Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

01.06.2012.

Majstor1987

Recommended Posts

otvorit ću temu za petak

ugl glavni listić danas prošao,nemam naviku stavljat listiće,imam još jedan živi listić

oklahoma 1x i shara -6,5 hendi

sutra ću probat...

Čilić-Del Potro 1 @ 3,05 hl(bit će sutra i veći kof u super ponudi)

h2h:6-2

ovo igram isključivo zbog kofa i to na neki sporedni listić a singlirao bi ga za 1/10

ugl Del Potro ima nekih problema s koljenom,dosta se mučio prva dva kola,protiv monty po rezultatu se nebi reklo ali bilo je rupa u igri,očito trpi zbog ozljede.ove godine igrali tri puta čilić glatko izgubio oba puta na zemlji,plus toga kad se sjetim da ga nedavno almagro razbio 6-0 ne vjerujem mu puno, a i u prvom kolu munzo je previše puta brejkao čilića.znakovita je pobjeda protiv j.c. ferrera ali ne da bi išao za jači ulog.del potro ima igru za čilića,ali zbog ozljede,velikog kofa isplati se to probat uzet,a čiliću bi bilo ok da sutra malo više riskira i proba dobit del potra

A.Radwanska-S.Kuznetsova 1 @ 1,25

radwanska u naletu,turnir osovojen,dobila venus što je bilo i za očekivat.kuznja na rg uvijek igra dobro,nedavno je bila ozljeđena to je isto razlog ne baš neke forme. h2h je 3-9,ali neka druga vremena.radwanska igra dobar tenis,ne griješi puno i trebalo bi ovo proć

F.Verdasco-Seppi A. 1 @ 1,4

h2h:6-0

seppi je meni nikakav igrač,nedavno dobio wawrinku čovjek ne uzme 6 mp!!! ali takav je stanislas! h2h uvjerlivo na strani španjolca.nanda sam gledao protiv mullera i izvukao je minus set i break u drugom,ali muller ima top u ruci,dobro servira i treba se nosit sa takvim igračima,a sepi je kontra toga.nije tolko agrseivan,nema tolko jake udarce i 5 setova protiv kukushina mi nie ulijeva povjerenje.za njega je ovo dobar rezultat.nando sa jakim bh i fh trebao bi proć sepia,jačina udaraca,kvaliteta,igra koju ima nando za talijana trebala bi bit dovoljna za prolaz

odbojka: japan - srbija tip 2 (1,30)..olimpijske kvalifikacije.. bez obzira što se igra u japanu mislim da je srbija daleko kvalitetnija momčad što i govore međusobni susreti (zadnja dva pobijedila srbija sa 3:2); japan zadnjih 6 tekma nema zna za pobjedu (redom ih je pobjeđivala brazil, kuba, italija, rusija, i srbija)...

tsonga - fognini tip 1 (1,25)... kaj reći za ovaj par... pa svve se zna..tsonga kad ga krene onda rastura... pošto je fognini danas odigro 5 iscrpljujućih setova sa troickim mislim da će ga tsonga bez većih problema dobiti... uz to igra pred domaćeom publikom i zapravo ne bi bilo primjereno da ga ne vidimo u drugom tjednu...

olympiakos - panathinaikos 1x (1,40)... ovo se igra u ssubotu ali po onom što smo vidjeli u ova prva 4 susreta mislim da domaćin uvijek uzima pobjedu i k tome je olympiakos kad je bio domaćin oba puta glatko pobijedio...

