Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 11.05.2012.

moneyhunter

Recommended Posts

Pozz svima na forumu... posebno Goksimu i Brutalnombillyu....  ;)

Evo nakon nekog vremena javljam se sa jednim događajem za koji mislim da bi morao proći....

Arles - Metz  2  koef. 3,20    ;D

Ovo je posljednji vlak za Metz.... Ne pobijedi li izravnog konkurenta za ostanak u 2. francuskoj ligi večeras, ispast će u 3. ligu, a to im baš ne bi odgovaralo....

Metz je klub koji je igrao i u 1. francuskoj ligi, i mislim da samo spletom loših okolnosti nisu na boljem položaju na ljestvici te da ispadanje ne dolazi u obzir, te oni kako-tako danas moraju dobiti Arles koji je na ljestvici 3 boda i 2 mjesta ispred njih... Kako su do kraja još samo dva kola, ovo moraju dobiti.... a kako Arles u posljednja 4 kola nije dao ni gola, mislim da imaju šanse.... predobar koeficijent za ne odigrat....

Sretno svima....

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pozdrav ljudi,

danas ću:

1.CSKAMosk-Panathinaikos BC (1/2 fin) 1@1,40

Mislim da će CSKA bit prvaci Eurolige.Imaju najbolje igrače po meni i mislim da su najbolji klub u Europi .

Panathinaikos je dobra ekipa ali ipak mislim da nisu dovoljno dobri da tuku CSKA.CSKA ima odličan napad i mislim da bi ovo trebalo proći.

1a) Nije loše niti CSKAMosk(h-12,5)-Panathin 2@1,30 jer sumnjam da će ih baš sa toliko razlike dobiti!

2. Olympiacos-Barcelona Reg. (1/2 fin) 2@1,40

Olympiacos nije odigrao predobro u grupi ali je iznenadio protiv Siene u četvrtfinalu.. ali danas će njihova priča završiti sa ovom tekmom . Mislim da Hines neće biti tako efektivan kao protiv Siene jer Barca ima bolju obranu i vrlo dobre igrače na tom polju! Ako će Barca moći dobro čuvati Spanoulisa, onda sigurno pobjeđuju.

2a) Također je ok odigrati po meni i  Olympiacos(h+12,5)-Barcelo 1@1,30 , također, sumnjam da ih može sa toliko razlike dobiti!

Ovdje gore je možda i veća prolaznost ovih hendyja nego čistih tekmi, manji je rizik po meni?

Pozz

pozdrav svima na forumu...i ispričavam se adminu sto dugo nisam bio ovdje prisutan...pratio sam forum,ali imam osjećaj da nisam dorastao Vama "Velikim momcima" :))...no evo zanima me vaše mišljenje...stavio sam MONACO-TROYES 1, svima je jasno da je monaco ovog proljeća doživio pravu renesansu, ida su osigurali ostanak u ligi...doma redovno pobjeđuju,i s obzirom da je blizu kraj natjecanja...mislim da žele skinut "skalp" gostima koji konkuriraju za ulazak u 1 ligu...Troyes igra promjenjivo u gostima,i mislim da ce sigurno ici na pobjedu...ali tu je bitan taj psihološki moment u kojem monaco prednjači...svojim navijačima za kraj jedne nevjerovatne sezone poklonit pobjedu i to prognoziram sa 2:1....kvota je 2,40

AMIENS-REIMS 1X, e ovo je onako bez nekog promišljanja...domaćin je slab,ali ostat ce u ligi...reims je 2. na tabli,bastia je nedostižna...a i pokazali su se dosta neuvjerljivim kao gosti...mislim da ce domaćin ić na pobjedu,a gosti i nemaju neki motiv...isptavite me ako griješim..kvota je 1,86.

evo pozdrav svima,nadam se da nekome pomoći ovo...

