Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 08.05.2012. (Listić dana)


Analyzer

Recommended Posts

Bok svima,

žao mi je kaj nisam sa vama podjelio jučerašnja razmišljanja o NHL-u, nisam stigao napisati ništa...

Danas će biti gadno jako Flyersima, čak možda i njihov kraj.. ali o tome ću malo kasnije, za ranije ću odigrati:

1. Grigelis L.-Middelkoop M. 1@1,45 ( 12:00 ) REZULTAT 2:0 ( 7:6, 6:1 )

Middelkop nije igrač za tvrde podloge, koliko sam skužio, on je zemljaš.. nije igrao niti jedan meč ove godine na tvrdoj podlozi. Trebao je birati turnir neki sa zemljanom podlogom a ne doći tu :D

Grigelis je talentirani igrač koji igra najbolji tenis na tvrdoj podlozi. h2h je 1:0 , lani su igrali i Grigelis ga je tukao 7:6, 6:4.

Ovo bi trebala biti pobjeda Laurynasa Grigelisa! :)

2. Bolelli S.-Berankis R. 1@1,50 ( 14:00 ) - Mislim da ovo već mogu zazelenit jer Bolelli ubija ovoga :D REZ: 2:0 ( 6:2 , 6:2 )

Bolelli - branitelj naslova dok Berankis nije igrao na zemlji već 2 godine na ATP-u ili Challangersima. Igrao je prošli tjedan Davis Cup i nije mu baš išlo :)

Richard Berankis je imao ozbiljnih problema sa ozljedama ove godine zbog kojih nije smio igrati.

Simone je pravi borac na zemlji! Ove godine je osvojio turnir u Brazilu. Mislim da ovo Bolelli dobiva.

3. CSKAMosk-Kuban Krasnodar 1@1,50 ( 15:00 ) Mora netko sj.. REZULTAT 0:0

Ruska Premier Liga - utakmica u kojoj očekujem pobjedu domaćina. Velika motivacija CSKA Moskve koja je trenutno druga i sa ovom pobjedom bi osigurala Ligu prvaka .

Bilo je malo problema ali zadnje dvije utakmice je CSKA super odigrala i vratila se na ovu poziciju. Kuban igra bez prevelikog pritiska u zadnjim kolima i mislim  da će danas biti laki protivnik klubu iz Moskve!

Sretno nam bilo! :) - SA Rusima nikad nije :S izgleda sretno .. kao ni HNL-om.

4. Saransk – Shinnik Yaroslavl 1@1,50 ( 13:00 ) REZULTAT 2:0

Saransk može potvrditi prvu poziciju dok kod Shinnik-a fale : prvi golman i 2 top strijelca među inim (  Nizamutdinov, Katynsus, Krasnokutskiy, Sarkisov )

Također Saransk igra u vrlo dobro .. zadnja 2 susreta:

04/04/2012 Nacionalna Nogometna Liga, Skupina za Prvaka Shinnik Jaroslavl vs. Mordovia Saransk 0:2

12/09/2011 Nacionalna Nogometna Liga Shinnik Jaroslavl vs. Mordovia Saransk 0:1

5. UPDATE: Sistem

Gasquet R.-Bellucci T. 2@2,0

Odigrao sam ovaj par jer me jedan članak na nekom portalu zainteresirao , pisalo je o tome kako je Gasquet prilično nezainteresiran za ovaj turnir u Madridu.

Brazilac je od četvrtka u Madridu gdje se malo privikavao na klimu i njihove uvijete..

Francuz dolazi iz Estorila gdje je u finalu izgubio od Del Potra.. Prošle godine je na ovom turniru izgubio u prvom kolu od Daniela Gimeno-Travera, to je važna činjenica koja govori o njegovim namjerama u Madridu..

Očito i "bukiji" vide neku nezainteresiranost pa su stavili 1,60 na Gasqueta.. da je stvar normalna bio bi keof vjerovatno oko 1,35 ?

Ovo mi ide u jedan sistemski listić  - GL!

Link to comment
Share on other sites

Kad stavim svoj listić i parove na ovaj forum onda obično padam,jučer nisam stavio ništa i sve mi je prošlo...nisam stavljao jer me onaj Miami ubio u pojam pa sam mislio da ću nanizat loše parove.

