Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 18.5.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

..nako jucerasnjeg uspjesnog dana (Boca J., i Steaua) danas nastavljamo... odabrao sam jedan par od Zemmy-a

Keckemedi - Ujpest odg3+  @2,10

..sve je receno

I malo sam cackao i odlucio se za ovaj:

Hammarby - Assyriska 1 @1,90

..ha sta rec... tek je pocelo Svedsko prvenstvo i par kola je odigrano... Hammarby je drugi,zaostaje samo 3 boda i nadam se da ce krenuti ostro i brzo po gol...vjerujem da imaju ambicije za povratak u 1. ligu i nadam se da ce to proc danas... istina je da nedostaju 2 standardna igraca i jedan je upitan,ali isto tako s druge strane nedostaje Santana koji je standardan i veznom redu i upitan ima je kljucan igrac Laitinen (iskreno nadam se da nece igrati...hehe)

eto toliko od mene za danas... uk. kvota: 4

...sretno onima koji ce ispratiti... :)

Hammarby x/1

Današnja ponuda loša, al ima bejzbola pa ću jedan ovak.

Milwaukee(7,5) - Minnesota (z2)(1.70)

To će znati Verdy i ovi što prate MBL bolje od mene. Ja tako malu kvotu na više poena rijetko kad vidim pa je to razlog da je i igram. Do sada me nikad nije prevario zbroj na tak male koeficjente.

Cleveland(7,5) - Miami (z2)(1.75)

Ovo isto tako kao i ovaj prethodni, čim koeficjent je ispod 1.8 u 90% slučajeva prođe. Gledao sam na nekim stranicama najave i postotak uvelike govori da će preći taj broj poena.

Houston - Texas (2)(1.50)

Tu stavljam dvojkicu radi tog što je Huston loš i Texsas mnogo bolji, a po malom koeficjentu zaključio bi da je dobar bacač za texas.

Kaj veli Verdy i ostali Bejzbololjupci , jel bi moglo ovo proći ???

[/quot

jel mi moze neko objasnit koliko ima utakmica u regularnom dijelu sezone i kako se igra playoff...pratija san malo bejzbol i vidija da cesto produ kvote priko 2...pogodija san jucer 11 od 14 parova i skoro sve kvote su priko 2...cini mi se da tu ima nekog namistanja

igra se ukupno 162 utakmice regularne sezone.. Što se tiče playoffa igra se kao i u svim američkim sportovima.. polufinale konferencije( ovdje lige jer ima american liga i national liga), pa finala ovih liga i onda pobjednici liga igraju tzv. World Series iliti veliko finale. Polufinala ovih liga se igraju na 3 pobjede, a finala i World Series na 4.. U play off idu pobjednici svojih divizija i po jedna ekipa iz svake lige na tzv. wild card( ekipa u konferenciji s najviše pobjeda, a nije pobjednik divizije svoje... Onda se lijepo rangiraju sve ekipe iz lige po pobjedama i igraju 1. sa 4. i 2. sa 3. osim kad je slučaj da ispadne da igra Wild Card ekipa sa ekipom iz svoje divizije...

Uzmimo primjer prošle sezone da bude jasnije..

American Liga:

1.NY Yankees

2.Texas

3.Detroit

4.Tampa Bay Wild Card

i sad bi trebalo biti polufinale Yankees-Tampa ali ne može jer igraju u istoj diviziji tako da se onda igralo Yankees-Detroit i Texas-Tampa..

dok je u National ligi bilo jednostavno:

NAtional Liga:

1. Filadelfija

2.Milwaukee

3.Arizona

4.St.Louis Wild Card

pa bilo polufinale:

Filadelfija-St.Louis i Milwaukee-Arizona s time naravno da bolje plasirana momčad ima prednost domaćeg terena..

Nadam se da ti je jasnije.. A što se tiče namještanja molim te nemoj još i ti... jer da gledaš utakmice bilo bi ti puno jasnije što je namješteno a što ne.. Dosta sam o tome već tu raspravljao s par ljudi, nemam volje još i s tobom...

