Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 20.5.2012.

pajche

Recommended Posts

sinoc promasen samo jedan moj par od 6 odigranih...steta...

danas nesto malo ludje..ali i realno sto bi moglo doci..rijec je o srbijanskoj ligi..gdje se u zadnjem kolu sve rjesava..ne prati mozda od vas niko ali vecina utakmica ove lige dolazi na poluvremenu X...i da je ovo jedna od najsiromasnijih liga sto se tice golova...pa prema tome..

JAgodina-Novi Pazar    1-1    @  2.9

Jagodina sa pobjedom ovjerava evropu..a dosta su bolji tim od pazara...koji je jedva ostao u ligi.

Vojvodina-C.Zvezda  x-1    @  4.8

Vojvodina ide na sve ili nista...moraju da dobiju,jer imaju najvecu sansu za evropu..u zvezdi se zadnjih dana spominju razni problemi,strajkovi,kazne igraca..tako da mislim da nece ovde nastupiti u punom sastavu..i tipujem na pobjedu vojvodine koja im je prijeko potrebna

Ofk Beograd-Sloboda Uzice    x-2    @ 4.7

2 od 3 utakmice ova dva tima dosla su iz X....tako da mislim da ce i ovaj put,uvjeran sam u to...i dajem sansu gostu jer je u situaciji kao i vojvodina i jagodina..

Srecno svima...ko riskira taj profitira !!!

Dugopolje-Junak  1  1,45

Sta reci o ovome osim da Dugopolje treba pobjedu ako zeli osvojiti 2.Hrv.nogom.ligu.

Danas pise u Sportskim novostima da je vec sve stiglo u Dugopoplje,od pehara do medalja i da se samo ceka da utakmica zavrsi kako bi slavlje moglo pocet.

Opet ima i tu jedan veliki problem a taj problem se zove HRVATSKA NOGOMETNA LIGA.

Ako netko ima nekakvu informaciju za ovaj par bilo bi lijepo da ju podijeli s nama.

bok ljudovi,

jučer prošlo sve osim one probe na tenis 4.10 koef..

Ne znam da li je uopće to tko pratio ili ne, danas neću nogomet nego NHL:

1. LAKings(4.ut)-Phoenix (3:0) - REZ 0:2 ( Katastrofalno, Kingsi bolji ali jednostavno golman Phoenixa Smith je zaslužan za sve sa svih 36 obrana koliko je udaraca bilo od Kinsa :( )

Danas Kingsi završavaju seriju i odmaraju se čekajući rangerse i devilse.. Devilsi su bili bolji jučer u 1 i 2 trećini ali mora se priznat da Lundqvist na golu Rangersa obranio čuda i dao šansu Rangersima da povedu 2-1 u seriji..

Današnja tekma, Kinsi dobivaju ovo sigurno, neće dati priliku Phoenixu da se vrati u igru nego će seriju zaključati sa 4-0 , isto kao što su napravili i sa st. Louisom koje su dobili u 4-vrtoj utakmici 3:1 i seriju također završili 4:0.

Imaju 8 pobjeda za redom , svi od reda su fenomenalni , čak i ovaj mali King zabija ko lud, dao je 4 gola već u seriji.. Doughty je fenomenalan u obrani, golman Quick na vrhuncu, u napadu Kopitar zabija kad god treba da njegov tim pobjedi, Brown nije imao prilike zabiti u zadnje dvije tekme jer su ga dobro čuvali no asistirao je Kopitaru u 1. golu 3. tekme..

Čak i njihova 3. postava je bolja od mnogih momčadi 2. postava... stvarno svi igraju fenomenalno i mislim da je ovo čista pobjeda danas.

