Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Cetvrtak 31.05.2012. (Listić dana)

srna

Recommended Posts

evo i mene da se uključim.dosta pratim ovaj forum pa da i ja podjelim koje mišljenje.

Raonic M.-Levine Jes. 1    1,20

ovaj par igram zato jer je Raonic (22. igrac svijeta) puno bolji i kvalitetniji od levinea (131. igrac svijeta)

Raonic je uzeo set Federeru u Madridu i bilo je tu dosta gusto. Meni je Raonic jedan od tenisaca kojeg volim gledat i mislim da ce lakocom uzet ovo :)

Kohlschreiber P.-Mayer L.   1   1,35

Kohlschreiber (26. igrac svijeta) dobro igra na zemlji. Gledao sam ga uživo protiv Čilića u finalu Munchena pobjedio Čilića 2:0. Poeni kakve je odigravao definitivno mi daju uvjerenje da ako upola to ponovi protiv Mayera neće imati nikakvih problema. Za Mayera (62.igrac svijeta) nisam puno cuo,ali uvjeren sam da njemac ako bude na nivou ovo prolazi bez greške.

Baghdatis, Marcos-Almagro, Nicolas  2

42 ranking 13

Almagru zemlja leži i definitivno se tu najbolje snalazi. ima zavidne rezultate na zemlji,a pošto pratim dosta našeg Marina Čilića tako sam i pratio meč između njega i almagra. Almagro je bio taj koji je diktirao tempo igre i definitivno mislim da Baghdatis nema šta tražiti u ovom meču. Baghdatis u zadnjih 5 mečeva ima 4 poraza i mislim da se danas oprašta od Roland Garosa.

uk.koef:1,7078

ulog: po meni maximalan jer ovo su 3 čista zicera koja prolaze bez neke veće greške!!

imam i pitanje. danas je Čilić pomeo ferrera 3:0 i način na koji su ti poeni realizirani je u najmanje neočekivano od Marina koji ove sezone i nije bog zna kaj. Servis je pretežito ulazio za razliku od prošlih mečeva,ali neforsirane pogreške su te koje su marina pogurale u susret sa Del Potrom. Gledao sam i del potra. radio je glupe pogreške,lako gubio servis,bio je dosta tijesan meč protiv Roger-Vasselina koji i nije neko zvučno ime. kakve su vaše prognoze na Čilića prekosutra? jer koef je solidan,a mislim da će i over biti vrlo izgledan.

ajmo lagano..

valur - keflavik tim2 daje gol @1,45 "islandska 1."

(cisto radi kvote cu odigrat.. a i gledajuci statistiku,keflavik u gostima valuru NIKAD nije ostao duzan barem gol.. nadajmo se da ce tako biti i sutra)  REZULTAT: 4:0 eh,a sta reci...

caja laboral(h-8,5) - real madrid 2 @1,30

(real gubi 2:1,igra se na 3 dobivene..  preksinoc su u gostima izvukli x i izgubili u produzetku.. sutra idu na sve ili nista,a to nista ne prelazi 8 koseva razlike,budite sigurni..)  REZULTAT: 66:76 nepotreban hendikep,al jbg,sta je sigurno,sigurno je.

ErlichJ/RamA - BrunstrJo/Mar  1 @1,30 [zanimljivo bi bilo probati i hendikep na ovaj par.. ili under gemova]  

(dovoljno je pogledati statistiku.. zadnjih 8 turnira erlich/ram dobili dva, a dva su izgubili u polufinalu.. dok BrunstrJo/Mar nemaju zapazenijih rezultata,osim sta su u zadnjih 8 turnira dosli tri puta do cetvrfinala)  REZULTAT: 2-1 (6:7, 6:2, 7:6)

kažeš da nisi ćuo za mayer,ukratko argentinac i čisti,tipični zemljaš,sa jakim udarcima.kholi je favorit,u formi je,ali nije za maximalan ulog,jel je tip igrača koji nema glavu i može upast u gadnu rupu. a to je dokaz u meču protiv isnera kad je izgubio dobiven meč. favorit je ali po meni ne zamaximalan ulog...

Danas je novi dan,pa pokusajmo nesto i zaraditi  :D

9,5/J.Jankovic - V.Lepchenko    manje  @1,60

hmm,sta reci,nadam se da ce proci ovaj under jer Jelena ako krene zustro na pocetku meča, a vjerujem da hoce, onda ovo prolazi! Nisu igrale medusobne susrete jos ali uvjeren sam da ide ovo!

