Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 27.05.2012

Guest 4GrandSlams

Recommended Posts

Guest 4GrandSlams

Evo mene opet sa F1

Od kladionica Hrv. Samo SS ima razradu duela za Formulu 1

Ponavljam M. Schumaher starta sa 6 mjesto (1 bio u kval.)

Ali i Maldonado start sa čak 19 mjesta (+10 mjesta)

Smatram kako bi neke kladionice mogli to propustiti i staviti na trenutak duele kao da su npr Maldonado start sa 9 umjesto sa 19 mjesto, jer je ta odluka donjeta u podnevnim satima

Evo mene opet sa F1

Smatram kako bi neke kladionice mogli to propustiti i staviti na trenutak duele kao da su npr Maldonado start sa 9 umjesto sa 19 mjesto, jer je ta odluka donjeta u podnevnim satima

Ako je tako onda u HL ima duel Grosjean R.-Maldonado P. Ned, 14:00 1,40 2,50 što bi trebao biti zicer jer Grosjean atarta 5. a maldonado 19.!

necu ulazit u formulu. al pokusat cemo slozit koji par kosarke i nogometa :) za pocetak grci:

olympiacos - panathinaikos 1 @1,55 (ili za svaki slucaj: 1X @1,40) (nema puno price,u ovakvim utakmicama navijaci su domacinima 6. igrac.. trenutno stoje 1:1, igra se na 3 dobivene. finale je,olympiacosu je proslu utakmicu u gostima falio jedan kos za pobjedu.. mislim da panathinaikos pada veceras.. ne isplati se uzimat hendikep jer je na kvotu 1,85 granica velikih 4,5 poena.. a pogotovo za jedno grcko finale) lagani prolaz cak i velikog hendikepa,al mislim da se to niko nije usudija odigrat.. REZULTAT: 84:72

u ss-a jos nisu stavili hendikep i ne znam hoce li, ali obratite paznju na srpsko polufinale Partizan - Vojvodina, kad su igrali doma,partizan je tuka sva 4 puta i to, kronološki poredano:  16, 16, 29, 37  razlike s tim da je ovih zadnjih 37 friško (18.5.2012.)  mislim da bi se trebalo pokusati neki hendikep opalit.. statistike radi :)) REZULTAT: 77:67   ovo sam oznacija pola zeleno,pola crveno jer je partizan dobija.. al nisan siguran koliko je bia manji hendikep. :))

atl. mineiro - corinthians SP  tim2 daje gol @1,35 (za hrabrije: odg @1,75)  (u 16 medusobnih susreta,corinthians samo 2 puta nije punija mrezu domacina.. + u zadnje dvi utakmice palo je 8 golova REZULTAT 1:0

e ovako...stavicu za jedan par vise prognoza pa vi odaberite sta vam se najvise svidja :D

Girona-Huelva    1    @  1.90

Girona mora da dobije ako hoce da ostane u ligi..u dobroj je formi sa dosta golova...apsolutni favorit.

Girona-Huelva  3+    @  1.70

zadnje dvije utakmice ova dva tima bila su 3+...a po formi od zadnjih 5 utakmica djirona je igrala 4 utakmice na 3+...

Girona-Huelva  D2+ (domacin daje 2 ili vise gola)    @2.10

U zadnjih 5 utakmica kad god su igrali kuci dali su vise od 2 gola.

Girona-Huelva  1-1    @3.00

Da ponovim,apsolutni favorit..pobjeda ih ostavlja u ligi..od pocetka moraju da pokazu ko je glavni na terenu.

Srecno svima !

necu ulazit u formulu. al pokusat cemo slozit koji par kosarke i nogometa :) za pocetak grci:

olympiacos - panathinaikos 1 @1,55 (ili za svaki slucaj: 1X @1,40) (nema puno price,u ovakvim utakmicama navijaci su domacinima 6. igrac.. trenutno stoje 1:1, igra se na 3 dobivene. finale je,olympiacosu je proslu utakmicu u gostima falio jedan kos za pobjedu.. mislim da panathinaikos pada veceras.. ne isplati se uzimat hendikep jer je na kvotu 1,85 granica velikih 4,5 poena.. a pogotovo za jedno grcko finale)

u ss-a jos nisu stavili hendikep i ne znam hoce li, ali obratite paznju na srpsko polufinale Partizan - Vojvodina, kad su igrali doma,partizan je tuka sva 4 puta i to, kronološki poredano:  16, 16, 29, 37  razlike  s tim da je ovih zadnjih 37 friško (18.5.2012.)  mislim da bi se trebalo pokusati neki hendikep opalit.. statistike radi :))

atl. mineiro - corinthians SP  tim2 daje gol @1,35 (za hrabrije: odg @1,75)  (u 16 medusobnih susreta,corinthians samo 2 puta nije punija mrezu domacina.. + u zadnje dvi utakmice palo je 8 golova

to ti je prva jutarnja pogreska sto neces ulazit u formulu koji je najlaksi sport za pogodit, a oces se kladit na nogomet koji je najtezi sport za pogodit

