Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 15.05.2012. (Listić dana)

sjakli91

Recommended Posts

F.Dusseldorf - Hertha    odg3+  1 da 2.10

Prošla utakmica je završila  1:2 za Dusseldorf ..u zadnja 3 njihova susreta ova oklada je uvijek prošla..S obzirom da Herta više nema što izgubiti očekujem pritisak na Dusseldorf od prve minute,priliku za domaćine iz kontre,možda i nekakav penal ,sve u svemu mislim da bi mogla biti mala golijada i da i jedan i drugi tim zabiju po gol,možda i nekakve produžetke..

Williams, Venus - Halep, Simona  1   1.55

venus ju je dobila prije nekih 10 dana ( 2:1) ,mislim da se polako penje i približava svojoj pravoj formi, da je fizički jača i spremnija i da ovdje nebi trebalo biti nekih problema ,ma da sa ženama nikad ne znaš

Glatko 8)

Bravo majstore, danas te ispratio i čeka se Celta da završi pa onda od gremljina over i Kingsi ( na tom listiću ) dvojka :)

F.Dusseldorf - Hertha    odg3+  1 da 2.10

Prošla utakmica je završila  1:2 za Dusseldorf ..u zadnja 3 njihova susreta ova oklada je uvijek prošla..S obzirom da Herta više nema što izgubiti očekujem pritisak na Dusseldorf od prve minute,priliku za domaćine iz kontre,možda i nekakav penal ,sve u svemu mislim da bi mogla biti mala golijada i da i jedan i drugi tim zabiju po gol,možda i nekakve produžetke..

Williams, Venus - Halep, Simona  1   1.55

venus ju je dobila prije nekih 10 dana ( 2:1) ,mislim da se polako penje i približava svojoj pravoj formi, da je fizički jača i spremnija i da ovdje nebi trebalo biti nekih problema ,ma da sa ženama nikad ne znaš

Glatko 8)

Bravo majstore, danas te ispratio i čeka se Celta da završi pa onda od gremljina over i Kingsi ( na tom listiću ) dvojka :)

Ajde baš mi drago ,ja sam probo na  St. Louis ,Angelse,Atlanta over i Kingsi (tik)  8)

Evo ga opet, San Diego vodi 1:6 a na washington bilo 1.45 .. to se te mucke sa tim malim koefima..

E frende ,da te pitam ..

St.Louis Cardinals 5 - 5 Chicago Cubs

Ako tako ostane ruši se na 1.00?  Misliš da L.A  Angels  mogu proći danas? Krivo sam se izrazio..Misliš da će proći danas?

Nema nerješenog u MLB-u... igra se tako dugo dok netko ne pobjede...

Što se tiče Angelsa bit će jako napeto.. Istina da imaju kvalitetniju ekipu, ali ja bi najbolje to izbjegao..

A što se tiče ovih "mućki" nemojte stvarno više.. na Filadelfiju također bilo 1,45 pa je dobila Houston...

Reko sam već danas da kad u nogometu padne kvota 1,20 ili u košarci onda je to iznenađenje, a kad padne ovdje odmah su mućke... nemam više volje se raspravljat o tome.. Ako vi mislite da namještaju mislite, ali stvarno nema potrebe o tome tu pisati.. Ako budete znali unaprijed koja je utakmica namještena recite da svi dobijemo... Jer ovo stvarno nema smisla...

Kaj se dogadja sa celtom vigo..vodili 3:0 i prekid..kaj bu sa tecajem?

to sam baš i ja sad gledal.. ovisi od kladionice.. neke budu ostavile kao pobjedu, neke budu rušile na 1,00.. kakve budeš sreće...:D

A mamu im.. pa 60-70 min. je bila :S Ne bi smjeli na 1.0 :( SuperSport.. baš me zanima kaj će gadovi napraviti!

to sam baš i ja sad gledal.. ovisi od kladionice.. neke budu ostavile kao pobjedu, neke budu rušile na 1,00.. kakve budeš sreće...:D

A mamu im.. pa 60-70 min. je bila :S Ne bi smjeli na 1.0 :( SuperSport.. baš me zanima kaj će gadovi napraviti!

ako je bilo jako puno uplata ne bi me čudilo da stave na 1,00... ne bi im bilo prvi put..

01:05 Atlanta Braves- Cinncianti Reds  under 7 runs Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt 1,83

ulog:10 eura

dobitak:18,3 eura

Kolega je napisao da je Atlanta dobra ofenzivna momčad, to stoji donekle.. Istina imaju dobre brojke, ali nije njihova realnost top 3 napadački.. bit će oni u gornjem domu, ali top 3 je ipak previše za njih..

