Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

četvrtak 10.05.2012.

Guest gremljin

Recommended Posts

Guest gremljin

i tako...srušio mi bilbao i onaj mulac trapavi Llorente dva tjedna mukotrpnog rada i mozganja mi bacio u vjetar  >:( ... a nema predaje, ostaje mi sad bejzbol i danas uplaćujem yankees-tampa više od 7,5 poena. jučer su se mislili provući i nisu odigrali ništa jenkiji i zato mi je drago što su onu bahatost dečki iz tampe onako butalno kaznili u zadnjem iningu. vjerujem da im je ta bahatost jenkijima nešto možda kratkotrajno, ali ipak ukazala da malo pokažu želje i volje i koncentracije i da će danas momcima sa floride utrpati desetak runova! idem sa uplatom od tristo kn na over 7,5  :-*   ... za oko mi je zapelo hafnafjord-fram u islandskoj prvoj lizi, tu očekujem jedinicu ( sa hendikepom za hrabrije tečaj 2,50 u psk ) i vezat ću sa genk-brugge tri plus golova ( 1,7o ) . jao što mi uradi bilbao ne dajući gol...strašno!  :-[ :-[ :-[

Island(17)-Gruzija(17)  2  2.30 manji ulog  0:1

Ova utakmica mi je zapela za oko još juče dok sam gledo ponudu za danas..Gruzija me iznenadila u prošlom susretu sa Francuskom ( 1:1 ) malo je falilo da dobiju.. Igrači se razumiju , nadopunjavaju ,povezuju pravi lijepi školski nogomet..Uspjeli su pobjediti Ukrajinu i Englesku, sa Španjolskom izvuć remi..Sinoć je u SS-u na njih kvota bila 2.55 ,sad je trenutno na 2.30 ..U psk je ostala 2.50,ali očekujem i da bi tamo mogla počet padat..Island ima čak i bolju statistiku,ali meni se sviđa način na koji Gruzijci iggraju pa im dajem prednost..Ako ništa ,mislim da bi Gruzijci danas mogli zabiti bar 1 gol ,to ću odigrat na listiću za veći ulog ..Kvota 1.35

Astra/Conco/dng-Concordia daje gol 1.50  0:2

Sa ovim sam probao i prije par dana ,nije prošlo ..Igrali su protiv Steaue iz Bukuresta rezultat je bio 0:2..Astra se počela gubiti ,imaju 3 uzastopna poraza,dok Concordia igra jako dobro,zabijaju puno golova,mislim da im je Steaua bila prevelik zalogaj,jedina momčad kojoj nisu uspjeli zabit u zadnjih 10 utakmica..S obzirom da moje prognoze na kojima padnem uvijek prođu tekmu poslije,odlučio sam se ponovit ono što me prošlu rušilo..

MirnyM/NestorD-MarreroD/Ve   1  1.50  2:0

Po meni najjači tandem posle braće Bryan ..Imaju odličan score..Često doguraju do finala ili polufinala ,vječiti favoriti ..Nisu ni ova dva loša ,ali s lakoćom gube od parova koje moji favoriti s lakoćom dobijaju..

Paes/Stepanek - Gasquet/Monf.   1 1.40  ili točan rez 2:0 1.9  2:0

Po meni zicerčina dana ..Mislim da ovdje ne bi trebalo bit nekih problema sa obzirom na formu jednih i drugih,na to kako se snalaze u paru..Ova druga dva su do sada 4 puta igrali , imaju samo jednu pobjedu ,za razliku od favorita koji su za njih u parovima ,rekao bih Barcelona..

