Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 17.5.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

Bravo dečki za jučer , pogođeno je bar 90 % ,svaka  čast..

Fyrst./Matkow. - J.Melz./Petzsc   1    1.6  2:1

Par koji je 2x za redom osvojio turnir , nezaustavljivi su ..Na prošlom turniru  su redom izbacili   Cabal J S / Schwank

Cilic M / Melo M,   Mirnyi M / Nestor D ,  i u finalu sa laganih  6:3-6:4  Lindstedt R / Tecau H  koji je jedan veoma jak par..Drugu dvojicu baš i ne ide ..Često ispadaju na  samom početku turnira .. Zadnji put su bili u finalu u prvom mjesecu  gdje su ih   Mirnyi M / Nestor D  satrali sa  6:1 i 6:2..

Benes./Medina - Kiril./Petrova   2     1.7    0:2

Nisu loše ni jedne ni druge , ali prednost dajem  Kiril./Petrova  zbog iskustva i znanja stečenog na jačim turnirima sa jačim protivnicama nego što su ove dvije .. Petrova je juče ispala od S.Williams pa se sad može potpuno posvetit igri u parovima ..

Bracc./Seppi - Bhupat./Bopan.    2     1.4    2:0

Nemam šta  previše za reći ..Jednostavno mislim da su Bhupat./Bopan bar za jednu klasu bolji i da danas ovdje ne bi trebalo biti nekih problema..

8)

ev' nesto malo i za danas

http://pokit.org/get/?eb443ceca4cd09d5d8717298603f44e3.jpg

tip pm3 oznacava kombinaciju tipova 3+ golova i ps1(oba tima daju gol)

par 1-Obje momcadi igraju sa po 3 napadaca i vrlo ofanzivnim veznim redom, pa bi mogli vidjeti golijadu.

par 2-Paznju su mi privukli rezultati od prijasnjih mjesec dana  ( 3:2, 1:3, 2:2, 5:2... ), te kako oboje igraju vrlo                                                         

otvoreno i danas bi mogli vidjeti veci broj golova.

par 3-maribor daleko najaca momcad u svojoj lizi jednostavno receno zicer dana

sretno 'ko isprati :D:D:D

Wawrinka S.-Seppi A. (17.05. 14:45) 1 1,30

Taylor P.-Wade J. (17.05. 20:30) 1 1,15

Rusija(sš)-Norveška (17.05. 14:45) 1 1,30

RK Zagreb CO-RK Siscia (17.05. 18:00) 1 1,01

Nadal R.-Granollers M. (17.05. 14:30) 1 1,02

Federer R.-Ferrero J.C. (17.05. 21:00) 1 1,05

TEČAJ: 2,1023 (SS)

Seppi doma ali nakon 2 teska meca mora na svjezeg Wawrinku, bookiji daju oko 75% sanse Wawrinki pa ima mrvu valuea, Taylor u ½ finalu nebi trebao kiksati , Rusija hokej pojačana na svjetskom, u skupini ih dobili 4:2, danas vjerojatna pobjeda, RK Zagreb, Nadal, Federer da popune šest parova... mislim da nece bit tu iznanađenja...

Gl i pozdrav :)

Nakon jučerašnjeg dana u kojem je sve prošlo kak treba, evo malo za danas:

Waalwijk/odg - Vitesse Arn. (dg1)(1.60)

Tekma dviju efikasnih momčadi iz jedne od najefikasnijih liga. Momčadi koje uvjek zabijaju puno golova ali i primaju. Očekujem golijadu na ovoj tekmi i siguran sam da će pljuštati s obje strane. Ko želi ispratiti nek požuri jer počinje u 16 i 30.

FCKopenh(PiK) - AC Horsens (pik1)(1.70)

Neznam koji je razlog tako golemog koeficjenta na Kopenhagen danas. Fiale kupa u kojem se Horsens provlačio cijelo vrijeme dok je momčad Kopenhagena prošetala do finala. Uvjeren sam da se ne radi o finalu kupa da bi koeficjent na Kopenhagen bio najviše 1.40, a ovako je 1.90. Ja sam se odlučio za opciju poluvrijeme ili kraj 1 najviše iz razloga zbog razlike u kvaliteti i zbog razloga što se finale igra u Kopenhagenu.

Cercle Brugge(pik) - KAA Gent (pik2)

Belgiske kvalifikacije za europu u kojima se sastaju Cercle koji se faktički došlepao do ovih kvalifikacija i Gent koji je zaslužio kvalifikacije kroz doigravanje za prvaka u kojem su mu utakmice zaista oscilirale. Ovo je pravi tren da Gent lovi zadnji vlak za europu i odlučujem se za opciju poluvrijeme ili kraj na njih jer i sami znate da gent može dobiti bilo koga u gostima.

