Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ponedjeljak 14.5. 2012. (Listić dana)

vedry99

Recommended Posts

pozz svima..danas nije neka ponuda al evo nekih prijedloga koje cu ja da ispratim..

nordsjaelland--odense 1    sa danasnja eventualna 3 boda domacin preuzima lidersku ulogu u danskom prvenstvu..u odlicnoj su formi,zadnjih 5 utakmica imaju maximalan ucinak ( za prije nisam siguran tako da neznam tacno koliko dugo im traje ova dobra serija pobjeda), gosti su u dosta losoj formi ( 2 boda u 5 utakmica ), iako imaju 4 boda vise od ugrozene zone mislim da ce zadrzati status prvoligasa i sa danasnjim porazom

keflavik--stjarnan 3+   utakmica dvije ekipe koje igraju za gol vise i koje nisu previse orijentisane na cuvanje svoga gola,u dosadasnjim medjusobnim omjerima vecinom je pljustalo od golova pa tako isto i veceras ocekujem

albinoleffe-verona 2  verona je u samom vrhu,bore se za ulazak i imaju ambicije za povratak u seriu A, danasnjim bodovima bi se direktno ukljucila u borbu i za sami vrh i direktni ulazak u ligu dok je domacin odavno otpisan i nemotivisan ulazi u mec gdje je po mom misljenju potpuni outsider

Danas i nema nekih parova pa ću probat nešto tek tako da imam šta pratit večeras..

IFK Göteborg-Malmö FF     Malmö FF  daje više od 1g SS  2.7    2:2  ;D

Razlog je jednostavan , u 1 od 8 zadnjih utakmica   nisu zabili ni jedan gol u ostalih 7 jesu ..I to najmanje 2 (5x) i 3 (2x)..Čini se da su napadači Ranegie M,Thorvaldsson G.,Larsson D u odličnoj formi .. Današnji favorit je na kladionici  Göteborg (2.20-3.10-3.00) koji se nalazi na 8 mjestu na tablici ,dok je Malmö na 2 ..Međusobni omjer ide u korist Gtba,u korist Malma ide trenutna forma..Tio sam ovo tipovat  dvojku ,ali mi se ovo učinilo kao bolja opcija..

Finska-Kazahstan    Jokinen J . daje gol      2.2

Do sad su igrali 2 x  ,oba je dobila Finska ( 4:0, 8:2 ) ..Danas očekujem puno golova i da čovjek koji je zabio moćnoj Kanadi zabije bar 1 i slabašnom Kazahstanu.

Guest gremljin

keflavik-stjarnan  keflavik daje gol 1,20

boston-philadelphia  1                1,60

košarkaši bostona su dominantni na svom parketu i tradicija (doma protiv philadelphie) im ide u prilog i kvaliteta momčadi. malo grča u prvoj tekmi i zato je bila obrana malo "popustljivija" a večeras očekujem da 76ersi neće prijeći 75 koševa, mogao bi proći i hendikep -9.5 na boston jer vjerujem u pobjedu od petnaestak koševa razlike za boston večeras. island , nogomet, manje-više sve se zna ali ovo je tek malo povećanje tečaja jer idem sa većim ulogom danas na ova dva para. za noć preporučio atlantu hendikep pobjeda protiv cincinatija i st.louis postiže više od tri poena. pozdrav  8)

Berlocq - Kavcic 1 @ 1,40

Već sam napomenuo da je danas lošija ponuda nego inače, ali evo jedan tip iz tenisa. Kavčić je ušao u kvalifikacije kao zamjena, a potom je imao sreće s ždrijebom. Prvo je igrao s igračem koji je dobio pozivnicu,a zatim protiv domaćeg devetnaestogodišnjaka koji nema kvalitetu, a uzeo mu je čak 1 set.Berlocq je podlegao brojnim ozljedama,te je imao zastoj rezultata,ali iz njegovih igara se vidi da je opet spreman. To je i potvrdio prošli tjedan u Madridu,iako mu Madrid baš i ne leži.U Rimu su bolji uvjeti i vjerujem da ce pokazati svoj forhend spin.Volim Berlocqa jer se bori za svaki gem,svaki poen. Njegovi mečevi baš zbog toga traju dugo iako nerijetko završe u dva seta.Mislim da će ovo Berlocq dobiti lagano ,iako su već igrali međusobno, susreti koji su završili tijesno, ali ovo je druga priča.