Guest gremljin

pozdrav ekipo :) ! pošto sam na poslu i nemam puno vremena, tek tu i tamo malo škicnem kakvi se parovi nude danas i primijetih da nekako u zadnje vrijeme ima dosta parova koje "škvadra" stavlja iz nekakvih ajmo reći "psihološko-analitičkih" pobuda i takvih tendencija. moram reći da sam pomalo zbunjen jer ima dosta parova u kojima iz kojih se može pročitati da netko "neće" ili "da se nekoj ekipi ne igra" pa onda na kraju taj potpuno pogrešni i nesportski stav padne u 90 posto slučajeva. možda griješim, sory

pozdrav ekipo :) ! pošto sam na poslu i nemam puno vremena, tek tu i tamo malo škicnem kakvi se parovi nude danas i primijetih da nekako u zadnje vrijeme ima dosta parova koje "škvadra" stavlja iz nekakvih ajmo reći "psihološko-analitičkih" pobuda i takvih tendencija. moram reći da sam pomalo zbunjen jer ima dosta parova u kojima iz kojih se može pročitati da netko "neće" ili "da se nekoj ekipi ne igra" pa onda na kraju taj potpuno pogrešni i nesportski stav padne u 90 posto slučajeva. možda griješim, sory

ovo nije mjesto za takve izjave.... za sve što te muči idi na topic live pa tamo se izjasni i budi malo precizniji na koga i našto se ta tvoja teza odnosi....

Guest gremljin

eto ja ću izravno ovdje jer većina nas prati ovaj topic najviše pa da onda i tu ukažem na ono kaj mislim da je u redu da ukažem na to. radi se o "dojavama ili neprovjerenim informacijama" , a takvi parovi su u zadnje vrijeme u velikom broju "padali" :)  smatram da je bolje za nas koji želimo zaraditi novac da uplaćujemo i biramo na one utakmice i parove gdje je dosta "izgledno" da nema "pozadinskih igara" i da se igra sportski meč za prestiž, za bodove i za trofeje.

moram priznati da me nije bilo jedno vrijeme na forumu iz osobnih razloga pa ne znam o kojim dojavama pišeš a puno mi je toga da idem sada sve ispočetka čitat...

no ono što je najvažnije da se na te "dojave" ne obazireš, jer iskusni kladioničar zna da dojave postoje u JAKO MALO SLUČAJEVA, a i kada postoje mi za njih zadnji saznamo i tada su ti susureti već obično blokirani.... zato ti odaberi ono što misliš da bi moglo proći a ostalo samo preskoči....

Guest gremljin

naravno :)  ja sam ionako sitna riba za sve velike igrače koji sudjeluju u dojavama, ali ima ih dosta pa ponekad pokušavaju rušit koncepciju i koncentraciju izbacujući poneki par u "izlog" kao "sigurnim" itd, ne obazirem se na takve , ali dosta ljudi pročita za neki par koji "bi morao proći" iz nekog razloga koji je sve samo ne u domeni sporta i u domeni igre i klađenja te ih takvi "neprovjereni informatori" koštaju dobitka i padaju na njima. sve ovo pišem da bi ljudi bili zaštićeni od "dojava" . pozdrav :)

Pozdrav prijatelju dobrodošao nazad  :)

Italija -Češka Republika   Hemsky A. daje gol 2.30

Evo ,u zadnje 4 utakmice što su igrali Češka je Italiji zabila 31 gol , tj  u prosjeku 7.75 po utakmici ..Ne bi me uopće iznenadilo da tako bude i danas i tu vidim priliku da jedan vrsni napadač kao što je Hemshy zabije bar 1 gol ..Ako je uspio Norveškoj 2 ( drugi odlučujući u produžetcima ) i Danskoj 1 vjerujem da će uspjet 1  i slaboj momčadi kao što je Italija..

Del PotroJM(h-5,5)-Dolgopolov  2  1.50

Juče je Dolgopolov uspio izbacit Tsongu ,prije njega Seppia i prije njega Andujara , čini se da ga ide ,da je našo svoju igru ,a može biti i da mu paše ova podloga oko koje se svi bune ..Del Potro ga je 2 puta dobio i ni jednom sa tolikim hendikepom ( 6:3 - 7:6  ; 6:3 - 7:6 ) ,a sa obzirom na sadašnju igru Dolgopolova mislim da neće ni danas ..

