Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 23. 05. 2012.

zekoslav0mrkva

Recommended Posts

U nove pobjede!

1. Odustajem od bilokakvih analiza više jer nema smisla.. sve je sreća ovak i onak..

2. Japan(ož)-J.Koreja 1@1,15 REZULTAT 1:3 - Nemam riječi , izbezumljen sam ovime.. jbt klađenje i sve što s tim ide!

Japanke definitivno bolje, rasturaju sve od reda!

h2h 9:0 za Japanke

12/11/2011 FIVB Svjetski Kup (Ž) Japan vs. Južna Koreja 3:0

20/08/2011 Svetski Grand Prix (Ž),  Japan vs. Južna Koreja 3:0

06/08/2011 Svetski Grand Prix (Ž),  Južna Koreja vs. Japan 0:3

09/11/2010 FIVB SP (Ž), Skupina E Japan vs. Južna Koreja 3:0

10/11/2009 FiVB Grand Kup Prvaka (Ž) Japan vs. Južna Koreja 3:1

15/08/2009 Svetski Grand Prix (Ž),  Južna Koreja vs. Japan 0:3

08/08/2009 Svetski Grand Prix (Ž),  Japan vs. Južna Koreja 3:1

03/11/2007 FIVB Svjetski Kup (Ž) Japan vs. Južna Koreja 3:1

04/11/2006 FIVB SP (Ž), Skupina A Japan vs. Južna Koreja 3:1

Još jedan moj post:

Danas je zadnje kolo DANSKE 1. lige!

Ukoliko 2 tima imaju isti broj bodova gleda se :

1. Gol-razlika

2. Broj postignutih golova

"1st place – Champions League

2nd place – 3rd round of qualifications for the Champions League

3rd place – Play off round of qualifications for the Europa League

4th place – 3rd round of qualifications for the Europa League

AGF Aarhus – 2nd round of qualifications for the Europa League"

1 FC Nordsjaelland -65

--------------------------------

2 FC Kopenhagen -63

3 AC Horsens -57

4 FC Midtjylland -55

5 AGF Aarhus -48

6 Aalborg BK        -44

7 Silkeborg IF -43

8 SønderjyskE -41

9 Brøndby IF        -36

10 Odense BK        -33

---------------------------------

11 Lyngby BK        -25

12 HB Køge        -18

1) Nordsjael-AC Horsens 1@1,65

Nordsjaelland out: Jensen (gk 2/0), King (df 5/0), Egeris (df 5/0), Rohde (df 5/0)

Horsens out: Jochumsen (gk 18/0), Spelmann (mf 28/8), Hajdarevic (att 14/1) and Absalonsen (att 9/1)

Mislim da momčadi Nordsjaelena ne odgovara baš ni nerješeno jel bi se mogli naći u problemima ako FC Kopenhagen pobjedi!

Očekujem pobjedu domačina!

2) FC Kopenhagen-Silkeborg IF 1@1,30

Copenhagen out: Larsson (df 4/0), Sigurdsson (df 24/1), Ottesen (df 24/5), Kristiansen (mf 25/1) and Delaney (mf 19/1)

Silkeborg out: Rasmussen (df 28/2), Svard (mf 3/0), Illum att 8/0)

Također, mislim da FC Kopenhagen mora ići na sve jer jedino imaju šanse za prvo mjesto sa 3 boda i kiksom Nordsjaelena.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bugarska 1. liga

Također zadnje kolo danas u Bugarskoj 1. ligi

"1st place – 2nd round of qualifications for the Champions League

Cup winner, 2nd and 3rd place – 2nd round of qualifications for the Europa League"

1 CSKA Sofija        -69

2 Ludogorec            -67

3 Levski Sofija        -59

4 Chernomorets Burgas -57

5 Lokomotiv Plovdiv -57

6 Litex Loveč        -56

3) Ludog.Razgrad-CSKA Sofija x2@1,50

Mislim da CSKA Sofija neće ispustiti prvo mjesto danas , njima odgovara i nerješen rezultat tako da je to moj bet za danas.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Danas je također zadnje kolo Švicarske 1. lige:

"Basel – UEFA Champions League Second qualifying round

2nd place – UEFA Europa League Play off round

3rd and 4th place – UEFA Europa League Second qualifying round"

1 Basel   -74

------------------------------

2 Luzern - 51

3 Young Boys - 48

4 Servette - 48

------------------------------

5 Thun - 43

6 Zurich - 38

Mislim da je ovdje sve jasno jedino kaj ću ja probati u SISTEMU odigrati je

>> FC Basel-Y.B.Bern  X @ 3,40  <<

Basel je dvostruki prvak u Švici i s obzirom da ni Y. B. Bernu ova tekma ništa ne znaći moglo bi biti X.