9,5/Li N. - Foretz S.    manje  @1.30

O ovome nema filozofije. Preeeveeeliki jaz izmedu ove dvojice! Statistika potpuno na strani Li-a i koef na pobjedu su smijesni: 1,03...

Moneyhunter, daj nekakav komentar da me opet demantiras kao i jucer s ovom Cibulkovom(mislim da ce me ta zena proganjati cijeeeli zivot)... brutalnibilly...

Kohlschreiber (26. igrac svijeta) dobro igra na zemlji. Gledao sam ga uživo protiv Čilića u finalu Munchena pobjedio Čilića 2:0. Poeni kakve je odigravao definitivno mi daju uvjerenje da ako upola to ponovi protiv Mayera neće imati nikakvih problema. Za Mayera (62.igrac svijeta) nisam puno cuo,ali uvjeren sam da njemac ako bude na nivou ovo prolazi bez greške.

Dobro ti je rekao kolega iznad.Ja bi preskočio Filipa jer ako ga je Ebden namučio a on nezna hodat po zemlji onda neznam šta očekivat danas protiv tipičnog zemljaša.

imam i pitanje. danas je Čilić pomeo ferrera 3:0 i način na koji su ti poeni realizirani je u najmanje neočekivano od Marina koji ove sezone i nije bog zna kaj. Servis je pretežito ulazio za razliku od prošlih mečeva,ali neforsirane pogreške su te koje su marina pogurale u susret sa Del Potrom. Gledao sam i del potra. radio je glupe pogreške,lako gubio servis,bio je dosta tijesan meč protiv Roger-Vasselina koji i nije neko zvučno ime. kakve su vaše prognoze na Čilića prekosutra? jer koef je solidan,a mislim da će i over biti vrlo izgledan.

Ja neznam dal si ti pratio Čilića u zadnjih mjesec dana jer bi se reklo da ga ne pratiš.Ugl u zadnjih mjesec dana Čile igra dosta dobar tenis na zemlji.U MC se nije proslavio ali je izgubio od Berdycha koji igra odlično.Onda je u Munchenu doguro do finala sasvim zasluženo s odličnim partijama gdje nije izgubio svoj servis do finala u kojem i nije imao baš sreće što se tiče uvjeta jer je bilo nešto kiše napadalo i bilo je hladno što je rezultiralo manjim brojem winnera nego u prijašnjim njegovim mečevima.Neda mi se više pisat jer je te dobre igre nastavio i dobio Montanesa,Isnera izgubio od Delpa,onda u rimu od Almagra u jednom čudnom noćnom meču.I sad u RG pomeo Ferrera i izborio 3-0 pobjedu protiv La Nave.    

Ja ću odigrat na pobjedu Čilića,kao što sam odigrao i kad su se njih dvoje susreli u Davis Cupu i u Madridu i nije to bio pobjednički tip ali ću nastavit i mislim da je ovo Marinu najbolja prilika za dobit Argentinca jer ovaj ima ozljedu koljena koja mu ne dopušta da igra odlično nego samo prosječno dobro i to je pokazao susret protiv Roger-Vasselin-a.Lako moguće da meč ode u 5 setova al mislim da bi se Marin trebao malo zainatit i dobit motiv više i pobjedit Del Potra.

Danas je novi dan,pa pokusajmo nesto i zaraditi  :D

9,5/J.Jankovic - V.Lepchenko    manje  @1,60

hmm,sta reci,nadam se da ce proci ovaj under jer Jelena ako krene zustro na pocetku meča, a vjerujem da hoce, onda ovo prolazi! Nisu igrale medusobne susrete jos ali uvjeren sam da ide ovo!

9,5/Li N. - Foretz S.     manje   @1.30

O ovome nema filozofije. Preeeveeeliki jaz izmedu ove dvojice! Statistika potpuno na strani Li-a i koef na pobjedu su smijesni: 1,03...

Moneyhunter, daj nekakav komentar da me opet demantiras kao i jucer s ovom Cibulkovom(mislim da ce me ta zena proganjati cijeeeli zivot)... brutalnibilly...

