Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 28.05.2012

brutalnibilly

Recommended Posts

Buon giorno kladoši

Petrova N.-Benesova I.       1    1.50   6:3   6:3

Mislim da je razlika u kvaliteti prevelika , da će je Petrova dobiti bez nekih većih problema..

23.05. je Petrova neočekivano ispala od Pironkove , imala je 40 neforsiranih greški ,nekako mi se čini da je to i namjerno uradila da ima više vremena za pripremu za R G ..  Mislim da će od početka dobrano zagrist..Igrale su jednom 09.05.2009. u Madridu ..Petrova je predala zbog ozljede..

Azarenka V.(h-9,5)-Brianti      2     1.6  6:7  6:4    6:2

Mislim da se ovako nešto jednostavno mora uzet ..Jeste da je Brianti zadnji put kad su igrale u dva seta uzela samo jedan gem (20.10.2011.) ,ali se nadam da je od tada popravila igru i da će se uspjet nekako iskupit ..Znači ,ovdje čekam da uzme samo 3 mala gema ..

Hvala moje dame .. tata je u 13:00 već u debelom plusu 8)

..juce pao na Engleskoj (19) 1,35 koef... nemoguce.. neznam vise sta da igram.. al za danas nasao 1 par pa me zanima vase misljenje!

Umeå - Ängelholm    2   @2,05

-malo prckao po statistikama i evo zasto: http://leaguespy.com/preview.php?id=5992&mylang=hr

Kako sam se nasmijo kad sam vidio statistiku ;D Ne znam koji su gori ..Inače ove lige izbjegavam ko alkos cedevitu..Ne znam šta bi ti pametnog reko , al sam primjetio da  Umea prima puno golova ,a Angel zna i zabit po par komada..Možda 3+

Zaspao pa nisam stigao uplatiti na Davydenka i Seppia over gemova prvog seta. Prebacujem se definitivno na online strane klade :D

Evo od mene nešto za danas...

Belgija(U19) - Španjolska 2 1,35

Španjolci ne znaju za poraz vec dugo vremena. Zadnji puta kada su se susretale ove dvije repke završilo 4:1 za Španjolce.

Italija(U19) - Armenija dng Armenija 1,80

Mislim da se isplati odigrati radi dobrog koeficijenta. Armenci su u zadnjih 6 susreta svakome uvalili bar po jedan gol, a ono šta je bitno, španjolcima u gostima. Dakle, postoji realna šansa da to ponove i protiv Italije.

Danska(U19) - Grčka DA 1,60

Susret dvije produktivne momčadi u ovim kvalifikacijama. Danci zabili 3 komada Turcima i i 6 komada Cipru, a Grci po 3 komada kod obje spomenute repke. Mislim da bi realno bilo za očekivati bar po jedan gol sa svake strane.

nema analize jer zurin,nadan se da niko nece zamirit..

estudiantes - arsenal sarandi tim2 daje gol @1,50 (argentinska 1.)

ipak je potrebno , svaka cast supersportu i oni imaju svoju jednistvenu ponudu pa se i tamo kladim , ali supersport ne nudi bonus za nove koriisnike..

najbolje je kombinirati vise kladionica, ja imam zasad na bwinu i gamebookersu , ali cim nabavim 100 eura prebacujem se na bet365 , pa kasnije na bet at home jer su im bonusi ekstra , a ponuda je sasvim solidna

nije potrebno,samo napravi racun u supersporta. na internetu mozes uplacivat listice,spremat ih za poslovnicu.. radit sisteme,pratit uzivo parove,kladit se uzivo.. :)

Imam racun u Supersportu.  ;) Stvar je u tome da sam radio nocnu i bio budan do 7ipol a nisu postavili nista osim osnovne ponude. Na online kladama ponuda se stavlja dan prije tj. gotovo odmah nakon zavrsenih matcheva prethodnog dana, a i imas vremena za analizu... a o boljim koeficijentima i ne naplati provizije da ni ne pricam...  :)

Tromso(guop)-Brann Bergen   (gol u svakom poluvremenu)  1 da   1.60

Ne mogu odolit ovoj opciji s obzirom da je u zadnjih 10 utakmica Tromsa postignut bar po jedan u svakom poluvremenu ,a dosta često se događa i kod  gosta..

Stabaek(PiK)-Lillestrom SK      2    1.80    (4:1)    4:1

Stab zadnjih 6 utakmica ima 6 poraza..Kanta za napucavanje..zabili su 2 komada,primili 15..Ni Lille nije nešto sjajan(2-2-2) ,7 su zabili , 7 primili,znači da su im i obrana i napad bolji od Staba i zato ima dajem prednost..Poluvrijeme ili kraj da ih se probam rijesit odma na poluvremenu..

Vidim tu od kolega par zanimljivih parova pa cu sve to utrpat u neku kombinaciju..Sretno

Primjetio sam da na ovu okladu pada kvota ..Sa 1.9 je pala na 1.75..

Sandefjord/odg3+-Alta IF

20/07/2011 1. Divizija Alta vs. Sandefjord 1:2

17/04/2011 1. Divizija Sandefjord vs. Alta 3:1

03/08/2008 1. Divizija Alta vs. Sandefjord 1:1

16/05/2008 1. Divizija Sandefjord vs. Alta 2:1

23/10/2005 1. Divizija Sandefjord vs. Alta 2:0

03/07/2005 1. Divizija Alta vs. Sandefjord 2:3

14/09/2003 1. Divizija Sandefjord vs. Alta 7:1

29/05/2003 1. Divizija Alta vs. Sandefjord 1:2

Evo ga:

Tromso IL - Brann Bergen (1)(1.65)

Tromso je u odličnoj formi, dok se za bran to može reći samo kad igra na svojem terenu dok su im igre u gostima katastrofalne, pa tako bran ima u gostima samo jednu pobijedu i četiri poraza. Tromso je moćan na svojem terenu i još nije poražen kao domaćin i ima 5 pobijeda i jednu neriješenu. Ovdje jedinica prolazi bez problema.

tampa-white sox  over 7,5    1,90

hamarby-falkenberg  over 2,5  1,85

sandnes-haugesund  oba daju sa tri plus  2,20

ulog 100 kn

dobit  736 kn

što reći o white soxima nego da su u naletu i danas bi trebali napuniti ovog bacača kaj starta za tampu Mata Moorea koji ima 1 pobjedu i 4 poraza sa prosjekom primljenih poena malo iznad pet ( u zadnje četiri taj je prosjek i viši 6,41 ) tako da nemam previše dvojbi po tom pitanju...

sandnes-haugesund je festival golova kada ugraju međusobno i trebalo bi tako biti i danas...

hamarby-falkenberg tu očekujem da hamarby konačno odigra utakmicu koju klub takvog renomea u švedskom nogometu mora več jednom i odigrati jer zadnji loši rezultati mu već sada garantiraju borbu za doigravanje za prvu ligu , a ne direktan ulazak kako je to na početku možda izgledalo da će biti. sve u svemu možda sam malo i navijački uzeo hamarby i vjerujem ipak da će biti barem golova...za danas toliko od mene. pozdrav  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use