Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota , 02.06.2012

canca

Recommended Posts

Evo kako sutra necu biti tu da postavim dva para koja bi mogla proci.Sretno ostalima :D

Tipsarevic - Benneteau 1 1.30

U sklopu muskog dijela Roland Garrosa danas nas ocekuje mec Janka Tipsarevica i Juliena Benneteaua. Janko Tipsarevic drugi je najbolje plasirani srpski predstavnik , rodjen je 22.6.1984 i trenutno zauzima 8 atp poziciju. Tipsarevic ima jako dobru sezonu iza sebe , igrao je finale Chennaia gdje ga je u 3 seta (sva 3 seta TB) pobijedio Raonic , igrao je polufinale Madrida u kojemu je ispao od Federera , odveo je Srbiju do naslova na Svjetskom kupu u Njemackoj i igrao dosta cetvrtfinala. Na Roland Garrosu je u prvom kolu pobijedio Querreya s 2-6 6-4 7-6 6-3 , a u drugom kolu dobio je Chardya s 7-6 6-1 7-5. Julien Benneteau francuski je veteran i jedan od najstarijih igraca na ovom turniru , rodjen je 20.12.1981 i trenutno zauzima 31 ATP poziciju. Ove sezone nije odigrao bas puno turnira a najbolji rezultat ostvario je na pocetku sezone u Sydneyu kada je u finalu izgubio od Nieminena , a igrao je i polufinale San Josea gdje je ispao od Istomina. On je u prvom kolu Roland Garrosa pobijedio Zvereva s 6-2 6-7 6-4 6-4 , zatim u drugom kolu Tursunova s 6-4 6-4 6-4. Ova dva tenisaca do sada su se susrela jednom prije 6 godina na Roland Garrosu i taj mec je dobio tada puno bolji Benneteau s 6-2 6-4 6-7 6-3. Danas dajem vecu prednost Tipsarevicu koji je u puno boljoj formi i ima odlicnu sezonu iza sebe za razliku od Benneteaua koji je vec u tridesetim i vecinom ga servis drzi na zivotu.

Kanepi - Wozniacki 2 1.60

Danas nas u Parizu ocekuje dvoboj Caroline Wozniacki i Kaie Kanepi. Carolina Wozniacki bivsi broj jedan koja je bila u velikom padu forme , ali polako se budi. Mlada je danska tenisacica koja je rodjena 11.7.1990 i trenutno se nalazi na 9 WTA mjestu. Ovu sezonu zeli sto prije zaboraviti zbog jako losih rezultata sto je i dovelo do njenog pada na wta ljestvici sa prvog na deveto mjesto. Najbolji rezultati ove sezone su joj polufinale Miamia u kojem je ispala od Sharapove i finale Kopenhagena u kojemu ju je pobijedila Kerber. Na Roland Garrosu je u prvom kolu pobijedila Danilldou 6-0 6-1 i Gajdosovu 6-1 6-4. Citao sam da je promjenila trenera tj uz svoga oca koji je stalan dovela je novog trenera , direktora turnira u Stockholmu i od tada je pocela ostvarivati puno bolje rezultate. Kaia Kanepi estonska je predstavnica rodjena 10.6.1985 i trenutno se nalazi na 23 WTA mjestu. Ona ove sezone nije odigrala nesto puno turnira ali je ostvarila dobre rezultate. Osvojila je turnire u Brisbenu i Estorilu , i igrala polufinale Brussela. Na ovom turniru je u prvom kolu pobijedila Panovu s 6-3 6-3 , a u drugom Begu 6-4 6-1. Do sada su se sastale 4 puta a Wozniacki vodi u omjeru s 3-1. Danas nas ocekuje jako zanimljiv mec moguce cak da ce otici u tri seta. Prednost dajem Wozniacki koja je pocela nizati dobre rezultate dolaskom novog trenera i odlicno igra Roland Garros i mislim da ce proci dalje.

