Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 17.5.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

Evo kad ide da nabacim i jedan posljeponoćni  ;D

CF Monterrey - Santos Laguna (1)(1.80)

Evo malo meksikanaca. Finale lige, igra se na dvije tekme i dao bi prednost Monterreyu jer su u boljoj formi a i prije nepunih mjesec dana su ih dobili na svom terenu kao i sada sa rezultatom 2:0. Ovdje je po meni najveća prednost za Monterrey domaći teren i vjerujem da će lako upisati pobijedu za sigurniji uzvrat.

Boca Juniors - Fluminense FC (1)(1,80)

O ovom je već dosta rečeno, Boca me rijetko kad ili gotovo nikad ne iznevjeri na svom terenu u ovako bitnim tekmama. Mislim da lagano dobiva večeras i lako moguće da ode preko 2,5 gola.

jučer bio zeleni listić nakon nekog vremena... idemo danas nastaviti u istom tonu...;)

trenutno stanje: -635kn

Detroit-Minnesota 1.half 1 1,44

Atlanta-Miami 1. half 1 1,64

Chicago Cubs- Filadelfija 1. half 2 1,54

kvota: 3,64

ulog:10 eura

dobitak: 36,4 eura

Sve kvote iz Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt kladionice

Ista stvar kao i jučer. Znači igram prvo poluvrijeme odnostno prvih 5 inninga. Detroit ima boljeg startnog bacača, a i ako idem uspoređivat napade ove dvije ekipe Detroit je bar duplo jači pa tako igram na to. Atlanta ima danas najboljeg svojeg startnog bacača dok je od Miamia solidan, napad atlante bolji od Miamia pa zato idem na to. Za Filadelfiju starta Halladay o kojem stvarno više ne mislim pisati ništa jer je on najbolji bacač Phillieasa iako mu ova sezona i nije najbolja jer nema baš podršku napada. Uglavnom Cubsi imaju dosta slabijeg bacača kojeg jednostavno napad Filadelfije koji se lagano budi mora probiti.. Vjerujem da ove tri utakmice moraju proći. To su tri najrealnije za danas..

Inače ima i Hrvatska lutrija klađenje na prvih 5 inninga, ali oni imaju i X u ponudi pa onda možete odigrati ove sve u dvoznaku. Istina da budu kvote dosta manje, ali šta ja tu mogu. Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt u slučaju nerješenog ima kvotu 1,00 tako da se meni bolje tamo kladiti nego u lutriji.. sretno

kako je ovo na pragu da mi padne zbog loše igre Detroita igram još ova dva para u duble...

Atlanta-Miami 1. half 1

Cubs-Philadelphia 1. half 2

kvota:2,5

ulog:10 eura

dobitak:25 eura

objašnjenje imate u originalnom postu...

šteta za Detroit da nije prošao originalni listić, ali bar je ovaj popravni prošao.. na kraju sam 5 eura u plusu.. Ja zadovoljan jer sam povezao dva dana konačno sa pozitivnim saldom... Uglavnom tako da je moje stanje trenutno na  -600kn... nadam se da ću do kraja mjeseca izać iz ovoga minusa.. Jer sam si našao kako ću dalje igrati a to su ova poluvremena.. malo su lošije kvote, ali se isplati i lakše je meni za analizirat si i pogodit.. Uglavnom nadam se da ćemo ovu seriju nastavit i sutra i što duže je držat... Sretno svima tko još šta čeka..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use