Pozdrav svima, evo nešto od mene

Galatasar(2.ut)-Besiktas - tip 1x, Galatasaray je veliki favorit, u međusobnim omjerima vodi 13-3, igraju odlično i danas pobjeda nebi smjela bit upitna, prekjučer je galatasaray vodio cijelu utakmicu, bilo je i 10 ak razlike, na kraju su dobili pola koša, zato sam se odlučio na dvoznak jer je tečaj i dalje dobar, 1.35, a na pobjedu 1,45 u supersportu, za svaki slučaj  ;D

CSKAMosk(2.ut)-BC Khimki- tip 1, Cska me ugodno iznenadio u prvoj utakmici jer nakon finala eurolige sam mislio da će psihički past i da možda i izgube, al nakon pobjede u prvoj utakmici od 19 razlike, danas je ovo 1 ko kuća, kvota 1,15

Valencia(1.ut)-LagunAro- tip 1, ovo je isto zicer , Velimir Perasović ih je preporodio i ponovno vratio u top 5-6 momčadi u Španjolskoj gdje je inače konkurencija jako velika, u međusobnim omjerima uvjerljivo vode 8-2, Lagun ih nije dobio već 5 godina a ne vjerujem da će i danas, za hrabrije možda i hendikep, ( 7.5) , na pobjedu kvota 1,35

Krka(1.ut)-Union Olimpija- tip 1x, dvoboj dviju najboljih slovenskih momčadi, u međusobnim omjerima je 10-10, ali međusobne utakmice dokazuju da domaćin uglavnom pobjeđuje, ali Krka ih je u zadnje tri utakmice dobila, igraju odlično, očekujem tvrdu utakmicu i vjerojatno ih krka neće razmontirat, ali pobjeda dolazi po mom mišljenju, dugo sam se premišljao za taj par, ali kvota 1,55 na pobjedu izgleda dosta dobro, odlučio sam se na dvoznak iz istog razloga kao i za Galatasaray, kvota na 1x 1,4 u supersportu

90 % sam uvjeren u ovaj listić, ja sam ih danas spajao na sve moguće listiće koje sam igrao, ukupna kvota na ova 4 para 2,93, i ovo je listić za jači ulog, ja sam opet stavio 100 kn, sretno svima ! ;)

jučer bio zeleni listić nakon nekog vremena... idemo danas nastaviti u istom tonu...;)

trenutno stanje: -635kn

Detroit-Minnesota 1.half 1 1,44

Atlanta-Miami 1. half 1 1,64

Chicago Cubs- Filadelfija 1. half 2 1,54 

kvota: 3,64

ulog:10 eura

dobitak: 36,4 eura

Sve kvote iz Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt kladionice

Ista stvar kao i jučer. Znači igram prvo poluvrijeme odnostno prvih 5 inninga. Detroit ima boljeg startnog bacača, a i ako idem uspoređivat napade ove dvije ekipe Detroit je bar duplo jači pa tako igram na to. Atlanta ima danas najboljeg svojeg startnog bacača dok je od Miamia solidan, napad atlante bolji od Miamia pa zato idem na to. Za Filadelfiju starta Halladay o kojem stvarno više ne mislim pisati ništa jer je on najbolji bacač Phillieasa iako mu ova sezona i nije najbolja jer nema baš podršku napada. Uglavnom Cubsi imaju dosta slabijeg bacača kojeg jednostavno napad Filadelfije koji se lagano budi mora probiti.. Vjerujem da ove tri utakmice moraju proći. To su tri najrealnije za danas..

Inače ima i Hrvatska lutrija klađenje na prvih 5 inninga, ali oni imaju i X u ponudi pa onda možete odigrati ove sve u dvoznaku. Istina da budu kvote dosta manje, ali šta ja tu mogu. Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt u slučaju nerješenog ima kvotu 1,00 tako da se meni bolje tamo kladiti nego u lutriji.. sretno

Nista mi neide od ruke..nisam nista pogodio duuugo vremena... probajmo danas!

Steaua - Dinamo B.    1 @1,80

..prednost domaceg terena, iako su postatistici tu negdje... jedno mjesto je razlika!

Boca J. - Fluminese    1 @1.90

..prosli put Fluminese dobio mislim da 2-1.. strijelci su bili Fred i Deco kojih danas nema... i bez njih su upola slabija momcad... Istina Bog da nema ni najboljeg strijelca u Boci...ali vec duze vrijeme je izvan stroja tako da su ''navikli'' bez njega...