Čilić - Montanes 1  1,5

Zašto uzimam Čileta koji je pred 2 dana igrao finale u Munchenu.U Njemačkoj je pokazao da se zagrijao i ušao u neku "formu",u finalu je izgubio prvenstveno zbog ubačaja serve koji je bio očajan + Philipp je odlično iskoristio sporiji,hladniji teren u odnosu na prijašnje dane i tjerao Čilića da puno trči i nažalost nije mogao puno učiniti protiv toga.Danas se sastaje sa Montanesom koji je solidan clay igrač i koji dobiva mečeve u kojima su protivnici najbolji na tvrđim i bržim podlogama.Po meni ovo Čile dobiva,dosta je brža podloga što se jučer moglo i primjetit tko je gledao i po meni je to uvjet koji će više odgovarat našem igraču.Neka nastavi s dobrim igrama iz Njemačke i ovdje neće biti problema.

Seppi A.-Llodra M. 1 1,45

Seppija također uzimam iako je pred 2 dana igrao finale Beograda u kojem je lako slavio protiv Paire-a.Mislim da bi trebao proći makar Llodru.Pred koji tjedan bio je meč između Llodre i Fogninia u Monte Carlu i vidjeli smo kako je slab na zemlji i jedan Fognini ga je sa nikakvom posebno dobrom igrom dobio(znat će oni tko su gledali dvoboj).Istina je da je ova plava zemlja brža od one u MC ali Seppi po meni ovo dobiva jer je u odličnoj formi,izgubio je tek jedan set u Beogradu,finale je riješio dosta brzo i mislim da bi ovdje s nastavkom dobre igre trebao proći prvo kolo.Samo da još nadovežem,Seppi kao i svaki klasični zemljaš zna igrati duge izmjene dok Llodra to baš i nije u stanju odigrati(na brzim podlogama najčešće poene rješava servisom i servis volejem) i bude li prezentirao igru u kojoj se upuštao u duge poene kao u MC u dugim izmjenama gdje je gotovo uvjek gubio poene onda ovaj par lako prolazi.

Utorak se ZELENI :D

Link to comment
Share on other sites

Plavi pesak u Madridu je još uvek glavna tema. Mekoća podloge i preslabo odskakanje loptice od nje su glavni razlozi zabrinutosti.

Jedan igrač kojem očito to ne smeta je Thomaz Bellucci, koji je nedavno na Twitteru objavio da je upravo završio sjajan trening na toj podlozi i da mu nije jasno čemu tolika buka. Po njemu su tereni jednaki kao i oni prošle godine, samo je boja peska drugačija.

Levoruki Brazilac ide na prošlonedeljnog finalistu iz Estorila, Richarda Gasqueta, koji je u nedelju izgubio u dva brza seta od Juan Martina Del Potra, i ne sumnjamo da će osećati umor od tog turnira i puta iz Portugala u Madrid.

Bellucci je iskusan na ovim terenima, prošle godine je došao do polufinala i to preko Andy Murraya, Tomasa Berdycha i specijaliste za ovakve podloge, Pabla Andujara, a sve pobede su bile sa 2-0. To je glavni razlog zašto mi se kvota na njega od 2.44 čini privlačnom. Dodajmo još tome da je Gasquet izgubio 4 meča u nizu u Španiji, i 4 od poslednjih 5 u Madridu.

Još jedan igrač za kojeg mislim da će pobediti danas, je stanovnik Madrida, Feliciano Lopez. Možete ga odigrati po 1.51 da će pobediti levorukog Jurgena Melzera. Lopez je prošle godine na ovom turniru izgubio od Rogera Federera u 3 tie-break seta, je bolje pripremljen za igru na ovoj nadmorskoj visini, i mislim da je bolji od Austrijanca.

Ne samo da će njegova serva i sjajs backhand biti sjajni na centralnom terenu, nego je i Austrijanac izgubio 4 od poslednjih 5 mečeva na pesku, 4 u nizu u Španiji i 4 u nizu protiv levaka.

Lopez ima i bolji renking, meč rejting i rejting na podlozi, pa je teško ne odigrati ga. Sigurno se želi pokazati pred domaćom publikom, i otići duboko u turnir.

Preporučene oklade

Okladi se da će Thomaz Bellucci pobediti Richarda Gasqueta po 2.44

Okladi se da će Feliciano Lopez pobediti Jurgena Melzera po 1.51

Link to comment
Share on other sites

KirilM/PetrovaN-Erakov/Nic  1  1,55

Strašno volim ove dvije žene , nisam nikad pao na njima ..Do sada nemaju međusobnih susreta,ali mi se čini da su moje favoritkinje puno bolje i iskusnije..Trenutno imaju 5 uvjerljivih pobjeda u nizu ,za razliku od protivnica koje znaju uvjerljivo izgubit od puno slabijih tenisačica nego što su Kirill/Petrova ..

Rezai A.-Morita A.    1    1,80

Ovdje nemam puno toga za reć, igram više prema osjećaju ..Jedino što mi ide u korist je to da je do sada u međusobnim susretima 2:0 za Rezai..