Evo mene opet sa F1

Ako je tako onda u HL ima duel Grosjean R.-Maldonado P. Ned, 14:00 1,40 2,50 što bi trebao biti zicer jer Grosjean atarta 5. a maldonado 19.!

ja sam odigro di resta hulkenberg massa i vergne da ostvaruju plasmane, i jos duel kimi-button 1, vettel - alonso 2, al na manji ulog posto je ipak monaco , svejedno mislim da ce ovo sve proc

Hrvatska(19)-Gruzija(19)      x2      2.10(manji ulog)    ili  Gru dg  1.45 (viši ulog)  3:1

Prije 2 dana  su Gruzijci igrali sa Bih ..pregazili su ih sa 4:2 , prije toga u prijateljskim utakmicama  Srbiju sa 3:2 i Francusku sa 3:0..Prije 2 dana je Hrvatska igrala sa Austrijom , nekako na guz su uspjeli iščupat 1 bod u 90-oj..Ma da se igra u Hr čisto ne vjerujem da Gruzijci neće uzet bar 1 bod..

Cheltenham(PiK)-CreweAlex       1      2.10 (manji ulog)  ili  Chelte dg  1.35 (viši ulog)  0:2

Chelte u zadnjih 6 utakmica ima 5 pobjeda i 1 poraz ,baš od Crewa(21.04) ..Crew je doma dobio sa 1:0 ..Mislim da će im Chelte vratit danas,ako ništa siguran sam da će im zabit bar 1 gol..U zadnjih 6  tekmi su zabili 13 ,a primili 5..

Koja šteta zbog ovoga..Za 2400 me skino..Ko da su se kladili da nedaju gol..

e ovako...stavicu za jedan par vise prognoza pa vi odaberite sta vam se najvise svidja :D

Girona-Huelva    1     @  1.90

Girona mora da dobije ako hoce da ostane u ligi..u dobroj je formi sa dosta golova...apsolutni favorit.

zadnje dvije utakmice ova dva tima bila su 3+...a po formi od zadnjih 5 utakmica djirona je igrala 4 utakmice na 3+...

pajche, prijatelju, Girona je ostala u ligi pošto je Villareal ispao u 2 ligu, automatski Villareal B ispada u 3 ligu jer ne mogu dva Villareala igrat u istoj ligi...eto toliko..pozzz

Girona-Huelva   D2+ (domacin daje 2 ili vise gola)     @2.10

Girona-Huelva   1-1    @3.00

Da ponovim,apsolutni favorit..pobjeda ih ostavlja u ligi..od pocetka moraju da pokazu ko je glavni na terenu.

Srecno svima !

eto ja ću danas za veliki ulog odigrat boston-tampa over 10,5 poena (1,85) jer ove dvije momčadi moraju imat barem jednu utakmicu preko 20 hitova ( jučer 13, prekjučer 12 ) i današnji bacači mi daju za pravo da to očekujem...st.louis uzimam hendikep protiv haladaya jer smatram da se njegova ovosezonska forma u kojoj on sam izjavljuje da osjeća lagani pritisak zbog loših rezultata i bacanja ne može nikako opravdavat sa tečajem 2,70 na st.louis hendikep. očekujem ponajprije više od šest poena, očekujem pobjedu st.louisa, ali iz razloga primamljivog tečaja uzima hendikep st-louis.

veliki ulog -    boston-tampa over 10,5   (1,85)

za 250 kn  -   boston-tampa over 10,5   (1,85)