To će znati Verdy i ovi što prate MBL bolje od mene. Ja tako malu kvotu na više poena rijetko kad vidim pa je to razlog da je i igram. Do sada me nikad nije prevario zbroj na tak male koeficjente.

Ovo isto tako kao i ovaj prethodni, čim koeficjent je ispod 1.8 u 90% slučajeva prođe. Gledao sam na nekim stranicama najave i postotak uvelike govori da će preći taj broj poena.

Tu stavljam dvojkicu radi tog što je Huston loš i Texsas mnogo bolji, a po malom koeficjentu zaključio bi da je dobar bacač za texas.

[/quot

jel mi moze neko objasnit koliko ima utakmica u regularnom dijelu sezone i kako se igra playoff...pratija san malo bejzbol i vidija da cesto produ kvote priko 2...pogodija san jucer 11 od 14 parova i skoro sve kvote su priko 2...cini mi se da tu ima nekog namistanja

igra se ukupno 162 utakmice regularne sezone.. Što se tiče playoffa igra se kao i u svim američkim sportovima.. polufinale konferencije( ovdje lige jer ima american liga i national liga), pa finala ovih liga i onda pobjednici liga igraju tzv. World Series iliti veliko finale. Polufinala ovih liga se igraju na 3 pobjede, a finala i World Series na 4.. U play off idu pobjednici svojih divizija i po jedna ekipa iz svake lige na tzv. wild card( ekipa u konferenciji s najviše pobjeda, a nije pobjednik divizije svoje... Onda se lijepo rangiraju sve ekipe iz lige po pobjedama i igraju 1. sa 4. i 2. sa 3. osim kad je slučaj da ispadne da igra Wild Card ekipa sa ekipom iz svoje divizije...

American Liga:

1.NY Yankees

2.Texas

3.Detroit

4.Tampa Bay Wild Card

i sad bi trebalo biti polufinale Yankees-Tampa ali ne može jer igraju u istoj diviziji tako da se onda igralo Yankees-Detroit i Texas-Tampa..

NAtional Liga:

1. Filadelfija

2.Milwaukee

3.Arizona

4.St.Louis Wild Card

pa bilo polufinale:

Filadelfija-St.Louis i Milwaukee-Arizona s time naravno da bolje plasirana momčad ima prednost domaćeg terena..

Nadam se da ti je jasnije.. A što se tiče namještanja molim te nemoj još i ti... jer da gledaš utakmice bilo bi ti puno jasnije što je namješteno a što ne.. Dosta sam o tome već tu raspravljao s par ljudi, nemam volje još i s tobom...

to san ja ovde i procita da su neke mucke i gleda san na rezultatima zadnje utakmice pobjede i poraze i po nekom sistemu igra listic...npr dvi ekipe koje su daleko od doigravanja igra san na vecu kvotu i proslo je dva dana zaredon...pogodija san tin sistemon sastavljanja 11 parova od 14 s tin da san tija igrat kontra washingtona al san se pridomislija

[/quot

American Liga:

1.NY Yankees

2.Texas

3.Detroit

4.Tampa Bay Wild Card

NAtional Liga:

1. Filadelfija

2.Milwaukee

3.Arizona

4.St.Louis Wild Card

pa bilo polufinale:

to san ja ovde i procita da su neke mucke i gleda san na rezultatima zadnje utakmice pobjede i poraze i po nekom sistemu igra listic...npr dvi ekipe koje su daleko od doigravanja igra san na vecu kvotu i proslo je dva dana zaredon...pogodija san tin sistemon sastavljanja 11 parova od 14 s tin da san tija igrat kontra washingtona al san se pridomislija