FC Liverpool-Chelsea    x2  1,70 

1.70 na dvoznak još kad znam da ide da njime osiguravam momčad koja je izbacila Barcu iz lp ,i koja je u subotu  slavila protiv Liverpoola, moram odigrat.. Kao Liverpool se želi ovom pobjedom oprostit od navijača i to ,lijepo je to i sve,ali treba pobjedit ,a ne vjerujem da će im Chelsea to lako dopustit..

Vjerovatni početni sastav Liverpoola: Reina – Johnson, Skrtel, Agger, Jose Enrique – Bellamy, Henderson, Gerrard, Downing - Suarez, Carroll

Vjerovatni početni sastav Chelsea: Cech – Bosingwa, Ivanović, Terry, Bertrand– Essien, Raul Meirelles - Sturridge, Ramires, Malouda - Torres

Link to comment
Share on other sites

Guest gremljin

za danas imam dva odlična para na meniju. nba INDIANA-ORLANDO više od 179 koševa. drugi par je bejzbol CLEVELAND-CH W SOX više od 7,5 poena. rekoh da nisam od onih što vole pretjerano analizirati pa tko voli neka poprati. žao mi je "vedry99" kaj si pal na tekmi koja je bila "plutajuća mina" jučer, sve je to dokaz samo koliko sreća i "faktor x" imaju utjecaja na ishode naših prognoza, to je još jedan razlog zašto izbjegavam pretjerane analize i filozofije, više se isplati ISPRATITI pojedini klub ( ti recimo vedry obožavaš bejzbol, ja također, pa si uzmi jedan klub i ulaži na broj poena ekipe, recimo ST.LOUIS , TEXAS , ATLANTA , COLORADO postižu puno runova pa tu vidim priliku da sa jednom bankom koju si staviš sa strane i imaš je samo za uplate na bejzbol VRATIŠ izgubljenu lovu i kroz jedan period budeš u plusu ) . nadam se da nisam pretjerao sa dobronamjernim savjetom za sve. pozdrav ;)

Link to comment
Share on other sites

pozzz ljudi :) ja se prvi put javljam. pa da pokusamo nesto :D

Liverpool - Chelsea....najzanimljiviji par danas. Chelsea je u formi...ali s obzirom da su osvojili kup (pobijedivši upravo Liverpool) a Liverpool je opet razocarao (barem mene)... mislim da ni jednima ni drugima nema bas puno vaznosti pobjeda pa bi moglo biti golova :D

pokusati cu dg1 i 3+

prolaz i jedno i drugo...dakle OBA TIMA DAJU GOL, I ZBROJ GOLOVA 3+ ...nije lose za prvo javljanje ovamo? :)

Link to comment
Share on other sites

za danas imam dva odlična para na meniju. nba INDIANA-ORLANDO više od 179 koševa. drugi par je bejzbol CLEVELAND-CH W SOX više od 7,5 poena. rekoh da nisam od onih što vole pretjerano analizirati pa tko voli neka poprati. žao mi je "vedry99" kaj si pal na tekmi koja je bila "plutajuća mina" jučer, sve je to dokaz samo koliko sreća i "faktor x" imaju utjecaja na ishode naših prognoza, to je još jedan razlog zašto izbjegavam pretjerane analize i filozofije, više se isplati ISPRATITI pojedini klub ( ti recimo vedry obožavaš bejzbol, ja također, pa si uzmi jedan klub i ulaži na broj poena ekipe, recimo ST.LOUIS , TEXAS , ATLANTA , COLORADO postižu puno runova pa tu vidim priliku da sa jednom bankom koju si staviš sa strane i imaš je samo za uplate na bejzbol VRATIŠ izgubljenu lovu i kroz jedan period budeš u plusu ) . nadam se da nisam pretjerao sa dobronamjernim savjetom za sve. pozdrav ;)

ma kakvo pretjerivanje.. bez brige... Ne bih se složio da je ta tekma bila plutujuća mina.. Ovo je morala biti lagana pobjeda Filadelfije po svim pravilima.. Ali jebiga lopta je okrugla tako i u bejzbolu... ne pobijeđuje uvijek bolja ekipa i kvalitetnija.. Ja imam u zadnje vrijeme "sreću" da naletim na sve moguće gluposti... Nitko nije govorio da je Juventus-Caglari putujuća mina ili Manchester Utd-Swansea... Vjerujte mi da su ove utakmice imale više šanse da padnu nego ovaj jučer.. To govorim jer pratim bejzbol već par godina i imam jako puno pregledanih utakmica.. Ispalo je tako da je palo i tu nema pomoći.. Što se tiće ovog sistema. ja sam svašta isprobavao ove sezone i nemam jednostavno sreće... Kad se vratim sa stanke ću vidjeti kako ću dalje igrati... UVijek igram ono što mislim da može najprije proći.. Bilo to pobjeda ili zbroj poena.. uglavnom pauza mi jako potrebna jer ovako nema smisla bacati pare...