i tako...srušio mi bilbao i onaj mulac trapavi Llorente dva tjedna mukotrpnog rada i mozganja mi bacio u vjetar  >:( ... a nema predaje, ostaje mi sad bejzbol i danas uplaćujem yankees-tampa više od 7,5 poena. jučer su se mislili provući i nisu odigrali ništa jenkiji i zato mi je drago što su onu bahatost dečki iz tampe onako butalno kaznili u zadnjem iningu. vjerujem da im je ta bahatost jenkijima nešto možda kratkotrajno, ali ipak ukazala da malo pokažu želje i volje i koncentracije i da će danas momcima sa floride utrpati desetak runova! idem sa uplatom od tristo kn na over 7,5  :-*   ... za oko mi je zapelo hafnafjord-fram u islandskoj prvoj lizi, tu očekujem jedinicu sa hendikepom ( za hrabrije tečaj 2,50 u psk ) i vezat ću sa genk-brugge tri plus golova ( 1,7o ) . jao što mi uradi bilbao ne dajući gol...strašno!  :-[ :-[ :-[

Mora da si bio lud kad je onaj majstor u zadnjim sekundama sa nekih cca 30 m streso prečku..Stvarno šteta..

i tako...srušio mi bilbao i onaj mulac trapavi Llorente dva tjedna mukotrpnog rada i mozganja mi bacio u vjetar  >:( ... a nema predaje, ostaje mi sad bejzbol i danas uplaćujem yankees-tampa više od 7,5 poena. jučer su se mislili provući i nisu odigrali ništa jenkiji i zato mi je drago što su onu bahatost dečki iz tampe onako butalno kaznili u zadnjem iningu. vjerujem da im je ta bahatost jenkijima nešto možda kratkotrajno, ali ipak ukazala da malo pokažu želje i volje i koncentracije i da će danas momcima sa floride utrpati desetak runova! idem sa uplatom od tristo kn na over 7,5  :-*   ... za oko mi je zapelo hafnafjord-fram u islandskoj prvoj lizi, tu očekujem jedinicu sa hendikepom ( za hrabrije tečaj 2,50 u psk ) i vezat ću sa genk-brugge tri plus golova ( 1,7o ) . jao što mi uradi bilbao ne dajući gol...strašno!  :-[ :-[ :-[

Mora da si bio lud kad je onaj majstor u zadnjim sekundama sa nekih cca 30 m streso prečku..Stvarno šteta..

Ja bi samo malo na ovaj bejzbol.. Nisu se jenkisi jučer mislili provući.. Jednostavno je ovaj bacao predobro nakon one male krize u 1. inningu i nisu imali previše šanse da nešto više i naprave.. Ako danas ideš s 300kn na over 7,5 trebat će ti jako puno sreće.. Nadam se da ćeš dobit.. Nema mi previše smisla da pišem analize ili nešto previše pametujem pošto sam na pauzi. Samo kažem da je Sabbatia najbolji bacač kojeg Yankeesi imaju. Price je također najbolje što Tampa ima.. Ja samo kažem ako su ovi jučer uspjeli držat rezultat ovako nisko do zadnjeg inninga šta će tek ovi danas.. Sretno tebi ako ćeš ovo igrat jer trebat će ti...

Guest gremljin

ma ne da sam bio lud. bio sam manijakalno lud. pogotovo na one bedastoće kod dodavanja na šesnaestercu madriđana ili kod bacanja onih lopti u bunar, a to nije bilo inače vidljivo u ekipi bilbaa do jučer. kaj da kažem, umjesto over 2,5 ja sam isel ganjat tečaj. ispao sam naivac, čak i do te mjere da sam vidio urotu kladionica da jedna od ekipa ne smije zabiti. tko zna  :o

Evo ovak  :o

NECNijmeg/odg - Vitesse Arn. (dg1)(1.60)

Sudar dviju strašno efikasnih momčadi u napadu i popustljivih u obrani. U doigravanju za Europu oba tima će dati sve od sebe. nesmjemo zanemariti strašnu formu Vitessea kao gosta u ovogodišnjem prvenstvu, ali i ogroman broj datih i primljenih pogodaka NEC-a. Oba daju gol ovdje mora proći.