IGRAM:

1a) LAKings(TiK)-Phoenix          1@1,50 9/10

1b) LAKings(4.ut)-Phoenix (3:0) 1@1,80 8/10

1c) LAKings(h-1,5)-Phoenix       1@2,10 6/10

Danas sam složio jedan fora sistem sa igračima u hockeyu koji bi danas mogli dati gol, baš me zanima kako će proći a to je:

a) Kopitar A.-LAK-Pho   Daje@2,70

B) Brown D.-LAK-Pho    Daje@2,70

c) Jokinen J.-Fin-Češ    Daje@2,90

d) Malkin E.-Rus-Slo     Daje@2,00

e) Ovechkin A.-Rus-Slo Daje@2,20

Svi odlični igrači zabijaju skoro svaku tekmu po gol, ovog finca sam odigrao jer mi je ostao u pamćenju od prije neki dan kad ga je brutalnibily stavio ili netko, ne sječam se više.. :D možda brkatiprorok? :D

------------------------------------

Ipak moram podjeliti sa vama nogomet :)

2. Atl.Nacional-Once Caldas 1@1,75 (Nogomet KOLUMBIJA CM 1 - 17. kolo 22:30) REZ 1:0

Mislim da je u ovom momentu Atletico najbolja momčad u Kolumbiji, ali s obzirom da igraju i u Libertadores-u ostavili su Kolumbijsku ligu u pozadini i sada su u teškoj poziciji 2 runde prije kraja. Kako god bilo, imaju još šanse da se kvalificiraju u top8. Ali za to moraju pobjediti ove zadnje 2 uatkmice . Imaju novog trenera Juan Carlos Osorio i sa njime 2 tekme zaredom pobjede..

Gosti 2-7-7

Danas igram sistem, sa 6 fikseva i 6 razrada u sistemu. Tacnije, sistem 5 od 6 uz ovih 6 fikseva.

Fiksevi:

1. Holandija - Kvalifikacije za prvu ligu: VVV - Helmond 1 (1.5) - uzvrati.

Prvu utakmicu VVV je pobijedio u gostima rezultatom 1:2 i danas bi kod kuce trebali takodjer ponoviti pobjedu. Istina, i nerijesn rezultat ih vodi u prvu ligu, ali zasto bi rizikovali. VVV je regularni dio sezone zavrsio na 16-om mjestu holandske Eredivisie (prva liga) sa 31-im bodom, dok je Helmond dobro kotirao u Eerste Divisie (druga liga) zavrsivsi na 4-om mjestu sa 42 boda. Svjedeno, VVV je dobar dio posla odradio u prvoj utakmici, sumnjam da bi se danas ovdje moglo desiti nesto drugo sem jos jedne pobjede VVV-a.

2. Švedska prva liga - Hacken - Djurgarden 1 (1.60)

Hacken je trenutno na trecem mjestu sa 19 osvojenih bodova. Kod kuce su veoma dobri, 4 pobjede i jedan poraz sa gol razlikom 19:4. Djurgarden zauzima 10-u poziciju sa 11 bodova. U gostima imaju dva remija i dva poraza sa gol razlikom 5:7. Hacken je u veoma dobroj formi. Ovdje bi se moglo igrati i na puno golova, medjutim, sigurnije mi djeluje igrati na pobjedu domacina.

3. Škotska - kvalifikacije za 3.ligu Finale uzvrat: Albion - Stranraer GG (1.65)

Prvu utakmicu Stranraer je slavio u gostima sa 0:2. Albion redovno postize golove kod kuce, ali isto tako vecinom i prima golove. Buduci da u danasnjoj utakmici nemaju sta cekati i moraju napasti od samog starta, ocekujem otvorenu utakmicu sto ce Stranrear iskoristii postici barem jedan gol, tako da ocekujem da ce u ovom mecu oba tima postici barem po jedan gol, u najmanju ruku.

4. Norveska Prva liga: Tromso - Viking 1 (1.7).

Tromso je trenutno u boljoj formi, a pored toga su i statisticki jaci. Trenutno su na 6-om mjestu sa 15 bodova, dok je Viking na 11- om mjestu sa 11 bodova. Tromso je kuci poprilicno jak. 4 pobjede i jedna nerjesna sa gol razlikom 10:2, dok Viking u gostima ima jednu pobjedu, dva remija i dvije izgubljene sa gol razlikom 4:5. Tromso je zadnju utakmicu izgubio u gostima rezultatom 2:0 od prvoplasiranog Strømsgodset-a te se danas za taj poraz moraju iskupiti pred svojim navijacima.