Link to comment
Share on other sites

Jedan zicer od mene i mog brka:

AIK Stockholm - Djurgarden (z1)(1.65)

Aik ovo prvenstvo još nije odigrao tekmu doma a da je prešao 2,5 gola, pa tako neće ni danas. Igraju dosadnim stilom i ako tako nastave biti će klub sa najmanje postignutih ali i primljenih golova u prvenstvu. Ja ću ga igrati kao singl za veći ulog, pa ko voli nek izvoli.

Link to comment
Share on other sites

pozzz ljudi :) ja se prvi put javljam. pa da pokusamo nesto :D

Liverpool - Chelsea....najzanimljiviji par danas. Chelsea je u formi...ali s obzirom da su osvojili kup (pobijedivši upravo Liverpool) a Liverpool je opet razocarao (barem mene)... mislim da ni jednima ni drugima nema bas puno vaznosti pobjeda pa bi moglo biti golova :D

pokusati cu dg1 i 3+

Chelsea treba pobjedu da stignu Newcastle i da osiguraju za svaki slucaj Europu ako izgube od Bayerna u finalu lige prvaka ali opet moguce je da tvoj tip prodje.Sretno :D

Link to comment
Share on other sites

I evo jedno iznenađenje, zapravo vrlo moguće, čak i očekujem jednu od lakših pobijeda.

Finska - Švicarska (2)(5.00)

Finska se i nije baš iskazala u prvenstvu, je da pobijeđuju ali jako teško i sa jako malom razlikom. S druge strane Švicarci dijeluju moćno i igraju vrlo solidno, a i stižu im pohvale od mnogih analitičara koji ih proglašavaju jednom od najperspektivnijih momčadi prvenstva. Iznenađenja u ovom prvenstvu se događaju, pa je tako ovdje lako za očekivati i pobijedu švicaraca, a kvota 5.00 se mora uzeti.

Link to comment
Share on other sites

Guest gremljin

ono kaj je možda "dobar pokušaj" aik-djugarden odigrati dvojku? 3,70 na djugarden , a u njihovim međusobnim ogledima djugardenovci su GAZDE!! malo mi je to glupo od "bookmakera" takav tečaj na pobjedu djugardena  ::)

Link to comment
Share on other sites

Guest gremljin

ak netko gleda aik-djugarden onda se može uvjeriti što je u stvari cilj bookmakera i zašto mnogo puta ljudi padaju na dvoznacima koje bookmakeri sufliraju za favorite. klasična navlakuša. bravo djugarden

Link to comment
Share on other sites

pozzz ljudi :) ja se prvi put javljam. pa da pokusamo nesto :D

Liverpool - Chelsea....najzanimljiviji par danas. Chelsea je u formi...ali s obzirom da su osvojili kup (pobijedivši upravo Liverpool) a Liverpool je opet razocarao (barem mene)... mislim da ni jednima ni drugima nema bas puno vaznosti pobjeda pa bi moglo biti golova :D

pokusati cu dg1 i 3+

Chelsea treba pobjedu da stignu Newcastle i da osiguraju za svaki slucaj Europu ako izgube od Bayerna u finalu lige prvaka ali opet moguce je da tvoj tip prodje.Sretno :D

...a ja sam mislio da su već osigurali europu osvojivši kup...al svejedno, vjerujem u ovo :D

Link to comment
Share on other sites

Albinoleffe-Empoli 2    @ 1.80

Domacini su odavno ispali,Empoliju mora da pobjedi da ostane u ligi. Kvota zestoko pada...pocetna kvota je bila 2.30..a sada je negdje i po 1.40...Sigurna pobjeda gosta !!

Istina...mozes to odma zaokružiti B) ...i da napomenem,u većini kladionica je kvota bila 2,50...a pala je na 1,45 ! :)

Link to comment
Share on other sites

Albinoleffe-Empoli 2    @ 1.80

Domacini su odavno ispali,Empoliju mora da pobjedi da ostane u ligi. Kvota zestoko pada...pocetna kvota je bila 2.30..a sada je negdje i po 1.40...Sigurna pobjeda gosta !!

Istina...mozes to odma zaokružiti B) ...i da napomenem,u većini kladionica je kvota bila 2,50...a pala je na 1,45 ! :)

0-1    45' :)

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use