Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 16.05.2012. ( Listić dana )

Analyzer

Recommended Posts

Guest gremljin

s obzirom da počinjem gubiti živce sa "glupostima" na kojima padam onda danas neću ponoviti jučerašnju grešku ( angelsi očekivano prošli i hendikep i poeni ekipe, ali over nije ) jer oakland je izmasakriran ozljedama i suspenzijama pa ću danas prvo vratiti izgubljeno u zadnja dva dana velikim ulogom na texas daje više od 5,5 poena u singlu, a potom ću dodati na još jedan listić La dodgerse ekipno više od 3,5 poena jer danas igraju protiv svojih "mušterija" a i najave su da će dodgersi imati podršku bacača koji još nije poražen u pet tekmi, dok će za san diego bacati očajni Clayton Richard sa omjerom 1-5 i erom 5,32. nije loše u singlu hendikep na dodgerse ( 2,35 sup sport ) . ak danas ne prođem sa lovicom onda stvarno ne znam kad ću- pozdrav i sretno svima  ;)

Swans - Klostenburg tip 1 koef 1.5

Austriska kosarka. Oba dva tima su veoma kvalitetni (za Austriski uslova). Prvi susret u ovo doigravanje domaci su izgubili u zadni sekundi sa tricom , iako su na poluvreme imali +19. Danas ocekujem da pobjede, jer jos jedan poraz bi gotovo znacilo kraj ove serije, tako da sa ogled na kvalitetu neznam dali takav luksuz si mogu dopustiti.

Serena - Petrova tip Petrova +6.5  1.8

Ovo je veoma visok hendikep na Petrova. Dosad imaju ove dve tenisacice izednacen omer 3-3 ali zadna 2 susreta na zemju je dobila Petrova. Serena nije nikad dobila Petrova sa 2-0 tako da ako uopste dobije danas mislim da nece biti toliko visoko. Petrova je u sjajna forma i atakuje na top 10 pozicije , a i ona ima igru za to.

[8,5] Williams, Sere - Petrova, Nadia   zbg 1set   2   1.85    6:4

Vlatko je većinu toga napiso, ja se samo nadam s obzirom na kvalitetu jedne i druge da će Petrova uspjet uzet 3 gema u prvom setu..Mislim da ako je  Voskoboeva jučer uspjela 2 ,da bi petrova lako mogla 3..

Groen./Martić - Pennet./Schiav.   2   1.45  ili    tr 0:2   2.00      0:2

Do sada nemaju međusobnih susreta ,ali mi se čini da su  Pennet./Schiav  klasa iznad ..Dok su  na zadnjim turnirima što su igrale  Groen./Martić ispale u 1/8 finala u Danskoj od  Cornet A / Parmentier P  ,Pennet./Schiav. su dogurale u Španjolskoj do finala  gdje su izgubile od malo prejakih  Errani S / Vinci R ..

8)

Ogroman pad koeficijenta u Makedonskoj ligi na Napredak i na Rabotnički...

Na Napredak je koef. pao sa 2,10 na 1,40 i par je blokiran u gotovo svim kladionicama...

Utakmice počinju u 17:00, vecina kladionica je blokirala, bet365 u ponudi ima obje utakmice, unibet za Napredak daje 1,55...

Inace, nemam previše informacija o ovim utakmicama, i ne pratim makedonsku ligu, ali kada su kod njih ovakva smanjenja koeifcijenata, i kada vecina kladionica blokira taj par, onda u preko 90% slučajeva bude i očekivani ishod...

Moj danjasnji listić... s detaljnijom analizom :)

Orebro - AIK  1.tim daje gol - NE  @2,50

Momčad Orebra nalazi se u velikim problemima. Njihova forma se srozala na samo dno, a time i pozicija na ljestvici. Osim obrane koja je katastrofalna, veliki problem ove sezone im je i postizanje pogodaka. U posljednje tri utakmice na domaćem terenu niti jednom nisu uspjeli zatresti protivničku mrežu, pa čak ni Kalmaru ni Elfsborgu koji ostavljaju dosta prostora za to.

Danas će te šanse biti doslovno svedene na minimum s obzirom kako igraju protiv najbolje defanzivne postave u Allsvenskan ligi. AIK je do sada na pet gostovanja tek dva puta vadio loptu iz svoje mreže. Vodeća momčad prvenstva Elfsborg primjerice, u prošlom je kolu zaustavljena na jednom pogotku, a prošlogodišnji prvaci Helsingborg nisu uspjeli postići niti jedan.

Orebro će protiv AIK-a vrlo vjerojatno igrati na "nulu" s obzirom kako je jasno da oni ne mogu vrlo lako postići pogodak protivnicima, a gosti se muče sa svojom ofanzivnom strategijom. Remi bez pogodaka za njih bi bio ravan pobjedi.

Jedini koji je u redovima Orebra do sada pokazao nešto više jest napadač Atashkadeh i ukoliko AIK-ova obrana uspije zaustaviti njega, što ne bi trebao biti veliki problem, vjerujem kako će Orebro opet ostati na nuli.

