Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 29.5.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

IBV Vestmann - Stjarnan tim2 daje gol @1,30 eventualno za one hrabrije -  tim2 daje vise od jednog gola @2,40 island 1. (stjarnan zadnji put nije zabija u gostima prije skoro pa tocno godinu dana (30.5.2011.) isplati se uzet ovi par. 1.30 je ok kvotica, al ja osobno cu provat ovu na 2,40.. sretno)  REZULTAT: 4:1

Fredriks - Viking  PiK X @1,60 eventualno zbroj golova under 3,5 @1,30 norveska 1. (hm.. odlucija san se za pik x,jer mislim da ce bit tvrda utakmica gledajuci statistiku.. dva dosta izjednacena kluba medusobni omjer: (6 pobjeda Fredriksa, 4 iksa, 5 pobjeda vikinga)  mozda se cak moze probat prvo poluvrime bez golova @2,70.. al to je sad previse jebavanja u mozak ipak.   a sto se tice ovog ispod 3,5 gola,mislim da je to zicer i trebalo bi se uzet ako neko ide na sigurno... sretno! -  REZULTAT: 3:0 samo jedna od 3 kombinacije prosla... jbg

milano(h-8,5) - pesaro 1@1,85  (za strašljivce čista 1 @1,25) (polufinale talijanskog play offa.. hm pesaro se u cetvrtfinalo grčija sa Cantu-om (3-2), dok je milano nadigra veneziu (3-0)  u medusobnim omjerima vidim laganu nadmoc milana.. pogotovo doma!! pesaro je u gostima svlada milana zadnji put davne 2004. tako da.. necu sad okrecat leda statistici, i odigrat cu hendikep na milana od 8,5 poena. mislim da to prolazi. kvota od 1,25 mi nije nekako privlacna za ovaj par. al svakom svoje..)

REZULTAT: 84:75 bilo je u knap moram priznat.. al prolaz je prolaz!

to bi bilo to za danas,ako u toku dana naletin na jos neki par,bit cete obavijesteni. pozdrav i sretno  ;)

Rusija - Litva 3+ 1,70

U zadnje dvije njihove međusobne utakmice palo 12 golova, šta se više ima za reći, mislim da je to možda i najsigurniji par sutra.

Italija - Luxemburg 1/1i3+ 1,55

Znači da Italija pobjeđuje na poluvremenu i na kraju, te da bude min. 3 gola na utakmici, iako Talijani nisu u nekoj formi, smatram da je ovo poklon kladionice jer je Luxemburg po običaju kanta za napucavanje..

Angola - Makedonija x2 1,46

Ne razumijem ovako visoki koeficijent na x2, s obzirom da u zadnje 4 utakmice Makedonija ima 3 remija i poraz(primili gol u 91. minuti); dok Angola u zadnje 3 utakmice ima XLX, a i smatram da se Angolini protivnici nemogu ni nazvat protivnicima jer su to sve redom amateri( Sudan,Zambija,Burkina Faso,Sierra Leone)..

Dobro jutro..Malo uz kavu gledam ponudu tenisa..Ima stvarno bjesnih hendikepa pa ću probat s tim..

Kvitova P.(h-8,5)-Barty A.    2       1.6  6:1  6:2

Jeste da je razlika u kvaliteti velika ,Kvitova je br 4 ,Barty je 332.. Al nešto si kontam da nije ni ona bzvz na ovom turniru i da zna nešto  i da će zagrist ..

Ferrer D.(h-11,5)-Lacko L.   2        1.5  6:3  6:4  6:1

Razlog je jednostavan ...Stvarno bi moro biti najveća panjčina na svijetu da dođeš na RG i ne uspiješ uzet 7 gemova u 3 seta..

Wozniacki C.(h-8,5)-Daniil    2        1.5 

Dani je 69-a , Woz 9 -2 ..Igrale su 2 x   2006 ,2007 ( 1:1 ) ..Međutim to nije razlog što me povuklo na ovo nego Wozniackina sklonost naglom padu koncentracije..Ne znam je se ko kladio kad na nju ,ali zbog te žene možeš 3x osjedit  u 6 minuta :) Vjerujem da će jos se desit i danas bar toliko da Dani uspije uzet 4 gema..

ChanHC/ChanYJ-HamptJ/Schee      1    1.65

Ovo bi trebalo proć s obzirom da  HamptJ/Schee  nemaju zajedničkog iskustva u parovima  za razliku od favorita koji ga imaju dosta i igraju dosta dobro..

Brutalnibilly, jucer prosao onaj par svedske lige gdje jedan gori od drugoga...hehe..

