Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 26.05.2012

canca

Recommended Posts

Imaš 1 , 2  dobra para?

Ja ću probat uz kavu ,dok pregledavam ponudu odigrat

Seongnam - Daegu Fc      1    2.00  (Južna Korea)  10:00h   0:0

Vidim da je  Seo doma jako dobar , u zadnjih 6 tekmi  4 pobjede i 2 remia , a Dae u gostima katastrofa 1 pobjeda,4 poraza i 1 remi .. 6X je Seo bio domaćin ,5x pobjedio i 1 su remizirali ..Nije loše za probat

Je ko gledo Bakera B kako igra ? Vidim da je izbacio Davidenka i Monfilsa .. Oće uspjet uzet Almagru 4 gema u prvom setu ? Kvota je dosta dobra  1s +9.5     1.85 ..U ss-u čak 2.00 ..

I još mi se dosta  izgledno čini

Schiavone F.(h-6,5)-Cornet     2    1.50     6:4  6:4

mislim , nije žena bezveze dogurala do finala ,valjda ima neku igru i formu ..Malo sam gledo i statistiku ,zadnji put su igrale  13.03.2011. Ovaj hendikep nije prošo zadnja 3 susreta ,Sciavone ju je izbila iz cipelica..Al se nadam s obzirom di je sad da će uspjet uzet nekako tih 6 gemova..

MattekSB/MirzaS-AliRosol/J       1     1.55   6:3   6:2

Dosta dugo igraju skupa , imaju kao par puno veću povjest ,više iskustva ,bolje se poznaju ,a to je po meni  dosta važan faktor za pobjedu..

Evo još jedan na koji sam naletio , malo mi je sumnjiv s obzirom na kvotu,al eto..

Lovćen Cetinje-Grbalj    1     1.7              2:0

Lovćen drugi na tablici forme sa

Lovćen 6 5 0 1 12:6 6 15 3-3-3-3-0-3

Grbalj 10i

Grbalj 6   1 2 3 4:12 -8 5 3-1-0-1-0-0

Osim toga  Lovćen nije izgubio zadnjih 6 doma , 4 pobjede i 2 remia..Grbalj u gostima  2 remia i 4 poraza..

Međusobni omjer  4-6-4

Imaš 1 , 2  dobra para?

Tek sam poceo pregledavati , Schiavone bi trebala dobiti ima 7 1 omjer protiv Cornet a trenutno je u dobroj formi , a i inace igra dobro na ovom turniru , prosle godine igrala finale a prije 2 godine osvojila.Mislim da ce Kiel ici preko golova ali cekam potpune ponude pa cemo vidjeti i pronaci nesto.

Fuchse Berlin - Kiel(57,5) 2 1.85

Danas nas u Kolnu ocekuje Final Four rukometne lige prvaka.U prvom mecu susrecu se dva njemacka kluba Fuchse Berlin i Kiel.U prvenstvu Kiel je prvi a Fuchse trece ali razlika je cak 14 bodova.Kako sam vec i rekao turnir se igra na neutralnom terenu ali ipak je prednost na strani Kiela koji je ipak najbolja njemacka momcad.Moj tip sto se tice ovog meca je over 57,5 golova.Obe ekipe vjecito daju puno golova a i tako ocekujem danas.Dovoljno je pogledati statistiku , u zadnjih 12 utakmica 9 ih je prelazilo ovu granicu.Zadnju utakmicu odigrai su prije 2 mjeseca i zavrsila je pobjedom Kiela  36:28.

Canca jel možda bolje slijedeće?

Füchse Berlin/Kiel(30,5)-Kiel  2  1,85

Broj golova ekipe,tj broj golova Kiela.U zadnjih 13 susreta Kiel je samo dvije dao ispod 30,5 golova,a čak 11 31 gol i više.Nisam neki stručnjak ali u 11 od 13 puta su dali 31 i više gol pa ću to probat.