Jos nesto zanimljivih parova : Gasquet over 9,5 prvi set , Li Na 2:0 , Goerges , Murray , Wozniacki over gemova ,  Hrvatska x2 , Oklahoma , Real M ,  Kopenhagen rukomet (mozda najveci zicer danas )

Sve imamo isto u glavi što se tiče parova u današnjoj ponudi.

Samo ću probat danas opet Sharapovu ispod 17,5 gemova protiv Peng jer Sharapova igra odlično.Bori se za svaki poen i ne griješi previše,protiv prijašnjih protivnica potpuno dominirala u 90% odigranih poena i zasluženo izgledaju rezultati njena prijašnja dva meča na RG gdje je u 2 susreta dozvolila samo 2 gema.Peng ove sezone u lošoj formi iako je dobila prošla dva meča u RG bez izgubljenog seta al mislim da nema šta tražit protiv Ruskinje i da ćemo gledat još jedan meč sa Marijinoj potpunoj dominacijom i da će bit manje od 17,5 gemova.

Gledam canca ovaj tvoj rukomet par,zašto bi dobili večeras ako su ih tamo zgazili 11 razlike,šta nebi sad moglo doć do nekog kombiniranog sastava?

Olympiakos - PAO 1x (1,45)... domaćim uvijek pobjeđuje pa ne vidim razlog zašto i danas ne bi tako bilo... uz to mislim da je olympiakos ove godine jači nego PAO... imaju puno mlađu momčad i to se vidi na terenu...

Murray - Giraldo zb.gemova 1.set više od 9,5 (1,85)...murray muku muči sa svakim..očekujem ipak njegovu pobjedu, ali tijesnu... 1.set zato stavljam više pošto je giraldo čisti zemljaš i mislim da će biti tijesno svaki set... nešto slično jučer simon - wawrinka...

i po meni zicer dana: Real - Caja Laboral 1 (1,35)... zadnja tekma doma mislim da nema šanse da real to ne iskoristi... da imam milijun kuna stavio bih na to :)

Olympiakos - PAO 1x (1,45)... domaćim uvijek pobjeđuje pa ne vidim razlog zašto i danas ne bi tako bilo... uz to mislim da je olympiakos ove godine jači nego PAO... imaju puno mlađu momčad i to se vidi na terenu...

Murray - Giraldo zb.gemova 1.set više od 9,5 (1,85)...murray muku muči sa svakim..očekujem ipak njegovu pobjedu, ali tijesnu... 1.set zato stavljam više pošto je giraldo čisti zemljaš i mislim da će biti tijesno svaki set... nešto slično jučer simon - wawrinka...

i po meni zicer dana: Real - Caja Laboral 1 (1,35)... zadnja tekma doma mislim da nema šanse da real to ne iskoristi... da imam milijun kuna stavio bih na to :)

Imam neki loši filing kaj se Olympiakosa tiće.. mislim da bi mogao proći Hedny na Pana +5,5 koša!

Bit će to po meni napeta utakmica sa ne previše koševa ..Igrači Olympiakosa će biti prilično nervozni znajući da bi nakon skoro desetljeća mogli do naslova..

Kaj vi ostali mislite?

Danas ću probati:

1. Rishoj BK-BGA Glostrup  f+2 @ 1,70 8/10

Rishoj prvu tekmu tukao u gostima 7:0, igra opet protiv Glostrup-a koji je totalna BANANA :D , ima samo 5 bodova  i mislim da sve osim pobjede ( čak i hendya ) bi bilo iznenađenje nad iznenađenjima?

2. Grindavik-ÍA Akranes  2@2,15 5/10

Probat ću na goste kojima ide vrlo dobro , čak su i zadnju izvukli 1:1 prem da su bili dogovi protiv favoriziranog Stjarnana koji je bio 4. 2011...