Guest gremljin

yankees-kansas city    over 9,5      1,90

uplata 1500 kn

dobit  2714 kn

bez ikakvog analiziranja i filozofiranja, nikad u povijesti nisu imali tri tekme ispod deset poena zaredom u međusobnim susretima, pa tako neće ni ova...ne prođe li ovo onda sve teorije i analize svijeta neka padnu u vodu i ja se bum pozdravil sa vama i neću se kladiti više do kraja mjeseca jer ovo je moja ovomjesečna zarada i sva ide na over poena na večerašnjoj tekmi. sretno mi bilo  ;)

danas igram:

St.Louis i Anglese 1. half... pošto još Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt nije stavio tu opciju u ponudu neznam kvote. A nisam baš siguran da ću imati vremena kasnije da pišem kad dođu kvote..

Uglavnom obje ekipe imaju veliku prednost u početnim bacačima. St.Louis ima puno bolji napad, a vrijeme je da i Angelsi nekoga dobe, a kad će nego kad za njih baca najbolji bacač...

sretno

Ulog:20 eura

trenutno stanje: -550kn

Još jedan moj post:

Danas je zadnje kolo DANSKE 1. lige!

Ukoliko 2 tima imaju isti broj bodova gleda se :

1. Gol-razlika

2. Broj postignutih golova

"1st place – Champions League

2nd place – 3rd round of qualifications for the Champions League

3rd place – Play off round of qualifications for the Europa League

4th place – 3rd round of qualifications for the Europa League

AGF Aarhus – 2nd round of qualifications for the Europa League"

1 FC Nordsjaelland -65

--------------------------------

2 FC Kopenhagen -63

3 AC Horsens -57

4 FC Midtjylland -55

5 AGF Aarhus -48

6 Aalborg BK        -44

7 Silkeborg IF -43

8 SønderjyskE -41

9 Brøndby IF        -36

10 Odense BK        -33

---------------------------------

11 Lyngby BK        -25

12 HB Køge        -18

1) Nordsjael-AC Horsens 1@1,65

Nordsjaelland out: Jensen (gk 2/0), King (df 5/0), Egeris (df 5/0), Rohde (df 5/0)

Horsens out: Jochumsen (gk 18/0), Spelmann (mf 28/8), Hajdarevic (att 14/1) and Absalonsen (att 9/1)

Mislim da momčadi Nordsjaelena ne odgovara baš ni nerješeno jel bi se mogli naći u problemima ako FC Kopenhagen pobjedi!

Očekujem pobjedu domačina!

Jedino sta Nordsjaelland-u odgovara danas to je pobjeda.

Esbjerg - Viborg     odg    1.55  ( Danska 2 )     4:0

Iz prve sam tio tipovat 1 ,al mi se ovo kad sam vidio kako Viborg igra u gostima učinilo kao bolja opcija..

Što se zabijanja golova tiče i jedni i drugi u odličnoj formi .. U zadnjih  6 utakmica doma  Esbjerg je zabio 15 komada što je 2,5 po utakmici.. Viborg je ekipa koja puno bolje igra u gostima ,nego doma ..U zadnjih 6 utakmica su zabili čak 17 komada ,nemaju ni jedan poraz , 4 pobjede i 2 remia..  Što se međusobnih susreta tiče , kad sam pogledo prošle rezultate to me još dodatno potaklo  .. Esbjerg  je 6 puta bio domaćin i samo se jednom nije dogodilo da oba daju gol ..Bilo je to 2004 ,bilo je 2:0 i to je ujedno najmanji br postignutih golova kada je esbjerg bio domaćin ..

24/05/2008 Superligaen Esbjerg vs. Viborg 2:1

13/05/2007 Superligaen Esbjerg vs. Viborg 2:2

23/04/2006 Superligaen Esbjerg vs. Viborg 3:2

21/09/2005 Superligaen Esbjerg vs. Viborg 1:4

10/04/2005 Superligaen Esbjerg vs. Viborg 4:1

02/05/2004 Superligaen Esbjerg vs. Viborg 2:0

Gledajući sadašnje forme i prijašnje susrete ovo bi trebalo lagano proć .. Odigro bi  odg3+  ,ali u psk nemam tu opciju [/color]

[/color]

Kasimpasa - Konyaspor         odg    1.7  psk      1.9  ss   4:0  kakvi panjevi ,128 prilika su propustili

Kasimpa je prošlu slavila u gostima sa 2:0  pa zato vjerujem i da će doma zabit barem 1  ..  Konya sasvim solidna što se tiče golova u gostima .. U 10 utakmica  nisu uspjeli zabit 2 puta .. Što se međusobnih susreta tiče, kada je Kasimpa bila domaćin   čini mi se da statistika ide dosta u korist ..