Univer.de Chile/(-2,5+) - SD Quito (z2)(1.55)

Uzvrat Copa Libertadores. U prvoj utakmici stvari nisu išle lako za daleko kvalitetniji Chille koji je imao ogroman broj upućenih lopti prema neprijateljskom golu. Rezultatska prednost iz prve tekme je 4:1 za Quito i to je pomalo iznenađujuće jer su uvelike favorizirali Chille. Od današnjeg susreta se očekuje otvorena tekma s obje strane i siguran sam da će i ovaj susret donijeti pregršt golova.

BK Häcken - Gefle IF (1)(1.45)

Po meni zicer dana. Hacken je odlična i efikasna domaćinska momčad, dok je Gefle jako loš gost. Jedina opcija ovdje je čista pobijeda domaćina i uvjeren sam da će tako i biti.

Hafnarfjördur/(-2,5+) - Fram (z2)(1.50)

Susred islandske lige, mogli bi je nazvati i poluamaterska liga. Liga u kojoj klubovi ne mare previše za obranom i poznata je kao jedna od najefikasnih liga europe. Daas se sudaraju dvije vrlo efikasne momčadi ali i obrambeno katastrofalne. Najrealnija opcija ovdje je više od 2,5 gola.

Boston - Atlanta (-6,5) 2 1.85

U zadnje vrijeme tucem protiv svojih ali svaki put su valjani razlozi hehe.Danas sam odlucio uzeti ovaj hendikep tj da Boston nece pobijediti Atlantu s preko 6 razlike.Boston je jako dobra domacinska ekipa koja najbolje partije pruza u svome TD Gardenu.Vode u seriji 3:2 i veceras trebaju pobjedu i prolazak u polufinale konferencije.Atlanta je uspjela pobijediti u prosloj utakmici i produziti seriju.Danas moraju ici na sve ili nista jer moraju pobijediti ovu utakmicu.Atlanti se veceras vraca i jako vazan igrac Al Horford koji ce pokusati pridonjeti ekipi također.Proslu utakmicu u Bostonu pobijedio je Boston s cak 22 razlike , a utakmica prije toga odlucena je tek na produzetke.Danas ocekujem tvrdu i zanimljivu utakmicu s malim brojem poena i nadam se da ce Boston pobijediti ali ispod ove margine.

J.Smith (Atlanta) (18,5) 1 1.85

Razlozi iz kojih igram under na Josha Smitha su sljedeci.Smith vodi veliku bitku ispod kosa s Garnettom jednim od najboljih obrambenih igraca lige.Bio je povrijeđen i nije odigrao dvije ili tri utakmice u ovoj seriji.Veceras se vraca i Al Horford koji ce uzeti nesto suteva i tako ce jos vise smanjiti sansu da Smith pređe ovu granicu.

Ja bi samo malo na ovaj bejzbol.. Nisu se jenkisi jučer mislili provući.. Jednostavno je ovaj bacao predobro nakon one male krize u 1. inningu i nisu imali previše šanse da nešto više i naprave.. Ako danas ideš s 300kn na over 7,5 trebat će ti jako puno sreće.. Nadam se da ćeš dobit.. Nema mi previše smisla da pišem analize ili nešto previše pametujem pošto sam na pauzi. Samo kažem da je Sabbatia najbolji bacač kojeg Yankeesi imaju. Price je također najbolje što Tampa ima.. Ja samo kažem ako su ovi jučer uspjeli držat rezultat ovako nisko do zadnjeg inninga šta će tek ovi danas.. Sretno tebi ako ćeš ovo igrat jer trebat će ti...

Vedry, ja htio odigrati danas na listiću Under i ženska mi u kladi uz 4 para koja su prošla stavila umjesto undera , stavila čistu pobjedu NYYenkisa.. kaj misliš ? Bu prošlo to?

Ako već biram između Sabatie i Pricea i Janesikinog i Tampinog napada uvijek bi igrao na Yankeese... sretno vam svima bilo tko je šta god igrao.. Nadam se da svi dobivate.. Čim sam ja na pauzi sigurno će normalni rezultati..