5. Portugal Kup Finale: Sporting L. - Academica 1 (1.45).

Posljednja prilika da Sporting CP osvoji barem jedan trofej ove sezone. Zavrsili su sezonu na 4-om mjestu sa 59 osvojenih bodova, dok je Academica zavrsila sezonu na 12-om mjestu sa 29 osvojenih bodova. Inace Sporting CP je dosta jaci tim od Academice i danas ne bi trebali imati problema da pobjede u regularnih 90 minuta. u zadnjig 4 susreta ovih timova Sporting CP je slavio 4 puta, dva puta kod kuce i jednom u gostima, dok su drugu u gostima igrali nerijeseno. Svejedno, Sporting danas pobjedjuje.

6. Svjetsko Prvenstvo hokej: Russia - Slovakia 1 (1.40)

Russia je do finala svaku utakmicu pobijedila. Od istaktunijih pobjeda naveo bih onu u grupnoj fazi kada su savladali domacina Sweden (koja ima dosta igraca u NHL ligi) sa rezultatom 7:3, onda su u cetvrt finalu pobijedili Norvesku rezultatom 5:2, da bi nakon toga u polufinalnom mecu savladali jos jednom domacina, Finsku, rezultatom 6:2.

Danas u finalu igraju protiv Slovakie koja se takodjer dobro pokazala pobjedivsi Canadu u cetvrtfinalu rezultatom 4:3, pa ona u polufinalnoj utakmici rebubliku Cesku rezultatom 3:1. Medjutim, danas prednost dajem rusima jer su po mom misljenju realno jaci. Znaci pobjeda Rusije.

Sistem:

7. Austria Kup - Finale: Salzburg - Ried 1 (1.80)

Salzburg danas ide na drugu titulo ove sezone. Vec su osvojili austrijsku ligu, prvi su sa 68 bodova dok je Ried zavrsio na 6-om mjestu sa 48 osvojenih bodova. U korist Salzburgu ide i trenutna forma. Isto tako, ove godine Salzburg je vec dva puta pobijedio ekipu Ried-a. Zadnji put rezultatom 2:0 kod kuce i prije toga rezultatom 0:1 u gostima. Mislim da Salzburg i ovdje pobjedjuje u regularnih 90 minuta.

8. Holandija - kvalifikacije za EL: Vitesse - Waalwijk 1 (1.7) - uzvratna utakmica.

Prvu utakmicu Vitesse je slavio u gostima uvjerljivom pobjedom 1:3. Iako im danas pobjeda nije potrebna, cak mogu izgubiti i sa 1 razlike, opet idu dalje. Bez obzira, u Holadniji uvijek vecinom gledamo puno golova, a danas Waalwijk i ne dolazi sa nekim samopouzdanjem te mislim da ce vise golova postici Vitesse, a samim time i pobjedu. Inace u medjusobnim susretima ove dvije ekipe Vitesse je redovno pobjedjivao kod kuce.

9. Norveska Prva Liga: Aalesund - Brann GG3+ (2.00).

Aalesund kod kuce nakon 4 domace utakmice ima gol razliku 7:4, dok Brann u gostima ima nakon 4 gostujuce utakmice ima gol razliku 7:10. Znaci efikasan domacina kao i efikasan gost. Zadnjih 5 meceva izmedju ova dva tima zavrseni su rezultatima 3:1, 1:2, 1:1. 3:1, 2:1. Tako da ne vidim razloga da i danas oba tima ne postignu barem po jedan gol i nakon toga neka neko postigne jos jedan. Znaci oba daju i 3+.

10. Grčka - Kvalifikacije za ligu prvaka: Panathinaikos - AEK 1 (1.95)

Zadnje kolo. Panathinaikos je na prvom mjestu sa 11 bodova, 2 vise od AEK-a koji ima 9 bodova. Ovdje i remi odgovara domacinima i ostaju prvi, medjutim, zadnje dvije utakmice izmedju ovih ekipa su isle u koristi AEK-a, obje je pobijedio AEK sa rezultatom 2:0 (obje je AEK igrao kuci). S time da je predzadnja bila u regularnom dijelu sezone, a ova druga u ovoj grupnoj fazi tj. kvalifikacijama za ligu prvaka. Pa iz tog razloga, pored toga sto im pobjeda obezbjedjuje prvo mjesto, nakon ove dvije utakmice vrijeme je i da Panathinaikos pobjedi.