Prijatelju moj ,lako je moguće ,al sve je lako moguće ,žene su to ..Al recimo za Janković ,ako već očekuješ  najviše 6:3 u prvom setu,koliko očekuješ u drugom,,možda da probaš -21.5,onda bi ti u drugom pasalo i 7:5 ili 6:4 -6:4 sve skupa..Ako očekuješ dominaciju Jankovićke,onda bi to možda bilo bolje,a i kvota je veća..Osim toga ,ako si već uvjeren da bi je mogla Janković pomest u prvom setu odigraj 1set na Jankovićku 1.65..

Ne zaboravi da je Foretz doma ,tj u Francuskoj ..Slična situacija je bila i sa Serenom protiv Razzano koja je isto francuskinja pa ju je pomela..Al ono ,ako već osjećaš da bi moglo proć bez grča u želucu ,onda razvali brate..Sretno :) :)

ekipa sorry nemam puno vremena za analizu...ugl idem sa jakim ulogom pa igram manje kofove.

udarni parovi su mi u HL

nadal under 10,5 prvi set i ferrer isto 10,5 prvi set,vezano uz njih beneto-tursunov

beneto nakon ozljede u MC vratio se u parizu i otvorio dobro turnir.očekivao sam od soede da izbaci tursunova,ali soeda i zemlja nisu na ti.ugl turusnov malo mečeva iza sebe,van pravog atp natjecanja i u ss za 1,45 ovo mi najbolji par.

ta tri para sam veza sa košarko real +9,5 @ 1,25,2-1 vodi tau ceramica,večina tekma egal,zadnju real izgubio u produžecima,morau malo stisnut danas,preko 9 nebi smjelo ić

monaco-rosol +8,5 @ 1,5 ss

rosol 3-1 prvo kolo berlocqa izbacio,dovoljan razlog za uzet hendi.monaco pokazao malo nestabilnosti u igri,i nek i danas izgubi jedan set ovaj hendi će glat proć

također u ss +3,5 rosol @1,5

Dobro jutro ,poz svima..

LindstR/TecauH-BogomAJr/No     1   1.30     6:4    6:2

O njima sam se već dosta napiso ..Polufinale u Rimu , finale u Madridu ,četvrtfinale u Srbiji ,finale u Rumunjskoj.Dečki su uigrani ,rasturaju ,nisu bezveze favoriti..Ovde ću još probat u kombinaciji tr 2:0   1.75..

Kirilenko, Mar - Zakopalova,       1    1.55  4:6  6:3  3:6

Ako se ne varam juče su za ovaj meč bile postavljene kvote 1.8 ,1.9 ,čim je u ss-u ovako pala to me vuče na dobro,mislim odigro bi isto i da nije,ovako sam samo sigurniji..Gledo sam Kirilenko protiv  Larriere ,jeste da je druga navedena hodajući panj ,ali bilo je tu i malih majstorija Kirilenko..Osim toga igrale su  2 puta na zemlji (2006 ,2008) oba puta je dobila Kirilenko..Ne znam koliko su se stvari od tada promjenile ,ali mislim da nisu puno..

Razzano, Virgi - Rus, Arantxa    1     1.85

Šta reći nakon što je izbacila Serenu ,doma je ,pred svojim navijačima,nadam sae da joj je to dodatni vjetar u leđa i da prolazi danas..

pozdrav ekipa! danas ima nekoliko tekmi koje bi mogle donesti lovicu  ;)

1) portugal-ukrajina , mladi do 19 , obje momčadi su osigurale nastup na euru i u laganini tekmi očekujem više od dva gola

2) caja laboral -real  više od 149 koševa , real ponajprije nema kaj taktizirati i mora ući u tekmu napaljen maksimalno, znači agresivno sa dosta faula i bacanja i konačno pogođenih šuteva na obje strane

3) efes pilsen-bešiktaš  , pobjeda efesa , ponajprije jer ne vjerujem da mogu izgubiti doma dvije zaredom i jači su od bešiktaša

4) valur-keflavik  island 1.liga, više od dva gola , zadnje tekme su im bile ispod, a njihove su obično sa dosta golova

5) honka-helsinki , to je danas plutajuća mina, ako se baš mora onda preporučam honka neporaz, možda remi u 90. minuta , polufinale je kupa i ne vjerujem u golijadu

