Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 18.5.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

nastavimo i dalje s' zicerima :D

Limeric-Athlone tip 1 1.35 za hrabrije prelaz 1/1

Athlone u proslosti nije imao srece protiv Limericka, pa je tako u posljednje 3 godine nije uspio pobjediti Limerick, vec je prikupio 8 poraza i svega 2 remija. Ma jednostavno receno sigurno je,zicer je,igraju kod kuce,nemogu izgubit' jaro,nemoguce :P :P :P

ev' malo tenisa na veci ulog http://pokit.org/get/?b9d249263f6d89fae0ffd2e58c15af50.jpg

sretno!!! :D

Italija(om)-J.Koreja (18.05. 20:30) 1 1,05

Kanada(om)-Finska (18.05. 22:00) 1 1,50

RealM(1.ut)-CajSevil (18.05. 20:45) 1 1,15

Federer R.-Seppi A. (18.05. 21:00) 1 1,05

1,9 SS 10/10

 Fedex i Italija ziceri teski, Real Madrid vjerujem da se nece zajebavat  doma jer se igra na dvije dobivene, a glavni su konkurenti za krunu, Kanada za 1,5 je nekakav info: pao koef sa 2,8 na 1,5 jer Finci dolaze bez glavnog trojca, a kako sam citao dolaze ostavit „dojam“ posto im ova svjetska liga nije bitna. No Kanađani su doma pa vjerujem da ce gristi danas jer su ostali bez mogucnosti odlaska na OI pa im preostaje svjetska liga..

Hampton J. / Tatishvili A. - Pennetta F. / Schiavone F.      1     3.35    Walkover

evo ,malo zujim po rezultatima i tako to ..Vidim da je  Pennetta predala meč protiv Serene nakon 0:4 u prvom setu ..

Ne znam je li u pitanju ozljeda ili nešto drugo ,al me ne bi iznenadilo da ako je ozlijeđena ipak  izađe u ovaj  meč ..

Hampton J. / Tatishvili A.   dvije osrednje igračice , da je sve kako treba ne bi im bile neka prevelika prijetnja, ali bude li se Pennetta šlepala na Schiavone neće dobro završiti ..

od teniske ponude ima zanimljivih parova, iako su mečevi relativno izjednačeni i očekujem neizvjesnost ...

Kvitova - Kerber 2 1,90

Kerber igra jako dobro, dok Kvitova nekako od osvajanja Wimbeldona dosta oscilira i teško dobiva mečeve ...

Kerber je u odličnoj formi i mislim kako vrijedi pokušati na 1.90

Đoković - Tsonga (-5,5) 2 1,40

Gledao sam Tsongu jučer protiv Del Potra, ono što je igrao nakon što ga je Del Potro breaknuo u prvom setu je bilo strašno, sjajni udarci, pogađao je sve kuteve, zapravo sve što je udario, Novak je imao problema sa Monacom i mislim da bi odlična servis igra Tsonge mogla držati meč...

Sharapova - Williams V. (-4.5) 2 1,50

VEnus je dobila Stosur jučer 2:0 u setovima što sam ispratio na koef 4.00, igra sa Sharapovom koja dosta griješi sa servisom, jučer je imala 8 duplih pogrešaka, Venus je vraća u formu i vjerujem da će i danas odigrati dobro i da će parirati ruskinji ... za hrabrije 0:2 u setovima 4,70 ili čista 2 2,70

..nako jucerasnjeg uspjesnog dana (Boca J., i Steaua) danas nastavljamo... odabrao sam jedan par od Zemmy-a

Keckemedi - Ujpest odg3+  @2,10

..sve je receno

I malo sam cackao i odlucio se za ovaj:

Hammarby - Assyriska 1 @1,90

..ha sta rec... tek je pocelo Svedsko prvenstvo i par kola je odigrano... Hammarby je drugi,zaostaje samo 3 boda i nadam se da ce krenuti ostro i brzo po gol...vjerujem da imaju ambicije za povratak u 1. ligu i nadam se da ce to proc danas... istina je da nedostaju 2 standardna igraca i jedan je upitan,ali isto tako s druge strane nedostaje Santana koji je standardan i veznom redu i upitan ima je kljucan igrac Laitinen (iskreno nadam se da nece igrati...hehe)

eto toliko od mene za danas... uk. kvota: 4

...sretno onima koji ce ispratiti... :)

Danas malo oteži dan što se teniskih parova tiče , probat ću se malo kockat ..