Osim toga danas za Cincinati baca Cueto koji je totalni luđak i puno bolje napadačke ekipe je držao jako nisko.. St.Louis 3 kroz 5 inninga i St.Louis 1 kroz 7 inninga... Meni je realno St.Louis puno bolja ofanzivna momčad i ne vjerujem da Atlanta može više od 1 runa kroz nekih 6-7 inninga danas.. Nakon toga u 8. inning ulazi onaj luđak o kojemu sam pisao da baca 100 mph fastballa i on će odraditi taj 8.inning, nakon toga imaju vrlo dobrog closera koji može zatvoriti utakmicu bez previše problema. Tako da po meni danas Atlanta maksimalno može do 3 runa, a i to je jako puno.. S druge strane baca za Atlantu Hudson.  E tu je riječ o jako dobrom bacaču. On je imao operaciju leđa i nakon toga se vratio i odbacao 3 utakmice ove sezone. Otpočetka se dosta mučio. Colorado uzeo 6 runa kroz 5 inninga, Pitsburg 2 kroz 5 inninga... I onda je došla utakmica sa Cubsima gdje je dozvolio samo 1 run kroz 7 inninga na onom igralištu od cubsa koje ima vrlo niske ograde i gdje loptice vole letjeti van terena. Tu utakmicu su izgubili 1-0 jer nisu mogli apsolutno ništa napraviti.Gledao sam tekmu tako da znam.. Hudson je tu utakmicu odlično odbacao. Konačno može biti zadovoljan svim vrstama bacanja koje koristi. Tako da je po meni on onaj stari koji jako dobro baca i kome će biti jako teško uzet previše runova. Napada Redsa i nije nešto posebno tako da po meni oni neće preko 1 runa dok on baca, a to je nekih 6-7 inninga. Nakon toga će možda uzet još koji, ali ne vjerujem baš u to.. Tako da po meni ovo bude jako jako malo runova. Po meni neki realan rezultat 3-1 za Atlantu... Igram rađe u Expektu ovo nego u supersportu iako supersport ima 1,95 na under 6,5.. ali ovdje imam povrat uloga ako bude točno 7 runova pa mi ovo bolja opcija...

trenutno stanje MLB 2012: -740kn

jel mozes da stavis stranicu, neki link gdje gledas te utakmice.. ak' nije problem! jer ja sam na nekim pokusao al nisam uspio..

http://goalextreme6.weebly.com/ch-2.html

Evo ak nisi uspel instalirat strim torent

ako je bilo jako puno uplata ne bi me čudilo da stave na 1,00... ne bi im bilo prvi put..

"El Guadalajara - Celta se reanuda mañana a las 11h como preveíamos desde esta página"

celta se nastavlja danas jer je na stadionu nestalo struje

Evo ga opet, San Diego vodi 1:6 a na washington bilo 1.45 .. to se te mucke sa tim malim koefima..

Bas me zanima kako ce KCity proci, .a njega je 3:0 a na prejKi Texas 1.4 ..ali to nije 1.45..mozda je u 1.45 caka.. ovo su sad kao teorije zavjere :D

Project Blackbook  i sl. :D

Vjerovatno je slucajnost ali KCity tuko 4:7 :D

Bok,

danas jedan NHL par:

1. Phoenix(TiK)-L.A.Kings

Uopće ne znam koji tip mi je najizgledniji za ovu utakmicu danas :D

Ima par oklada koje su mi danas zanimljive a to su :

Sve ove moje današnje oklade se baziraju na ogromnom broju udaraca na gol koje ni najbolji golman u svemiru ne može sve zaustaviti:

1. utakmica je završila sa 27 udaraca Phoenixa VS 48 udaraca LA  !!

LA je strašno ofenzivno orjentirana momčad dok s druge strane imamo Phoenix koji je više defenzivno orjentiran ali protiv ovakve ekipe Kingsa moraju malo mjenjati taktiku..

Već je prvu trećinu moglo pasti 3-4 gola bez beda, samo su čudo i vrlo dobri vratari spasili 1. trećinu da ne pređe 2 gola..

1a) Kopitar A.-Pho-LAK Daje gol@2,70

Fenomenalan igrač koji je zabio gol odmah u 1. trećini 1. utakmice !

Protiv St. Louisa 3/5 i 6/5 zabio po 2 gola na svakoj tekmi! S obzirom da očekujem puno golova danas, vjerujem da će jedan od golova pasti i od odličnog i raspoloženog Kopitara!