Ako misliš da s tim sistemom možeš biti dugoročno u plusu samo izvoli.. Ali samo ti velim da ti ovakve kvote neće tako puno prolazit..Sad je još dosta rano jer je tek odigrano neki 40 utakmica(tu negdje, neznam točno). To ti nešto poput NBA.. Uzmimo taj primjer.. Reci mi sad koliko ćeš puta odigrati kontru na utakmicu Miami-Charlotte( primjer bezveze uzet)... Ili Juventus-Catania... koliko ćeš puta odigrat na Cataniu? Kad malo poloviš pravila ovog sporta i kad vidiš što trebaš gledati kod statistike onda ćeš shvatiti o čemu govorim. Meni je znalo past utakmica od 1,45 u bejzbolu. A ta utakmica mi je bila sigurna više nego recimo da Miami dobiva Charlotta ili Juventus Cataniu... I nisam lud da igram kontru na takvu utakmicu. A desi se da padne... Istina da se ne isplati igrat na ovakve kvote u MLB-u jer je to takav sport, ali kad si u nešto siguran da će proći i kvota je 1,45 normalno da ćeš igrati.. Bar je to moje mišljenje i zato ja ne vjerujem da taj sistem može dugoročno donijet plus... Ti igraj kako želiš... Neću ti ja govorit kako da se ti kladiš.... Ali samo mi nemoj više pisat da je neka utakmica namještena zbog rezultata, a ne pogledaš utakmicu.. Jer ja pogledam puno utakmica i vidim da nema tu nekog namještanja iako rezultat to može insinuirati...

Guest gremljin

naravno da ima namještanja...i u bejzbolu ga ima jako puno  >:( ... naravno nitko nije toliko lud da će javno priznati, ali brate mili pa nemreš biti toliko naivan , pogotovo nakon godina i godina praćenja sporta i gomile uplaćenih listića da bi danas itko mogao reći jasno i glasno i tvrditi "nema namještanja". ima ga i sa tim se moramo pomiriti i nadati se da ćemo od desetak tekmi uspjeti naći tri za koje "možemo staviti ruke u vatru" da su čiste. sori mili moj "vedry99" ali nemreš tvrditi da je sve čisto kad nije. eto samo to od mene  ;)

evo usput da i objavim jedan "zicer"..

Shamrock - Drogheda - tim 2 daje gol @1,55 (nema puno filozofije,Drogheda u gostima 7 zadnjih utakmica zabija, Shamrock je u 11 kola primija 16 golova.. Prijašnjih godina statistika nije baš na strani gostiju,ali mislim da ne bi trebalo bit većih problema)

Sretno svima ;)

svaka čast ... ovo sam pročitao i odigro zadnje na tiketu, i prošlo (inače prošlo mi je i ostalo što sam odigrao)  :D

ljudi, pozdrav, a Goksime oprosti kaj ovome nije mjesto tu ali mi se čini da se ova stranica najviše prati!

igrao sam na lalakers - oklahoma - 1x i samo mi je taj par ostao na listicu za 2 500 kn! molio bih mišljenja onih koji se malo više razumiju u nba od mene da mi kažu dali da branim taj par ili nema potrebe! unaprijed hvala

Oklahoma je dobila Dallasa, koji je od Lakersa jaci triput, 4:0 u seriji, znaci da ne kalulisu opce. Oklahoma po meni najjaca ekipa lige, sa Durantom i Westbrokom i plus Hardenom koji ih prati u stopu. Sto se Lakersa tice, ako stane Kobe stali su i oni. Da ti ne duzim, ja bi to branio obavezno, evo igram tiket i lupam dvojku.

Cak, odigraj i hendikep dvicu na okc, znaci (+2,5 ili 3,5) i oba tiketa ti mogu biti dobitna, ako Lakersi minimalno pobijede ili bude X.

ljudi, pozdrav, a Goksime oprosti kaj ovome nije mjesto tu ali mi se čini da se ova stranica najviše prati!

igrao sam na lalakers - oklahoma - 1x i samo mi je taj par ostao na listicu za 2 500 kn! molio bih mišljenja onih koji se malo više razumiju u nba od mene da mi kažu dali da branim taj par ili nema potrebe! unaprijed hvala

Ja bi na tvom mjestu opalio kontru. Oklahoma je po meni jedan od  favorita za osvajanje naslova odma iza miamija i bostona. Gledao sam ih zadnju tekmu i stvarno moćno dijeluju i igraju odlično.