21/01/2012 2. Liga Kasimpaša vs. Konja 3:1

30/04/2011 Superliga Kasimpaša vs. Konja 2:2

10/05/2008 Superliga Kasimpaša vs. Konja 2:1

Osim toga Konja danas mora gadno zapet , sve ili ništa ..A kad se tako igra padaju golovi ..

Fluminense FC-Boca Juniors    Pik    1         1.72    ht (1:0)  1:1

Prvu utakmicu su izgubili u gostima 0:1  što me uopće ne čudi jer je Fluminense prava domaćinska momčad ..Puno su bolji domaćin nego Boca gost  pa očekujem pobjedu ..

yankees-kansas city    over 9,5       1,90

uplata 1500 kn

dobit   2714 kn

bez ikakvog analiziranja i filozofiranja, nikad u povijesti nisu imali tri tekme ispod deset poena zaredom u međusobnim susretima, pa tako neće ni ova...ne prođe li ovo onda sve teorije i analize svijeta neka padnu u vodu i ja se bum pozdravil sa vama i neću se kladiti više do kraja mjeseca jer ovo je moja ovomjesečna zarada i sva ide na over poena na večerašnjoj tekmi. sretno mi bilo  ;)

Za Yankeese starta Andy Pettite 1-1 ERA 2,51.

vs Seatle 6,1 Inning 7H 4R 3BB 2SO

vs Cinncinati 8 inning 4H 0R 1BB 9SO

Riječ je o bacaču koji otišao u mirovinu, ali je pozvan od strane Joe Giraldia(glavnog trenera) i na njegov poziv se vratio pomoći inače katastrofalnim bacačima Yankeesa ove sezone. Zato su ovakve brojke u ovoj prvoj utakmici. u drugoj je pokazao o kakvom je bacaču riječ. Neće biti danas lako Kanzasu.

Za Kanzas baca Will Smith  ;D, normalno da ne onaj glumac. Ovo bude njegov debi u MLB-u i to još protiv Yankeesa. Bit će gadno krštenje... U AAA ligi( nižoj ligi) ima sasvim dobre brojke sa ERA nešto preko 3,00...

neću ništa prognozirat samo da ti napišem šta te danas čeka...

Leotar - Željezničar 2   6,30

Jel moze netko ovo malo proanalizirat...pa jel je moguce da  je na prvaka lige koeficjent 6,30??

Jasno mi je da Leotaru trebaju bodovi za opstanak ali opet nije mi jasno da pred cijelim svjetom se takve stvari mogu desavat

Moj pick je 2 jel to jednostavno moram uzet a ulog je ogroman.

Jel moze netko ovo malo proanalizirat...pa jel je moguce da  je na prvaka lige koeficjent 6,30??

Jasno mi je da Leotaru trebaju bodovi za opstanak ali opet nije mi jasno da pred cijelim svjetom se takve stvari mogu desavat

Za takav koeficijent se itekako isplati barem probati! Tko zna koliko su si dobre uprave međusobno :D ali opet, 6,30 je fakat puno.

Jedino ako im BAŠ ne puste ono ili istrče neki klinci :)

QuereshiAUlH/RojerJJ-Lipsk      1      1.55    2:0  ( 6:3 - 6:2 )

Na njih sam odigro i juče , lagano je prošlo ..To očekujem i danas ,mislim da je kvota prevelika ,pravi poklon  s obzirom da ova 2 para nikako ne bih mogao uvrstit u istu ligu ..Bar za jednu klasu su bolji..

IsnerJ/QuerrS-BopannR/Marr    1     1.5                2:0  ( 6:3 - 6:3 )

Ovaj par sam odigro i samo njega čekam još od juče ..Kvota je bila 1.6 , rekao sam da je malo previsoka ,vidim da je danas malo pala ..

Za takav koeficijent se itekako isplati barem probati! Tko zna koliko su si dobre uprave međusobno :D ali opet, 6,30 je fakat puno.

Baš sam to i ja tio reć , vidit ćeš kad izađu kadeti  ;D

Guest gremljin

yankees-kansas city    over 9,5       1,90

uplata 1500 kn

dobit   2714 kn

ma nema brige, to prolazi, vidjet ćeš stari moj  ;)

Za Yankeese starta Andy Pettite 1-1 ERA 2,51.

vs Seatle 6,1 Inning 7H 4R 3BB 2SO

vs Cinncinati 8 inning 4H 0R 1BB 9SO

Riječ je o bacaču koji otišao u mirovinu, ali je pozvan od strane Joe Giraldia(glavnog trenera) i na njegov poziv se vratio pomoći inače katastrofalnim bacačima Yankeesa ove sezone. Zato su ovakve brojke u ovoj prvoj utakmici. u drugoj je pokazao o kakvom je bacaču riječ. Neće biti danas lako Kanzasu.