11. Francuska prva liga: Lorient - PSG GG3+ (2.05) (oba tima daju gol i 3+).

Lorient je jos uvijek u opasnoj zoni u zavisnosti od ishoda drugih utakmica, te ce u ovom mecu ici na pobjedu. Sa druge strane PSG ce se nadati mogucem kiksu Montpellier-a koji igra u gostima protiv vec ispalog Auxere-a. Svejedno, ocekujem da ce obje ekipe ici po gol a i ligi petice zadnja utakmica, pogotovo ako je kuci, e igra na pobjedu prestiza radi. Ocekujem ovdje da ce obje ekipe postici gol, ali da ce na kraju neko i pobijediti. Vjerovatno PSG, ali cu ipak ici na oba tima daju gol i 3+.

12. Italija - Kup - Finale, Stadio Olimpico, Rome: Juventus - Napoli 1 (2.30 - Ekstra tip)

Juventus je osvojio Serie A sa ukupno 84 boda. Napoli je zavrsio na solidnom 5-om mjestu sa 61 osvojen bod i time su osigurali ucesce u Eurpa ligi. Juventus je jaci tim i mislim da su u boljoj formi i kao klub iz gornjeg ranga ici ce na jos jedan trofej ove godine. Ocekujem pobjedu Juventusa u regularnih 90 minuta.

25ugsxs.jpg

Edit: Izivnjavam se sto sam vise puta editovao poruku i tek sad primjetih da je prva utakmica VVV - Helmond vec pocela. Jer sam prvo uplatio tiket pa tek onda napisao analize.

dosta dobra ponuda danas...

Auxerre- Montpellier Tip 2 @1.6 SS - ne mora se ovdje puno pisati... montpellier ima odlicno uigranu ekipu i lovi titulu, a auxerre je vec ispao iz lige! jedini je problem sto je montpellieru dovoljan i bod, ali gledajuci cijelu njihovu sezonu i trenutno stanje, tesko mi je povjerovati da ce se toliko kockati protiv ekipe koja nema nikakav motiv i takvim rizikom donjeti u pitanje naslov...

Juventus- Napoli Tip 1 @2.1 SS - Juventus sigurno zeli podici i ovaj trofej, te tako zaokruziti za njih sjajnu sezonu... ne zelim reci da napoli nema motiv, ali smatram da cjelokupna sezona, forma i ozracje idu u prilog staroj dami i necu propustiti odigrati ovaj par jer je koeficijent jednostavno predobar da bi ga se preskocilo!

Aalborg- HB Koge Tip1 @1.6 SS- utakmica bez ikakvog znacaja, ali ju planiram igrati zbog katastrofalnog HB koge-a... ispali su iz lige odavno, igraju katastrofalno, primaju vise od 2 gola po utakmici, a zabijaju ravno 1 po utakmici... gostujuca forma im je katastrofalna cijelu sezonu pa imaju omjer 2-3-11 uz gol razliku 14:32... gledajuci sve to, smatram da ce aalborg ovo dobiti!

Nadal-N.Đoković (s.p.) 16:00 @ 2,25 16:00h

nedavno sam u MC igrao na Rafu,zbog obiteljskih problema Novaka a danas sam odlučio odigrat kontra jel imam osjećaj da se Nole diže u formi.nakon lošijih rezultata u Madridu,obojica su očekivano dogurala do finala.Nole brani nasov a Rafa lovi 2. poziciju koju mu je uzeo Federere nakon osvajanja Madrida. Što se tiće forme obojica su tu negdje,sve se manje više zna među njima,a razlog zašto igram na Novaka je odličan kof i gledajući njegove mečeve krz tjedan ostavio je bolji dojam.Rafa jućer pokida Ferrera 76 60,ali 2. set mi tolko nevažan kad je Ferrer bas psihicki nestabilan u glavi.Rafa je spasavao 7 bp u jednom gejmu,dao mu je dosta prilika kroz cijeli set,također Berdychu isto,čeh je imao i prednost brejka u 2. setu.Realno gledajući i berdih i ferrer su za štengu ispod Novaka i mislim da bi nole ovakve prilike mogao puno bolje iskoristiti.od zadnjih 8 međusobnih mečeva 7-1 za novaka,također i prošlogodišnji naslov uzet je protiv Rafe,trebao bi i danas ponovit isto...