6) La dodgers-milwaukee , najbolja momčad lige da gubi ČETIRI !!! ( 4!!!) zaredom od prosječnog milwaukeeja?? s obzirom da se počinju događati skroz čudni i neočekivani, da ne kažem nevjerojatni rezultati u ovom natjecanju zadnjih desetak dana, moguće je svašta...ali idem večeras zadnji puta sa svime kaj imam na pobjedu Dodgersa ( bejzbol sam u plusu 750kn ovaj mjesec)

sretno kladoši  ;) ;) ;)

Slazem se sa tobom brutalnibilly..definitivno je kvota prevelika na Honku s obzirom da su u zadnja dva susreta kada su kuci igrali izvukli nerjeseno i drugi put glatku pobjedu od 4-0..al opet to je kup i samo jedna se utakmica igra tako da je moguce sve da bude al ja cu odigrat 1x na honku sa solidnom kvotom   :D

Ja sam vjerovatno lud ,al imam osjećaj da bi Honka mogla dobit,a vjerujem da će  i HJK zabit bar 1 gol ,tako da ako će Honka već pobjedit mora najmanje 2 ..U ss-u ima opcija brg ekipe -1+ ..Da će Honka  zabit više od 1g je kvota 3.00 ..Probat ću s tim,a dosta izgledno mi se čini i  odg  1.70..Ne znam dal si uočio ,ta oklada nije prošla zadnja 3x..Mislim da bi danas trebala..

pozdrav ekipa! danas ima nekoliko tekmi koje bi mogle donesti lovicu  ;)

1) portugal-ukrajina , mladi do 19 , obje momčadi su osigurale nastup na euru i u laganini tekmi očekujem više od dva gola

2) caja laboral -real  više od 149 koševa , real ponajprije nema kaj taktizirati i mora ući u tekmu napaljen maksimalno, znači agresivno sa dosta faula i bacanja i konačno pogođenih šuteva na obje strane

3) efes pilsen-bešiktaš  , pobjeda efesa , ponajprije jer ne vjerujem da mogu izgubiti doma dvije zaredom i jači su od bešiktaša

4) valur-keflavik  island 1.liga, više od dva gola , zadnje tekme su im bile ispod, a njihove su obično sa dosta golova

5) honka-helsinki , to je danas plutajuća mina, ako se baš mora onda preporučam honka neporaz, možda remi u 90. minuta , polufinale je kupa i ne vjerujem u golijadu

6) La dodgers-milwaukee , najbolja momčad lige da gubi ČETIRI !!! ( 4!!!) zaredom od prosječnog milwaukeeja?? s obzirom da se počinju događati skroz čudni i neočekivani, da ne kažem nevjerojatni rezultati u ovom natjecanju zadnjih desetak dana, moguće je svašta...ali idem večeras zadnji puta sa svime kaj imam na pobjedu Dodgersa ( bejzbol sam u plusu 750kn ovaj mjesec)

sretno kladoši  ;) ;) ;)

mislim da nisu osigurali ni portugal ni ukrajina prolaz jer samo jedan iz grupe ide na EP! ovdje portugalu igra i nerješeno jer ima bolju gol razliku!

http://www.rezultati.com/utakmica/GMscqZbn/#tablica

Slazem se sa tobom brutalnibilly..definitivno je kvota prevelika na Honku s obzirom da su u zadnja dva susreta kada su kuci igrali izvukli nerjeseno i drugi put glatku pobjedu od 4-0..al opet to je kup i samo jedna se utakmica igra tako da je moguce sve da bude al ja cu odigrat 1x na honku sa solidnom kvotom   :D

Ja sam vjerovatno lud ,al imam osjećaj da bi Honka mogla dobit,a vjerujem da će  i HJK zabit bar 1 gol ,tako da ako će Honka već pobjedit mora najmanje 2 ..U ss-u ima opcija brg ekipe -1+ ..Da će Honka  zabit više od 1g je kvota 3.00 ..Probat ću s tim,a dosta izgledno mi se čini i  odg  1.70..Ne znam dal si uočio ,ta oklada nije prošla zadnja 3x..Mislim da bi danas trebala..

