Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Cetvrtak 31.05.2012. (Listić dana)

srna

Recommended Posts

pozdrav ekipa! danas ima nekoliko tekmi koje bi mogle donesti lovicu  ;)

1) portugal-ukrajina , mladi do 19 , obje momčadi su osigurale nastup na euru i u laganini tekmi očekujem više od dva gola

2) caja laboral -real  više od 149 koševa , real ponajprije nema kaj taktizirati i mora ući u tekmu napaljen maksimalno, znači agresivno sa dosta faula i bacanja i konačno pogođenih šuteva na obje strane

3) efes pilsen-bešiktaš  , pobjeda efesa , ponajprije jer ne vjerujem da mogu izgubiti doma dvije zaredom i jači su od bešiktaša

4) valur-keflavik  island 1.liga, više od dva gola , zadnje tekme su im bile ispod, a njihove su obično sa dosta golova

5) honka-helsinki , to je danas plutajuća mina, ako se baš mora onda preporučam honka neporaz, možda remi u 90. minuta , polufinale je kupa i ne vjerujem u golijadu

6) La dodgers-milwaukee , najbolja momčad lige da gubi ČETIRI !!! ( 4!!!) zaredom od prosječnog milwaukeeja?? s obzirom da se počinju događati skroz čudni i neočekivani, da ne kažem nevjerojatni rezultati u ovom natjecanju zadnjih desetak dana, moguće je svašta...ali idem večeras zadnji puta sa svime kaj imam na pobjedu Dodgersa ( bejzbol sam u plusu 750kn ovaj mjesec)

sretno kladoši  ;) ;) ;)

Portugalu odgovara x Ukrajini pobjeda ,samo 1 prolazi

La dodgers-milwaukee- MLB:

Starting Pitchers

Milwaukee: Greinke (5-2, 3.66 ERA)

Los Angeles: Billingsley (2-3, 3.88 ERA)

Hmmm... Gledajući bacaće , mogli bi i danas spušit ? : ) Ja odigro na Milwaukee :)

Ekipo,ja cu malo spekulirati probati igrati na veeeliko iznenadenje...

Honka - Helsinki    pk 1/2   @26 za mali ulog =P

Šteta ,probo sam i ja ..Po 10 na 1/2 i 2/1 .. Odigro  sam i prvo i drugo poluvrijeme (1) i točan rez(2:1) ,i hendikep(1:0) i pobjedu i odg(najvažniji 8))  i honka daje više od1.. žao mi što nisam odigro iz 1/x i obrnuto , u stvari nije mi žao što nisam probo ,nego što mi se nije dalo kliknut :) Sve u svemu ,na kraju je ispalo ok , uzeo sam za 2 dobra listića..Al stvarno šteta  što prijelaz nije prošo ,bio sam siguran da hoće nakon ranog izjednačenja.. Poz :)

pozdrav ekipa! danas ima nekoliko tekmi koje bi mogle donesti lovicu  ;)

1) portugal-ukrajina , mladi do 19 , obje momčadi su osigurale nastup na euru i u laganini tekmi očekujem više od dva gola

2) caja laboral -real  više od 149 koševa , real ponajprije nema kaj taktizirati i mora ući u tekmu napaljen maksimalno, znači agresivno sa dosta faula i bacanja i konačno pogođenih šuteva na obje strane

3) efes pilsen-bešiktaš  , pobjeda efesa , ponajprije jer ne vjerujem da mogu izgubiti doma dvije zaredom i jači su od bešiktaša

4) valur-keflavik  island 1.liga, više od dva gola , zadnje tekme su im bile ispod, a njihove su obično sa dosta golova

5) honka-helsinki , to je danas plutajuća mina, ako se baš mora onda preporučam honka neporaz, možda remi u 90. minuta , polufinale je kupa i ne vjerujem u golijadu

6) La dodgers-milwaukee , najbolja momčad lige da gubi ČETIRI !!! ( 4!!!) zaredom od prosječnog milwaukeeja?? s obzirom da se počinju događati skroz čudni i neočekivani, da ne kažem nevjerojatni rezultati u ovom natjecanju zadnjih desetak dana, moguće je svašta...ali idem večeras zadnji puta sa svime kaj imam na pobjedu Dodgersa ( bejzbol sam u plusu 750kn ovaj mjesec)

sretno kladoši  ;) ;) ;)

Portugalu odgovara x Ukrajini pobjeda ,samo 1 prolazi

La dodgers-milwaukee- MLB:

Starting Pitchers

Milwaukee: Greinke (5-2, 3.66 ERA)

Los Angeles: Billingsley (2-3, 3.88 ERA)

Hmmm... Gledajući bacaće , mogli bi i danas spušit ? : ) Ja odigro na Milwaukee :)

efes mi je već srušio "narodni" listić, a gledajući bacače tjedan dana pušim jer se obazirem na to i idem analizirat i filozofirat...a što sad, ja sam uplatio 300 kn na hendikep u lutriji na dodgerse na kvotu 2,80...pa kaj bude nek bude  ;)

Slazem se sa tobom brutalnibilly..definitivno je kvota prevelika na Honku s obzirom da su u zadnja dva susreta kada su kuci igrali izvukli nerjeseno i drugi put glatku pobjedu od 4-0..al opet to je kup i samo jedna se utakmica igra tako da je moguce sve da bude al ja cu odigrat 1x na honku sa solidnom kvotom   :D

Ja sam vjerovatno lud ,al imam osjećaj da bi Honka mogla dobit,a vjerujem da će  i HJK zabit bar 1 gol ,tako da ako će Honka već pobjedit mora najmanje 2 ..U ss-u ima opcija brg ekipe -1+ ..Da će Honka  zabit više od 1g je kvota 3.00 ..Probat ću s tim,a dosta izgledno mi se čini i  odg  1.70..Ne znam dal si uočio ,ta oklada nije prošla zadnja 3x..Mislim da bi danas trebala..

Evo bas gledam tu opciju -1+..valjalo bi probati al dosta realnije je opcija odg jer mi se sve u glavi vrti rezultat 1-1..ali na kraju cu na jedan listic stavit 1x a na drugi odg i trebalo bi jedno proc  :D

Dobar pocetak na forumu! Glatko proso odg i 1x :D

evo od mene nešto nakon dugo vremena :D.. hildesheim - kiel više od 57,5 golova (1,85),a može se i odigrati hildesheim više od 23,5 (1,85), kiel više od 34,5 (1,85)..mislim da i jedni i drugi igraju neopterećeno... čak mislim da je izglednije ovo da će hildesheim ići preko 23,5 jer kiel nakon osvajanja lige prvaka mislim da će opuštenije ući u tekmu a i stanje na tablici mu to dozvoljava... očekuje jednu raspucanu i atraktivnu tekmu od strane kiela... i još jean par koji mi izgleda kao zicer: isner - mathieu 1.set više od 9,5 (1,7)... evo tolko od mene za danas...

završilo = hildesheim - kiel 24 : 35... taman kolko je trebalo za prolaz svih tipova :D

isner - mathieu 1.set 7:6...i ovo lagano prošlo :)

nadam se da budem i sutra ovakve sreće kad stavljam "masnu" lovu

haha.. prijatelju, kad ti parovi produ oznaci ih zelenom bojom,crveno oznacavas kad padnu. zbunija si me skroz na momenat ;) inace,svaka cast na ova dva para,mislia san se ispratit oba,na kraju nisan nijedan i zazalija..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use