I što se tiče našeg finala košarke,mislio sam uzet Cibonu koja mislim u razigravanju za prvaka nije izgubila niti jednu utakmicu.Nisam neki stručnjak i nepratim baš našu košarku ali sam popratio par puta i stručnjaci kažu da je Cibona najbolja jer su najkompletniji i imaju dobru klupu i naravno najboljeg trenera.Sad ako netko može štogod još reć o ovoj tekmi...

Cibona-Cedevita Zag. 1x 1,5

Fuchse Berlin - Kiel(57,5) 2 1.85

Danas nas u Kolnu ocekuje Final Four rukometne lige prvaka.U prvom mecu susrecu se dva njemacka kluba Fuchse Berlin i Kiel.U prvenstvu Kiel je prvi a Fuchse trece ali razlika je cak 14 bodova.Kako sam vec i rekao turnir se igra na neutralnom terenu ali ipak je prednost na strani Kiela koji je ipak najbolja njemacka momcad.Moj tip sto se tice ovog meca je over 57,5 golova.Obe ekipe vjecito daju puno golova a i tako ocekujem danas.Dovoljno je pogledati statistiku , u zadnjih 12 utakmica 9 ih je prelazilo ovu granicu.Zadnju utakmicu odigrai su prije 2 mjeseca i zavrsila je pobjedom Kiela  36:28.

U Psk daju zbg ekipe  2   31.5 , a u ss-u   30.5  ..Baš sam malo gledo , igrali su 13 x ,Kiel je samo 2 išo ispod ,sve druge dosta preko ..Misliš da bi moglo proć?

Evo da ne odgovaram obojici posebno , mozda je bolje odigrati preko 30,5 kiela i ja o tome razmisljam a za veci ulog 2 na kiela , napisat cu ja u Live sad  listic po meni za veci ulog.

I da sto se tice Cibone misljenja sam da uzimaju danas , moraju iskoristiti prednost domaceg terena a i Cedevita se mucila s Spiltom igrali su 3 utakmice.

Imaš 1 , 2  dobra para?

Seongnam - Daegu Fc      1    2.00  (Južna Korea)  10:00h

Vidim da je  Seo doma jako dobar , u zadnjih 6 tekmi  4 pobjede i 2 remia , a Dae u gostima katastrofa 1 pobjeda,4 poraza i 1 remi .. 6X je Seo bio domaćin ,5x pobjedio i 1 su remizirali ..Nije loše za probat

Je ko gledo Bakera B kako igra ? Vidim da je izbacio Davidenka i Monfilsa .. Oće uspjet uzet Almagru 4 gema u prvom setu ? Kvota je dosta dobra  1s +9.5     1.85 ..U ss-u čak 2.00 ..

Schiavone F.(h-6,5)-Cornet     2    1.50

mislim , nije žena bezveze dogurala do finala ,valjda ima neku igru i formu ..Malo sam gledo i statistiku ,zadnji put su igrale  13.03.2011. Ovaj hendikep nije prošo zadnja 3 susreta ,Sciavone ju je izbila iz cipelica..Al se nadam s obzirom di je sad da će uspjet uzet nekako tih 6 gemova..

MattekSB/MirzaS-AliRosol/J       1     1.55

Dosta dugo igraju skupa , imaju kao par puno veću povjest ,više iskustva ,bolje se poznaju ,a to je po meni  dosta važan faktor za pobjedu..

Evo još jedan na koji sam naletio , malo mi je sumnjiv s obzirom na kvotu,al eto..

Lovćen Cetinje-Grbalj    1     1.7

Grbalj 10i

Grbalj 6    1 2 3 4:12 -8 5 3-1-0-1-0-0

Osim toga  Lovćen nije izgubio zadnjih 6 doma , 4 pobjede i 2 remia..Grbalj u gostima  2 remia i 4 poraza..

