Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

subota 19 05 12

Hellas Verona

Recommended Posts

verona.png

Zadnji vlak. Poslije nesretnog nerijesenog ishoda protiv Albinoleffe danas igra samo pobjeda. Iako je Varese itekako opasan ali za mrvicu manje opterecen rezultatom. Verona u zadnjih 14 utakmica doma ima 13 pobjeda. Od direktnog ulaska u serie A dijele samo 3 boda i dvije utakmice. Danas se jednostavno ne smije kiksati.

Verona - Varese  1  2.20

za lude multipli sisteme tocan rez. 2:1  8.00

za ziherase  1X  1.26

Evo nešto i od mene.

Nadal R.(h-3,5)-Ferrer D.  1  1,45

Pred koji vikend u Barceloni sam uzeo -4,5 i tada ja Ferrer u finalu odigrao strašno i hendikep nije prošao.Ovoga puta je SS smanjio granicu na 4 i mislim da će ova kvota od 1,45 past.Ferrera sam gledao i neizgleda mi najbolje,do sad je svaki put u meč ušao mekano te je u otvaranjima i gubio vlastit servis.Rafa igra stvarno odlično i mislim da će ga prebit danas,jučer protiv Berdycha imao omjer W/UE 34/10.Dobio je Berdycha sa 4 gema razlike a Čeh je jučer odigrao odličan meč i pružio veliki otpor kralju zemlje ali do pobjede ipak nije mogao doć.Po meni je ovo ajmo reć "zicer" dana.

Odigrat ću i da Nadal uzima prvi set sa 3 gema razlike za 2,1.

Možda stavim još koji par ali zasad je ovo jer mislim da će kvota past do popodne...

SInoc proslo :monaco,guingamp,reims,le havre...pa ko je pratio mogao je uzeti fine pare...

za danas ...

Sport Recife-Flamengo 3+     @  1.6

12.09.09 CAM Flamengo Sport Recife 3 : 0

07.06.09 CAM Sport Recife Flamengo 4 : 2

27.09.08 CAM Flamengo Sport Recife 2 : 1

29.06.08 CAM Sport Recife Flamengo 1 : 2

Blackpool-West Ham  2    @ 2,10

Po meni gosti dosta bolja ekipa od Blackpoola...i pritom nemaju nijedan poraz od njih.

Bayern-Chelsea    x2    @ 2.6

E ovako,neki ce se cuditi ali iz prostog razloga sto svi najavljuju bajern kao favorita..svi su ubjedjeni da ce bajern da osvoji LP..bas zato igram X2..ne moze se u finalu LP biti siguran ko ce da pobjedi...

Honefoss-Valerenga   GG     @  1.6

Nisu u nekoj formi,ali vidim da daju barme po jedan gol na utakmici.

Hibernian-Hearts  2    @ 2,10

Hearts mnogo bolja ekipa koja ne zna za poraz od hiberniana.

Girona-Cordoba 1    @ 2.4

Gironin zadnji voz.

West Ham v Blackpool NPOWER CHAMPIONSHIP PLAY-OFF FINAL

Venue: Wembley Date: Saturday, 19 May Kick-off: 16.00 CET

Utakmica za ulazak u Premier ligu izmedju 3. plasiranog West Ham-a i Blackpool-a koju u vecini Otockih medija nazivaju utakmicom svih utakmica (ne bi nista rekao da Chelsea ne igra kasnije isti dan finale LP-a, ali to su Englezi, bedasti kao i uvijek) jer pobjednik uzima ne samo mjesto u najelitnijem razredu engleskog nogometa vec se tu radi i o onome najbitnijem u danasnjem modernom nogometu, novcu. Pobjednika utakmice ceka nagrada od okvirno 85 miliona funti sto je veliki novac. Po onome sto sam vidio, sastavi i jednih i drugih su vise-manje kompletni, West Ham je tokom sezone dobio  Blackpool i doma (4-0) i vani (4-1, s tim da su kod vodstva od 2-1 ostali bez golmana zbog crvenog kartona). Nakon svega ovoga, vecina bi rekla ajmo stavit novce na West Ham. Nda, mozda bi i ja, a zasto necu su 2 razloga:

1) kad god sam igrao na West Ham zadnjih 10 kola, majstori su odigrali nerijeseno

2) 3. plasirana momcad Championship-a i Divizije 1 koja udje u finale doigravanja (ako uopce udje) ne prolazi u visi rang, imate internet, kome se da kopati nek vidi da li je to istina ili ne.