Nije uobičajeno igrati na okladu da domaćin ne postiže pogodak, ali s obzirom kako se ovdje radi o toliko velikoj razlici u kvaliteti na razini Orebrov napad – AIK-ova obrana mislim kako je oklada vrijedna pokušaja uz manji ulog.

18.5/Pierce P. - (Phi-Bos)  MANJE  @1,80

Teško je shvatiti zbog čega bookmakeri ne spuštaju granicu na Piercea koji igra sa potrganim koljenom i da se radi o regularnoj sezoni, gotovo sigurno ne bi nastupao. Osim toga, radi se o iznimno defenzivno orijentiranoj seriji, prve dvije utakmice su išle na 180 i 160 koševa i logično je očekivati da i treća utakmica bude rezultatski bliža ovoj trećoj. Allen se vratio što je skinulo teret sa Pierceovih leđa, no Pierce očito zbog ozljede nije u stanju penetrirati pod koš onako često, vjerojatno i u strahu od malo jačeg kontakta. Nakon odličnog otvaranja playoffa, Pierce u zadnje 4 utakmice ima 16, 18, 14 i 7 koševa i s obzirom na to da ima dosta posla u obrani i da ne završava tako često na liniji slobodnih bacanja kao kada bi bio potpuno zdrav, ova granica je za 2 koša previsoka.

Cartagena - Xerez  1 @1,95

Istina Bog da je Xerez bilja momcad na tablici ali gotovo sam siguran da Cartagena to danas dobiva.. Najavili grcevitu borbu za opstanak i OVO JE MOGUĆE PROBATI KAO SINGL ZA VECI ULOG! ... provjereno :D

..sretno ako ce tko pratiti...

Evo malo zicerćića za danas  :o

Start IK - Notodden FK (1)(1.35)

Je mala kvota ali isplati se uzeti na veći ulog. Prvenstvo se tek zahuhtava, al domaćin svojim igrama najavljuje povratak u elitno društvo, što im je i prvenstveni cilj ove sezone. Start je momčad koja kvalitetom odskače od cijele druge norveške lige, igraju vrlo ofenzivno i iako je tek početak drugoligaškog prvenstva Start je uvjerljiv na svom terenu sa dvije pobijede i gol razlikom 6:2. S druge strane dolazi Notodden, momčad koje ne da je klasu ispod Starta već dvije klase niže. Gost u današnjem ogledu može biti sretan ako ne primi više od tri komada iako nevjerujem da će im to poći za nogom uz njihov katastrofalan skor kao gosta u tri gostujuće utakmice tri poraza i gol razlika 0:4. Ovo je po meni zicer dana i odigrao sam i čistu, i hendikep i poluvrijeme kraj na Start jer se tako šta nemože zaobići.

FC Barcelona B - Valladolid (dg1)(1.65)

Moj omiljeni klub druge španjolske lige, pomladak Barcelone, točnije njihova škola nogometa. Igraju indentičan nogomet kao i njihovi idoli iz glavne momčadi. preferiraju ofenzivni nogomet u kojem postižu i primaju mnogo golova. S druge strane gost je u trci za prvu ligu i bitni su mu bodovi ali prvenstvo je tek na pola i iako je gost takođe efikasna momčad danas se neće zasigurno izvući bez da prime pogodak. Očekujem efikasnu tekmu sa golovima s obje strane a opcija oba daju gol koju uvjek igram na Barcu B u 90% njihovih utakmica prolazi, pa sam uvjeren da će tako biti i danas.

NYRangers - N.J.Devils (z1)(1.45)

Za ovo je već dovoljno rečeno, očekuje se utakmica sa najboljim golmanima na obje strane i nema šanse da pređe 5,5 golova.

Guest gremljin

dečki oprez sa nhl-om. danas je u 24sata također postavljen u izbor dana "manje od 5,5" golova. u 90% slučajeva bude kontra ( čisto informativno ) . ja ću opušteno gledati kaj će biti  8)

San Diego-LA Dodgers 1.half 2 1,83   Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt 1-2

Texas-Oakland 1.half 1 1,42  Expekt 4-1

kvota:2,60

ulog:15 eura

dobitak: 39 eura  +185kn

Za Texas starta onaj ludi Japanac Darvish i teško će ovakav oakland do vodstva nakon 5 inninga.

Dodgersi bez Kempa i Uribea koji su im glavni pokretači, ali vjerujem da i ovakvi mogu voditi nakon polovice utakmice protiv loših padresa sa lošim bacačem.

U slučaju nerješenog nakon 5 inninga ide kvota 1,00..

Neda mi se više pisat opširne analize jer nema smisla pošto mi sve pada na gluposti i ne mislim gubit vrijeme na proučavanje svega i svačega dok me malo ne krene..

sretno

trenutno stanje MLB: -635kn

San Diego-LA Dodgers 1.half 2 1,83   Expekt

Texas-Oakland 1.half 1 1,42  Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt

dobitak: 39 eura

Za Texas starta onaj ludi Japanac Darvish i teško će ovakav oakland do vodstva nakon 5 inninga.