Llodra/Zimon. - Granol./M.Lopez     2      1.9    0:2

I jedni i drugi dosta dobri .. Za  Granol./M.Lopez  sam se odlučio iz razloga što je forma L/Z  dosta promjenjiva ,ma da su često favoriti zna se desit da neočekivano  izgube .. G/L dosta jak par ,probleme im stvraju samo najjači ,ma da i njih znaju lagano zaj..Kod njih nema nekih prevelikih iznenađenja ,oni su mi pouzdani ..Zadnji međusobni susret je završio 2:0 (6:4-6:4)  za G/L ,igralo se prije  8 dana i to je jedan od razloga što me povuko na ovo..

Mirnyi/Nestor - Bhupat./Bopan.   1    0:2

U našim je kladionama tečaj na  1  1.50  i to me stvarno čudi ..Trebo bi bit ravnopravniji (1.80  1.90) ..Oba para su odlična , u odličnoj formi .. Tipujem 1 ( navijački ) iz razloga što su ih dobili  29 .03 u polufinalu sa  2:0 (6:2-6:4) . .

Vidim da su braća Bryan ispali i to od koga ,strašno  :)  I molio bih nekoga za link neke stranice sa podatcima o turnirima i koliko oni vrijede..Mislim da i to dosta utječe na igrače ..Hvala

Italija(om)-J.Koreja (18.05. 20:30) 1 1,05

Kanada(om)-Finska (18.05. 22:00) 1 1,50

RealM(1.ut)-CajSevil (18.05. 20:45) 1 1,15

Federer R.-Seppi A. (18.05. 21:00) 1 1,05

1,9 SS 10/10

 Fedex i Italija ziceri teski, Real Madrid vjerujem da se nece zajebavat  doma jer se igra na dvije dobivene, a glavni su konkurenti za krunu, Kanada za 1,5 je nekakav info: pao koef sa 2,8 na 1,5 jer Finci dolaze bez glavnog trojca, a kako sam citao dolaze ostavit „dojam“ posto im ova svjetska liga nije bitna. No Kanađani su doma pa vjerujem da ce gristi danas jer su ostali bez mogucnosti odlaska na OI pa im preostaje svjetska liga...

Ja bi se svejedno pazio ove Finske.. I ako im fale 3 glavna igrača kao što kažeš oni su svejedno bar 50-50 s Kanadom bez njih.. Finci jako dobro rade s muškom odbojkom dok mi Kanada totalno odbojkaška nepoznanica.. A stvarno dosta pratim međunarodnu odbojku i tu svjetsku ligu. Ja bi rađe izbjegao ovaj par nego igrao na Kanadu...

Danas malo oteži dan što se teniskih parova tiče , probat ću se malo kockat ..

Llodra/Zimon. - Granol./M.Lopez     2      1.9

I jedni i drugi dosta dobri .. Za  Granol./M.Lopez  sam se odlučio iz razloga što je forma L/Z  dosta promjenjiva ,ma da su često favoriti zna se desit da neočekivano  izgube .. G/L dosta jak par ,probleme im stvraju samo najjači ,ma da i njih znaju lagano zaj..Kod njih nema nekih prevelikih iznenađenja ,oni su mi pouzdani ..Zadnji međusobni susret je završio 2:0 (6:4-6:4)  za G/L ,igralo se prije  8 dana i to je jedan od razloga što me povuko na ovo..