3) Slucaj Tevez, jedna mracna prica za koju ne mogu vjerovati da prolazi na Otoku, ali novac je danas sve. Njegov gol za pobjedu protiv Manchester UTD-a 2007. je izbacio moj klub u rang nize. Uz Maradonu kojeg ne mogu smisliti od 1986. ovo je jos jedan Argentinac na "crnoj listi".

Moj bet je mozda subjektivan, ali uglavnom zbog broja 2 odigrao sam ovo:

Blackpool 2 @ 4.50 Germania super ponuda 3/10

Blackpool prolaz @ 2.35 Germania 4/10

Sorry,  prosli dalje ljudi kojima zelim sve kao i Grckoj.

ja cu danas uzeti yankeese over poena na utakmici i na to ide tisucu kn. nista drugo danas neću puno razmisljati, imam taj par za danas i taj par prolazi... bez suvisnih analiza ;)

2.10. U najaktivniji podforum, "Listić dana", zabranjeno je objavljivanje parova, listića i tipova bez objašnjenja, kao i komentiranje utakmica. Članovi koji se ne budu pridržavali istoga biti će upozoreni, a ukoliko nastave raditi iste prekršaje i sankcionirani.

Dakle, u podforum "Listić dana" dobrodošle su sve analize utakmica, te razmišljanja i novosti o istima. Analize ne moraju biti dugačke, međutim potrebno je, makar u dvije, tri, rečenice obrazložiti tip.

2.11. U podforumu "Live", u kojem će svakodnevno biti otvarana tema sa tekućim danom i datumom, dozvoljava se objavljivanje parova, listića i tipova bez objašnjenja, kao i komentiranje utakmica.

http://svijetkladjenja.com/forum/pravila-foruma/pravila-foruma

Danas ću-ćeš-ćemo:

1. Mun.Iquique-Un.San Felipe 1@1,55 ( Nogomet ČILE APERTURA - 17. kolo) REZULTAT 4:1

Čileanska Prva liga, ovo bi trebala biti lagana utakmica i još jedna pobjeda Deportes Iquique-a koji je trenutno 3ći u sa 31 bodom.

Zadnje 3 utakmice ima pobjede. Imaju jednu od najboljih obrana u ligi i igraju protiv momčadi koja ima skoro pa najjadniji napad u ligi - dali su 11 golova u 16 utakmica.

Domačini imaju 5-1-2 doma i igraju protiv San Felipea koji još nije pobjedio nikoga u gostima!

2. RosarCent-Tucumán S.Mig. 1@1,45  ( Nogomet ARGENTINA 2. - 34. kolo) REZULTAT 2:0

Utakmica Argentinske B lige. Većinom domaćini pobjeđuju u ovakvim utakmicama sa 2 ili više gola. Rosario Central je bolja momčad i trebali bi lagano dobiti danas. Gosti bez ikakvog motiva, zacementirani na sredini ljestvice , ne mogu ni gore ni dolje.

Uz to Rosario zadnjih 6 utakmica sve pobjede...Tucuman ne zna za pobjedu već 5 utakmica!

3. CA Atlanta-Ind.Rivadavia x2@1,45  ( Nogomet ARGENTINA 2. - 34. kolo) REZULTAT 1:2

U ovom susretu mislim da možda domaćini i neće izgubiti , nisam 100% siguran jer je moguće da završi nerješeno.