Vidim da se danas dosta koeficjenata mijenja, nešta pada, nešta raste, al evo ovak ćemo:

Rusija - Slovačka (1)(1.50)

Pomalo iznenađujuće vidjeti slovake u finalu i rijetko tko je to očekivao. Ovdje je razlika u kvaliteti uvelike na strani moćnih rusa predvođenih NHL zvijezdama Ovečkinom i Malkinom. Jučer su rusi demonstrirali moć protiv domaćina finaca, a danas će razmontirati slovake.

Sporting Lis. - Acad.Coimbra (1)(1.50)

Finale portugalskog kupa. ovdje nema šta previše filozofirati. Sporting je neočekivano podbacio u prvenstvu ove godine i mora se opravdati barem titulom u kupu. Sporting će ići na sve il ništa i siguran sam da će upisati pobijedu protiv tek prosječne Coimbre.

Aalesun/odg - Brann Bergen (dg1)(1.55)

Susret dviju efikasnih momčadi i ufikasnoj ligi. Obje momčadi daju i primaju mnogo golova, a Bran i kad greškom zabije gol pusti protivnicima da i oni zabiju da bi se iskupili :) Ovdje očekujem golijadu i očekujem da će lagano proći oba tima daju gol.

BK Häcken - Djurgarden (1)(1.65)

Ja jednostavno ne propuštam priliku odigrati na Hackena kao domaćina bez obzira kakav god koeficjent da je na njih. Hacken je odlična momčad sa odlično raspoloženim napadačima, i u zadnjih par tekmi prosjek kluba je 3 gola po utakmici. Po meni hacken je jedna od kvalitetnijih momčadi lige orijentirana na čvrstu obranu i napadačku igru i vjerujem da će danas dobiti Djugardena koji je u jako lošoj formi zadnjih par tekmi.

NY Yankees(7,5)-Cincinnati (z2)(1.75)

Nisam toliki ekspert za MBL ali u 90% slučajeva kad je kvota 1.75 na više poena to tako i završi. Malo sam gledao postotke na preko poena i po tome bi rekao da će ovo preći ovu granicu bez problema.

Kako stvari stoje, bas ovaj prvi fiks sto sam igrao VVV - Helmond ce me vjerovatno syebati, iako ima jos da se igra. A i Hacken mi trenutno statisticki ne obecava. Vise napada gost i konkretniji su prema ovoj trenutnoj 'live' statistici meca.

Tako da idemo na drugu sansu i popravni sa malim izmjenama :)

Nista sistem, sve je u fiksu sad. S time da sam od Analyzer-a uzeo ovu NHL LA Kings -Phoenix 1 (on je to vec analizirao pa nema potrebe dva puta), izbacio sam grcku ligu (Panathinaikos - AEK), holandsku (Vitesse - Waalwijk) i francusku (Lorient - PSG), a Aelesund - Brann sam umjesto GG3+ odigrao samo GG (oba daju gol).

Zadrzao 7 iz gore mojih analiziranih utakmica i znaci dodao ovu NHL sto je Analyzer vec objasnio, s time da sam Salzburg - Ried 1 i LA Kings -Phoenix 1 stavio kao super tipove, umjesto Juventus - Napoli 1  - esktra tip (onda sam ogranicen na jedan par).

volfz4.jpg

Ovo bi trebalo proci...Ili cu nekome m.... y.... :D

Edit: Nadam se da onaj prvi listic (u mojoj prvoj poruci gore) nije niko pratio jer su pali prva dva iz fiksa, VVV i Hacken. Dok eto, ovaj drugi (u ovom postu) je za sada dobro krenuo. Mozda je sreca pa se na vrijeme 'popravi'.