Keflavik - Stjarnan OVER 2,5 @ 1,60

Danas veoma losa ponuda,ali ipak da ispratimo jedan tip koji je veoma zanimljiv.Igra se 3 kola islandske lige koja je liga poznata po dosta golova na mecu.Keflavik ima gol razliku u 2 kola 5:1 dok Stjarnan ima 4:4.Kao sto vidite davaju dosta i primaju dosta golova,ali ovaj tip igram iskljucivo zbog statistike kad pogledamo njihove 5 zadnje meceve videcemo da je lagano prolazio ovaj tip.U tih 5 meceva svaki je susret otisao preko 4 ili vise golova (3:2,2:3,4:2.4:0).Trebalo bi i na ovom meču očekivati, ako ne više, onda bar 3 gola zato što na međusobnim duelima ovih rivala tradicionalno pada dosta golova.Srecno svima ko prati.

Može se probati i kontra hendikep na Kohlschreibera (2,5) @ 1,95 jer mislim da ima realne šanse da dobije Isnera na zemlji, ako ne onda da ne izgubi s više od 2 gema razlike. Sretno ko prati!!!

Guest gremljin

Danas i nema nekih parova pa ću probat nešto tek tako da imam šta pratit večeras..

IFK Göteborg-Malmö FF     Malmö FF  daje više od 1g SS  2.7     2:2  ;D

Razlog je jednostavan , u 1 od 8 zadnjih utakmica   nisu zabili ni jedan gol u ostalih 7 jesu ..I to najmanje 2 (5x) i 3 (2x)..Čini se da su napadači Ranegie M,Thorvaldsson G.,Larsson D u odličnoj formi .. Današnji favorit je na kladionici  Göteborg (2.20-3.10-3.00) koji se nalazi na 8 mjestu na tablici ,dok je Malmö na 2 ..Međusobni omjer ide u korist Gtba,u korist Malma ide trenutna forma..Tio sam ovo tipovat  dvojku ,ali mi se ovo učinilo kao bolja opcija..

Do sad su igrali 2 x  ,oba je dobila Finska ( 4:0, 8:2 ) ..Danas očekujem puno golova i da čovjek koji je zabio moćnoj Kanadi zabije bar 1 i slabašnom Kazahstanu.

to se zove "kad te sreća hoće"  ;)

O

IFK Göteborg-Malmö FF     Malmö FF  daje više od 1g SS  2.7     2:2  ;D

Rasturas danima! Bravo

Samo da napomenem kako pratim u MLB-u ove koeficijente ispod 1.5 i UREDNO padaju skoro pa svaki puta do sada .. kad got bi bilo 1,4 ili 1,45 na neku MLB momčad, do sada koliko sam uspio vidjeti bi ta momčad ispušila, tj. Underdog bi dobio i to po koeficijentu 2,75 - 3,00...

Mislim da ću poćeti sam dogove igrat :) u sistemu nekom :)

Guest gremljin

Znam da ovo možda nije dobra tema ali je jučerašnja pa valjda smijem prije zaključavanja :)

Evo npr. jučeršnji par:

Texas-Kansas City (15.05. 02:05) 1@1,45 1 : 3(2)

Neki dan Philadelphija isto 1,45.. prije toga ..ne sječam se više ali je 100% i tako već dosta puta!

ja bih nešto napisao na tu temu, ali bi me "vedry99" razapeo...uglavnom vjerujem da svi kuže kaj je poanta...uglavnom kladionice svoju zaradu temelje na tome da "favoriti po bookmakerima" padaju što češće...a statistike zašto ovo ili zašto ono, to nema veze sa vezama. nemre mi "dječji vrtić" pobijediti "sedmaše" nikako...ma kako loš dan ovi imali je su jednostavno jači, veći, sposobniji... od mene za sada toliko :D

Istina da se desilo nekoliko puta da je ovakva kvota pala... Ali ja se ne kladim na neki par radi kvote.. Ja ni ne gledam kvote.. Ja odem na mlb.com pogledam bacače i napišem si šta ću igrati. Ne gledam ni granice ni kvote.. To tek vidim kad dođem do kladionice.. Tako da bila kvota 1,45 ili 2,45 na nešto što si zamislim igram. Istina da rađe izbjegavam ovakve niske kvote jer je ovo takav sport gdje ovakve kvote i nisu tolko realne.. Ali ljudi božji kad ti po svemu ispadne kao utakmica juventus-catania recite mi koliko bi vas odigralo ovdje na cataniu samo jer je takva kvota? Tako bila ona utakmica Halladayeva protiv Metsa kad su izgubili... Taj rang utakmice... Pa eto sad... Tako da bolje ne gledati kvote kad se kladite na bejzbol.. to je moje mišljenje...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use