Gosti su u stvarno dobroj formi, Grindavik nije u nikakvoj formi i nije baš dobro krenuo u novoj sezoni (trenutno zadnji ) .. vrijedi probati na goste,koef je ok!

3. Fram-KR Reykjavik 2@1,85 5/10

Također ću sa gostima probati, prošlo-sezonski prvak protiv Frama koji igra toplo-hladno ( Nadam se da će danas hladno :D ). Reykjavik je počeo ok igrati , ima 3 pobjede zaredom, koef. je pristojan i mislim

da se isplati isprobati za 1,85.

Imam neki loši filing kaj se Olympiakosa tiće.. mislim da bi mogao proći Hedny na Pana +5,5 koša!

Bit će to po meni napeta utakmica sa ne previše koševa ..Igrači Olympiakosa će biti prilično nervozni znajući da bi nakon skoro desetljeća mogli do naslova..

Kaj vi ostali mislite?

znam da...al opet mislim da oni nemaju ništa za izgubit, a pao sve... olympiakos ima odličnu sezonu iza sebe (ostvarili su ono kaj nisu ni u snu sanjali - EUROLIGU)... i mislim da su s tim pokazali da se znaju nositi u ovakvim situacijama koja ih očekuje danas..puna dvorana crvenih navijača... mislim da će bit tijesno, ali da će olympiakos pobijedit...

Kladosi moji... danas opet idem na iznenađenjee... :D

Las Palmas - Sabadell    2     @4,20  (u HL)

..neznam..hmm, imam neki feeling da bi ovo moglo proci...mislim da je domacinima svejedno.. tako i tako su u sredini tablice i nevjerujem da ce igrati maximalno.. ;)

sta mislite?

ja imam neki filing da ti imas los feeling, i ja imam filing da ce hrvatska danas dobit , ali to nista ne znaci isto kao i ova tvoja utakmica tako da je to bespotrebno spominjat na ovom forumu i navlacit ljude bezveze, ja mislim da bi se na ovom forumu trebali stavljati iskljucivo parovi za koje postoje neke osnove i argumenti zasto bi neki ishod trebao zavrsiti tako kako se prognozira, i dajem sve pohvale korisnicima koji to tako rade , a ima ih dosta ... čak je i u pravilniku ovog foruma zapisano da je zabranjeno stavljat parove ukoliko nema obrazlozenja ili analize.. eto toliko od mene

Las Palmas - Sabadell    2     @4,20  (u HL)

..neznam..hmm, imam neki feeling da bi ovo moglo proci...mislim da je domacinima svejedno.. tako i tako su u sredini tablice i nevjerujem da ce igrati maximalno.. ;)

sta mislite?

ja imam neki filing da ti imas los feeling, i ja imam filing da ce hrvatska danas dobit , ali to nista ne znaci isto kao i ova tvoja utakmica tako da je to bespotrebno spominjat na ovom forumu i navlacit ljude bezveze, ja mislim da bi se na ovom forumu trebali stavljati iskljucivo parovi za koje postoje neke osnove i argumenti zasto bi neki ishod trebao zavrsiti tako kako se prognozira, i dajem sve pohvale korisnicima koji to tako rade , a ima ih dosta ... čak je i u pravilniku ovog foruma zapisano da je zabranjeno stavljat parove ukoliko nema obrazlozenja ili analize.. eto toliko od mene

..bez uvrede ''dzevad''...al mislim da sam clan duze od tebe (sto i nije bitno) i necu se svadjati i tebi polagati racune... malo gledaj postove i vidjet ces da ima i dobrih listica od mene...eto toliko... a tvoj prolazan jos nisam vidio na ovom forumu... ocito se baziras na krivim argumentima..hahahaha  :P

P.S. vidjet cemo kako ce ovo zavrsiti...toliko od mene :) LP

Portugal/odg - Turska (dg1)(1.65)

U ovoj tekmi izbornici najavljuju ofenzivne sastave. Obje momčadi će istrčati u formacijama sa tri napadača i očekujem golove sa obje strane. Oba daju gol odlična kvota.

