Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak, 21.5.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

arsenal sarandi - ca lanus  tim1 daje gol @1,35 (arsenal u blagom naletu.. u zadnje dvi utakmice 6 bodova,7 golova.. protiv lanusa zadnji put nisu zabili davne 2007. mislim da ovo prolazi bez puno panike)   ps. hrabriji mogu probati oba daju gol,kvota 1,95 ;)    lagani prolaz vec u 14. minuti REZULTAT: 3:1

drogheda utd - cork city  tim1 daje gol @1,30 (nekidan je proslo,ne vidim razlog zasto ne bi i danas. ode bi mogla cak upast cista jedinica,cork je na sredini ljestvice,a drogheda pobjedom hvata prikljucak sa shamrockom koji im bjezi 3 boda.. zadnju utakmicu izmedu ova dva kluba je bila golijada (2-3 za droghedu) pa se moze probat i oba daju gol ili over 2,5.. ma svasta se tu moze kombinirat,a i ne mora. mislim da je najsigurnije ono boldano..)  REZULTAT: 1:1 (ps. na kraju sam odigra PiK1 @2,10 prošlo je.)

hjk helsinki - honka espoo tim2 daje gol @1,55 (hmm dosta zanimljiv par,slucajno naletija. helsinki jako mocan u dosadasnjem dijelu sezone (omjer 6 0 2) dok honka i nije bas (omjer 2 2 3)... ali zadnja dva susreta doticnih honka je utrpala 6 , a helsinki 0. Ocito im njihova igra ne lezi pretjerano,pa mi se cini jako dobra kvota za pokusati..) REZULTAT: 3:0  jbg.... steta,izvinjavam se svima koji su ispratili.

sretno svima!

Tipsarević J.-Karlović I. 1  1,3

...Tipsa u solidnoj formi...Ivo gubi i od lošijih od Tipse na zemlji

Berdych T.(h-5,5)-Soeda G. 1   1,6

Tko je gledao Berdycha slaže se samnom kada kažem da igra vrlo dobru sezonu,po meni puno bolju nego prošlu(za sad).Ovo mislim  iskoristit jer Soeda(inače solidan igrač) u svojoj karijeri na zemlji odigrao svega 12 mečeva.Prošli tjedan u Rimu,u kvalifikacijama je izgubio od 470 igrača svijeta.Odigrali su jedan meč do sada i to na hardu u Tokyu pred Soedovom domaćom publikom gdje je izgubio 6-2 6-4.Danas igraju na zemlji na kojoj se očito Soeda ne snalazi i ne osjeća pretjerano dobro i mislim da će bit razvaljivanja.

Nadal R.-Đoković N. 2   2,25

Finale kakvo smo i očekivali,iako je Federer prikazao dobru igru kroz cijeli turnir u polufinalu Nole imao potpunu dominaciju.Nole je uhvatio momentum i u podne(ako posluži vrijeme) bi mogao naplatit onu rasturačinu u MC.

Erlich/A.Ram - Bracc./J.Murray   1  1.55  Pomaknuto na sutra u 11:00

Erlich/A.Ram  se vraćaju nakon godinu dana pauze i osvojenog turnira u Srbiji ..Imaju bogatu povijest zajedničkih nastupa za razliku od današnjih protivnika koji zajedno nisu nastupili ni jednom ,mislim da tu iako se vraćaju sa pauze imaju veliku prednost..

[9,5] Tipsarevic, Ja - Karlović, Ivo     2  1.55  Ne igra se

Gledo sam nedavno Tipsin meč protiv  Wawrinke ,učinio mi se dosta izgubljen ,ko malo dijete u pijesku , za Karlovića ako nešto mogu reć je  da zna servirat i nadam se da će i danas držat svoj servis..Do sada su igrali 2x (1:1) i prvi setovi su bili  5:7 i  7:6..