Međusobni omjer  4-6-4

Žene i tenis , nikad im znati.Ja mislim da ce Sschiavone uzeti titulu jer je citav turnir lako rjesavala protivnice sto pokazuje da je u dobroj formi ,a Cornet se mucila sa svakom protivnicom i skoro sa svakom 3 seta igrala.Mislim da ce je Cornet umorna i da ce se malo cuvati za Roland Garros koji pocinje sutra a ona ima solidan zdrijeb i moze daleko dogurati.Sad za hendikep ne znam jer je Schiavone moze razbiti a moze Cornet izenanditi i dobiti jer su ovo ipak zene , ali eto ovo je moje misljenje :D

Imaš 1 , 2  dobra para?

Grbalj 10i

Osim toga  Lovćen nije izgubio zadnjih 6 doma , 4 pobjede i 2 remia..Grbalj u gostima  2 remia i 4 poraza..

Međusobni omjer  4-6-4

Žene i tenis , nikad im znati.Ja mislim da ce Sschiavone uzeti titulu jer je citav turnir lako rjesavala protivnice sto pokazuje da je u dobroj formi ,a Cornet se mucila sa svakom protivnicom i skoro sa svakom 3 seta igrala.Mislim da ce je Cornet umorna i da ce se malo cuvati za Roland Garros koji pocinje sutra a ona ima solidan zdrijeb i moze daleko dogurati.Sad za hendikep ne znam jer je Schiavone moze razbiti a moze Cornet izenanditi i dobiti jer su ovo ipak zene , ali eto ovo je moje misljenje :D

Baš to ..Ne znam jesi gledo juče Kanepi -Radwanska ..Kanepi je imala 5:1 u prvom setu i servirala za set..Izgubila je 6:7 ;D Al dobro ,tu sam uhvatio hendy od 5.5 na Kanepi.. Ne znam zašto ,al danas sa ove dvije očekujem sličnu predstavu  ;D Bar što se rezultata tiče

Cibona bi trebala proci..Cedevita je umorna i ne igra Smodiš,a Warren se tek vratio i igra poluspreman..dok je Cibona trenutacno najspremnija fizicki i  trkački najdominantnija..1.65 je odličan koeficjent... i trebalo bi probati Sutona više od 12.5...dosada je uvijek išao preko protiv njih i to debelo preko....   od ostale košarke bi preporučio česku košarku..finale.Prostejov-Nymburg hendikep 8.5 koseva 2...igra se na 4 pobjede.trenutno Nymburg "ubija" 0-3..i to lagano po 20-30 razlike..razlika u kvaliteti je ogromna.... i jedna malo "teža" tekma..Banvit-Efes..2-2 trenutacno..ko dobije ide u finale..ako Efes izgubi,prvi put u povijesti tuskog prvenstva da niti jedna momcad iz Eurolige nije u finalu...a Efes je ulozio ogromne novce ove sezone i ne smije si to dozvoliti..imao je mec loptu proslo kolo..vodio 14 na poluvremenu..12razlike u zadnjoj cetvrtini..i izgube 71-73..  :o 1.75 kof...koji bi trebalo odigrati...... uz to jos mozda dodati Boston Celticse..cisto jer su iskusnija ekipa..ali to bi izbjegao..jer sa Philadephiom nikad ne znas..

Imaš 1 , 2  dobra para?

Grbalj 10i

Međusobni omjer  4-6-4

Baš to ..Ne znam jesi gledo juče Kanepi -Radwanska ..Kanepi je imala 5:1 u prvom setu i servirala za set..Izgubila je 6:7 ;D Al dobro ,tu sam uhvatio hendy od 5.5 na Kanepi.. Ne znam zašto ,al danas sa ove dvije očekujem sličnu predstavu   ;D Bar što se rezultata tiče

Znam znam , pratio sam Radwansku prvi set kod 3:1 i 40:0 za Kanepi ja odigrao over 8,5 prvi set 1.55..a ostaje nam vidjeti danas al ja cu u svakom slucaju probati na Schiavone.Sretno