Mirnyi/Nestor - Bhupat./Bopan.   1  

U našim je kladionama tečaj na  1  1.50  i to me stvarno čudi ..Trebo bi bit ravnopravniji (1.80  1.90) ..Oba para su odlična , u odličnoj formi .. Tipujem 1 ( navijački ) iz razloga što su ih dobili  29 .03 u polufinalu sa  2:0 (6:2-6:4) . .

Vidim da su braća Bryan ispali i to od koga ,strašno  :)  I molio bih nekoga za link neke stranice sa podatcima o turnirima i koliko oni vrijede..Mislim da i to dosta utječe na igrače ..Hvala

Imaš sve ovde na službenim stranicama...

http://www.atpworldtour.com/Tournaments/Tournament-Landing.aspx

evo kad smo počeli s zicerima evo i jedan od mene  8)

Kecskemeti - Ujpest  oba daju gol i 3+ DA @ 2.10 u favoritu jer ss nema u ponudi golove, razlog tome je dovoljno pogledat njihove međusobne susrete ( http://www.rezultati.com/utakmica/Cn3z6CL7/#omjer )

u 12 susreta ovaj bet je prošao i ne vidim razlog zasto nebi i danas!

Supersport uopće nema razrade mađarona, šteta  :-[

Današnja ponuda loša, al ima bejzbola pa ću jedan ovak.

Milwaukee(7,5) - Minnesota (z2)(1.70)

To će znati Verdy i ovi što prate MBL bolje od mene. Ja tako malu kvotu na više poena rijetko kad vidim pa je to razlog da je i igram. Do sada me nikad nije prevario zbroj na tak male koeficjente.

Cleveland(7,5) - Miami (z2)(1.75)

Ovo isto tako kao i ovaj prethodni, čim koeficjent je ispod 1.8 u 90% slučajeva prođe. Gledao sam na nekim stranicama najave i postotak uvelike govori da će preći taj broj poena.

Houston - Texas (2)(1.50)

Tu stavljam dvojkicu radi tog što je Huston loš i Texsas mnogo bolji, a po malom koeficjentu zaključio bi da je dobar bacač za texas.

Kaj veli Verdy i ostali Bejzbololjupci , jel bi moglo ovo proći ???

To će znati Verdy i ovi što prate MBL bolje od mene. Ja tako malu kvotu na više poena rijetko kad vidim pa je to razlog da je i igram. Do sada me nikad nije prevario zbroj na tak male koeficjente.

Ovo isto tako kao i ovaj prethodni, čim koeficjent je ispod 1.8 u 90% slučajeva prođe. Gledao sam na nekim stranicama najave i postotak uvelike govori da će preći taj broj poena.

Tu stavljam dvojkicu radi tog što je Huston loš i Texsas mnogo bolji, a po malom koeficjentu zaključio bi da je dobar bacač za texas.

Ja mislim da si uspio polovit sve tipične navlakuše...:D

Ova prva utakmica će biti dosta na knap, ali mislim da ima šanse da prođe. kvota je nerealna.. trebalo bi biti nekih 1,80.. 1,70 je pretjerano..

Ova druga utakmica može proći u over ako Miami pobijedi i ako će imat bar 4 poena( nije tolko nerealno, ali bude opasno), kvota je varljiva i ja mislim da je ovo navlakuša i da bi se puno ljudi moglo tu zeznut.. Problem je u tome da Miami ima odličnog bacača koji je u izvrsnoj formi i ne dozvoljava puno runova. Teško da će Cleveland preko 1-2 kroz nekih 7 inninga.. Bit će jako napeto.

Što se tiče ove zadnje tekme Texas je uvijek favorit, ali danas za Houston starta njihov najbolji bacač i Texas ima odličnog startera i bit će napeto.. Zbog napada Texasa im dajem prednost ali opet kvota je totalno nerealna.. Meni jasno da im se ne isplati stavljat visoke kvote na Texas, ali ja ih danas nikako nebi igrao po 1,50.. vrlo vjerojatno će i dobit, ali bit će jako teško i ne isplati mi se gubit puno živaca zbog 1,50... sretno jer će ti trebat...:D

Ja mislim da si uspio polovit sve tipične navlakuše...:D

Ova prva utakmica će biti dosta na knap, ali mislim da ima šanse da prođe. kvota je nerealna.. trebalo bi biti nekih 1,80.. 1,70 je pretjerano..