Ajmooo Ivooo  :)

Evo po meni danas jedan jako izgledan hendikep:

UC Dublin - Sligo  (-1,5)  2 hendikep kvota 2,25

Ulog 7/10

Po tablici forme u zadnjih 6 utakmica ovo bi trebalo lagano i da prođe: http://bet-at-home.com/redirStats.aspx?url=aHR0cDovL3d3dy5zdGF0cy5iZXRyYWRhci5jb20vc3RhdGlzdGljcy9saXZlc2NvcmVjYy8/bWF0Y2hpZD0yNDE1MDAyJnRyZWVtZW51PWZhbHNlJmxhbmd1YWdlPWhy&cid=1906

Evo malo od mene  ;D

Assyriska FF - Degerfors IF (1)(1.65)

Evo jedan zanimljiv par švedske druge lige i po meni zicer. Evo i zašto: Assyriska je odlična momčad, posebno kad je u pitanju domaćinski teren gdje je u tri odigrane utakmice upisala 7 bodova. Lagano se dižu u formi što dokazuje i gostujuća pobijeda u zadnjem kolu protiv favoriziranog Hammarbyja. Domaćini na svom terenu su u dosad odigrana tri kola primili samo jedan gol i zabili šest komada. Gost se nalazi na 12-tom mjestu tablice i svrstao bi ga među lošije momčadi lige i jedina momčad lige koja uz sve tekme izgubljene kao gost još nije postigla niti jedan gol. Po meni čista jedinica ovdje prolazi vrlo lako.

St.Patrick's - Dundalk FC (1)(1.30)

Ovdje nemam šta previše dodati. Patrick je odličan klub sa ambicijama za sam vrh i to dokazuje njegovo drugo mjesto u ligi. Odlična su momčad, pogotovo domaćinska i danas im na noge dolazi jako loša momčad Dundalka koja je katastrofalna u gostima. Ovdje prolazi jedinica bez problema.

NJDevils(-6+) - N.Y.Rangers (z1)(1.45)

Evo ga opet igraju oni i opet sam uvjeren da neće preći 6 golova. Nemam šta previše reći, odlični golmani s obje strane i očekujem čvrstu tekmu s malo golova.

Houston(6,5) - Chicago Cubs (z2)(1.70)

Evo ga famozni MBL koji me izvlači dobrano u zadnjih par dana. Ovdje igram više poena iz razloga zbog ovak malog koeficjenta. Siguran sam da će Vedry znati reći više o tome :)

Jučer lijepi pad :( na Kingsima,

danas igram jedan koji možete u sistemu probati:

NJDevils(1.t/k)-NYRanger 0/1 @ 5,60

Znači par je da će 1.trećina biti nerješena a kraj pobjediti Devilsi.

Kako stvari stoje i gledajući rezultat ljudi bi rekli kako su Rangersi odlični, međutim oni sami mogu pogledati snimke svoje dvije pobjede i reći , "BOGME SMO IMALI SREĆE" :D

Prošlu tekmu Devilsi bili PUNO bolji prve dvije trećine ali je i Lundqvist bio raspoložen i sve im poskidao! On im je ukrao pobjedu :D ,isto kao i jučer Smith sa 36 obrana..

Danas slijedi osveta ali Rangersi će opet držati 1. trećinu po meni nerješenu ali neće moći i ovaj puta izdržati nalet Devilsa do kraja :)

Pozdrav

ŠTETA, ovaj puta Lindqvist nije izdržao 1. trećinu, da je prošao bi bet.. REZULTAT 4:1  :-X

Je zna ko šta se događa sa tenisačima danas ?  Vidim ih na rezultatima,a na njih nema ponude ,a oni koji su bili u ponudi , njih nema na rezultatima  ?    

Turku - Jjk Jyvaskyla   odg   1.7

Vidim da Jyvaskyla u prosjeku u gostima zabija više od 2 gola , znači da su u formi ..Ni domaćin nije tako loš ..malo sam gledo njihove zadnje utakmice , i u ligi i međusobne i čini mi se kao dosta izgledan par za proć ..