španjolska - kina hendikep (1,30)... o ovom ne trebam duljiti jer se zna da je španjolsak daleko kvalitetnija momčad..ako su pobijedili srbe 2 i j.koreju sa 3 razlike onda ne vidim razlog zašto ne bi 5 puta salbiju kinu pobjedili barem s 2 razlike...

razlog zašto ovo stavljam je taj kaj mislim stavit velike pare na ta 4 para pa me zanima vaše mišljenje... po mojem bi trebalo proći, ali ak imate kakve informacije vezane za ove parove da mi pomognete ak griješim u nekom tipu bio bi vam zahvalan...

razlog zašto ovo stavljam je taj kaj mislim stavit velike pare na ta 4 para pa me zanima vaše mišljenje... po mojem bi trebalo proći, ali ak imate kakve informacije vezane za ove parove da mi pomognete ak griješim u nekom tipu bio bi vam zahvalan...

ja osobno nebi nikad stavio velike pare na hendi nogomet u prijateljskoj utakmici 7 dana prije eura,jel mogu izać laganini na teren,odigrat mirno da se niko ne ozljedi itd itd.slažem se sa tobom da je španjolska veliki favorit i po meni bi ih trebala nabit sa hendijem ali evo ja izbjegavam nogomet u širokom luku a pogotov hendi na nogomet,ima danas puno boljih parova

ovo jednostavno moram iskoristiti... federer - mahut -10,5 (1,5)... đoković - devilder -11,5(1,6)... znači da neće pobijediti s tolko gemova razlike...ovo za federera sa sigurnošću mogu odigrati dok ovog devildera baš i ne znam kako igra tako da ipak s opreznošću... ali rezultati govore da ne bi ovo trebalo proći... još jedan par zanimljiv je: simon - wawrinka zb.gem. 1.set više od 9,5... "al pari" igrači i vjerujem da će to biti nadmudrivanje s jedne i druge strane..i na ss-u nude da cassano ne daje gol kvota 1,25. mislim da on nema šanse za gol..pitanje je dal će uopće igrati u prvoj momčadi...tako da vrijedi kombinirati čisto da se podigne dobitak..eto tolko od mene :)

12:30 A.Radwanska-S.Kuznetsova 1  1.20

U sklopu treceg kola takodjer se susrecu i Agnieszka Radwanska i Svetlana Kuznetsova. Agnieszka Radwanska poljska je tenisacica rodjena 6.3.1989 i nalazi se na 3 WTA poziciji. Radwanska ima jako dobru sezonu iza sebe. Osvojila je Dubai , Miami i Brussels , igrala polufinala Sydneya , Dohe , Stuttgarta i Madrida. Roland Garros pocela je razbijanjima , u prvom kolu pobijedila je Jovanovski dopustivsi joj da uzme samo jedan gem 6-1 6-0 , zatim je u drugom deklasirala i Venus Williams s 6-2 6-3. Svetlana Kuznetsova ruska je predstavnica rodjena 27.6.1985 i trenutno se nalazi na 28 WTA mjestu. Ona igra jako losu sezonu punu ozljeda , odigrala je jako malo turnira i zato je i opala na WTA listi. Najbolji rezultat joj je polufinale prvog turnira Aucklanda a zatim je ispadala vecinom u prvim kolima. Na Roland Garrosu je u prvom kolu pobijedila nasu Lucic s 6-1 6-3 , zatim je u drugom kolu pobijedila Chan s 6-4 7-6. Kuznetsova vodi Radwansku u omjeru s cak 9-3 ali to su vremena kada je Kuznetsova bila vrh zenskog tenisa a Radwanska se probijala. Danas ocekujem pobjedu Radwanske i da nece dati previse sanse Kuznetsovoj koja sto prije zeli zaboraviti ovu sezonu.

