Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 30.05. 2012

brutalnibilly

Recommended Posts

Evo par poslastica  :o

Boca Junior -Rosario Central (1)(1.80)

Već par dana čekam ovu tekmu i evo je danas konačno. Četvrtfinalna utakmica argentinskog kupa i igra se na jednu tekmu. Boca je momčad sa najjačim renomeom na južnoameričkom kontinentu i definitivno najjača momčad u južnoj americi. Imaju ogroman proj fanova i oni su im definitivno dvanaesti igrač. Zadnju utakmicu prvenstva trener boce je poslao na teren B sastav, momčad bez 8 glavnih igrača, i kad su ga novinari upitali razlog toga rekao je da mora čuvati igrače za važnu četvrtfinalnu utakmicu protiv Rosarija. Iako je trener prije te tekme primio mnoge loše kritike njegova B momčad je sa lakoćom pobijedila sa 3:0. Danas je najavio udarni sastav i od prve minute napad na gol rosarija. Iako se ova tekma igra na neutralnom terenu tu nema dileme i momčad boce će sa lakoćom protutnjati San Juanom i pregaziti momčad rosarija. Boca ima u svojim nogama 12 odigranih utakmica bez poraza i faktički su nedodirljivi. Čista jedinica ko suza.

Inter Turku(-2+) - FC Lahti (z2)(1.55)

Inter je trenutno jedna od najmoćnijih momčadi finske lige i momčad bez poraza na domaćem terenu sa impresivnom gol razlikom od 10:3 u četiri odigrane domaćinske tekme. Igraju vrlo ofenzivan nogomet i realno mnogo su jača momčad od Lahtija. Lahti je defintivno momčad koja je podbacila ove sezone što je i normalno s obzirom da su prodali neke svoje bitne igrače. Kao gost lahti ima samo 3 osvojena boda iz 5 tekmi, a prije mijesec dana Turku ih je zgazio u gostima sa 5:0. Danas očekujem totalnu dominaciju Intera i otvorenu utakmicu u kojoj će domaćin igrati sa ciljem da zabije što više golova ne mareći previše na obranu, pa nebi bilo iznenađujuće da im slabašni Lahti i učačka koji gol, al to je za njih zanemarujuće kad su i sami svijesni da za svaki primljeni oni mogu postići dva. Više od dva gola na ovoj tekmi mora proći laganini.

lijep pozdrav svima....

ono što sam spomenuo svom prijatelju brutalnombillyu u poruci, evo sada dijelim i sa vama...

mislim da će ove godine u Roland Garrosu biti puno iznenađenja....

za mene su favoriti Španjolci (jer su većinom zemljaši) a najveći favorit je Nadal.....

za danas imam nešto što mislim da bi moralo proći:

Andujar - Wawrinka     Zbroj gemova (1.set) [9,5]    više     ;D

Švicarac je veliki favorit na kladionicama, ali oba puta kada su igrali na zemlji u međusobnim susretima, prvi set je u oba puta završio preko granice 9,5 gemova:

18/04/2012  Monte-Carlo,  5:7 3:6       pobjedio Wawrinka

23/02/2011  Acapulco,      6:7 6:3 0:6  pobjedio Wawrinka

kao što vidite jedan od tih mečeva održan je prije mjesec dana pa tako da ne vjerujem da su se stvari toliko bitno promijenile da Andujar neće izdržati a koef zbilja za uzeti..... 

sretno....

Bravo legendo , prođe glatko ..Ova dva majstora su to fino odradili ..Ko da su se kladili na istu stvar ..Hahaha

Hrvatska/19 - BiH/19 1 1.40

Vec je ovaj par analiziran pa ja mislim da nema potrebe dalje.BiH najlosija eikpa u grupi , nemaju motiva Hrvatskoj treba pobjeda jer imaju isto bodova kao i Austrija ali bolju gol razliku.

C.Gora/19 - Slovenija/19 1 1.35

Crna Gora ima 4 boda , isto kao i Engleska ali slabiju gol razliku.Danas igraju protiv Slovenaca koji imaju 0 bodova i 0:7 gol razliku.Moraju pobijediti i nadati se kiksu Engleza koji igraju u gostima protiv Svicarske.