CA Atlanta ima samo 5 pobjeda ove sezone i njihova trenutna forma je prilično loša i ne mogu očekivati drukčiji rezultat od mog picka. Indepediente je u dobroj formi , u zadnje 4 utakmice ima 3 pobjede i 1 nerješeni. Mislim da gosti danas odlaze sa 1 ili 3 boda sigurno!

4. Ituiutaba Boa-Avaí FC X2@1,40   ( Nogomet BRAZIL 2. - 1. kolo ) REZULTAT 2:2

Utakmica 2. Brazilske lige . Gosti ispali iz više lige i pokušat će da se vrate što prije nazad u seriju A.

Nisu loši tim ali u goste im dolazi vrlo dobri i raspoloženi Avaí . S obzirom na formu više vjerujem Avaí -u . Gosti imaju 6-2-0 u zadnjih 8 tekmi dok Boa ima 3-4-5 u zadnjih 12 i mislim da će ovdje X2 proći!

5. IFK Värnamo-Ljungskile SK x2@1,30  ( Nogomet ŠVEDSKA 2. - 8. kolo ) REZULTAT 2:2

Švedska 2. liga, ovo je tekma između zadnjeg Varnamoa koji je uspio skupiti samo 1 bod u prvih 7 kola dok je s druge strane trenutno 10.-ti Ljungskile koji je u dobroj formi i neporažen u zadnjih  5 kola. Mislim da će ovo biti pobjeda gosta ali za sigurnost sam uzeo nerješeno još ( X2 )!

6. Costas-Mor.L.-Adam O. 2@4,0 - Ovo je za sistem par! Imala Adam 0:4 u drugom setu i sve sj...

Tri pobjede u ovoj sezoni za španjolku i 9 izgubljenih - to je njena statistika.

Sezona je počela loše i na kraju 2. mjeseca je imala traumu. Vratila se u 4. mjesecu i od tada odigrala 4 meča i u tim mečevima nije dobila ni jedan set.

Vrijedi probati na mladu tenisačicu koja igra na domačem terenu!

7. Elche - Guadalajara ( 18:00 ) Over 2.5@1,70  Ovo sam stavio 10 minuta prije početka tekme, srry na tome, roštilj je kriv kaj sam tak kasnio, tko je online stigao super!!

Ukoliko još stignete online odigrati, mislim da se ovo isplati uzet, zadnje utakmice su bile većinom overi , momčadi napadačke i njihove su tekme sa dosta golova:

16/05/2012 Segunda Divizija Alcorcon AD vs. Elche 0 - 3:1

13/05/2012 Segunda Divizija Elche vs. CE Sabadell 1 - 1:1

05/05/2012 Segunda Divizija Barcelona B vs. Elche 3 - 0:1

29/04/2012 Segunda Divizija Elche vs. Hercules 0 - 0:3

22/04/2012 Segunda Divizija Deportivo vs. Elche 0 - 4:3

14/04/2012 Segunda Divizija Elche vs. Cartagena 3 - 2:1

-----------------------------------------------------------------

16/05/2012 Segunda Divizija CD Guadalajara vs. Celta 0 - 0:3

15/05/2012 Segunda Divizija CD Guadalajara vs. Celta 0 - 0:3

12/05/2012 Segunda Divizija Murcia vs. CD Guadalajara 1 - 2:2

05/05/2012 Segunda Divizija CD Guadalajara vs. Girona 0 - 1:4

27/04/2012 Segunda Divizija Cordoba CF vs. CD Guadalajara 0 - 3:2

Međusobni susreti su :

07/01/2012 Segunda Divizija CD Guadalajara vs. Elche 2:4

8. America RN - Goias 1@2,25 ide u Sistem!  ILI 1x@1,30 REZULTAT 5:2

Ovo mi je par za sistem ,Goias igrao prije 2 dana u kupu, igrači su umorni dok su Americanini poprilično odmorni jer su davno iz kupa ispali.. imam neki filing da bi ovo mogla biti pobjeda domačina , za ziheraše 1x@1,30 mislim da prolazi..