Cibona bi trebala proci..Cedevita je umorna i ne igra Smodiš,a Warren se tek vratio i igra poluspreman..dok je Cibona trenutacno najspremnija fizicki i  trkački najdominantnija..1.65 je odličan koeficjent... i trebalo bi probati Sutona više od 12.5...dosada je uvijek išao preko protiv njih i to debelo preko....   od ostale košarke bi preporučio česku košarku..finale.Prostejov-Nymburg hendikep 8.5 koseva 2...igra se na 4 pobjede.trenutno Nymburg "ubija" 0-3..i to lagano po 20-30 razlike..razlika u kvaliteti je ogromna.... i jedna malo "teža" tekma..Banvit-Efes..2-2 trenutacno..ko dobije ide u finale..ako Efes izgubi,prvi put u povijesti tuskog prvenstva da niti jedna momcad iz Eurolige nije u finalu...a Efes je ulozio ogromne novce ove sezone i ne smije si to dozvoliti..imao je mec loptu proslo kolo..vodio 14 na poluvremenu..12razlike u zadnjoj cetvrtini..i izgube 71-73..  :o 1.75 kof...koji bi trebalo odigrati...... uz to jos mozda dodati Boston Celticse..cisto jer su iskusnija ekipa..ali to bi izbjegao..jer sa Philadephiom nikad ne znas..

Samo da se nadovezem na Boston.Njihov sam veliki navijac i ocekujem da ce danas ostvariti pobjedu i proci u finale istoka gdje ih ceka Miami ali slazem se da se sa Philadelphiom nikad ne zna i nikako se ne ispalit odigrati na Boston po 1.40.Ali ako budu suteri Bostona na nivou Boston lagano prolazi.

Dobro jutro svima , idemo danas probati nesto uvhatiti prije Roland Garrosa :)

Edit

Nisam uspio upratiti F1 treninge , pa ako ima netko da je pratio da me malo informira , hvala.

ako si u stand bye odmah slobodno na rosberg- maldonado odigraj na rosberga kvota je 1,9

kasnije ce se maknit ovo je zicer , maldonado je zabrljo na treningu, a rosberg je opet in u kvalifikacijama, također ocekujem schumija da bude dobar  i ako u ponudi bude duel massa s nekim npr kobayashijem , na massu odigrat treba poceo je vozit

ovak bumo danas:

prijateljska utakmica:

Irska - BiH

oba daju gol - DA  1,7

-Trapattoni će sigurno napadački postaviti momčad, dok će u obrani morati promijeniti nekoliko igrača (konkretno John O'Shea, te prvi golman Given)

-Sušić je probrao dobru ekipu i nadam se da će Džeko,Ibišević,Alispahić ili Ibro znati zabiti barem jedan...;)

-koeficijent X2 (na BIH) je pao sa 1,85 na 1,65...;;)

sretno nam bilo!

vamooosss!!!

Taborsko - Sokolov 2

Prvi tim na tabeli Ustin nije dobio licencu za prvu ligu tako da trecoplasirani tim druge lige ide direktno u prvu a tome je najblizi Sokolov kome u ovom mecu treba samo jedan bod al ja vjerujem da ce ici na sva tri posto imam pouzdane informacije iz svlacionice Taborsko da ce im i danas faliti dosta igraca radi gripa tako da ce medju prvim 11 biti samo 3 iz prvog tima ostali igraci su iz 2 i 3 amaterske ekipe Taborska.Zadnja dva meca su ubedljivo porazeni ina svom terenu od Opave 1:6 i u gostima 0:3 od Most-a a Sokolov je kvalitetniji sastav i od Opave i od Mosta i verujem da lagano dobija ovaj mec!

Cibona - Cedevita 1x

nema potrebe dodatno analizirati..sve je receno u prijasnjim postovima

Norveska - Engleska  x2

..prijateljska utakmica, Norveska je vrlo dobra ekipa, medjutim, Engleska ukoliko i bude igrala sa nesto slabijim sastavom, ne bi trebala izgubiti...ovo bi trebalo lagano proci

Portugal- Makedonija tip 1-1 koef 1.4

U Makedonija, vise je teatar nego fudbal. Iako je reprezentacija puna Internacionalaca, ipak nije to najbolje sto dolazi iz Makedonija. Makedonija danas u sastavu ce imati duri 6 igraca sa reprezentacije U21, ili to su igraci ciji sto su roditeli inkasirali novca do Babunski (on je trener U21, i pomosnik na Tosak), kako bi igrali i eventualno uradili neki dobar transfer preko reprezentacije. Puno dobri igraca koji igraju u razni europski klubova, ne igraju za Makedonija , a igraju oni koji su rezerve u neki "smesni" europski klubovi.