Panathinaikos - Olympiakos 1 1.60

Danas nas ocekuje i treci susret grckog finala u kojem se susrecu 2 najbolje grcke momcadi Panathinaikos i Olympiakos.Olympiakos je trenutno u malo boljoj formi , osvojili su i Euroligu zabivsi kos u zadnjoj sekundi.Olympiakos vodi u seriji s 2 1 , pobjedili 2 na domacem terenu i 1 izgubili u gostima.Mislim da izabranici Zeljka Obradovica danas nece kiksati jer ipak su iskusna ekipa i mislim da ce iskoristiti prednost domaceg terena i pokusati uzeti pobjedu u gostima.

tampa bay-ch white sox    tampa daje više od 3,5    (1,85)

la angels-ny yankees      ny yankeesi daju više od 3,5  (1,85)

kvota 3,33

tampa daje više od tri iz razloga što danas za chicago baca rookie Quintana koji je mijenja inače ozlijeđenoga startera Danksa i mislim da tu over prolazi , a pogotovo što je tampa jučer dala 2, prekjučer samo 1 run, a i zakon brojeva mora potvrditi tu moju pretpostavku...yankeesi udaraju protiv Santane koji ima dvije pobjede i šest poraza sa prosjekom primljenih poena oko 4,5 i to je dovoljno da uzmem danas ta dva para. možda uplatim i španjolsku-koreja više od tri gola i sasari da daje sieni više od 71,5 koša, ali to je pod možda ako mi tampa do tada postigne više runova jer čekam za dobitak kaj sam danas igral još samo tampu, tako da mi o toj tampi ovisi još hoću li uplatiti išta ili ne, ali ova dva bejzbola sam maločas uplatio za 250kn pa mislim da je to dosta dobra oklada. neka prođe i ja zadovoljan. pozdrav i sretno  ;)

gledam malo ponudu,prije par dana sam igro na Lovćen iz crne gore ,uredno su prošli..Vidim da ga je SS mako iz ponude,to mi je odma bilo sumnjivo,prkrižen je u svim svjetskim kladionama,ne miriše dobro..

Budućnost - Lovćen      1.40     3.80    7.50    x2   2.52      0:1

Mislim da bi trebalo probat sa 20 ,30,50 kn opalit ..Nešto gadno smrdi..Nema ni razrada..

I ovo sam primjetio al malo kasno

mogren.png

Uploaded with ImageShack.us

verona.png

Sto reci? Razigravanje za prvu ligu. U ovakvim utakmicama statistika nista ne znaci, iako je na strani Verone. Talijani ovako vazne utakmice obicno igraju zatvoreno i cekaju pogresku protivnika. Znam da nisam nista pametno rekao, vec ono sto svi znaju. Ajde da probamo i to da Siena neca razbit Sassari sa vise od 15 razlike...

21.00  Varese -  Hellas Verona    under  2,5    1.60

20.30    Montepaschi Siena  - Dinamo Sassari  h (0:15,5) 2  1.85

gledam malo ponudu,prije par dana sam igro na Lovćen iz crne gore ,uredno su prošli..Vidim da ga je SS mako iz ponude,to mi je odma bilo sumnjivo,prkrižen je u svim svjetskim kladionama,ne miriše dobro..

Budućnost - Lovćen      1.40     3.80    7.50    x2   2.52

Mislim da bi trebalo probat sa 20 ,30,50 kn opalit ..Nešto gadno smrdi..Nema ni razrada..

mogren.png

prijatelju.. skidam kapu ;)

Svaka čast,ja sam uplatio malo ranije glupi listić i stavio sam baš na budućnost,sada kada sam došao i vidio da sam samo to promašio i pogledao tvoj post,svaka čast na info. ja sam zakasnio ali si sigurno pomogao drugima!

mogren.png

mogren.png

Malo mi je žao što nisam veća muda imo,al dobro,lagane 4 stoje plus nije uopce loše  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use