Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak , 24.05.2012.

brutalnibilly

Recommended Posts

Juče neki težak dan , valjda će danas biti bolje , dobro jutro

[+5,5] Pironkova, Tzv - Kanepi, Kaia      1     1.70  0:2  ( 3:6 - 1:6  )

Za ovo sam se odlučio jer sam snimio da je Pironkova doslovno izbila Petrovu  sa 6:3 i 6:2 i  Daniilidou  sa 6:1 i 6:4 ..Čini se da je pronašla svoju igru .. Jeste da je Kanepi bolja ,al mislim da bi sa ovakvom Pironkovom mogla imat gadnih problema.. Igrale su jednom , 2007 ..Kanepi je slavila sa 6:4 - 6:4 ..

Harrison, Ryan - Ito, Tatsuma           2          2.00    2:0  ( 6:2 - 7:6 )

Koliko vidim Harrison nije u nekoj formi , izgubio je zadnja tri meča , čovjek ne može proć kvalifikacije ..Tatsuma igra uglavnom po Aziji na manjim turnirima ,ali dobiva i prolazi ,zadnja dva je došo do finala ,jedan je i osvojio ..Mislim da mu je  forma bolja od Harrisonove ,a  i samopuzdanje puno veće što je dosta bitno ..

Jedan rani http://pokit.org/get/?dc21fd91df99bbba8f72f0434a7922a0.jpg

Simon G. - Bellucci T. 1  1.40

Danas nas u Nici ocekuju cetvrtfinalni parovi koje ce otvoriti Thomaz Belluci i Gilles Simon. Thomaz Belluci je ljevak rodjen 30.12.1987 u Brazilu i trenutno se nalazi na 70 ATP poziciji. Ove godine nema nesto pretjerano dobrih rezultata , vecinom je ispadao u prvom kolu. Najbolji rezultat mu je polufinale Sao Paola u kojemu ga je pobijedio Volandri s 5-7 6-0 6-2. U Nici je morao proci kroz kvalifikacije gdje je igrao protiv Zvereva , Kuznetsova i Granollersa i sve je pobijedio s 2:0 u setovima , zatim je u prvom kolu igrao protiv Younga kojega je dobio s 6-7 6-0 6-3 , i jucer je pobijedio Juana Carlosa Ferrera s 6-4 6-3. Gilles Simon francuski je predstavnik rodjen 27.12.1984 i trenutno zauzima 12 atp poziciju. Solidna je sezona iza njega , na pocetku sezone igrao je polufinale Brisbena u kojemu ga je dobio Dolgopolov 6-3 6-4. Igrao je polufinale Monte Carla gdje ga je dobio kasniji osvajac turnira Nadal s 6-3 6-4. Nakon Monte Carla otisao je u Bukurest gdje je osvojio turnir pobjedivsi u finalu Fogninia s 6-4 6-3. Na ovom turniru je odigrao do sada jedan mec i to jucer , pobijedio je Dimitrova s 6-3 6-3. Ova 2 tenisaca do sada su se susrela 2 puta i oba je dobio Simon , zadnji je bio prosle godine u Monte Carlu 6-3 6-2. Danas mislim da ce Simon pobijediti i da treba uzeti 1.40 , jer je u boljoj formi i ne vjerujem da ce Belluciu dat previse sanse danas i da ce se plasirati u polufinale.

[+5,5] Pironkova, Tzv - Kanepi, Kaia      1     1.70

Za ovo sam se odlučio jer sam snimio da je Pironkova doslovno izbila Petrovu  sa 6:3 i 6:2 i  Daniilidou  sa 6:1 i 6:4 ..Čini se da je pronašla svoju igru .. Jeste da je Kanepi bolja ,al mislim da bi sa ovakvom Pironkovom mogla imat gadnih problema.. Igrale su jednom , 2007 ..Kanepi je slavila sa 6:4 - 6:4 ..

Treba uzeti u obzir i da je Petrova imala preko 40+ neforsirane pogreške... Kako god, mislim da bi ovo moglo proći...

Btw. hvala za jučerašnje parove tenisa. Sreća da sam odvojio tenis od nogometa jer me sj.... nogomet (golovi) :)

GL

Evo i jedan par od mene...

Isner (9,5) - Davydenko 1,5

Dakle, da će odigrati više od 9,5 gemova. Mislim da ovo prolazi s obzirom na odlične jučerašnje servise Isnera (75%) i Davydenka (85%) a i znamo da Isner redovito voli bar jedan set u tie break pa se nadam da će to biti prvi. Koeficijent u SS-u je smiješno mali 1,5 a znamo da gotovo nikada nije niži od 1,7 na over gemova prvog seta...

