Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 26.05.2012

canca

Recommended Posts

Pozdrav svima

Cibona- Cedevita - odigrat ću 1 na cibose, jednstavno odlično igraju, cedevita se malo muči, pa igra, a od kad je repeša preuzeo cibonu cedevita nije imala šanse protiv njih, po meni 1, a i vi ste već objasnili sve

Prostejov- Nymburk- (+8,5), odigrat ću hendikep, kvota 1,70 , nymburk gazi sve po redu, a sve govore i međusobni omjeri a i ovo je 4.utakmica i vjerojatno će se sve riješit, a hendikep je dosta izgledan jer ih je nymburk dosta puta dobivao s više od 15 razlike, po mom mišljenju trebalo bi proć

uk.kvota - 2,8, ulog 100 kn

sretno svima

Vidim da nitko još nije pisao o večerašnjim borbama u UFC-u.

Meni su zapele za oko dvije borbe koje sam i odigro zajedno odigro za srednji ulog.

Velasquez C.-Silva A. ned 04:00    1 1,25

Cain Velasques je bivši prvak super teške kategorije i stvarno odličan borac, dok je Silva prvak u polu teškoj kategorije, pošto je ova borba u Cainovoj kategoriji dajem njemu prednost..

Dos Santos J.-Mir F. ned 04:00   2 4,00

a sto se tice mir vs santos,  Mir je pobjedio  tri zadnje borbe za redom od cega je u jednoj polomio rame minotauru pa mislim da to govori za sebe...

Evo nesto Nba parova pa ako se nekome svidja neka uzme

82.5/Boston /Philadelph - Philadelphia 1 1.90 - ovaj par pada 100 % jer samo njega cekam hahahha :D. Kroz citavu ovu seriju vidjali smo malo poena pa tako i ocekujem i veceras , Boston igra najbolju obranu u ligi i ako veceras zeli pobijediti mora zatvoriti Phililadelphiu.

(18.5)BOS - Garnett K. 2 1.85 - Navijaci i javnost Philadelphie nazvali su ga starcem , a on se odlucio pokazati im da je i dalje jedan od najboljih igraca NBA.Samo je jednu utakmicu lose odigrao u ovoj seriji , a veceras mora biti na nivou i uzeti svoju dozu suteva i pokupiti koju loptu ispod kosa i mislim da ovo prolazi.

(12.5)BOS - Rondo R. 2 (asistencije) - Rondo je poznat kao jedan od najboljih razigravaca NBA lige.Ubjedljivo djeli navjise asistencija po mecu i samo je proslu otisao ispod asistencija.Ocekujem od njega da danas razigrava ekipu i da tako pokusaju doci do pobjede koja ce ih odvesti u finale istoka gdje ih ceka Miami.

Boston - Philadelphia (3:3) 1 1.60

Ovo je odigrano i navijacki i statisticki.Nijedna ekipa u ovoj seriji nije dobila 2 utakmice za redom , pa mislim da nece ni veceras.Boston dobra domacinska ekipa veceras pun TD Garden ocekujem pobjedu.Mislim da nece biti lako ali Boston je bolja i iskusnija ekipa i ocekujem pobjedu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use