..za danas odabrao double pa me zanima misljenje :)

Tipsarevic J. - Querrey S.    1  @1,20

ovo bi moralo proc bez problema...razlika u kvaliteti mi se cini velika!

9,5/Karlović - Schwank E.  više  @1,60

ovo je malo i navijački.. al vjerujem da ova dvojica ''slabijih igraca'' kod kojih i nije neka straaasna razlika mogu imati 6:4 u prvom setu :)

molim za misljenje...

Brutalnibilly, jucer prosao onaj par svedske lige gdje jedan gori od drugoga...hehe..

Tipsarevic J. - Querrey S.    1   @1,20

9,5/Karlović - Schwank E.   više   @1,60

ovo je malo i navijački.. al vjerujem da ova dvojica ''slabijih igraca'' kod kojih i nije neka straaasna razlika mogu imati 6:4 u prvom setu :)

molim za misljenje...

Paaaaa,prvi već odigrao prvi set i nije baš dobro za sada  :o

Rusija - Litva 3+ 1,70

U zadnje dvije njihove međusobne utakmice palo 12 golova, šta se više ima za reći, mislim da je to možda i najsigurniji par sutra.

Italija - Luxemburg 1/1i3+ 1,55

Znači da Italija pobjeđuje na poluvremenu i na kraju, te da bude min. 3 gola na utakmici, iako Talijani nisu u nekoj formi, smatram da je ovo poklon kladionice jer je Luxemburg po običaju kanta za napucavanje..

Angola - Makedonija x2 1,46

Ne razumijem ovako visoki koeficijent na x2, s obzirom da u zadnje 4 utakmice Makedonija ima 3 remija i poraz(primili gol u 91. minuti); dok Angola u zadnje 3 utakmice ima XLX, a i smatram da se Angolini protivnici nemogu ni nazvat protivnicima jer su to sve redom amateri( Sudan,Zambija,Burkina Faso,Sierra Leone)..

za Makedonija ne bih ti preporucio da igras.. oni sa portugal ili Engleska bi igrale nereseno da onda izgube od Angola ili od Andora.. to ti je totalan teatar.. plus fifa je nekoliko puta istrazivale mestenke u reprezentacija Makedonija .... Ja sam sa Portugal igrao 1-1 da nas ubije Portugal.. a ono sto se desavalo.. nezainteresiranost Portugala, Ronaldo se "petljao pred golom"... tako da...

Ferrer D.(h-11,5)-Lacko L.   2        1.5

Razlog je jednostavan ...Stvarno bi moro biti najveća panjčina na svijetu da dođeš na RG i ne uspiješ uzet 7 gemova u 3 seta..

Odlicno zapazanje,samo sta si imao bolju kombinaciju odigrat zbroj gemova po jacem koeficjentu 24,5 Ferrer D-Lacko L.   2        1,85

Ferrer D.(h-11,5)-Lacko L.   2        1.5

Odlicno zapazanje,samo sta si imao bolju kombinaciju odigrat zbroj gemova po jacem koeficjentu 24,5 Ferrer D-Lacko L.   2        1,85

hahahaha.. i jas sam igrao Karlovica + na najnizu granicu od 34.5 gemova.. i sto se dogolo?? 6-4, 6-0, i sada je 5-2 i on servira?? dali ce on da uzme 7 gemova ?? c c c  strasno bre.. ako nije spreman sto je uopste otisao tamo da se BRUKA

Tipsarevic J. - Querrey S.    1   @1,20

9,5/Karlović - Schwank E.   više   @1,60

molim za misljenje...

Znam prijatelju pratio sam ga do 1:3 ,bas me zanimalo ako će proć..Fino si ga nanjušio ko i Ovaj zbroj danas..Svaka čast  :)

Nisam stigao prije staviti pa cu sad. Na danasnji listic stavio sam 2 para... proslo mi je Tipsarevic-Querry over gemova te sam odigrao...

CEDEVITA - CIBONA 1 1,80

Podjednacene u međusobnim dvobojima s tim da uzimam prednost domaceg terena te odlazak Repese sa klupe Cibone. A i ne vjerujem da ce Cedevita izgubiti 2 puta zaredom od Cibone na domacem terenu...

hehe,kurve iz ss-a stavile su na litva - rusija granicu od 1,5 i 3,5...  2,5 ni na vidiku. a odigrat cemo over pa sta bude.  hvala hector

Imaš i više od 2,5..Samo je opcija više/točno 3 .

haha,a bilo je 5 ujutro,ko je moga mislit na to.. al odlucija san se za nesto drugo u meduvremenu (gol u oba poluvremena @1,65)

evo nije me bilo par dana na forumu.. nadam se da ste puno toga pogodili i dobili na kladionici..