Guest gremljin

detroit-pitsburgh    detroit daje više od 4,5 poena

cleveland-miami                      više od 7,5 poena

ulog       500 kn

dobitak   1541 kn

što reći kad igra detroit koji je napadački složena momčad i ima upola više runova postignutih od većerašnjeg protivnika nego da se očekuje razbijanje...a kod clevelanda s obzirom da je najavljen dosta loš bacač za početak ja ću onda uzeti over poena jer očekujem pobjedu domaćina, ali zbog lošijeg bacača bolje je uzeti više poena. sretno  ;)

Vidim da se danas dosta koeficjenata mijenja, nešta pada, nešta raste, al evo ovak ćemo:

Rusija - Slovačka (1)(1.50)

Pomalo iznenađujuće vidjeti slovake u finalu i rijetko tko je to očekivao. Ovdje je razlika u kvaliteti uvelike na strani moćnih rusa predvođenih NHL zvijezdama Ovečkinom i Malkinom. Jučer su rusi demonstrirali moć protiv domaćina finaca, a danas će razmontirati slovake.

Sporting Lis. - Acad.Coimbra (1)(1.50)

Finale portugalskog kupa. ovdje nema šta previše filozofirati. Sporting je neočekivano podbacio u prvenstvu ove godine i mora se opravdati barem titulom u kupu. Sporting će ići na sve il ništa i siguran sam da će upisati pobijedu protiv tek prosječne Coimbre.

Aalesun/odg - Brann Bergen (dg1)(1.55)

Susret dviju efikasnih momčadi i ufikasnoj ligi. Obje momčadi daju i primaju mnogo golova, a Bran i kad greškom zabije gol pusti protivnicima da i oni zabiju da bi se iskupili :) Ovdje očekujem golijadu i očekujem da će lagano proći oba tima daju gol.

BK Häcken - Djurgarden (1)(1.65)

Ja jednostavno ne propuštam priliku odigrati na Hackena kao domaćina bez obzira kakav god koeficjent da je na njih. Hacken je odlična momčad sa odlično raspoloženim napadačima, i u zadnjih par tekmi prosjek kluba je 3 gola po utakmici. Po meni hacken je jedna od kvalitetnijih momčadi lige orijentirana na čvrstu obranu i napadačku igru i vjerujem da će danas dobiti Djugardena koji je u jako lošoj formi zadnjih par tekmi.

NY Yankees(7,5)-Cincinnati (z2)(1.75)

Nisam toliki ekspert za MBL ali u 90% slučajeva kad je kvota 1.75 na više poena to tako i završi. Malo sam gledao postotke na preko poena i po tome bi rekao da će ovo preći ovu granicu bez problema.

Znam da dosta kasno pišem jer budu svaki čas počeli, ali yankeesi i cincinati imaju danas najbolje bacače na početku.. istina da je teško igrati under na utakmice yankeesa, ali ovo bude jako na knap...

moje stanje za sad -325kn uz pozitivnu seriju koju se nadam da ćemo i danas nastaviti..

Filadelfija-Boston 1. half 1 1,67

Milwaukee-Minesota 1. half 1 1,44

San Francisco-Oakland 1. half 1 1,64

kvota: 3,95

ulog: 10 eura

dobitak: 39,5 eura

Sve ekipe na koje igram imaju prednost boljeg bacača i to bi napad tih ekipa morao iskoristit i nakon 5 inninga voditi... sretno

Kako stvari stoje, bas ovaj prvi fiks sto sam igrao VVV - Helmond ce me vjerovatno syebati, iako ima jos da se igra. A i Hacken mi trenutno statisticki ne obecava. Vise napada gost i konkretniji su prema ovoj trenutnoj 'live' statistici meca.

Tako da idemo na drugu sansu i popravni sa malim izmjenama :)

Nista sistem, sve je u fiksu sad. S time da sam od Analyzer-a uzeo ovu NHL LA Kings -Phoenix 1 (on je to vec analizirao pa nema potrebe dva puta), izbacio sam grcku ligu (Panathinaikos - AEK), holandsku (Vitesse - Waalwijk) i francusku (Lorient - PSG), a Aelesund - Brann sam umjesto GG3+ odigrao samo GG (oba daju gol).