Dodgersi bez Kempa i Uribea koji su im glavni pokretači, ali vjerujem da i ovakvi mogu voditi nakon polovice utakmice protiv loših padresa sa lošim bacačem.

Neda mi se više pisat opširne analize jer nema smisla pošto mi sve pada na gluposti i ne mislim gubit vrijeme na proučavanje svega i svačega dok me malo ne krene..

sretno

trenutno stanje MLB: -820kn

Misliš da Dodgersi prolaze?  Loš bacač kažeš,igrači koji fale,to su bacači ili šta,jer ako je tako vidim dobru priliku za udarače i lagani over 6.5..Nije da se nešto kužim,iskreno juče sam prvi put u životu gledo ovaj na prvi pogled zbunjujući sport , kasnije je sve došlo na svoje ,skužio sam o čemu se radi ..Mogu reć da mi se sviđa  :)

O

Texas-Oakland 1.half 1 1,42  Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt

sretno

Misliš da Dodgersi prolaze?  Loš bacač kažeš,igrači koji fale,to su bacači ili šta,jer ako je tako vidim dobru priliku za udarače i lagani over 6.5..Nije da se nešto kužim,iskreno juče sam prvi put u životu gledo ovaj na prvi pogled zbunjujući sport , kasnije je sve došlo na svoje ,skužio sam o čemu se radi ..Mogu reć da mi se sviđa  :)

:D Bas sam tako i ja neki dan gledao pa su stvari malo sjele na svoje mjesto,popunjene rupe u neznanju prem da jos ima stvari koje ne kuzim :)

Pozdrav svima, danas san se registrovao na ovaj forum, pratim vas već neko vrijeme i mislim da boljeg nema na ovim prostorima, zaista sve pohvale, inače kladim se već nekih 15 god. i znam dosta stvari što se tiče klađenja,evo moja dva para za danas:

1- HAMBURG - GUMMERSBARH  (+4,5)  2 hendikep kvota 2,0  veliki pad kvote na pobjedu gostiju sa preko 12,00 na nekih 6,50  mislim da ovo nisu bezveze smanjili, ja sam zadovoljan i sa hendikepom koji je najveći na expektu,

2- BASEL - LUZERN  (1,5) 2 zbroj golova kvota 1,20 mislim da ovdje ne treba puno objašnjavanja, finale kupa po meni bi trebala biti golijada, meni dosta 2 gola,

Ukupna kvota 2,40  kladionica Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt  ulog 7/10

sretno

Loš bacač kod San Diega. Kemp je right fielder i samim time udarač, a i ove sezone u TOP 3 najboljih za sad. Uribe igra 3, bazu i samim time i udarač i on ima jako dobre brojke.. Ne bih ja tražio over tu rađe.. Stvarno neznam šta bih igrao tu što se tiče zbroja.. ovo mi se nekako najviše sviđalo... I još sam dobio bonus na expektu od 25 eura zbog nekog natjecanja i sad mi ostalo tih 15 i to ne mislim izgubiti danas...:D

kako danas sve glatko prolazi, predobro  :D

E treba mi pomoć, danas sam odigrao nogomet mlade ekipe prijateljsku utakmicu Srbija(ml)-Slovenija(20) koja je odigrana u 17:00 sati. Do sada je ta tekma već završila, ali je jednostavno nema nigdje, sve sam pregledao i nemogu naći nigdje ništa o toj tekmi, a zanima me koji je rez, pa ak neko zna il nađe rez nek govori.

E treba mi pomoć, danas sam odigrao nogomet mlade ekipe prijateljsku utakmicu Srbija(ml)-Slovenija(20) koja je odigrana u 17:00 sati. Do sada je ta tekma već završila, ali je jednostavno nema nigdje, sve sam pregledao i nemogu naći nigdje ništa o toj tekmi, a zanima me koji je rez, pa ak neko zna il nađe rez nek govori.

SRBIJA - SLOVENIJA 1:0  Nadam se da sam te obradovao, ovo sam vidio na williams teletextu u BiH ...

SRBIJA - SLOVENIJA 1:0   Nadam se da sam te obradovao, ovo sam vidio na williams teletextu u BiH ...

Ma do jaja  ;D Igrao sam na srbe, hvala ti!

sretno

Opet Dervish...to moram pogledat večeras...

Inače i ja se uključio u MLB tek ove sezone, fala Bogu Vedry99 mi je objasnil pravila, pa sad morem normalno gledat bejzbol da razmem kaj se događa...:D

Sretno Vam večeras pa se čujemo posle ponoći na topic Live da pogledamo nadam se dobre tekme... ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Subota,svicarska 1.liga Luzern vs Young Boys,vise od 1,5 golova u utakmici psk,koef 1 20.
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use