Engleska/odg - Belgija (dg1)(1.70)

Engleska danas neće istrčati u najjačem sastavu, pa tak neće igrati Rooney i svima poznato Lampard. Belgicima se vraćaju dva bitna igrača i faktički su u najjačem sastavu. Očekujem otvorenu tekmu s obje strane i vjerujem da će Belgici dobrano namučiti Engleze. Uzimam tip oba daju gol.

Urugvaj - Venezuela (1)(1.30)

Urugvaj je premoćna momčad predvođena Cavanijem, Suarezom i forlanom. ovo im je bitna tekma kvalifikacija i ovdje je jedinica čista kao suza, vjerujem da će i hendikep na Urugvajce isto lagano proći.

OklahomC - SanAnton (1)(1.60)

Oklahoma je razbila san antonija sa 20 razlike u zadnjoj tekmi i pokazali su koliko su moćni i nedodirljivi na svom terenu, pa sa tako i prekinuli san antonijev goroman niz pobijeda. Danas vjerujem da će nam oklahoma priuštiti reprizu zadnjeg susreta i s lakoćom vratiti seriju na 2:2.

Kaj vi ostali mislite?

znam da...al opet mislim da oni nemaju ništa za izgubit, a pao sve... olympiakos ima odličnu sezonu iza sebe (ostvarili su ono kaj nisu ni u snu sanjali - EUROLIGU)... i mislim da su s tim pokazali da se znaju nositi u ovakvim situacijama koja ih očekuje danas..puna dvorana crvenih navijača... mislim da će bit tijesno, ali da će olympiakos pobijedit...

Zato bi ja sa hendyjem probal..jer bu napeto.. :)

pozdrav. nije me bilo dan dva pa da se ukljucin s jednon manjon kvotom za veceras

salvador - honduras tim2 daje gol @1,30

(evo statistika zadnjih 5 meceva pa prosudite sami jel se isplati..)

30.05.11 INT Salvador Honduras 2 : 2

22.01.11 INT Honduras Salvador 2 : 0

22.01.11 UNC Honduras Salvador 2 : 0

05.09.10 INT Salvador Honduras 2 : 2

15.10.09 SVJ Salvador Honduras 0 : 1

Kaj vi ostali mislite?

Ne znam jesi li odigro,ali ja zbog ovog jednog koša ne bi mogo spavat  :)

Las Palmas - Sabadell    2     @4,20  (u HL)

sta mislite?

Nije te puno nos zezno ,samo bi ja to u par kombinacija pokušo izganjat ..Mislim ,kad imaš osjećaj moraš probat to u više šema odigrat ..Npr , trebo si osim pobjede probat X2 ili hendikep 0:1 za veći ulog ,vjerovatno si pomislio da će i Palmas zabit bar jedan pa stoga i odg za veći ulog  ili Saba daje više od 1 gola (kvota je bila sigurno oko 3.00) srednji ulog i tako..Vjeruj nosu  :)

sta mislite?

Nije te puno nos zezno ,samo bi ja to u par kombinacija pokušo izganjat ..Mislim ,kad imaš osjećaj moraš probat to u više šema odigrat ..Npr , trebo si osim pobjede probat X2 ili hendikep 0:1 za veći ulog ,vjerovatno si pomislio da će i Palmas zabit bar jedan pa stoga i odg za veći ulog  ili Saba daje više od 1 gola (kvota je bila sigurno oko 3.00) srednji ulog i tako..Vjeruj nosu  :)

i nick praskaton je kombinira.. pa je reka da mu je pun nos svega :))

sta mislite?

i nick praskaton je kombinira.. pa je reka da mu je pun nos svega :))

hahaha ..di si se njega sjetio  ;D  aj čovječe idi spavaj ,odmori se za sutra pa da razvalimo kladionu :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use