NDAMA SE DA CE DANAS PROCI OVO... :S

...uk. kvota: 3,42

Guest gremljin

galatasaray-bešiktaš      over 147,5 (košarka turska)

indiana-miami/miami        over  90,5 (nba)

san fra.-st.Louis/san francisco over 3,5 (mlb)

tampa-boston                over 8,5    (mlb)

texas-oakland                over 8,5    (mlb)

ulog:          50 kn

ev.dobitak: 1001 kn

s obzirom na sve moguće i nemoguće statistike , proračune i izračune, ovo su parovi na kojima sam zadnja dva dana padao za poen ili dva, sa iznimkom miamija koji je podbacio u prošlom susretu. očekujem eventualno jedan promašaj, problem je da ne znam koji bi to mogao biti  ::)  , a odigrao sam i sistem 3,4,5 od 5 za malo veći ulog. trenutno sam u minusu ovaj mjesec 350kn na kladionici. možda stanem na loptu nakon večerašnjeg dana. P.S. ne bih analizirao ništa previše, mlb sam uzeo zbog toga što boston i texas napadački predvode ligu, a st.louis starta sa lošim bacačem i mislim da san francisco to danas pobjeđuje. košarka je ista stvar, limiti bi trebali biti prijeđeni za desetak-petnaestak koševa po tekmi. sretno meni i svima koji se klade  ;)

evo mene skidam djanu pa za prvi puta ovo: Olympiacos(h-9,5)-Panathin 1.35 mislim da je ol u slavljenickoj atmosferi a i da nije tesko ostvariv h

Sharapova M.-Ivanović A.  1.5 -ivanovicka dobra ali kompleks boljih igracica ce  da odradi svoje

Federer R.-Ferrero J.C. manje od 19.5 gemova,igra federera govori sve za sebe,pun

samopuzdanja i pri tom jos ga ide.toliko za prvi put

Jutros sam postavio par

Bracc./Seppi -  Bhupat./Bopan.   2        0:2  ( 2:6 - 1:6 )

koliko vidim Seppi trenutno igra sa Wawrinkom treći set nakon 7:6 i 6:7 i ovog trećeg seta mislim da će biti umoran ko pas ,a ni svježi,odmoreni igrači teško drže ritam sa  Bhupat./Bopan. ..Mislim da bi lako mogo proći i rez  0:2 

Hladno lagano  8)

bOK svima,

vidim da nitko do sada nije napisao zicer dana :D a to je po meni , srry , to se igra sutra ujutro u 3 pa je zicer sutrašnjeg dana :D :D :D

LAKings(3.ut)-Phoenix (2:0) REZULTAT 2:1

LA Kingsi totalno nadmoćna momčad sa PUNO boljom igrom, boljim napadom te svim linijama dobrima da zabe gol što su zadnju tekmu i dokazali kada su igrači Phoenixa držali pod kontrolom Kopitara i Browna ali svejedno im je Carter dao 3 gola :) - postava 2 ..

Uglavnom , Cojoti nemaju načina tj. nisu ga našli kako zaustaviti odlične igrače Kingsa .. To sam prokomentirao već i ponavljam , sve što je protiv Nashvillea funkcioniralo , protiv Kinsa pada u vodu.. nije dobro da se brane, pokušavaju sve ali ne ide.. gube 2:0 ..

Danas očekujem novu pobjedu Kingsa i mislim da ovoga puta neće toliko čuvati Kopitara i Browna jer su skužili da to nema previše veze i da drugi igrači mogu zabiti !!!!

Danas je izgledna pobjeda Kingsa i to

1a) LAKings(TiK)-Phoenix  1@1,60 - za ziheraše

1b) LAKings(3.ut)-Phoenix  1@1,90

1c) LAKings(h-1,5)-Phoenix  1@2,40 - igrao na skoro svim listićima danas! Razočarali me kaj nisu tukli 2 razlike :)!

* Kopitar A.-LAK-Pho  Daje @2,70

* Brown D.-LAK-Pho  Daje@2,70

S obzirom da prošlu nisu poentirali Kopitar i Brown mislim da će  ovu!

jučer bio zeleni listić nakon nekog vremena... idemo danas nastaviti u istom tonu...;)

trenutno stanje: -635kn

Detroit-Minnesota 1.half 1 1,44

Atlanta-Miami 1. half 1 1,64

Chicago Cubs- Filadelfija 1. half 2 1,54

kvota: 3,64

dobitak: 36,4 eura

Sve kvote iz Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt kladionice

Ista stvar kao i jučer. Znači igram prvo poluvrijeme odnostno prvih 5 inninga. Detroit ima boljeg startnog bacača, a i ako idem uspoređivat napade ove dvije ekipe Detroit je bar duplo jači pa tako igram na to. Atlanta ima danas najboljeg svojeg startnog bacača dok je od Miamia solidan, napad atlante bolji od Miamia pa zato idem na to. Za Filadelfiju starta Halladay o kojem stvarno više ne mislim pisati ništa jer je on najbolji bacač Phillieasa iako mu ova sezona i nije najbolja jer nema baš podršku napada. Uglavnom Cubsi imaju dosta slabijeg bacača kojeg jednostavno napad Filadelfije koji se lagano budi mora probiti.. Vjerujem da ove tri utakmice moraju proći. To su tri najrealnije za danas..