12:30 Martić P.-Medina Garrigues A 2 1.90

Danas u trecem kolu Roland Garrosa nas ocekuje i dvoboj nase Petre Martic i Anabel Medine Garrigues. Petra Martic hrvatska predstavnica rodjena 19.1.1991 i trenutno se nalazi na 50 WTA poziciji. Ima jako dobru sezonu iza sebe , igrala je finale Kuala Luphura , polufinale Kopenhagena i cetvrtfinale Budimpeste. Namucila je dosta jakih tenisacica kao sto je to uradila i na ovom turniru. Na Roland Garrosu je ostvarila rezultat karijere nakon sto je prosla u trece kolo. U prvom kolu pobijedila je Krajicek s 6-2 7-5 , zatim je u drugom kolu napravila senzaciju pobjedivsi domacu predstavnicu Bartoli s 6-2 3-6 6-3. Njena danasnja protivnica je Anabel Medina Garrigues spanjolska predstavnica koja se nalazi na 31 WTA poziciji. Ona svoje najbolje rezultate ostvaruje na zemlji na kojoj ima scor 12/6. Nije odigrala nesto posebno ovu sezonu najbolji rezultat joj je cetvrtfinale Fesa. Na Roland Garrosu je u prvom kolu pobijedila Robson 6-2 6-1 , zatim u drugom kolu Pavlovic 6-3 6-2. Danas nas ocekuje jako zanimljiv dvoboj ali prednost dajem Medini koja je jako dobro otvorila ovaj turnir razvaljivanjem protivnica. Martic je napravila veliku senzaciju dosavsi do 3 kola i mislim da danas nece uspjeti proci dalje.

16:30 21,5/Kerber A.-Pennetta F. 2  1.85

Danas nas u Parizu ocekuje 3 kolo a ja sam izabrao mozda i najzanimljiviji susret u zenskoj konkurenciji izmedju Angelique Kerber i Flavie Pennette. Angelique Kerber mlada je njemacka predstavnica rodjena 1.8.1988 i trenutno se nalazi na 10 WTA poziciji. Do ove sezone nismo je bas poznavali ali trenutno igra jednu odlicnu sezonu. Osvojila je Pariz i Kopenhagen i igrala polufinala Indian Wellsa , Aucklanda , Hobarta i Rima. Sto se tice zemlje takodjer ima dobrih rezultata , pobjedjivala je dobre tenisacice tipa Wozniacki , Goerges , Kvitovu... Na Roland Garrosu je u prvom kolu pobijedila Zhang s 6-3 6-4 , zatim jucer u drugom kolu Govorstovu s 6-3 6-2. Flavia Pennetta je talijanska predstavnica rodjena 25.2.1982 i trenutno se nalazi na 20 WTA poziciji. Ove godine nismo je bas previse vidjali zbog ozljeda , najbolji rezultati su joj finala Aucklanda i Acapulca. Ona je u prvom kolu Roland Garrosa pobijedila Hsieh s 6-7 6-4 6-2 , a u drugom Glatch s 6-3 6-1. Ove dvije tenisacice do sada su se susrele 3 puta i Pennetta vodi u omjeru s 2-1. Obe su dobre na zemlji imaju scor 10/3 i mislim da je najsigurniji tip za ovaj mec over gemova , ocekujem dugu borbu u 3 seta za prolazak dalje. Sretno !

Bok,

sukladno statistici , mislim da je jako izgledan prolaz 1x danas

1. Boston(3.ut)-Miami Heat 1x@1,70

Igrali su hrpu puta i Boston nije u regularnom vremenu koliko sam ja skužio niti jednom izgubio , možda poslje produžetaka ali zato imamo 1x :)

31/05/2012 NBA Doigravanje Miami Heat vs. Boston Celtics 99:99 115:111 (Prod.)

29/05/2012 NBA Doigravanje Miami Heat vs. Boston Celtics 93:79

25/04/2012 NBA Boston Celtics vs. Miami Heat 78:66

11/04/2012 NBA Miami Heat vs. Boston Celtics 107:115

01/04/2012 NBA Boston Celtics vs. Miami Heat 91:72

28/12/2011 NBA Miami Heat vs. Boston Celtics 115:107

12/05/2011 NBA Doigravanje Miami Heat vs. Boston Celtics 97:87

10/05/2011 NBA Doigravanje Boston Celtics vs. Miami Heat 86:86 90:98 (Prod.)