Uglavnom nastavljam ja dalje po MLB-u... trenutno stanje: -450kn

i opet će kasnije Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt izbacit kvote za 1. poluvreme tako da ću samo parove napisat, a kvote dodat naknadno jer ne vjerujem da ću kasnije imat vremena za analize..

Boston Red Sox- Detroit Tigers 1. half 2 bude oko 1,65 kvota

Cleveland Indians-Kanzas City Royals 1. half 1 bude oko 1,65 kvota

ulog:20 eura

dobitak: ( dopišem kasnije kad izbace kvote )

Za Detroit baca Verlander i iako sam svašta čuo na ovom forumu šta tko misli o njemu, mislite vi šta želite, ali riječ je o trenutno TOP 3 bacaču na svijetu i riječ je o bacaču koji završava sezonu sa 20+ pobjeda... Napad Bostona je odličan u zadnje vrijeme, ali vjerujem da ih Verlander može smiriti bar u ovom prvom polovremenu. S druge strane za Boston baca Bard koji i nije neki kvalitet i može se dosta runova ulovit na njegova bacanja. Baca toplo-hladno i siguran sam da to napad Detroita može iskoristiti. Inače su u laganoj krizi i vrijeme je da se vrate na neke bolje staze, a najbolji trenutak je naravno kad imaš podršku svog najboljeg bacača.

Što se tiče utakmice Clevelanda i Kanzasa, Cleveland ima sve boljeg Mastersona, dok za Kanzas baca Smith koji je debitirao prošli tjedan protiv Yankeesa i gadno je stradao u toj tekmi.. A i svejedno je riječ o lošijem bacaču od Mastersona i sa podjednakim napadima( čak clevelandov malo bolji trenutno) ovo također mora proći nakon 5 inninga...

sretno

evo nije me bilo par dana na forumu.. nadam se da ste puno toga pogodili i dobili na kladionici..

Uglavnom nastavljam ja dalje po MLB-u... trenutno stanje: -450kn

i opet će kasnije Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt izbacit kvote za 1. poluvreme tako da ću samo parove napisat, a kvote dodat naknadno jer ne vjerujem da ću kasnije imat vremena za analize..

Boston Red Sox- Detroit Tigers 1. half 2 bude oko 1,65 kvota

Cleveland Indians-Kanzas City Royals 1. half 1 bude oko 1,65 kvota

ulog:20 eura

dobitak: ( dopišem kasnije kad izbace kvote )

Za Detroit baca Verlander i iako sam svašta čuo na ovom forumu šta tko misli o njemu, mislite vi šta želite, ali riječ je o trenutno TOP 3 bacaču na svijetu i riječ je o bacaču koji završava sezonu sa 20+ pobjeda... Napad Bostona je odličan u zadnje vrijeme, ali vjerujem da ih Verlander može smiriti bar u ovom prvom polovremenu. S druge strane za Boston baca Bard koji i nije neki kvalitet i može se dosta runova ulovit na njegova bacanja. Baca toplo-hladno i siguran sam da to napad Detroita može iskoristiti. Inače su u laganoj krizi i vrijeme je da se vrate na neke bolje staze, a najbolji trenutak je naravno kad imaš podršku svog najboljeg bacača.

Što se tiče utakmice Clevelanda i Kanzasa, Cleveland ima sve boljeg Mastersona, dok za Kanzas baca Smith koji je debitirao prošli tjedan protiv Yankeesa i gadno je stradao u toj tekmi.. A i svejedno je riječ o lošijem bacaču od Mastersona i sa podjednakim napadima( čak clevelandov malo bolji trenutno) ovo također mora proći nakon 5 inninga...

sretno

evo i kvota:

Detroit 1. half 1,60

Cleveland 1. half 1,64

ukupna kvota: 2,62

Nisam neki  poznavalac košarke ,pogotovo naše lige ..Maloprije sam bio u kladioni i vidio da se dosta uplaćuje na

Draper D.(-14,5+)-Ced-Cib    2

kao zicerčina dana .. Nemam pojma ko je taj lik ..Jel bi moglo to proć ,onako  glatko ?

Kolko sam ja pratio ovo prvenstvo hrvatske, a to je ono donekle kad god sam vidio bio je na nekih 10-12 poena.. A još Cibona igrala odlično pod Repešom.. kako će sad igrat kad je otišao( kolko sam vidio da su ljudi pisali) neznam.. Uglavnom on Draper bi trebao biti nositelj igre Cedevite, ali u zadnje vrijeme bu baš i nije išlo.. Tako da se ja osobno nebi zalijetao s ulogom... ima sigurno ovdje ljudi koji bolje to prate... ovo moje mišljenje...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use