Alternativu tome probati sa zbroj gemova (23,5) više... 1,85

[+5,5] Pironkova, Tzv - Kanepi, Kaia      1     1.70

Treba uzeti u obzir i da je Petrova imala preko 40+ neforsirane pogreške... Kako god, mislim da bi ovo moglo proći...

Btw. hvala za jučerašnje parove tenisa. Sreća da sam odvojio tenis od nogometa jer me sj.... nogomet (golovi) :)

GL

Juče što se tiče nogometa strašno, znao sam da će bit golova ,tio sam tražit odg3+ ,al u psk nije bilo , i još mi nije jasno zašto nisam igro +2.5  :) A treba imat malo i sreće ,juče me zaobišla ..Konya , koliko samo prilika ,pa prečka pa stativa, a Viborgu je čak i poništen jedan gol , j ga  ..Ima dana , bit će i golova .. Na tom listiću imam samo jednu zelenu,sve ostalo od nogometa,do košarke,odbojke,bejzbola,sve crveno :)Valjda takav neki dan..Što se tenisa tiče drago mi je da si uhvatio nešto ..Pozdrav

jučer dobar dan što se tiče prvih polovremena na bejzbolu. Još mi tri listića pala zbog jednog para na ukupni dobitak preko 200 eura.. uglavnom danas bi opet trebao biti dobar dan što se tiče prvih polovremena na bejzbolu..

izdvojio sam dva para koje ću igrati...

Cleveland- Detroit 1. half 2

Chicago White Sox- Minnesota i. half 1

naravno Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt još nema u ponudi ove opcije, ali bude kasnije oko 4-5 sati sigurno. Ali opet neznam da li ću stići kasnije pa pišem sad. Kvote na oba para će biti oko 1,60..

Razlozi su jednostavni. Za Detroit starta Verlander o kojem sam već nebrojeno puta ovdje pisao. Uglavnom on mi je garancija da će Cleveland do kraja 5. inninga imati najviše 1 run, vrlo vjerojatno 0, a za to vrijeme bi detroit morao iskoristit dosta lošeg Mastersona i poentirat bar jednom više nego Cleveland.

S druge strane Minnesota danas ima debitanta na mjestu startnog bacača. Ova informacija bi mi bila sasvim dovoljna da igram protiv njih, ma kako dobar taj debitant bio, ali ovdje je riječ o dosta lošem bacaču koji ima ERA 4,00 čak i malo višu u AAA ligi,  tako da me sve strah šta će mu White Soxi danas napraviti. Nemaju ni White Soxi nekog puno boljeg bacača, ali ipak vjerujem da će imati vodstvo nakon 5. inninga... sretno

ulog: 20 eura

Guest gremljin

cincinati-atlanta  over 8,5 poena u singlu uplačujem za tisuću kn :)  ...razlog je što je vrijeme da atlanta konačno proigra, a bacači loši na obje strane...za manji ulog ću staviti to i detroit pobjedu, vezat ću sa pobjedom santosa u copa america. santos je bolji od veleza, moglo bi biti dosta golova. za detroit je vedry sve objasnil, čak i previše. pozdrav i sretno ;)

Evo i jedan par od mene...

Isner (9,5) - Davydenko 1,5

Dakle, da će odigrati više od 9,5 gemova. Mislim da ovo prolazi s obzirom na odlične jučerašnje servise Isnera (75%) i Davydenka (85%) a i znamo da Isner redovito voli bar jedan set u tie break pa se nadam da će to biti prvi. Koeficijent u SS-u je smiješno mali 1,5 a znamo da gotovo nikada nije niži od 1,7 na over gemova prvog seta...

Alternativu tome probati sa zbroj gemova (23,5) više... 1,85

Svidja mi se ovaj tip , ali ja cu ipak sacekati da vidim tko prvi servira , ako to bude davydenko ovaj par prolazi 90 % jer nevjerujem da ce on brejkat isnera

Juče što se tiče nogometa strašno, znao sam da će bit golova ,tio sam tražit odg3+ ,al u psk nije bilo , i još mi nije jasno zašto nisam igro +2.5  :) A treba imat malo i sreće ,juče me zaobišla ..Konya , koliko samo prilika ,pa prečka pa stativa, a Viborgu je čak i poništen jedan gol , j ga  ..Ima dana , bit će i golova .. Na tom listiću imam samo jednu zelenu,sve ostalo od nogometa,do košarke,odbojke,bejzbola,sve crveno :)Valjda takav neki dan..Što se tenisa tiče drago mi je da si uhvatio nešto ..Pozdrav

