali prvi no-hitter game u povijesti kluba(nakon nešto preko 8000 utakmica), jučer ih opet ostavili na 0 runova, danas teško da će ostat na 0, ali ja se nebi zalijetao na over...

Tako da ovo nema nikakvih uvjeta za veći ulog. Uglavnom možda na neku jako čudnu sreću i prođe, ali onda mi vjeruj da možeš i počet uplaćivat loto i da se možeš brzo nadat dobitku jer imaš jako puno sreće....

bez zamjere stari...

ja nažalost i nemam vremena u zadnje vrijeme za analize, ali nadam se da će se i to brzo promjeniti...

stari moj uplatio sam hendi na yankeese da dobijaju detroita više od jedan razlike, kvota ne yankeese je 3,25 u lutriji bila prije minutice...samo u inat tebi kaj me svaki put poklapaš ...bez zamjere, ali malo mi pretjeruješ sa suvišnim analiziranjem  ;)

nema svađe  ;) samo pokušavam nabaciti koji par bejzbola da možda netko pokuša uloviti i na tome kakvu lovicu, pošto to ionako najviše pratim u ovo vrijeme kad u ostalim sportovima baš i nemam sreće...svatko ima svoje prijedloge i nema toga tko može reći da će ovo proći ili ovo neće, nitko od nas nije vidovit, ali nemreš mi stalno pisat odgovore tipa "neće ti to proći jer sam ja pročital ovo ili ono ili je netko rekel da bi moglo ili ne bi moglo"...kad shvatimo da je klađenje lutrija kao i sve druge igre na sreću, onda ćemo se koncentrirati na to da ubacimo svoja dva tri para ako ih imamo i podijelimo sa ekipom, pa neka se proba zaraditi ako netko odluči prihvatiti sugestiju kolega sa foruma...kad mi se neke svidi od ponuđenih parova koje vidim tu ona ih uzmem bez suvišnih analiziranja i propitkivanja zašto ovo ili ono, jer smatram da postoji razlog ako netko stavi neki par da onda se taj par proba i uzeti...tako i ja pokušavam dat pokoji par ali me smeta kad mi netko stalno ulijeće i piše kojekakve gluposti o sreći kad pogodim par ili neinformiranosti kad ga fulam...brate mili ako hoćeš uzmi ako nećeš idi i čitaj dalje druge komentare ili prijedloge, al mene ostavi na miru...na kraju krajeva ja uplaćujem singl oklade na bejbbol sa dosta velikim ulozima i ok se za sad zaradi, multi parovi mi nisu u velikom uspjehu ali i tu sam u zaradi oko petsto kuna prošli mjesec...eto dodao bih još da vrijedi odigrati over 7,5 na texas-angels večeras jer se i po najavljenim bacačima , a i samim time što su jučer i prekjučer imali manje poena, definitivno večeras isplati odigrati over za veći ulog...pozdrav ekipi i sa najboljim namjerama se ispričavam svakome tko se ne slaže sa mojim mišljenjem, ali smatram da nemremo biti takvi i nekome stalno upadati da ne prati i da ne tipuje ispravno...nadam se da sam bio jasan...bez uvrede ikome  ;)

nema svađe  ;) samo pokušavam nabaciti koji par bejzbola da možda netko pokuša uloviti i na tome kakvu lovicu, pošto to ionako najviše pratim u ovo vrijeme kad u ostalim sportovima baš i nemam sreće...svatko ima svoje prijedloge i nema toga tko može reći da će ovo proći ili ovo neće, nitko od nas nije vidovit, ali nemreš mi stalno pisat odgovore tipa "neće ti to proći jer sam ja pročital ovo ili ono ili je netko rekel da bi moglo ili ne bi moglo"...kad shvatimo da je klađenje lutrija kao i sve druge igre na sreću, onda ćemo se koncentrirati na to da ubacimo svoja dva tri para ako ih imamo i podijelimo sa ekipom, pa neka se proba zaraditi ako netko odluči prihvatiti sugestiju kolega sa foruma...kad mi se neke svidi od ponuđenih parova koje vidim tu ona ih uzmem bez suvišnih analiziranja i propitkivanja zašto ovo ili ono, jer smatram da postoji razlog ako netko stavi neki par da onda se taj par proba i uzeti...tako i ja pokušavam dat pokoji par ali me smeta kad mi netko stalno ulijeće i piše kojekakve gluposti o sreći kad pogodim par ili neinformiranosti kad ga fulam...brate mili ako hoćeš uzmi ako nećeš idi i čitaj dalje druge komentare ili prijedloge, al mene ostavi na miru...na kraju krajeva ja uplaćujem singl oklade na bejbbol sa dosta velikim ulozima i ok se za sad zaradi, multi parovi mi nisu u velikom uspjehu ali i tu sam u zaradi oko petsto kuna prošli mjesec...eto dodao bih još da vrijedi odigrati over 7,5 na texas-angels večeras jer se i po najavljenim bacačima , a i samim time što su jučer i prekjučer imali manje poena, definitivno večeras isplati odigrati over za veći ulog...pozdrav ekipi i sa najboljim namjerama se ispričavam svakome tko se ne slaže sa mojim mišljenjem, ali smatram da nemremo biti takvi i nekome stalno upadati da ne prati i da ne tipuje ispravno...nadam se da sam bio jasan...bez uvrede ikome  ;)

Ja sam te ispratio sa Yenkisima, svaka čast :)

Gremljine , nemoj da se uzbuđuješ :D

Vjerujem da Vedry nije mislio zlonamjerno ništa, samo dao svoje mišljenje jer je on vesel da ima nekoga na forumu tko prati bar imalo MLB.. koliko vidim do sada kada su vam se mišljenja razilazila si ti bio skoro pa 80% u pravu.. uglavnom, nema nervoze i samo peglaj dalje i napiši kaj igraš! :)

Ja sam ujutro odigrao još na Detroit jer se ne kužim previše..poslje nisam čitao kaj ste pisali vas 2... nisam online ništa više igrao ali ti gađaš stvari dobro i ok si skroz meni!

Samo tako nastavi i skidaj klade na bilo koje načine!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use