Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 11.05.2012.

moneyhunter

Recommended Posts

Pozdrav svima , ako je netko upratio sinocnji nba mogao je nesto i zaraditi :D

Ja sam danas odigrao tiket s 4 para a ostalo cu igrati live tenis i slicno.

CSKA i Barcelonu ne trebam analizirati odradio je to Analyzer umjesto mene :D

Pro Recco - Vasas 1

Danas je u Rumunjskoj na rasporedu zavrsnica vaterpolske lige prvaka.Da ne duljim puno , vec i ptice na grani znaju da je Pro Recco odlicna i nepobjediva momcad.Puno se ulaze u njih i vec nekoliko godina su najbolja vaterpolska liga.Vasas je ovdje dosao kao iznenadjenje , u cetvrtfinalu su uspjeli izbaciti nas Jug.Mislim da oni danas nemaju sta traziti ovdje i da ce Pro Recco s 3-4 razlike mozda cak i vise proci u finale.

LA Clippers - Memphis (3:2) 1x

Danas nas ocekuje jako dobra utakmica u Los Angelesu koju bi preporucio svim zaljubljenicima u kosarku.Clippersi su do prosle godine bili jedna od slabijih ekipa i zatim su napravili odlican potez i izabrali Blakea Griffina na drafru i doveli Chrisa Paula.CP3 je stvarno svijet za sebe i jako me je fascinirao u ovoj seriji.Postize dosta poena i razigrava ekipu posebno Griffina koji atraktivno to rjesava.Memphis mi je takodjer draga ekipa sa odlicnom ekipom , tu su Marc Gasol Rudy Gay , O.J Mayo , Zach Randolph itd.Ove godine postigli su dobrih rezultata i uvijek su bila teska prepreka.Danas Clippersi ako dobiju idu u polufinale konferencije , a ako Memphis dobije produzavaju seriju i serija se seli u Memphis.Mislim da ce veceras biti jako zanimljiva utakmica i vrlo ne izvjesna ali da ce Clippersi iskoristiti prednost domaceg parketa i da ce proci u polufinale konferencije gdje ih ceka San Antonio.Napomenuo bih jos da se ovaj par ne igra bez x-a jer je lako moguce da utakmica bude odlucena tek na produzetke.

http://www.nba.com/playoffs/2012/westseries4/?v=/video/channels/playoffs/2012/05/10/20120509_mem_lac_gm6_preview.nba&ls=iref:nbahpt1

Clippersi po ovome igraju bez Griffina i Chrisa Paula znaci x2 ko kuca

oba dva igraju...

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest gremljin

eto, moj over je prošao i sad sam još na zaradi od nekih tisuću kn , a bilbao me uništio u srijedu. trenutno sam na poslu pa pratim kaj se događa na "američkim bojišnicama" i čini mi se ak sam dobro zapamtil st.louis-atlanta već u 4.iningu probijen over od 7.5 poena. kao što sam i predvidio. "vedry" bit će bolje :)

Guest gremljin

"vedry" kaj pa ne spiš? buš ponorel ak si po cijele noći budan radi ovih amera. ovo pitam tak, čist informativno, nije baš zdravo. ja sam na poslu pa zato malo "surfam" , inače bi bil u krpama.  :o

dosta mi je svega... ovi Angelsi budaletine mi promjene bacača prije početka nastavka utakmice.. Lud sam kak puška... Ako ovo ostane ispod 9 sam ja papa... Idem spat...

Stari moj, stvarno te sreća zaobilazi u velikom luku!

Moraš se prisiliti na pauzu :( :( :(

Mišljenja sam kako najviše znaš o MLB-u na ovom forumu ali jednostavno ne ide.

Možda kad sezona malo odmakne i svi se srede onda će biti bolje!

Pozdrav

p.s. ako ćeš u skoroj budućnosti nešto igrati, javi da odigram kontru :D:D:D :D  - šala mala :)

Pozdrav svima , ako je netko upratio sinocnji nba mogao je nesto i zaraditi :D

Ja sam danas odigrao tiket s 4 para a ostalo cu igrati live tenis i slicno.

CSKA i Barcelonu ne trebam analizirati odradio je to Analyzer umjesto mene :D

Pro Recco - Vasas 1

Danas je u Rumunjskoj na rasporedu zavrsnica vaterpolske lige prvaka.Da ne duljim puno , vec i ptice na grani znaju da je Pro Recco odlicna i nepobjediva momcad.Puno se ulaze u njih i vec nekoliko godina su najbolja vaterpolska liga.Vasas je ovdje dosao kao iznenadjenje , u cetvrtfinalu su uspjeli izbaciti nas Jug.Mislim da oni danas nemaju sta traziti ovdje i da ce Pro Recco s 3-4 razlike mozda cak i vise proci u finale.

LA Clippers - Memphis (3:2) 1x

Danas nas ocekuje jako dobra utakmica u Los Angelesu koju bi preporucio svim zaljubljenicima u kosarku.Clippersi su do prosle godine bili jedna od slabijih ekipa i zatim su napravili odlican potez i izabrali Blakea Griffina na drafru i doveli Chrisa Paula.CP3 je stvarno svijet za sebe i jako me je fascinirao u ovoj seriji.Postize dosta poena i razigrava ekipu posebno Griffina koji atraktivno to rjesava.Memphis mi je takodjer draga ekipa sa odlicnom ekipom , tu su Marc Gasol Rudy Gay , O.J Mayo , Zach Randolph itd.Ove godine postigli su dobrih rezultata i uvijek su bila teska prepreka.Danas Clippersi ako dobiju idu u polufinale konferencije , a ako Memphis dobije produzavaju seriju i serija se seli u Memphis.Mislim da ce veceras biti jako zanimljiva utakmica i vrlo ne izvjesna ali da ce Clippersi iskoristiti prednost domaceg parketa i da ce proci u polufinale konferencije gdje ih ceka San Antonio.Napomenuo bih jos da se ovaj par ne igra bez x-a jer je lako moguce da utakmica bude odlucena tek na produzetke.

http://www.nba.com/playoffs/2012/westseries4/?v=/video/channels/playoffs/2012/05/10/20120509_mem_lac_gm6_preview.nba&ls=iref:nbahpt1

Clippersi po ovome igraju bez Griffina i Chrisa Paula znaci x2 ko kuca

oba dva igraju...

igrala obojica pod ozljedom i obojica slabo odigrala :)

Ma pala je kiša odmah u 1.inningu i bila je pauza od nekih 2 sata. I kad se nastavljala utakmica mi Angelsi odmah promjenili bacača. Dečko nije imao šanse protiv ovih luđaka i ja sam odmah znao da padam. Ne kažem da bi mi tip prošao da je Wilson ostao vani, ali bar bi imao šanse. Što se tiče Angelsa sam sve pogodio kako će igrati i na kolko će ostati.. Mišljenja sam da bi Wilson zaustavio ove luđake na 4, dok ovaj mali nije imao šanse...

Pauza slijedi sigurno... Jebiga, sreća je prokleta stvar.. Valjda će mi to vratiti kasnije u sezoni...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use