Evo bas gledam tu opciju -1+..valjalo bi probati al dosta realnije je opcija odg jer mi se sve u glavi vrti rezultat 1-1..ali na kraju cu na jedan listic stavit 1x a na drugi odg i trebalo bi jedno proc  :D

evo od mene nešto nakon dugo vremena :D.. hildesheim - kiel više od 57,5 golova (1,85),a može se i odigrati hildesheim više od 23,5 (1,85), kiel više od 34,5 (1,85)..mislim da i jedni i drugi igraju neopterećeno... čak mislim da je izglednije ovo da će hildesheim ići preko 23,5 jer kiel nakon osvajanja lige prvaka mislim da će opuštenije ući u tekmu a i stanje na tablici mu to dozvoljava... očekuje jednu raspucanu i atraktivnu tekmu od strane kiela... i još jean par koji mi izgleda kao zicer: isner - mathieu 1.set više od 9,5 (1,7)... evo tolko od mene za danas...

završilo = hildesheim - kiel 24 : 35... taman kolko je trebalo za prolaz svih tipova :D

isner - mathieu 1.set 7:6...i ovo lagano prošlo :)

nadam se da budem i sutra ovakve sreće kad stavljam "masnu" lovu

Evo ga  ;D

Francuska - Srbija (x2)(2.60)

Ovdje bi rekao da ću probati uhvatiti iznenađenje. Razlog ovoga x2 na srbe je to što nisam bio impresioniran igrom francuza protiv islanda koju su dobili sa teškom mukom. Danas francuzićima dolazi na noge srbija koja se pretstavila sa novim trenerom protiv španjolske i namučili španjolce, pa čak imali i priliku povesti protiv furije ali nisu imali dovoljno sreće iako su im pružili dosta otpora. Srbija je momčad sa milijunskim zadnjim redom Ivanović-Subotić-Kolarov i jako ih je teško probiti, a imaju visoke napadače i znaju biti opasni pogotovo iz prekida. Vjerujem da će danas namučiti francuze više nego itko drugo i francuzi neće uspijeti probiti njihovu obranu. igram x2 uz kvotu 2.60 a za hrabrije preporučam da probaju na manji ulog čistu pobijedu srbije sa kvotom 7.30.

OklahomC - SanAnton (1)(1.65)

Oklahoma gubi seriju sa 2:0 i faktički danas ako ne pobijede mogu se oprostiti sa daljnjim doigravanjem. Siguran sam da će igrači Oklahome biti iznimno motivirani i nabrijani za današnji susret i da će pobijediti.

HaasT(1.s9,5) - Stakhovsky S (z2)(1.65)

Strakhovsky je igrač čiji setovi najčešće završavaju 7:6, odličan je server i rijetko koji tenisač ne uđe s njim u tie brake prvog seta, pa tako ne očekujem ni da će Tommy i igram prvi set više od 9,5 jer očekujem da to laganini prolazi.

pozdrav ekipa! danas ima nekoliko tekmi koje bi mogle donesti lovicu  ;)

2) caja laboral -real  više od 149 koševa , real ponajprije nema kaj taktizirati i mora ući u tekmu napaljen maksimalno, znači agresivno sa dosta faula i bacanja i konačno pogođenih šuteva na obje strane

3) efes pilsen-bešiktaš  , pobjeda efesa , ponajprije jer ne vjerujem da mogu izgubiti doma dvije zaredom i jači su od bešiktaša

4) valur-keflavik  island 1.liga, više od dva gola , zadnje tekme su im bile ispod, a njihove su obično sa dosta golova

sretno kladoši  ;) ;) ;)

Portugalu odgovara x Ukrajini pobjeda ,samo 1 prolazi

Guest 4GrandSlams

Shuai Peng - Lourdes Dominguez Lino 2 2.10 (bilo u bet at home, kad sam uplačivao)

Peng odlučila igrati suprotno preporuci doktora

Prvih dana u Parizu sam slikala taj bolni ručni zglob i nema ozljede ligamenta, ali trebati će mi mjesec i pol dana da se u potpunosti oporavim - izjavila je Peng

Jedini razlog zašto Peng igra RG je kina! Naime ona i Zheng su najbolje predstanice kine i od njih se očekuje medalja, željela ona ili ne ona mora igrati u parovi snjom i mora se oporaviti što prije, mada joj nije pametno da igra RG ona je ipak odlučila, izjavila je da nemože udarat bekend pa forsira forend ali sa pola snage najviše udari

igra protiv Dominguez Lino koja je jako strpljiva i može se danima prebacivati mrežu, tišična zemljašica sretno!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use