Inače ima i Hrvatska lutrija klađenje na prvih 5 inninga, ali oni imaju i X u ponudi pa onda možete odigrati ove sve u dvoznaku. Istina da budu kvote dosta manje, ali šta ja tu mogu. Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt u slučaju nerješenog ima kvotu 1,00 tako da se meni bolje tamo kladiti nego u lutriji.. sretno

kako je ovo na pragu da mi padne zbog loše igre Detroita igram još ova dva para u duble...

Atlanta-Miami 1. half 1

Cubs-Philadelphia 1. half 2

kvota:2,5

dobitak:25 eura

objašnjenje imate u originalnom postu...

Analyzer pazi se LAKingsa,ja sam odigrao hendikep,tako da znaš tko je kriv ako to ne prođe...

E , znam da to nije zdravo ali imam opaki filing da ce ovo biti takvo pometanje Coyota u ovo seriji i to 4:0 i mislim da trenutno Kingsi imaju najbolju igru u Nhl-u (od napada preko obrane pa sve do golmana)..

Ako ima negdje mislim da se isplati uzeti da ce biti prvaci jer su najbolji..

P.s. igrao sam danas na Minnesotu 3.0 koef protiv Detroita samo zbog onoga kaj sam neki dan prokomentirao u vezi tih parova sa 1.4 i 1.45 koefima..eto nadam se da ce se tako i zavrsit!

Nick Young manje od 12.5 - 1 1.85 trpaj te  ;D

2.10. U najaktivniji podforum, "Listić dana", zabranjeno je objavljivanje parova, listića i tipova bez objašnjenja, kao i komentiranje utakmica. Članovi koji se ne budu pridržavali istoga biti će upozoreni, a ukoliko nastave raditi iste prekršaje i sankcionirani.

Dakle, u podforum "Listić dana" dobrodošle su sve analize utakmica, te razmišljanja i novosti o istima. Analize ne moraju biti dugačke, međutim potrebno je, makar u dvije, tri, rečenice obrazložiti tip.

2.11. U podforumu "Live", u kojem će svakodnevno biti otvarana tema sa tekućim danom i datumom, dozvoljava se objavljivanje parova, listića i tipova bez objašnjenja, kao i komentiranje utakmica.

http://svijetkladjenja.com/forum/pravila-foruma/pravila-foruma

Tekma dviju efikasnih momčadi iz jedne od najefikasnijih liga. Momčadi koje uvjek zabijaju puno golova ali i primaju. Očekujem golijadu na ovoj tekmi i siguran sam da će pljuštati s obje strane. Ko želi ispratiti nek požuri jer počinje u 16 i 30.

Neznam koji je razlog tako golemog koeficjenta na Kopenhagen danas. Fiale kupa u kojem se Horsens provlačio cijelo vrijeme dok je momčad Kopenhagena prošetala do finala. Uvjeren sam da se ne radi o finalu kupa da bi koeficjent na Kopenhagen bio najviše 1.40, a ovako je 1.90. Ja sam se odlučio za opciju poluvrijeme ili kraj 1 najviše iz razloga zbog razlike u kvaliteti i zbog razloga što se finale igra u Kopenhagenu.

Belgiske kvalifikacije za europu u kojima se sastaju Cercle koji se faktički došlepao do ovih kvalifikacija i Gent koji je zaslužio kvalifikacije kroz doigravanje za prvaka u kojem su mu utakmice zaista oscilirale. Ovo je pravi tren da Gent lovi zadnji vlak za europu i odlučujem se za opciju poluvrijeme ili kraj na njih jer i sami znate da gent može dobiti bilo koga u gostima.

Respekt prijatelju ,ispratio sam te ..Samo sam na Gent igro odg i dodo Maribor i  Celtenham daje g .. Jebe me malo samo taj Celtenham ..Još jednom bravo

Krenulo i mene  ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Subota,svicarska 1.liga Luzern vs Young Boys,vise od 1,5 golova u utakmici psk,koef 1 20.
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use