Portugal je druga prica.. Ronaldo ce biti u sastavu al ce igrati drugo poluvreme.. i ako se sam on razigra, ja ne vidim ko bi ga stopirao, moze da se "zajebava " sa kompletna Makedonska reprezentacija.. Da se nadopunim, igrace i Pandev iz Napoli, i Trickovski iz APOEL. i Novevski iz Mainc.. alo ne znam koliko to puno menja situaciju..

pozz.

evo jedan moj tiket za duplanje..koji sam ja uplatio na jaci ulog...

1. R Irska-BiH--vecina igra oba daju gol al ja  sam se odlucio na gost daje gol.lijep koeficjent 1,45..cast svima al mislim da ne postoji reprezentajica kojoj Dzeko i ibisevic ne mogu dat gol..

2. Svicarska-Njemacka--gost daje gol ,koeficjent 1,2..znamo sve o Njemcima..po meni uz Spaniju najbolja evropska reprezentacija.ovaj koeficjent je poklon..

3. Real M-Caja Laboral -1.  1.3  ,Kaja na startu naparavila brejk i ima malu prednost al mislim da real cene sebi dopustit luksuz i izgubit i drugu utakmicu..

et toliko pa sretno nam ko me poslusa..

Idemo ubost neke pare danas  8)

Mun.Iquique(odg) - Colo Colo (dg1)(1.60)

Dvije efikasne momčadi, čileanski playoff četvrtfinalne utakmice, uzvrati. Prvi susret je završio 3:3 što pokazuje i samu efikasnost tih klubova i danas očekujem isto tako golijadu na ovom susretu i da će oba tima zabiti gol.

Španjolska - Srbija (1)(1.45)

Nemam šta previše za reći, furija kida sve pa će tako i srbe.

Pescara - Nocerina (1)(1.60)

Odlična kvota na Pescaru koji igraju odlično i u zadnjem kolu imaju šansu preuzeti prvo mijesto. Nocerina loša momčad kojima ovdje treba pobijeda da bi izborili doigravanje za ostanak, ali protiv pescare nemaju šanse. Čista jedinica mora proći.

UC AlbinoLeffe  -Torino FC (2)(1.70)

Albino ispao već is druge lige, dok torino vodi bitku za prvo mijesto sa pescarom, i kao i pescara tako i torino mora ići na pobijedu protiv već otpisane momčadi albinoleffea koji imaju 14 poraza na svom terenu. Vjerujem da će torino ovo lagano dobiti.

Canca jel možda bolje slijedeće?

Füchse Berlin/Kiel(30,5)-Kiel  2  1,85

Broj golova ekipe,tj broj golova Kiela.U zadnjih 13 susreta Kiel je samo dvije dao ispod 30,5 golova,a čak 11 31 gol i više.Nisam neki stručnjak ali u 11 od 13 puta su dali 31 i više gol pa ću to probat.

I što se tiče našeg finala košarke,mislio sam uzet Cibonu koja mislim u razigravanju za prvaka nije izgubila niti jednu utakmicu.Nisam neki stručnjak i nepratim baš našu košarku ali sam popratio par puta i stručnjaci kažu da je Cibona najbolja jer su najkompletniji i imaju dobru klupu i naravno najboljeg trenera.Sad ako netko može štogod još reć o ovoj tekmi...

Cibona-Cedevita Zag. 1x 1,5

Steta za Kiel , poceli super na pocetku odma 11 golova i onda poceli s promasivanjem , dobar je golam Fuchsa bio , jedva je 2 prosla 5 min do kraja uhvatio sam kiela i po 1.80

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use