Evo malo od mene  ;D

Assyriska FF - Degerfors IF (1)(1.65)

Evo jedan zanimljiv par švedske druge lige i po meni zicer. Evo i zašto: Assyriska je odlična momčad, posebno kad je u pitanju domaćinski teren gdje je u tri odigrane utakmice upisala 7 bodova. Lagano se dižu u formi što dokazuje i gostujuća pobijeda u zadnjem kolu protiv favoriziranog Hammarbyja. Domaćini na svom terenu su u dosad odigrana tri kola primili samo jedan gol i zabili šest komada. Gost se nalazi na 12-tom mjestu tablice i svrstao bi ga među lošije momčadi lige i jedina momčad lige koja uz sve tekme izgubljene kao gost još nije postigla niti jedan gol. Po meni čista jedinica ovdje prolazi vrlo lako.

St.Patrick's - Dundalk FC (1)(1.30)

Ovdje nemam šta previše dodati. Patrick je odličan klub sa ambicijama za sam vrh i to dokazuje njegovo drugo mjesto u ligi. Odlična su momčad, pogotovo domaćinska i danas im na noge dolazi jako loša momčad Dundalka koja je katastrofalna u gostima. Ovdje prolazi jedinica bez problema.

NJDevils(-6+) - N.Y.Rangers (z1)(1.45)

Evo ga opet igraju oni i opet sam uvjeren da neće preći 6 golova. Nemam šta previše reći, odlični golmani s obje strane i očekujem čvrstu tekmu s malo golova.

Houston(6,5) - Chicago Cubs (z2)(1.70)

Evo ga famozni MBL koji me izvlači dobrano u zadnjih par dana. Ovdje igram više poena iz razloga zbog ovak malog koeficjenta. Siguran sam da će Vedry znati reći više o tome :)

Ti uvijek nađeš neke gadne utakmice.. Ja inače izbjegavam utakmice gdje je zbroj 6,5.. Cubsi imaju odličnog bacača, njihovog najboljeg, a za Houston baca lik koji u zadnje dvije utakmice baca vrhunski... Kako će danas biti ne bi se usudio predviđati... Bit će napeto za ovu granicu.. Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt ima složeno under 7 runs 1,90, over 7 runs 1,90,  a za točno 7 ide kvota 1,00... sretno...:D

trenutno stanje MLB -400kn

Danas igram:

Miami-Colorado 1.half 1 1,54

St.Louis-San Diego 1. half 1 1,52

Seatle-Texas 1. half 2 1,64

kvota:3,84

ulog:10 eura

dobitak:38,4 eura

St.Louis ima kvalitetnijeg bacača, a i napad puno kvalitetniji i tu nebi trebalo biti problema. Za Texas starta sjajni Yu Darvish i očekujem da napad texasa uspije bar jednom razbit dobrog bacača Seatla, ali ipak nije na razini japanca, a ni napad na razini texasovog. Što se tiče Miamia tu me malo i kvota ponijela i ovo će biti dosta napeta utakmica. Miami ima malo boljeg bacača, napadi su donekle podjednaki uz malu prednost Miamia, ali Miamiu sve kladionice daju veliku prednost a i ja sam im bio skloniji kad sam vidio bacače igram to.. iako bude ovo jako napeto... :D

sretno

20.30  Virtus Bologna - Sassari    1  1.30      over150,5    1.70

Domacin, izrazito domacinska ekipa. Apsolutno svakog mogu dobit doma. Zadnja utakmica na Sardegni je otisla u produzetke i Sassari je sretno prosao ali veceras nece. Druga stvar je da su oba tima izrazito suterski nastrojena pa prema tome bi i ovaj over trebao proci. Inace prve dvije utakmice su zavrsile 81-72 i 76-76. Je za dlaku proslo u over ali veceras Virtus igra doma pa ce utrpat malo vise koseva...