Ja sam uvijek za kontru...plus je plus...ma kakav god bio... ;D

naravno da ima namještanja...i u bejzbolu ga ima jako puno  >:( ... naravno nitko nije toliko lud da će javno priznati, ali brate mili pa nemreš biti toliko naivan , pogotovo nakon godina i godina praćenja sporta i gomile uplaćenih listića da bi danas itko mogao reći jasno i glasno i tvrditi "nema namještanja". ima ga i sa tim se moramo pomiriti i nadati se da ćemo od desetak tekmi uspjeti naći tri za koje "možemo staviti ruke u vatru" da su čiste. sori mili moj "vedry99" ali nemreš tvrditi da je sve čisto kad nije. eto samo to od mene  ;)

Nem puno filozofiral...svako ima svoje mišljenje...malo si se ufural u europske sportove di je biznis kladionica a ne sport...MLB je tu duga priča...pridruži nam se na Live da se družimo gledajuči tekme...svaku večer gledamo...pa buš i sam videl razliku...kak nebo i zemlja...

Nem puno filozofiral...svako ima svoje mišljenje...malo si se ufural u europske sportove di je biznis kladionica a ne sport...MLB je tu duga priča...pridruži nam se na Live da se družimo gledajuči tekme...svaku večer gledamo...pa buš i sam videl razliku...kak nebo i zemlja...

meni se ovaj bejzbol cini ka najlaksi za namistit jer se igra velik broj utakmica i klubovi igraju 2-3 puta zaredon sa istin klubon....mozda san ja u krivu jer ne kuzin kako se bejzbol igra i ne gledan utakmice al san primjetija da neke ekipe konstantno jednu dobiju jednu izgube a favoriti su...i cesto produ ove velike kvote...a to nisan vidija ni u nogometu ni u rukometu ni kosarci...al to je samo moje misljenje i proba san odigrat jucer listic i trazija parove koji bi mogli izgubit i proslo je dosta parova

evo usput da i objavim jedan "zicer"..

Shamrock - Drogheda - tim 2 daje gol @1,55 (nema puno filozofije,Drogheda u gostima 7 zadnjih utakmica zabija, Shamrock je u 11 kola primija 16 golova.. Prijašnjih godina statistika nije baš na strani gostiju,ali mislim da ne bi trebalo bit većih problema)

Sretno svima ;)

svaka čast ... ovo sam pročitao i odigro zadnje na tiketu, i prošlo (inače prošlo mi je i ostalo što sam odigrao)  :D

haha,neka prijatelju.. da bar neko zaradi kad ja ne mogu ;)

jučer ipak završio u laganom plusu jer popravljao listić zbog ovog smiješnog Detroita. Tako da je sad stanje -600kn

Za danas našao nekoliko dobrih utakmica pa idemo...

Detroit-Pittsburgh 1. half 1 1,43

San Diego-LA Angels 1. half 2 1,56

kvota: 2,23

ulog:30 eura

dobitak: 66,9 eura

Mislim da je ovdje jako lijepa situacija da se zaradi.. Za Detroit starta Justin Verlander koji je po meni u TOP 3 pitchera lige i uz dosta loš napad Pitsburga ne vidim načina da oni vode nakon 5 inninga. Za Pitsburg baca Morton koji nije neki od boljih bacača i vjerujem da Cabrera, Fielder i društvo danas moraju probiti ovo i iskupit mi se za jučerašnji pad..:D

Što se tiče Angelsa za njih baca Weawer koji je po meni na samom pragu ulaska u ovaj TOP 3 bacača. Nakon lošeg izdanja u Texasu gdje su ga ovi ubijali danas mora razbit napad San Diega koji je ruku na srce među najlošijima u ligi. Za San Diego baca Suppan koji ove sezone ima začuđujuće dobru statistiku, ali sam siguran da Pujols i društvo imaju recept pa da nakon 5 inninga vode bar 0-1 jer ne vjerujem da Weawer može ponovit onakvu predstavu kao u Texasu i danas očekujem da ostane vani jako dugo, možda čak i shootout, a  i no-hitter...:D Ovo su već velika očekivanja, ali ja budem zadovoljan da nakon 5. inninga bude kod san diega pisalo 0... sretno

Lagano prošlo, po očekivanju... +277,5... Tako da je sad stanje -325kn...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use