Fyrsten/Matkow-ČilićM/Melo    1  1.50

Čisto  dobar koeficjent s obzirom na to da su favoriti dosta uigrani,dugo igraju zajedno i dobro se poznaju..Nisu izgubili u zadnjih 5 mečeva ,a znali su dobiti i puno jače parove od ovoga danas ( Mirnyi/Nestor) ..

PaesL/ŠtepaneR-MirnyM/Nest  1  1.6

Ova 4 majstora su mi juče donijela fine parice i žao mi je što se susreću tako brzo jer sam mislio konstantno uplaćivat i na jedne i na druge..Šta reći , i jedni i drugi igraju odličan tenis ..Prednost dajem Paesu i Štepaneku zato što su već dva puta uspjeli dobiti ma da jako tjesno ,ali kad se nađu najbolji odlučuju nijanse ..

I jedan par kojeg ću probat sa srednjim ulogom u singlu ..

BhupaM/BopanR-QureshiAUH/R   2    2.10   7:6  7:6

I jedni i drugi igraju odlično ,prednost dajem  QureshiAUH/R  zbog  nivoa koncetracije koji su juče održavali protiv braće Bryan , što nije uopće lako, na kraju su uspjeli i dobit sa 18 : 16 u trećem setu..Ako su već prošli svima najveću prepreku ,valjda će nastavit dalje..

A.Radwanska - Lepchenko

1.set: hendikep gemova  (-2,5)   1 1,65

Ovo ima samo Favorit u ponudi. Dakle, koef. na Radwansku da će pobjediti je 1,07, veliki je favorit u ovom mecu, hendikep na mec se krece oko 6,5 i ocekuje se da i to može biti pređeno. SS je za prvi set stavio zbroj od 8,5, dakle očekuju 6:2 ili 6:3, favorit za manje od 9,5 u prvom setu daje 1,40, a s obzirom da je teško vjerovati da će Lepchenko  slaviti sa 6:3 u prvom setu (ili uvjerljivije) onda je ovo ista oklada kao i na hendikep u prvom setu na 2,5 na A.Radwansku.

Uglavnom koef. je 1,65 što je IMO valuebet. U slučaju da A.Radwanska bude prva servirala, onda joj je dovoljan jedan brejk u prvom setu i eto 6:3. Ako servira druga, odan su joj potrebna dva brejka, i u tom slučaju bi oklada bila znatno rizičnija, recimo da bi tada šanse bile oko 60-40%.

P.S: prekjučer sam gledao Radwansku protiv Errani, unistila ju je sa 6:0 i 6:1.

Jučer je ipak bilo znatno teže, ali opet u 2 seta, protiv Vinci, 7:6 i 6:4...

federer - ferrer 1

međusobni score 13:0, podloga koja više odgovara federeru nego ferreru, mislim da nebi smjelo biti problema.

pro recco - vasas 1

vjerojatno najjača vaterpolo družina u povijesti protiv mađarskog predstavnika koji je iznenađujuće prošao jug. 1 ko kuća, vjerojatno prolazi i hendikep

+ del potro i srbija (odbojka) za listić za glavni ulog

Pozz svima na forumu... posebno Goksimu i Brutalnombillyu....  ;)

Evo nakon nekog vremena javljam se sa jednim događajem za koji mislim da bi morao proći....

Arles - Metz   2   koef. 3,20    ;D

Ovo je posljednji vlak za Metz.... Ne pobijedi li izravnog konkurenta za ostanak u 2. francuskoj ligi večeras, ispast će u 3. ligu, a to im baš ne bi odgovaralo....

Metz je klub koji je igrao i u 1. francuskoj ligi, i mislim da samo spletom loših okolnosti nisu na boljem položaju na ljestvici te da ispadanje ne dolazi u obzir, te oni kako-tako danas moraju dobiti Arles koji je na ljestvici 3 boda i 2 mjesta ispred njih... Kako su do kraja još samo dva kola, ovo moraju dobiti.... a kako Arles u posljednja 4 kola nije dao ni gola, mislim da imaju šanse.... predobar koeficijent za ne odigrat....