08/05/2011 NBA Doigravanje Boston Celtics vs. Miami Heat 97:81

04/05/2011 NBA Doigravanje Miami Heat vs. Boston Celtics 102:91

01/05/2011 NBA Doigravanje Miami Heat vs. Boston Celtics 99:90

10/04/2011 NBA Miami Heat vs. Boston Celtics 100:77

13/02/2011 NBA Boston Celtics vs. Miami Heat 85:82

12/11/2010 NBA Miami Heat vs. Boston Celtics 107:112

27/10/2010 NBA Boston Celtics vs. Miami Heat 88:80

28/04/2010 NBA Doigravanje Boston Celtics vs. Miami Heat 96:86

25/04/2010 NBA Doigravanje Miami Heat vs. Boston Celtics 101:92

24/04/2010 NBA Doigravanje Miami Heat vs. Boston Celtics 98:100

21/04/2010 NBA Doigravanje Boston Celtics vs. Miami Heat 106:77

18/04/2010 NBA Doigravanje Boston Celtics vs. Miami Heat 85:76

E ako 1X danas ne prođe a prošao je toliko puta onda u k.. i klada :):D

Danas u trecem kolu Roland Garrosa nas ocekuje i dvoboj nase Petre Martic i Anabel Medine Garrigues. Petra Martic hrvatska predstavnica rodjena 19.1.1991 i trenutno se nalazi na 50 WTA poziciji. Ima jako dobru sezonu iza sebe , igrala je finale Kuala Luphura , polufinale Kopenhagena i cetvrtfinale Budimpeste. Namucila je dosta jakih tenisacica kao sto je to uradila i na ovom turniru. Na Roland Garrosu je ostvarila rezultat karijere nakon sto je prosla u trece kolo. U prvom kolu pobijedila je Krajicek s 6-2 7-5 , zatim je u drugom kolu napravila senzaciju pobjedivsi domacu predstavnicu Bartoli s 6-2 3-6 6-3. Njena danasnja protivnica je Anabel Medina Garrigues spanjolska predstavnica koja se nalazi na 31 WTA poziciji. Ona svoje najbolje rezultate ostvaruje na zemlji na kojoj ima scor 12/6. Nije odigrala nesto posebno ovu sezonu najbolji rezultat joj je cetvrtfinale Fesa. Na Roland Garrosu je u prvom kolu pobijedila Robson 6-2 6-1 , zatim u drugom kolu Pavlovic 6-3 6-2. Danas nas ocekuje jako zanimljiv dvoboj ali prednost dajem Medini koja je jako dobro otvorila ovaj turnir razvaljivanjem protivnica. Martic je napravila veliku senzaciju dosavsi do 3 kola i mislim da danas nece uspjeti proci dalje.

mislim da neće baš lako dobiti medina jer ono kaj je martić pokazala protiv bartoli stvarno je za skinuti kapu...ako će ju serva ići ko protiv bartoli mislim da će ju u najmanju ruku dobro namučiti... kad bi igrao taj meč stavio bi više gemova... mislim da to ide u 3 seta...

Guest 4GrandSlams

otvorit ću temu za petak

ovo igram isključivo zbog kofa i to na neki sporedni listić a singlirao bi ga za 1/10

ugl Del Potro ima nekih problema s koljenom,dosta se mučio prva dva kola,protiv monty po rezultatu se nebi reklo ali bilo je rupa u igri,očito trpi zbog ozljede.ove godine igrali tri puta čilić glatko izgubio oba puta na zemlji,plus toga kad se sjetim da ga nedavno almagro razbio 6-0 ne vjerujem mu puno, a i u prvom kolu munzo je previše puta brejkao čilića.znakovita je pobjeda protiv j.c. ferrera ali ne da bi išao za jači ulog.del potro ima igru za čilića,ali zbog ozljede,velikog kofa isplati se to probat uzet,a čiliću bi bilo ok da sutra malo više riskira i proba dobit del potra