P.S. Hvala bogu da jučer Washington dobio Rangerse pa da sam vratio nešto para... inače bi bilo gadno...:D

Guest gremljin

ja imam zlatno pravilo : nikad ne ispravljam ako uočim da je listić uplaćen a da sam imao ili htio drugaćije odigrat na neki par...sve je stvar sreće...ako je imaš onda će ti i krumpir zrasti na cesti, a ak je nemaš onda se možeš fućkati...pozdrav

Prošo' listić greškom djelatnice u kladi! Yenkisi dobili a nisu odigrali undera kaj prvotno odigrao :D Super, stvarno treba imat sreće ponekad da bi dobio :D :D

Dečki meni drago da dobivate.. Ali moram vam reći kolko je bilo sreće jučer da ovaj over prošao.. Prva 3 runa su bila čiste greške obrambenih igrača koji su ili krivo dobacili lopticu do igrača na bazi ili loše uhvatili lopticu pa im ona prilikom bacanja pala iz ruke i sličnih stvari. 4. run je bio home run. također s 2-2 na 4-2 je bio home run sa 1 bazom punom. Zaspao sam pred zadnji inning tako da neznam šta bilo sa ovim zadnjim runom... Uglavnom jako jako puno sreće jer inače ovaj over nije imao šanse... Mislim lijepo da ste dobili i siguran sam da vam je svejedno dal je ovako uz puno sreće ili zasluženo, bitno da je lova u đepu.. Ja to govorim da branim svoje razmišljanje da bude under. Ali to je još samo jedan dokaz koliko ja nemam sreće u zadnje vrijeme.. Tako da rađe kontrirajte sve što vam ja kažem još par dana...:D

Guest gremljin

vedry opusti se, uživaj i uplačuj. nemoj gubiti vrijeme na gledanje svih tekmi jer gubiš zdravlje gubeći san, a to da li je sa više ili manje sreće, meni je davno sreća okrenula leđa, sad mi malo vraća, a znam da će mi opet i uzeti. nema svrhe da se analizira, drago mi je kad imaš toliko informacija, ali ja sam od onih koji se u ovih eto već 12 dugih godina kladeći se nakupio toliko iskustva da znam da analize i seciranja ne donose nikakve koristi ( mislim da i sam vidiš u zadnje vrijeme da sam u pravu ). čak je meni draže gledat tekmu na koju se ne kladim jer ju onda gledam s guštom a ne sa grčem u želucu. za mene je forma, statistika međusobnih ogleda bog i zakon, na to se orijentiram i dosta dobro mi ide. ali , naravno i ja radim početničke greške poput onih koju sam napravio u srijedu i umjesto tri plus na atletike ja sam igrao oba daju i pao sam. ali neću više ponavljati, osd sada samo overe igram. lijepo pozdravljam sve  ;)

vedry opusti se, uživaj i uplačuj. nemoj gubiti vrijeme na gledanje svih tekmi jer gubiš zdravlje gubeći san, a to da li je sa više ili manje sreće, meni je davno sreća okrenula leđa, sad mi malo vraća, a znam da će mi opet i uzeti. nema svrhe da se analizira, drago mi je kad imaš toliko informacija, ali ja sam od onih koji se u ovih eto već 12 dugih godina kladeći se nakupio toliko iskustva da znam da analize i seciranja ne donose nikakve koristi ( mislim da i sam vidiš u zadnje vrijeme da sam u pravu ). čak je meni draže gledat tekmu na koju se ne kladim jer ju onda gledam s guštom a ne sa grčem u želucu. za mene je forma, statistika međusobnih ogleda bog i zakon, na to se orijentiram i dosta dobro mi ide. ali , naravno i ja radim početničke greške poput onih koju sam napravio u srijedu i umjesto tri plus na atletike ja sam igrao oba daju i pao sam. ali neću više ponavljati, osd sada samo overe igram. lijepo pozdravljam sve  ;)

Buraz koje ti sreče imaš ni sam nisi svjestan...:D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use