Sretno svima....

Nisam baš siguran da Metz želi ostati u ovoj ligi. Pogledaj samo  zadnjih par utakmica gdje su gubili utakmice od ekipa koje su sigurne za ostanak u ligi ili da idu ligu više. Zadnja takva je poraz doma od 2-5 od Guingampa koji osigurao ostanak. Tako da meni to jako čudna ekipa i to sam već komentirao prošli tjedan kad ih je netko igrao, neznam sad točno tko.. uglavnom koeficjent je dobar, ali ja ga ne bih jurio pod svaku cijenu...

Federer - Ferer tip 1 koef 1.3

Sa omer od 13-0 mislim da je Federer apsolutni favorit protiv spanjolac, koj ima mentalne probleme kada igra sa najjace igrace sveta.

Plus Nadal je ispao, i ovo je sansa da Federer osvoji ovaj turnir ..:)

Swedska - Rusija tip 1 uklucujuci i produzetci koef 2.1

Hokej svetsko prvenstvo. Sami Rusi su priznali da ce im biti skoro nemoguce da savladaju odlicni, brzi, poletni domacini koji imaju cak 16 igrace iz najjace hokejaske luge HNL.

Pro Recco- Vasas tip Pro -2.5 koef 1.6

Najbolje momcad zavrsnice spored mene , protiv iznenadzenje ...

Sve osim ubedliv triumf Pro Recco bi bilo vekiko iznenadzenje

Guest gremljin

dajte molim vas profesionalci u teniskim prognozama napišite kakva je vjerojatnost da radwanska bude over 17,5 gemova? meni špurijus govori da je to dosta dobra oklada na over. kaj misle majstori o tome? za sada je tečaj u psk 1,75  , ali će padati do početka meča . hvala  ;D ;D

dajte molim vas profesionalci u teniskim prognozama napišite kakva je vjerojatnost da radwanska bude over 17,5 gemova? meni špurijus govori da je to dosta dobra oklada na over. kaj misle majstori o tome? za sada je tečaj u psk 1,75  , ali će padati do početka meča . hvala  ;D ;D

Ja mislim da bi trebal posjetit topic Pravila foruma...tam ti piše ;D

A.Radwanska - Lepchenko

1.set: hendikep gemova  (-2,5)   1 1,65

Ovo ima samo Favorit u ponudi. Dakle, koef. na Radwansku da će pobjediti je 1,07, veliki je favorit u ovom mecu, hendikep na mec se krece oko 6,5 i ocekuje se da i to može biti pređeno. SS je za prvi set stavio zbroj od 8,5, dakle očekuju 6:2 ili 6:3, favorit za manje od 9,5 u prvom setu daje 1,40, a s obzirom da je teško vjerovati da će Lepchenko  slaviti sa 6:3 u prvom setu (ili uvjerljivije) onda je ovo ista oklada kao i na hendikep u prvom setu na 2,5 na A.Radwansku.

Uglavnom koef. je 1,65 što je IMO valuebet. U slučaju da A.Radwanska bude prva servirala, onda joj je dovoljan jedan brejk u prvom setu i eto 6:3. Ako servira druga, odan su joj potrebna dva brejka, i u tom slučaju bi oklada bila znatno rizičnija, recimo da bi tada šanse bile oko 60-40%.

P.S: prekjučer sam gledao Radwansku protiv Errani, unistila ju je sa 6:0 i 6:1.

Jučer je ipak bilo znatno teže, ali opet u 2 seta, protiv Vinci, 7:6 i 6:4...

Errani je klasična zemljašica sa slabom servom koja teži izmjenama, Vinci i Lepchenko imaju puno bolje serve. Koef je dobar, ali nije mi to neki zicer. S obzirom da je ovo jako brza zemlja (bliže travi nego zemlji), puno će ovisiti o tome koja će prva servirati.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use