Tenis»Roland Garros (M), Zemlja, 3. kolo

14:15 Juan Martin Del Potro - Marin Čilić

Del Potro- Pokušavam što manje razmišljati o ozljedi, no nerijetko me sama podsjeti na sebe. Posebno kada na desnoj strani igram forehand i vidjet ćemo kako će se stvari dalje razvijati. Pokušavam ostati pozitivan i nadam se da će ići na bolje, Način na koji on i ja igramo tenis je vrlo sličan. Dosad smo se susreli mnogo puta i može se reći da jedan o drugom znamo mnogo. Dosad su gotovo svi mečevi bili izjednačeni i nesumnjivo me čeka težak zadatak.

Smatram kako se isplati odigrati kontra hendikep 4.5  // 5.5 // 6.5 Delpo ima problema sa koljenom, a marina ako neće kočiti psiha trebao bi i čak pobjediti

Dobro jutro svima , vidim ima dosta dobrih parova danas ,dosta dobrih analiza ,tako da ću vas danas samo lagano pokrast  :)

Evo i nešto od mene , što mi se čini dosta vjerovatno..

Fyrsten/Matkow-ChelaJI/Sch      1    1.40   7:6  6:4

Nakon što su juče izbacili    Andujar P / Garcia-Lopez G  ,mislim da danas neće imat nekih većih problema sa ovom dvojicom.. Dečki su stvarno dobri ,od zadnja 3 turnira su 2 završila u finalu i 2 x osvojili pregazivši puno jače igrače u paru od ove dvojice..

Evo jedan navijački ,onako ravno iz srca

Stosur S.-Petrova N.          2    3.00    6:3-6:3 

Kako mi je samo žao ..Jučer Kirilenko ,danas Petrova..A neka sad se mogu posvetit igri u parovima,tu ih čekam u finalu..

Jednostavno  to moram odigrat , taj meč ću danas obavezno pogledat , trebo bi biti jako dobar..

Jedino šta mogu reći u korist Petrovoj je da u međusobnim susretima vodi  5:2 ,od 2004 -2012 ..Zadnji meč su igrale

12/03/2012   dobila je Petrova sa    2:1 6:1 6:7 7:6 .. To je ogračica koja svim velikim igračicama pravi probleme  pa sam uvjeren da će i Stosur danas zato mi se dosta izgledno čini i

Stosur S.(h-4,5)-PetrovaN     2      1.6

Stosur S.(20,5)-Petrova N.     2      1.7

19:00 Turska(-2,5)- Austrija 1 2,20 bet365

Ovo je odbojka, muški, europska liga.. Neću puno ovdje pisati jer je razlika u kvaliteti ovih ekipa nebo i zemlja.. Austrijanci daleko lošiji od Turaka koji ovu utakmicu igraju doma i sve osim njihove lagane pobjede u 3 seta bi bilo jako veliko iznenađenje za mene i veliki dio odbojkaškog svijeta. Osim toga austrijacima će danas faliti Schneider, Reiser i Gavan... Uglavnom i sa njima bi vrlo vjerojatno bili teško poraženi, ali ovako stvarno ne vidim razlog ovakvoj kvoti..

Uglavnom po meni danas Austrijanci ne mogu dobit više od 18 poena po setu. Znači isplati se igrat 3-0 za Tursku koje se plaća oko 1,80-2,00 u svim kladionicama, ovakav hendikep koji imaju samo par kladionica, under nekih 160 poena koliko bi moglo biti u ponudi, uglavnom svi zbrojevi do 130 poena, hendikepi poena do nekih -20 poena.. Uglavnom sve što ovakvo nađete...  Ovo sam stavio za one koji imaju pare na bet365 jer je to najbolja kvota na ovoj utakmici koja se isplati igrati. Ja ću igrati 3-0 rezultat. Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt ga plaća 1,80 i vjerujem da će to dodatno pasti kako će se bližiti početak utakmice. Uglavnom sretno što god ćete igrati....