Ova druga utakmica može proći u over ako Miami pobijedi i ako će imat bar 4 poena( nije tolko nerealno, ali bude opasno), kvota je varljiva i ja mislim da je ovo navlakuša i da bi se puno ljudi moglo tu zeznut.. Problem je u tome da Miami ima odličnog bacača koji je u izvrsnoj formi i ne dozvoljava puno runova. Teško da će Cleveland preko 1-2 kroz nekih 7 inninga.. Bit će jako napeto.

Što se tiče ove zadnje tekme Texas je uvijek favorit, ali danas za Houston starta njihov najbolji bacač i Texas ima odličnog startera i bit će napeto.. Zbog napada Texasa im dajem prednost ali opet kvota je totalno nerealna.. Meni jasno da im se ne isplati stavljat visoke kvote na Texas, ali ja ih danas nikako nebi igrao po 1,50.. vrlo vjerojatno će i dobit, ali bit će jako teško i ne isplati mi se gubit puno živaca zbog 1,50... sretno jer će ti trebat...:D

Evo sad se vratio iz kafića i vidio da u Hattrick kladionici ovaj prvi par ovak izgleda što se tiče zbroja:

Milwaukee-Minnesota(8,5) 1,80 1,90

Inače mogu reči da Hattrick ima jako realne kvote uvijek što se tiče bejzbola i zato se i izbjegavam tamo kladiti na ovaj sport. Također na Texas je kvota 1,60 u Hattricku što je ipak realnije s obzirom na sve jedino je ovaj Miami i tamo ovakva kvota i granica.. Ti si ko Zekoslav.. bogme uvijek naletite na najgore tekme za analizirati.. Uvijek kad me pita za neku tekmu mu kažem da bogme nije mogao goru naći... Ja stojim iza ovoga što sam rekao, iako je ovo takav sport da su rezultati svakojaki pa ti možda i ovo prođe... Ja ću izbjeći sve tri ove utakmice.. Kasnije kad Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt stavi ponudu za 1. polovrijeme ću napisati šta igram danas...

Sad odigrao jedan listić sa parovima što uzeo ovdje i iskombinirao nešto.. tek tolko da se prati.. Ako prođe ga stavim kasnije gore...

jučer ipak završio u laganom plusu jer popravljao listić zbog ovog smiješnog Detroita. Tako da je sad stanje -600kn

Za danas našao nekoliko dobrih utakmica pa idemo...

Detroit-Pittsburgh 1. half 1 1,43

San Diego-LA Angels 1. half 2 1,56

kvota: 2,23

ulog:30 eura

dobitak: 66,9 eura

Mislim da je ovdje jako lijepa situacija da se zaradi.. Za Detroit starta Justin Verlander koji je po meni u TOP 3 pitchera lige i uz dosta loš napad Pitsburga ne vidim načina da oni vode nakon 5 inninga. Za Pitsburg baca Morton koji nije neki od boljih bacača i vjerujem da Cabrera, Fielder i društvo danas moraju probiti ovo i iskupit mi se za jučerašnji pad..:D

Što se tiče Angelsa za njih baca Weawer koji je po meni na samom pragu ulaska u ovaj TOP 3 bacača. Nakon lošeg izdanja u Texasu gdje su ga ovi ubijali danas mora razbit napad San Diega koji je ruku na srce među najlošijima u ligi. Za San Diego baca Suppan koji ove sezone ima začuđujuće dobru statistiku, ali sam siguran da Pujols i društvo imaju recept pa da nakon 5 inninga vode bar 0-1 jer ne vjerujem da Weawer može ponovit onakvu predstavu kao u Texasu i danas očekujem da ostane vani jako dugo, možda čak i shootout, a  i no-hitter...:D Ovo su već velika očekivanja, ali ja budem zadovoljan da nakon 5. inninga bude kod san diega pisalo 0... sretno