brzinski hrabri i navijački;

Chelsea(P)-Lig.Pr.2011/12 2,90 1 (netko mora bit luzer godine nadam se Bayern)

Đoković N.-Federer R. 2,10 2 (navijacki a i federer ima 3:1 skor na zemlji protiv đoke)

Juventus-SSC Napoli 2,10 1 (juve bolji i konkretniji,napoli ostisao u k nakon ispadanja od chelsija)

Sporting Lis.-Acad.Coimbra 1,50 1 (sporting puna bolja ekipa)

Lorient(PiK)-Paris SG 1,50 2 (Lorient destkovan a i ovist ce o Montpellieru bod im je dovoljan,sad ko ce prije povest)

sistem 4/5

pozz ekipo evo ovako islanska 2. liga Thor - Throttur Reykjavik u našim domačim kladama na domačina je 1.40 a na internet kladama je na gosta 1.40 ..  ??? ???

U kojim internet kl. je 1.40 na goste?

kod nas je Thor domacin na stranima je gost u biti na isto dođe sto se koef tice

npr SS Thor Akureyri-Trottur

strane; Throttur-Thor Akureyri

Posto je danas finale lige prvaka pokusao sam odabrati donekle sigurne oklade na tu utakmicu pa odabrao sam da ce

Bayer/Chels/dng-Chelsea sub 20:45 1,55 i

Bayern(zžk4,5)-Chelsea    2  1,70

Jednu od opsirnih analiza imate na

http://kladionica.biz/liga-prvaka-u-allianz-areni-tipovi/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Kladionicabiz+%28Kladionica.biz%29

Sretno svima!!

22.5/Đoković N. - Federer R. 2 1.70

Danas nas u Rimu ocekuje dvoboj prvog i drugog igraca svijeta Novaka Djokovica i Rogera Federera.Novak Djokovic je bio u padu forme nakon sto mu je umro djed , ali polako se uzdize iz meca u mec.U drugom kolu ovog turnira pobijedio je Tomica s 6:3 6:3 , zatim ga je Monaco dobro namucio 4-6 6-2 6-3 i jucer je u cetvrtfinalu pobijedio Tsongu 7-5 6-1.Roger Federer je trenutno u jako dobroj formi.Prosli tjedan osvojio je turnir u Madridu pobjedivsi Berdycha i time je dosao na 2. mjesto atp ljestivce.On je u drugom kolu pobijedio Berlocqa s 6-3 6-4 , zatim Juana Carlosa Ferera 6-2 5-7 6-1 i jucer veliko iznenadjenje turnira Seppia s 6-1 6-2.Federer i Djokovic do sada su se susreli 25 puta i Federer vodi u omjeru s 14-11 a cak su 19 puta prelazili granicu od 22,5 poena.Zadnji mec dobio je Djokovic , to je bilo prosle godine na egzibiciji u Dubaiu , bilo je 6-2 6-1.Mislim da ce vecerasnji dvoboj uzeti Federer ali to necu dirati odlucio sam se za sigurniju opciju jer nas ocekuje jako zanimljiv mec koji ce mozda otici i u tri seta.Sretno :D

zžK/4.5/Bayern M. - Chelsea 2 1.85

O ovom paru necu puno duljiti jer je vec i analiziran koliko vidim.Uglavnom danas nas ocekuje dvoboj finala lige prvaka u kojem se sastaju Bayern i Chelsea i nadam se da ce Bayern uzeti pobjedu.Vecerasnju utakmicu sudit ce Pedro Proenca koji cini se djeli dosta kartona ( po dosadasnjoj statistici) .Vecinom djeli minimalno 2-3 zuta po utakmici a veceras ocekujem da ce biti preko 4.Ipak ovo je finale lige prvaka i ide se na sve ili nista , i ekipa koja bude gubila ici ce na grublje startove i ostalo.Zbog svega ovoga mislim da par prolazi.Sretno.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use