Evo po meni danas jedan jako izgledan hendikep:

UC Dublin - Sligo  (-1,5)  2 hendikep kvota 2,25

Ulog 7/10

Po tablici forme u zadnjih 6 utakmica ovo bi trebalo lagano i da prođe: http://bet-at-home.com/redirStats.aspx?url=aHR0cDovL3d3dy5zdGF0cy5iZXRyYWRhci5jb20vc3RhdGlzdGljcy9saXZlc2NvcmVjYy8/bWF0Y2hpZD0yNDE1MDAyJnRyZWVtZW51PWZhbHNlJmxhbmd1YWdlPWhy&cid=1906

Malo si me zainteresiro sa ovim parom pa sam ga odlučio malo bolje pogledat i nikako ne bi probo ovdje sa hendikepom .. od zadnjih 10 utakmica doma  Ucd je samo jednu izgubio sa hendikepom i to zadnju ,ne vjerujem da će im se to opet ubrzo ponovit..Primjetio sam i da kući redovno zabijaju barem 1 ..Sligo je od zadnjih 10 tekmi u gostima dobio samo 2 sa hendikepom .. Gledo sam malo i međusobne susrete kada je Ucd bio domaćin bilo ih je 9 ..Od tih 9  Sligo  je uspio dobit 2 sa hendikepom ..Vjerujem da će Ucd danas zabit  bar 1  i zato bi rađe probo  odg3+  pa neka bude i 1:3 .. Sretno nam oboma  :)

Guest gremljin

new jersey-rangers    over 4,5      1,80

boston-philadelphia/boston daje više od 89,5      1,85

arsenal sarandi-lanus  over 2,5        2,25

miami-colorado (mlb)  over 8,5        1,85

uplata      100 kn

dobit      1320 kn

ulazim u nhl i smatram da će danas procurit barem na jednom golu, a granica od četiri gola i nije tako PRE-visoka...boston se vraća doma i smatram da danas konaćno gaze 76erse na svom parketu jer su bolji i moćniji i to će danas pokazati...argentinski nogomet kad igraju ova dva kluba međusobno onda je to većinom festival golova, zadnji susret je bio manje (samo jen gol) i mišljenja sam da danas to bude išlo prek tri, a ne samo prek dva. zadnji par je bejzbol iz razloga što očekujem da colorado proradi protiv svojih "mušterija" i da ih nalupa sa hendijem, ali uzeo sam over kao sigurniji par...jučer nisam imal sreće, danas sam za velik ulog igral argentince više od dva gola jer je lijepa kvota. ovo je malo narodnjački složen listić sa četiri para, vjerujem u prolaznost 75%. ako netko prati sretno.  ;)   

20.30  Virtus Bologna - Sassari    1  1.30       over150,5    1.70

Domacin, izrazito domacinska ekipa. Apsolutno svakog mogu dobit doma. Zadnja utakmica na Sardegni je otisla u produzetke i Sassari je sretno prosao ali veceras nece. Druga stvar je da su oba tima izrazito suterski nastrojena pa prema tome bi i ovaj over trebao proci. Inace prve dvije utakmice su zavrsile 81-72 i 76-76. Je za dlaku proslo u over ali veceras Virtus igra doma pa ce utrpat malo vise koseva...

Olympiakos - Panathinaikos (1.ut) 21.5. 18:00 1X 1,46 84:78

Efes - Banvit (1:1) 21.5. 18:00 1 1,30 68:55

Prokom - Sopot(Fin) (1.ut) 21.5. 18:30 1 1,30 89:81

Sundsvall - Elfsborg 21.5. 19:00 X2 1,30 0:3

Virtus B. - Sassari (0:2) 21.5. 20:30 1X 1,31 71:72

gle šta mi uradili!! 64 eura dobitak

new jersey-rangers     over 4,5       1,80

boston-philadelphia/boston daje više od 89,5       1,85

arsenal sarandi-lanus   over 2,5        2,25

miami-colorado (mlb)   over 8,5         1,85

uplata      100 kn

dobit       1320 kn

ulazim u nhl i smatram da će danas procurit barem na jednom golu, a granica od četiri gola i nije tako PRE-visoka...boston se vraća doma i smatram da danas konaćno gaze 76erse na svom parketu jer su bolji i moćniji i to će danas pokazati...argentinski nogomet kad igraju ova dva kluba međusobno onda je to većinom festival golova, zadnji susret je bio manje (samo jen gol) i mišljenja sam da danas to bude išlo prek tri, a ne samo prek dva. zadnji par je bejzbol iz razloga što očekujem da colorado proradi protiv svojih "mušterija" i da ih nalupa sa hendijem, ali uzeo sam over kao sigurniji par...jučer nisam imal sreće, danas sam za velik ulog igral argentince više od dva gola jer je lijepa kvota. ovo je malo narodnjački složen listić sa četiri para, vjerujem u prolaznost 75%. ako netko prati sretno.  ;)    