Hvala na analizi, vidjet ćemo kak će proći, možda mi se i posreći  ;D

Idemo sad s onim što mi bolje leži:

Troyes - Amiens SC (1)(1.35)

Troyes drži treće mjesto ali uz malo sreće mogao bi zasjesti i na drugo. Danas će sigurno ići na pobijedu jer s druge strane je Amiens koji je već otpisan i pada u treću ligu.

Godoy Cruz(2,5) - Argentinos Jun. (z1)(1.45)

Sudar dviju iznimno tvrdih i neefikasnih momčadi. Gody je kao domaćin u zadnje četiri utakmice postigao samo tri gola a nije primio niti jedan, i danas se susreće sa takođe jednom gostujuće lošom i slabo efikasnom momčadi Argentinosa čije utakmice u gostima rijetko pređu više od 2,5 gola. Tako da danas očekujem dosadnu tekmu s jako malo ili bez golova.

Bate B.(odg) - Slavija M. (dg2)(1.50)

Bate je momčad koja odskače od cijele bijeloruske lige, vjerovatno zbog bogatijih vlasnika koji tu i tamo ulažu u klub. strašno su jaka domaćinska momčad koja je na svom terenu primila samo jedan gol i nanizala 4 pobijede bez ijedne neriješene i izgubljene utakmice. Danas im na noge dolazi momčad Slavije koja je najlošiji gost u ligi sa samo jednim osvojenim bodom u četiri gostujuča nastupa, i što je najzanimljivije u ta četiri gostujuća nastupa zabili su samo jedan gol i teoretski nema šanse da će ga Bati učačkati pa sam uzeo opciju da neće oba kluba zabiti gol.

Guest gremljin

hamarby-asiriska    over 2,5  1,70

banvit-efes        over 145,5  2,0

reims-lens    oba daju sa tri plus 2,0

ulog      100 kn

ev.dob  647 kn

švedski nogomet 2.liga, očekujem da pobijedi hamarby jer zabija dosta golova a pogotovo na domaćem terenu, zadnju protiv asiriske doma nisu dobili i bilo je malo golova... francuska druga liga, zadnje kolo, klubovi su svoje dvojbe riješili i smatram da u ovoj utakmici za prestiž neće biti tvrde obrane i da će biti dosta golova... turska košarka, ipak mi se čini da u dvije utakmice efes neće izgubiti, i da neće postići tako malo koševa kao u prošloj tekmi. ipak su bolja momčad.  ;)

[/quot

jel mi moze neko objasnit koliko ima utakmica u regularnom dijelu sezone i kako se igra playoff...pratija san malo bejzbol i vidija da cesto produ kvote priko 2...pogodija san jucer 11 od 14 parova i skoro sve kvote su priko 2...cini mi se da tu ima nekog namistanja

da i ja stavim sta pametno nakon duze vremena :D

Ovo sam odigrao ja za veceras...

Boulogne-Monaco  2   @ 2.5

IZ prostog razloga sto je monaco dosta bolja ekipa od domacina.

Chateroux-Guingamp  2   @ 2.9

Gosti 2. najbolja ekipa po formi u ligi...u 5 utakmica nijedan poraz....mislim da su i ovde favoriti.

Istres-Bastia  3+    @ 1.70

Po meni ovo revijalna utakmica...dosta golova mislim da ce biti..

Le havre-Angers 1    @ 2.00

Le havre jos nije obezbjedio opstanak,sa pobjedom to i cini.

Le mans-Arles   1   @ 1.80

Ista situacija kao i le havr.

Reims- Lens   2-3    @  1.70

30.07.11 LIG Lens Reims 0 : 2

11.05.09 LIG Lens Reims 1 : 0

05.12.08 LIG Reims Lens   1 : 2

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use