otvorit ću temu za petak

Del Potro- Pokušavam što manje razmišljati o ozljedi, no nerijetko me sama podsjeti na sebe. Posebno kada na desnoj strani igram forehand i vidjet ćemo kako će se stvari dalje razvijati. Pokušavam ostati pozitivan i nadam se da će ići na bolje, Način na koji on i ja igramo tenis je vrlo sličan. Dosad smo se susreli mnogo puta i može se reći da jedan o drugom znamo mnogo. Dosad su gotovo svi mečevi bili izjednačeni i nesumnjivo me čeka težak zadatak.

Smatram kako se isplati odigrati kontra hendikep 4.5  // 5.5 // 6.5 Delpo ima problema sa koljenom, a marina ako neće kočiti psiha trebao bi i čak pobjediti

Ne znam na osnovu čega ovdje vidite izjednačen meč, Delpo ga je tri puta pomeo u ovoj godini:

http://www.bet-at-home.com/redirStats.aspx?url=aHR0cDovL3d3dy5zdGF0cy5iZXRyYWRhci5jb20vc3RhdGlzdGljcy9saXZlc2NvcmVjYy8/bWF0Y2hpZD0yNzE3MDIwJnRyZWVtZW51PWZhbHNlJmxhbmd1YWdlPXNy&cid=1906

otvorit ću temu za petak

Ne znam na osnovu čega ovdje vidite izjednačen meč, Delpo ga je tri puta pomeo u ovoj godini:

http://www.bet-at-home.com/redirStats.aspx?url=aHR0cDovL3d3dy5zdGF0cy5iZXRyYWRhci5jb20vc3RhdGlzdGljcy9saXZlc2NvcmVjYy8/bWF0Y2hpZD0yNzE3MDIwJnRyZWVtZW51PWZhbHNlJmxhbmd1YWdlPXNy&cid=1906

pa ako si gledao zadnji DelTorov meć bit će ti jasno.....Pomogne i njegovo omotano koljeno. Nitko nije rekao da je to 80% Čilićev meč,ali za koef od 3,5 se isplati odigrat. A i Čila je igrao dosta dobro protiv JC Fere....

Sve u svemu,isplati se pokušat za takav koef. i ozljedu DelTora

U sklopu treceg kola takodjer se susrecu i Agnieszka Radwanska i Svetlana Kuznetsova. Agnieszka Radwanska poljska je tenisacica rodjena 6.3.1989 i nalazi se na 3 WTA poziciji. Radwanska ima jako dobru sezonu iza sebe. Osvojila je Dubai , Miami i Brussels , igrala polufinala Sydneya , Dohe , Stuttgarta i Madrida. Roland Garros pocela je razbijanjima , u prvom kolu pobijedila je Jovanovski dopustivsi joj da uzme samo jedan gem 6-1 6-0 , zatim je u drugom deklasirala i Venus Williams s 6-2 6-3. Svetlana Kuznetsova ruska je predstavnica rodjena 27.6.1985 i trenutno se nalazi na 28 WTA mjestu. Ona igra jako losu sezonu punu ozljeda , odigrala je jako malo turnira i zato je i opala na WTA listi. Najbolji rezultat joj je polufinale prvog turnira Aucklanda a zatim je ispadala vecinom u prvim kolima. Na Roland Garrosu je u prvom kolu pobijedila nasu Lucic s 6-1 6-3 , zatim je u drugom kolu pobijedila Chan s 6-4 7-6. Kuznetsova vodi Radwansku u omjeru s cak 9-3 ali to su vremena kada je Kuznetsova bila vrh zenskog tenisa a Radwanska se probijala. Danas ocekujem pobjedu Radwanske i da nece dati previse sanse Kuznetsovoj koja sto prije zeli zaboraviti ovu sezonu.