Za Kanzas baca Will Smith  ;D, normalno da ne onaj glumac. Ovo bude njegov debi u MLB-u i to još protiv Yankeesa. Bit će gadno krštenje... U AAA ligi( nižoj ligi) ima sasvim dobre brojke sa ERA nešto preko 3,00...

neću ništa prognozirat samo da ti napišem šta te danas čeka...

Guest gremljin

ej miškeci zake ste zapeli za te neke kuruzne lige? jučer isto popadali ko kruške na onim španjolcima, danas vidim opet se mrcvarite po dancima, bosancima ( sory ekipa iz bih , nemam namjere nikoga uvrijediti ) i to su sve lige koje spadaju u domenu "lutrije" u punom smislu te riječi. imate sienu u košarci ( nevjerojatno mali limit je ponuđen pa valja uzeti dok se još kladare nisu sjetile povećati taj limit ( 147, 5 op.a. ), imate američke sportove, copu libertadores, nba, nemojte da padate na nepotrebnim stvarima. sory admine na ovom uletu, ali htio bih da dečki neke zarade i svi oni koji vole sport, ali meni je mučno raspravljati o takvim ligama gdje vidim da dečki ne znaju tko igra sa kakvim momčadima pa bih htio da obrate pozornost na to i da se koncentriramo svi zajedno na ono kaj je vjerojatnije i kaj je sigurnije da nema namještanja. hvala  :)

danas igram:

St.Louis i Anglese 1. half... pošto još Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt nije stavio tu opciju u ponudu neznam kvote. A nisam baš siguran da ću imati vremena kasnije da pišem kad dođu kvote..

Uglavnom obje ekipe imaju veliku prednost u početnim bacačima. St.Louis ima puno bolji napad, a vrijeme je da i Angelsi nekoga dobe, a kad će nego kad za njih baca najbolji bacač...

sretno

Misliš da bi mogli angelsi preko 3,5 ?  I ne čini mi se baš kao neki preveliki prag ,a kvota je odlična , 1.75 ..

danas igram:

sretno

Misliš da bi mogli angelsi preko 3,5 ?  I ne čini mi se baš kao neki preveliki prag ,a kvota je odlična , 1.75 ..

ma angelsi su kao i filadelfija ove sezone, a to je totalno nepredvidljivi... nekad jedva postignu 1-2 runa, nekad razapnu najbolje bacače sa po 6-8 runova..  Oakland ima solidnog bacača pa ako ga uspiju brzo probit bi mogli.. Nisam stvarno pametan što se tiče ovog.. Ja rađe igram ovo 1. polovreme jer sam siguran zbog Weawera koji će držat Oakland nadam se na 0 do 5. inninga,a za to vrijeme će valjda napad bar jednom poentirat... Ista stvar sa St.Louisom...  Realno gledano ovo s angelsima over 3,5 bi danas moralo proći... a sad ćemo vidjet...

Željo će igrati sa izmijenjenim sastavom.

"Guso sigurno nece braniti pa nije branio ni protiv kozare, nece biti Adilovica jer pregovara za novi anagazman, Svraka ce sigurno odmarati za repku, momak je odigrao sve utakmice ove sezone odmarao ga je i protiv kozare pola tekme, Nece biti Vasilica jer je povrijedio nogu, nije ga bilo ni protiv kozare, nece igrati ni Bogi ostao je u Sarajevu iskrenuo je zglob."

Leotar se bori za opstanak, a Želji ova tekma ništa ne znači..

"Guso sigurno nece braniti pa nije branio ni protiv kozare, nece biti Adilovica jer pregovara za novi anagazman, Svraka ce sigurno odmarati za repku, momak je odigrao sve utakmice ove sezone odmarao ga je i protiv kozare pola tekme, Nece biti Vasilica jer je povrijedio nogu, nije ga bilo ni protiv kozare, nece igrati ni Bogi ostao je u Sarajevu iskrenuo je zglob."

koeficjent pada na željeznicar iz minuteu minutu...u Supersportu je sa 6,30 pao na trenutnih 4,50 dok je Favorit otisao i korak nize i postavio koef. na Želju na 4,20..jedino se u Favoritu moze igrati SOLO uplata

Leotar - Željezničar 2  6,30

Jel moze netko ovo malo proanalizirat...pa jel je moguce da  je na prvaka lige koeficjent 6,30??

Neće Željo pustiti tekmu to je sigurno, bilo bi besmisleno prekinuti niz neporazenosti protiv ekipe kakva je Leotar. Mislim da X2 najsigurnije odigrat. A trener Amar Osim je jos prije dva tri kola na pitanje o pustanju utakmice Slaviji izjavio da nebi pustio nekome i da ima 300 bodova prednosti! Pa vi sami procjenite!!!!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
    • Isti par samo menjam tip konacni pobjednik (kvota narasla) 1.217 pinnacle
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use