1b) Brown D.-Pho-LAK  Daje gol@2,70

Najbolji napadač LA Kingsa, veoma raspoložen , dao na 1. tekmi gol.. Isto objašnjenje kao za g. Kopitara :)

1c) Phoenix(1.t1,5)-L.A.Kings 2@2,30

S obzirom na prvu utakmicu i na 48 udaraca na gol, danas očekujem od 1. minute žestoki tempo i golijadu :) Ovaj bet mi se JAKO sviđa pa ga možda i za veću lovu odigram!

p.s. na prvoj utakmici kao što sam gore rekao bilo 1-1 prvu trećinu s tim da je moglo pasti puno više golova!

1d) Phoenix(-6+)-L.A.Kings 2@4,5 ILI x2@2,40

Jednostavno preko 6 golova = BOLESNO veliki koeficijent! Prva tekma završila 2-4 sa hrpom udaraca na gol, mogla je komotno završiti i sa 7,8 ili 9 golova!

S obzirom na ovaj ludi koeficijent danas igram u sistemu OVER.

1e i f) Phoenix(h+1,5)-L.A.Kings 2@3,20 ili Phoenix(2.ut)-L.A.Kings 2@2,40

Također VRLO veliki koeficijent za hendikep i ovako fenomenalnu i u gostima neporaženu momčad. S obzirom da danas očekujem 8 gostujuću pobjedu Kingsa zaredom, lako moguće da bude i hendikep opet!

1g) Phoenix(TiK)-L.A.Kings 2@1,95

Na kraju, s obzirom da danas očekujem tekmu sa dosta golova i pobjedom LA Kingsa, ovo mi se čini kao jedan od sigurnijih betova jer se pobjeda na kraju osigura i pobjedom u 1. trećini koja je u 1. utakmici bila x tj. 1-1..

PRVA TEKMA:

59011796.jpg

H2H:

14/05/2012 NHL  Doigravanje Phoenix vs. Los Angeles 2:4

22/02/2012 NHL Phoenix vs. Los Angeles 4:4 4:4 (Prod.) 5:4 (NJ)

17/02/2012 NHL Los Angeles vs. Phoenix 0:1

06/01/2012 NHL Los Angeles vs. Phoenix 0:0 1:0 (Prod.)

27/12/2011 NHL Los Angeles vs. Phoenix 4:3

Kao što sam i mislio, pobjeda Kingsa nije bila upitna i prošlo je sa 0:4, Kingsi su totalno dominirali u tekmi!

Kojoti moram priznati da su se pogubili jer su ih Kingsi nadigrali OPET u svim segmentima!

Mislim da je ovo kraj za KOJOTE koji se više neće moći vratiti i serija će završiti 4:0 u tekmama, čak sam 99,9 % siguran!

Sve kaj su kojoti radili protiv Nashvillea više ne funkcionira protiv prejakog i razigranog LA-a!

Na nama je sada da TRPAMO lovu na Kingse u sljedeće dvije utakmice jer nema šanse da ih izgube po dosadašnjoj igri, dosada pokazanom te ulaskom u 1. i 2. tekmu u ovoj seriji!

Čak sam i 80% siguran da bi Kingsi mogli osvojiti naslov ove godine jer mi se čini da imaju puno bolju igru i od Rangersa i od New Jersy-a! - jednostavno su fenomenalni!

p.s. žao mi je što su pali pickovi na igrače koji daju gol ,na over 1.5 u 1.tr. te overu jer sam mislio da će i Phoenix nešto napraviti i da neće biti tako nemoćan!

74084921.jpg

Mater im šugavu i SS..bacili su tečaj na 1.0 ... GRHHHHHHHHHHHHHHHHHH i oštetili me dobrano.. da je CELTA gubila onda bi se veselio ali ovako.. DAMN!

Mater im šugavu i SS..bacili su tečaj na 1.0 ... GRHHHHHHHHHHHHHHHHHH i oštetili me dobrano.. da je CELTA gubila onda bi se veselio ali ovako.. DAMN!

Nemoguće,ako će se igra nastaviti u roku od 24 h

reko ti da su to cigani što se toga tiče.. i mene jednom na NBA-u sjebali.. Još kad je Amare Stoudemire igrao za Phoenix.. A tamo mu onda igrao i brat.. i stavili su naravno krivoga u ponudu na zbroj 25,5 poena.. i naravno ja uplatio dosta na under jer nema šanse da ovaj to prođe i gadovi mi blokirali par nakon uplate i bacili mi kvotu 1,00... a nije mi se dalo natezat po sudovima s njima tako da im pustio taj put... al sad samo čekam sljedeći put....

A što se tiče ovog overa opet jako puno sreće. neznam dokle ću ja gubit pare zbog erora obrambenih igrača.. to više nisu istine.. ali ajde bravo ako ste dobili...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Subota,svicarska 1.liga Luzern vs Young Boys,vise od 1,5 golova u utakmici psk,koef 1 20.
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use