Uff.Teški PMS  ::)

19:00 Turska(-2,5)- Austrija 1 2,20 bet365

Ovo je odbojka, muški, europska liga.. Neću puno ovdje pisati jer je razlika u kvaliteti ovih ekipa nebo i zemlja.. Austrijanci daleko lošiji od Turaka koji ovu utakmicu igraju doma i sve osim njihove lagane pobjede u 3 seta bi bilo jako veliko iznenađenje za mene i veliki dio odbojkaškog svijeta. Osim toga austrijacima će danas faliti Schneider, Reiser i Gavan... Uglavnom i sa njima bi vrlo vjerojatno bili teško poraženi, ali ovako stvarno ne vidim razlog ovakvoj kvoti..

Uglavnom po meni danas Austrijanci ne mogu dobit više od 18 poena po setu. Znači isplati se igrat 3-0 za Tursku koje se plaća oko 1,80-2,00 u svim kladionicama, ovakav hendikep koji imaju samo par kladionica, under nekih 160 poena koliko bi moglo biti u ponudi, uglavnom svi zbrojevi do 130 poena, hendikepi poena do nekih -20 poena.. Uglavnom sve što ovakvo nađete...  Ovo sam stavio za one koji imaju pare na bet365 jer je to najbolja kvota na ovoj utakmici koja se isplati igrati. Ja ću igrati 3-0 rezultat. Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt ga plaća 1,80 i vjerujem da će to dodatno pasti kako će se bližiti početak utakmice. Uglavnom sretno što god ćete igrati....

Ove "domaće" klade, niti jedna nema normalnu ponudu :(

Samo ML pobjedu i bok :(

p.s. Vedry - pogledaj pa baci komentar :)http://svijetkladjenja.com/forum/live/petak-01-06-2012-%28live%29/msg16634/#new

Eto na još sam jedan dosta dobar par naletio..Radi se o mješovitim parovima ..Za pola sata počinje meč pa ću probat i to odigrat..

Shvedova/Marrero - Mattek/Tecau     2   1.6    tr    0:2    2.30    5:7  1:6

Mattek/Tecau   su u ovoj godini odigrali jedan turnir zajedno i osvojili su ga  ( Australian Open ) ..

Shvedova/Marrero  još nikad nisu zajedno igrali , mislim da im je to veliki hendikep kod ovog dvojca koji doslovno rastura..

nemam rijči za igru koju je pokazala martić u ova dva susreta... ako ovako nastavi konačno će i hrvatska nakon ne znam kokko godina imati tenisačicu u prvih 20... jednostavno ima ideju u igri...vidi se da razmišlja... ide na pobjednicu susreta penneta - kerber i mislim da bi mogla daleko dogurati je očito je ovo "njezin turnir"... naravno da su azarenka i sharapova glavne favoritkinje ali ko zna...ženski tenis je čudan i ima pun racku iznenađenja tako da ...

16:30 21,5/Kerber A.-Pennetta F. 2  1.85

Danas nas u Parizu ocekuje 3 kolo a ja sam izabrao mozda i najzanimljiviji susret u zenskoj konkurenciji izmedju Angelique Kerber i Flavie Pennette. Angelique Kerber mlada je njemacka predstavnica rodjena 1.8.1988 i trenutno se nalazi na 10 WTA poziciji. Do ove sezone nismo je bas poznavali ali trenutno igra jednu odlicnu sezonu. Osvojila je Pariz i Kopenhagen i igrala polufinala Indian Wellsa , Aucklanda , Hobarta i Rima. Sto se tice zemlje takodjer ima dobrih rezultata , pobjedjivala je dobre tenisacice tipa Wozniacki , Goerges , Kvitovu... Na Roland Garrosu je u prvom kolu pobijedila Zhang s 6-3 6-4 , zatim jucer u drugom kolu Govorstovu s 6-3 6-2. Flavia Pennetta je talijanska predstavnica rodjena 25.2.1982 i trenutno se nalazi na 20 WTA poziciji. Ove godine nismo je bas previse vidjali zbog ozljeda , najbolji rezultati su joj finala Aucklanda i Acapulca. Ona je u prvom kolu Roland Garrosa pobijedila Hsieh s 6-7 6-4 6-2 , a u drugom Glatch s 6-3 6-1. Ove dvije tenisacice do sada su se susrele 3 puta i Pennetta vodi u omjeru s 2-1. Obe su dobre na zemlji imaju scor 10/3 i mislim da je najsigurniji tip za ovaj mec over gemova , ocekujem dugu borbu u 3 seta za prolazak dalje. Sretno !