Ako Lindqvist danas "dopusti" Devilsima par golova ide to u over..Rangersi mogu max 2-3 dati , Devilsi bi trebali dati vise ako misle pobjediti pa se nadam da ce ovaj put biti scenarij slican pretprosloj tekmi..3:2 ili sl.. Treba Devilsima golijada u svakom slucaju jer nema smisla igrati defenzivno protiv momcadi kao sto su Rangersi (stare defenzivne iskisnjare).. :)

Sretno nam

Guest gremljin

new jersey-rangers     over 4,5       1,80

boston-philadelphia/boston daje više od 89,5       1,85

arsenal sarandi-lanus   over 2,5        2,25

miami-colorado (mlb)   over 8,5         1,85

uplata      100 kn

dobit       1320 kn

ulazim u nhl i smatram da će danas procurit barem na jednom golu, a granica od četiri gola i nije tako PRE-visoka...boston se vraća doma i smatram da danas konaćno gaze 76erse na svom parketu jer su bolji i moćniji i to će danas pokazati...argentinski nogomet kad igraju ova dva kluba međusobno onda je to većinom festival golova, zadnji susret je bio manje (samo jen gol) i mišljenja sam da danas to bude išlo prek tri, a ne samo prek dva. zadnji par je bejzbol iz razloga što očekujem da colorado proradi protiv svojih "mušterija" i da ih nalupa sa hendijem, ali uzeo sam over kao sigurniji par...jučer nisam imal sreće, danas sam za velik ulog igral argentince više od dva gola jer je lijepa kvota. ovo je malo narodnjački složen listić sa četiri para, vjerujem u prolaznost 75%. ako netko prati sretno.  ;)   

eh da mi je ovakav poklon na tečaju kao što su ovi golovi kod argentinaca , ma dvaput tjedno i dovoljno bi bilo... 3-1 40ak minuta igre  :'(

uplata      100 kn

dobit       1320 kn

eh da mi je ovakav poklon na tečaju kao što su ovi golovi kod argentinaca , ma dvaput tjedno i dovoljno bi bilo... 3-1 40ak minuta igre  :'(

To se zove odigrati listić i imati sreće :D

Devilsi kod 3-1 u 3. trećini dali ovaj zadnji gol jer su Rangersi izvadili golmana i lik pukne prek cijelog igrališta pak i pogodi gol i eto tebi OVER ! hahahaha!! :D

uplata      100 kn

dobit       1320 kn

To se zove odigrati listić i imati sreće :D

Devilsi kod 3-1 u 3. trećini dali ovaj zadnji gol jer su Rangersi izvadili golmana i lik pukne prek cijelog igrališta pak i pogodi gol i eto tebi OVER ! hahahaha!! :D

Pa to možeš viditi svaku utakmicu gdje je rezultat "tijesan"...

Guest gremljin

siguran sam da nisam jedini koji sam kidao listiće koji su već bili dobiveni, da ne nabrajam sad, ali recimo primjer sad u nba ove sezone, tam negdje drugi mjesec je bil i trebam na tekmi više od 219.5 koseva i minutu i dvadeset sekundi prije kraja tip iz slobodnih stepe samo jedno za 112-107 i cini mi se to je to netko bu utrpal neki koš...ali ne ! ostalo je tak do kraja... ili pak utakmica copa america paragvaj-venezuela, cekam jedinicu za deset somova...i venezuela zabije dva komada u 91. i 92.min. :(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use