Zadrzao 7 iz gore mojih analiziranih utakmica i znaci dodao ovu NHL sto je Analyzer vec objasnio, s time da sam Salzburg - Ried 1 i LA Kings -Phoenix 1 stavio kao super tipove, umjesto Juventus - Napoli 1  - esktra tip (onda sam ogranicen na jedan par).

volfz4.jpg

Ovo bi trebalo proci...Ili cu nekome m.... y.... :D

Edit: Nadam se da onaj prvi listic (u mojoj prvoj poruci gore) nije niko pratio jer su pali prva dva iz fiksa, VVV i Hacken. Dok eto, ovaj drugi (u ovom postu) je za sada dobro krenuo. Mozda je sreca pa se na vrijeme 'popravi'.

Vidim da često mene spominješ pa se nadam da neće moja mater stradat LOL! :D

zapala mi je za oko jedna utakmica...kvota pada uveliko,i blokirana je ponegdje...

Gradacac-Sarajevo  1    @ 3.5

sarajevo bez 3 igraca Belosevic, said i sesar ako vam to nesto znaci :D

belosevic bio najbolji igrac protiv zelje u prosloj utakmici.

prodje gradacac 1 :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Chelsea - Arsenal - oba daju (1.57) ili Palmer daje gol (2.87) bet365 U derbiju 11. kola engleske Premier lige, Chelsea će na svom Stamford Bridgeu dočekati Arsenal. Obje momčadi ulaze u susret s jednakim brojem bodova – 18, no Chelsea je u boljoj formi i s puno većim samopouzdanjem. Domaćini su poraženi samo jednom u posljednjih devet ligaških susreta, a na Stamford Bridgeu su ostvarili četiri pobjede i jedan remi u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima. Njihov napad bio je iznimno efikasan, postigavši četiri ili više golova u tri od tih pet susreta. Arsenal s druge strane prolazi kroz težak period, ponajviše zbog problema s ozljedama koji prate trenera Mikela Artetu od početka sezone. Topnici su u posljednje tri ligaške utakmice osvojili samo jedan bod, a posebice im teško padaju gostujući susreti gdje su izgubili tri od zadnje četiri utakmice bez postignutog gola. Povratak kapetana Martina Odegaarda nakon ozljede sigurno će pomoći Arsenalu, no pitanje je hoće li to biti dovoljno protiv napadački raspoloženog Chelseaja. Obrana Plavih ipak nije u najboljem izdanju, što bi moglo omogućiti napadačima poput Sake i Havertza da zaprijete domaćinu. Ozljede i izostanci Chelsea je u neizvjesnosti oko nastupa Jadona Sancha, koji se bori s ozljedom i bolešću, dok je Omari Kellyman definitivno izvan kadra zbog problema s tetivom. Na drugoj strani, Arsenal također ima nekoliko upitnih igrača. Declan Rice, bivši član Chelseajeve akademije, mogao bi propustiti susret zbog ozljede stopala. No, dobra vijest za Topnike je povratak kapetana Martina Odegaarda. Kai Havertz, bivši Chelseajev igrač, trebao bi proći pregled nakon sudara glavama tijekom utakmice protiv Intera, dok su Riccardo Calafiori, Takehiro Tomiyasu i Kieran Tierney izvan terena do kraja reprezentativne stanke. Raheem Sterling, s druge strane, nema pravo nastupa jer igra protiv svog matičnog kluba. Mogući sastav Chelseaja: Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, James; Caicedo, Lavia; Madueke, Palmer, Neto; Jackson Mogući sastav Arsenala: Raya; White, Saliba, Gabriel, Timber; Odegaard, Jorginho, Partey; Saka, Jesus, Martinelli Statistika ukazuje na golove s obje strane, s obzirom na to da su zadnje četiri ligaške utakmice Chelseaja na Stamford Bridgeu završile s pogocima obje momčadi, a pet od šest zadnjih međusobnih susreta ovih rivala donijelo je najmanje četiri gola. Preporuka je klađenje na opciju "Oba tima daju gol" uz koeficijent 1.57, dok se alternativno nudi koeficijent 2.87 na pogodak Colea Palmera za domaćine. (Koeficijenti 9.11. u 23:12 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • @LeonardoDrugiups i did it again 😉🤣
    • Bundesliga 9.11.2024   Bochum - Leverkusen  , lever daje preko 1.5 gol (1.25) SuperSport   
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use