-(1,5) st.louis-philad.    1   (2,70)

dobit:  1189 kn

;) ;) ;) ;)  

olympiacos - panathinaikos 1 @1,55 (ili za svaki slucaj: 1X @1,40) (nema puno price,u ovakvim utakmicama navijaci su domacinima 6. igrac.. trenutno stoje 1:1, igra se na 3 dobivene. finale je,olympiacosu je proslu utakmicu u gostima falio jedan kos za pobjedu.. mislim da panathinaikos pada veceras.. ne isplati se uzimat hendikep jer je na kvotu 1,85 granica velikih 4,5 poena.. a pogotovo za jedno grcko finale)

u ss-a jos nisu stavili hendikep i ne znam hoce li, ali obratite paznju na srpsko polufinale Partizan - Vojvodina, kad su igrali doma,partizan je tuka sva 4 puta i to, kronološki poredano:  16, 16, 29, 37  razlike  s tim da je ovih zadnjih 37 friško (18.5.2012.)  mislim da bi se trebalo pokusati neki hendikep opalit.. statistike radi :))

atl. mineiro - corinthians SP  tim2 daje gol @1,35 (za hrabrije: odg @1,75)  (u 16 medusobnih susreta,corinthians samo 2 puta nije punija mrezu domacina.. + u zadnje dvi utakmice palo je 8 golova

to ti je prva jutarnja pogreska sto neces ulazit u formulu koji je najlaksi sport za pogodit, a oces se kladit na nogomet koji je najtezi sport za pogodit

sve to stoji prijatelju,al krivo si me razumio.. nisan reka da se necu kladit na formulu,nego necu nikome davat savjete u vezi doticne. a vidin da na forumu ima ljudi sta prate,pa cu rado uzet koji par. inace,sta mislite za filipovica veceras? iman osjecaj da ce opet kiksat.. ako eventualno dobije,to ce bit na bodove.. pa ubacite koji komentar,dobre su kvote,steta bi bilo ne iskoristit

Srecno svima !

Prijatelju ja mislim da Girona svakako ostaje u ligi, samo tri ekipe ispadaju jer valjda automatski Villareal B ispada, evo ti link:

http://bet-at-home.com/redirStats.aspx?url=aHR0cDovL3d3dy5zdGF0cy5iZXRyYWRhci5jb20vc3RhdGlzdGljcy9saXZlc2NvcmVjYy8/bWF0Y2hpZD0xNzk2NzI3JnRyZWVtZW51PWZhbHNlJmxhbmd1YWdlPWhy&cid=1906

Evo ovak  ;D

Francuska(odg) - Island (dg2)(1.50)

Izabrao sam opciju da oba kluba neće postići gol jer smatram da bez obzira u kakvom sastavu istrči francuska neće dopustiti islandu da uopće dođu do gola jer realno island nema kvalitete ni da pređe centar.

Sao Paulo FC - Bahia BA (1)(1.50)

Sao paulo je moćna momčad posebno kad je riječ o utakmicama na domaćem terenu gdje dominiraju. U goste im dolazi Bahia koja je tek prosječna momčad i danas vjerujem da će ih paulo tući bez većih problema.

CobreCal(odg) - UnivChile (dg1)(1.70)

Ovdje igram opciju oba kluba daju gol, razlog je jednostavan a to je susret dviju kvalitetnih i efikasnih momčadi čiji susreti obično završavaju sa mnogo golova.

Evo mene opet sa F1

ja sam odigro di resta hulkenberg massa i vergne da ostvaruju plasmane, i jos duel kimi-button 1, vettel - alonso 2, al na manji ulog posto je ipak monaco , svejedno mislim da ce ovo sve proc

jel ima tko da je ispratio , ja sam dobio lovu, bilo je gusto al najbitnije da je dobitno , sad treba opet docekat kanadu za 2 tjedna

Srecno svima !

Prijatelju ja mislim da Girona svakako ostaje u ligi, samo tri ekipe ispadaju jer valjda automatski Villareal B ispada, evo ti link:

http://bet-at-home.com/redirStats.aspx?url=aHR0cDovL3d3dy5zdGF0cy5iZXRyYWRhci5jb20vc3RhdGlzdGljcy9saXZlc2NvcmVjYy8/bWF0Y2hpZD0xNzk2NzI3JnRyZWVtZW51PWZhbHNlJmxhbmd1YWdlPWhy&cid=1906

dobro ostali su...a zar onda nije ljepse da zadnju utakmicu pred svojim navijacima pobjede..bez obzira da nema nikakvog znacaja ? :)

Srecno svima !

hahah.. jebacki si uboja ovo dvoje,od 10 utakmica ode jedino nema golova. al ima jos 20 min pa cemo vidit :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use