Pratio sam da i uistinu nije bio dan... Pored navedenog odigrao zadnji listić yankese over i fluminese 1 pa mi boca zeznula taj listic pogotkom u 90+... ali dobro, sve je to dio igre. Pozdrav

Evo malo pa navalite  :o

UnivChile - Libertad Asunc. (1)(1.45)

Ovdje nema šta previše pametovati, libertad se cijelo vrijeme provlači u kupu libertadores dok Chile doslovno gazi svoje protivnike na domaćem terenu. Chile je po meni i favorit za fiale. U odličnoj su formi gaze sve i u prvenstvu i ovdje i danas će laganini upisati pobijedu. Za hrabrije preporučujem hendikep.

Valladolid(2,5) - Rec.Huelva (z2)(1.45)

Tekma u kojoj domaćin lovi drugo mijesto i izravan plasman u prvu ligu. Gost je rasterećen i siguran u ligi i današnja utakmica mu nema značenja. Valladolid će zasigurno gristi dok Huelva nije za baciti i vjerovatno da će rasterećenom igrom i oni postići koji gol. Ovdje očekujem dosta golova i igram više od 2,5.

Molde FK/odg - Tromso IL (dg1)(1.60)

Sudar dviju efikasnih momčadi koje su u dobroj formi. Obje puno zabijaju i primaju i očekujem takvu tekmu i danas. Oba daje gol mislim da će proći bez mnogo problema.

Probat popravni pa na odmor..

FC Honka Espoo-KuPS Kuopio   Pik 1   1.60  ( 1:0 )  1:0

Zadnjih 12 utakmica koje su odigrali dobila je Honka i to 9 sa hendikepom , Kuopio u zadnjih 6 utakmica katastrofa .. 4 izgubio, 1 remi i 1 pobjeda.. probat ću pik da se  rješim  ovog para možda odma na poluvremenu..

Molde FK-Tromso IL             Tromso dg  1   1.40    ( 0:1 )  3:2

Molde  u zadnjih 6 utakmica doma ima 6 pobjeda ,zabijaju puno golova ,ali ih puno i primaju.. Do sad je Molde 10 puta bio domaćin  , Tromso je zabio na 9 tekmi bar po 1 ..

Gruzija-Turska      zbg  2.5     2    1.80    ( 0:2 )  1:3

Prijateljska je utakmica  na neutralnom terenu (Austrija),ne vjerujem da će se  igrat partizana  i bunkera,trebalo bi biti više od 2 gola..

šta se desilo s utakmicom egipat :senegal ,jeli to odgođeno ili se i ne igra

sutra ti igraju EGIPAT-ZAMBIJA te MAROKO-SENEGAL.... :o

ja sam danas u PSK uplatio na egipat protiv senegala i to čekam  ???

jel zna ko šta je sa ovom utakmicom EGIPAT-ZAMBIJA prva info je bila da se igra 25-5 u 13:00,pa onda u 19:30,a evo sada je 26-5 14:40 utakmica ne postoji u ponudi ja čekam ZAMBIJA daje gol za nekih 500 kn,par mi nije storniran nego stoji još otvoren ima li ko kakvu informaciju za ovu utakmicu?2.pitanje na kladionici bet et home kad se izvrši isplata na kreditnu karticu koliko vremena treba proć dok novci ne sjednu na račun,naime u srijedu navečer sam izvršio isplatu od 100 eura a novaca još nema na kartici!!???UNAPRIJED ZAHVALJUJEM NA ODGOVORIMA

šta se desilo s utakmicom egipat :senegal ,jeli to odgođeno ili se i ne igra

sutra ti igraju EGIPAT-ZAMBIJA te MAROKO-SENEGAL.... :o

ja sam danas u PSK uplatio na egipat protiv senegala i to čekam  ???

jel zna ko šta je sa ovom utakmicom EGIPAT-ZAMBIJA prva info je bila da se igra 25-5 u 13:00,pa onda u 19:30,a evo sada je 26-5 14:40 utakmica ne postoji u ponudi ja čekam ZAMBIJA daje gol za nekih 500 kn,par mi nije storniran nego stoji još otvoren ima li ko kakvu informaciju za ovu utakmicu?2.pitanje na kladionici bet et home kad se izvrši isplata na kreditnu karticu koliko vremena treba proć dok novci ne sjednu na račun,naime u srijedu navečer sam izvršio isplatu od 100 eura a novaca još nema na kartici!!???UNAPRIJED ZAHVALJUJEM NA ODGOVORIMA

već ti je trebala sjest lova , bet at home obično kroz dva-tri dana uplati to na račun

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use