Svaka cast za Martic i igru koju je pokazala a za Radwansku nemam rijeci

colorado-la dodgers  ...colorado daje više od 4,5 runova   1,80

cleveland-minesota  ...cleveland daje više od 4,5 runova   1,80

philadelphia-miami     miami pobjeda          1,90

ny mets-st.louis       st.louis pobjeda        1,90

la angels-texas      ...la angels daje više od 3,5 runova    1,80

tampa-baltimore     ...pobjeda tampe sa više od 1,5 razlike  2,15

san francisco-ch.cubs ....san francisco više od 3,5 runa  1,75

detriot-ny yankees  ...pobjeda yankeesa sa više od 1,5 razlike   2,0

sistem 6/8

ulog 100 kn

min dobit za 6 pogodaka  ....122 kn  

max dobit za 8 pogodaka....4183 kn

cleveland sa minesotom bi trebala biti tekma sa puno poena jer ni jedan ni drugi bacač nisu pouzdani, promijenjiva ima je forma, a momčadi su sve samo ne pouzdane u obrani (rade dosta pogrešaka u dodavanjima )...ekipa la dodgersa je u nekakvoj krizi i dolaze na megdan coloradu koji je u uzlaznoj putanji i protiv današnjeg bacača dodgersa imaju skor tri pobjede bez poraza...philadelphia je vjerujem osuđena na poraz danas kao i ny metsi iz razloga što su im ekipe dosta osakaćene ozljedama i suspenzijama nekoliko bitnih igrača na svakoj strani...angelsi protiv texasa - to će biti poslastica za gledati i vjerujem da će na obje strane pljuštati home runovi...tampa-baltimore - tu očekujem pobjedu tampe jer baltimoreu fali Markakis njihova glavna karika, a imaju ionako dosta ozlijeđenih...san francisco ako ikome mora onda mora cubsima sa Maholmom na svom terenu uvaliti barem četiri poena, jer su za toliko i bolji...i na kraju mojeg odabira su yankeesi koji su igrama protiv angelsa koji su u strašnom naletu zadnju tekmu ipak dobili sa 6-5, i dokazali su da su još uvijek ponajbolja momčad mlb-lige i današnji detroit kod kojih treneri ne znaju a bi sastavili momčad koja bi udovoljila publici sa atraktivnom i progresivnom igrom ili pak žele napraviti pouzdanu obrambenu ekipu sa jednim do dva dobra udarača, u tom lutanju koje se očituje i na rezultatima , sa yankeesima im ne dajem previše šensi...eto pa sretno mi bilo  ;) ;) ;)                

21:00 Wexford - Athlone 1 @2.20

Athlone bez 7 standardnih igraca i 3 rezervna.Nedostajat ce im igraci koji su postigli 10 od 14 golova ove sezone:

Paul Danaher, Ross Kenny, Mark Walsh, Noel McGee (svi povredjeni),

Brian McCarthy, Mark Sherlock (dobili grip),

Stephen Relihan, Garvan Broughall

(otisli u USA)..

Wexford Youths je domacinska ekipa,kuci su od 6 utakmica dali 14 golova a primili samo 3.

Gost bez citave zadnje linije i igraca koji su dali 10 od 14 golova + domacin odlican kuci bez izostanaka

- bez razmisljana 1 kao kuca :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use