Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 06.05.2012. (Listic dana)

wembley95

Recommended Posts

Guest gremljin

"vedry 99" od onda kada si mi očital bukvicu radi nedovoljnih analiza bejzbola ja od tada uplaćujem samo jedan par dnevno , uglavnom su uplate od 100-200kn i iznad te granice nejdem. moram reći da igram sve, od nogometa do hokeja na ledu. dosta me dobro krenulo i rekoh ajde da se javim danas. valjda neću ureknuti  ;)  pozdrav ekipi

"vedry 99" od onda kada si mi očital bukvicu radi nedovoljnih analiza bejzbola ja od tada uplaćujem samo jedan par dnevno , uglavnom su uplate od 100-200kn i iznad te granice nejdem. moram reći da igram sve, od nogometa do hokeja na ledu. dosta me dobro krenulo i rekoh ajde da se javim danas. valjda neću ureknuti  ;)  pozdrav ekipi

ma nisam htio biti bezobrazan ili tako nešto.. ja bih htio da bude što više ljudi na ovome forumu koji prate taj sport tako da možemo diskutirat o tipovima i slično... Više se ni ne sjećam zašto sam tebi "očitao bukvicu".. valjda sam imao loš dan pa se iskalio na tebi.. bez zamjere...  lijepo da te krenulo.. mene nikako da krene neka jača serija.. sad je to neko vrijeme kad bi trebalo biti moguće pogodit dosta parova..

za sada mi pali ovi Yankeesi već, ali ovaj drugi listić mi ide jako dobro za sad i ubrzo bi već trebali Yankeesi i St.Louis pozeleniti...:D

Guest gremljin

"vedry 99" ma nemaš brige, svi imamo loših dana, loših serija kad ne bi ni slona pred sobom pogodili. nisam ni doživjel onu kritiku kao neki udarac na ego, nego ja sam jednostavno takav, igram na osjećaj pa ako me još statistika podupire onda često niti ne uzimam u obzir evenrualne promjene ili ozljede ili izostanke u pojedinim ekipama tako da sam dosta svojeglav pa ne bih htio zamarati pretjeranim filozofiranjem o nekoj tekmi pa da mi onda neki glupson od igrača kartonom ili autogolom sve to "popiša" :)

"vedry 99" ma nemaš brige, svi imamo loših dana, loših serija kad ne bi ni slona pred sobom pogodili. nisam ni doživjel onu kritiku kao neki udarac na ego, nego ja sam jednostavno takav, igram na osjećaj pa ako me još statistika podupire onda često niti ne uzimam u obzir evenrualne promjene ili ozljede ili izostanke u pojedinim ekipama tako da sam dosta svojeglav pa ne bih htio zamarati pretjeranim filozofiranjem o nekoj tekmi pa da mi onda neki glupson od igrača kartonom ili autogolom sve to "popiša" :)

sve jasno.. inače ja nekad znam biti lud na takve koji igraju po osjećaju.. jer kad vidim da im sve ulazi, a ja gledam sve moguće utakmice i znam ko kako diše i skoro šta je jučer navečer jeo i onda padnem jer se dogodi neka glupost.. to me najviše raspizdi.. nemam osobno ništa protiv tih ljudi, ali me muči to što nemam sreće i onda popizdim na te ljude bezveze... takav sam, brzoplet i svašta izgovorim u afektu i onda se kasnije ispričavam kad shvatim da ti ljudi nisu ništa krivi...

Kako je krenulo ničemu se ne nadam :P.

na ovaj listić se nemam pravo ljutiti jer ide ko cukor...:D brzo će pozeleniti Yankeesi i St.Louis.. vjerojatno ću bacit neku kontru na ovaj zadnji par.. još razmišljam o ulogu...

E ako prođu ovi overi,ajde samo napiši kolko ćeš stavit ako budeš kontrirao.

Edit:ma ipak neću kontrirat,šta bude bude...

Kako je krenulo ničemu se ne nadam :P.

na ovaj listić se nemam pravo ljutiti jer ide ko cukor...:D brzo će pozeleniti Yankeesi i St.Louis.. vjerojatno ću bacit neku kontru na ovaj zadnji par.. još razmišljam o ulogu...

E ako prođu ovi overi,ajde samo napiši kolko ćeš stavit ako budeš kontrirao.

St,Louis prošao. Yankeesima mi fale 2 poena.. još pola utakmice se igra.. valjda će proći.. počekat ću da prođu oba overa pa ću onda malo računati kolko bi najbolje bilo uložit..

Ma da kužim ja sve to,dosta puta kad je veći ulog u pitanju i ja kontriram,btw sam stavio kolko i ti...u dobrom sam plusu u zadnja 2 tjedna,sad čekam juve i miami i ako prođu bit će dobro,+ ovaj tvoj listić ako prođe bit će super ako ne nije propao svijet(još 1 i over idu i Jenkisi).

Ma da kužim ja sve to,dosta puta kad je veći ulog u pitanju i ja kontriram,btw sam stavio kolko i ti...u dobrom sam plusu u zadnja 2 tjedna,sad čekam juve i miami i ako prođu bit će dobro,+ ovaj tvoj listić ako prođe bit će super ako ne nije propao svijet(još 1 i over idu i Jenkisi).

nekako se Jenkisi gadno primirili.. nema više one želje, a i ovaj počeo malo bolje bacat.. Neka Kanzas malo zagrizne pa da dođe još taj jedan run...

ništa od kontre pošto su počeli kolko vidim, a ovdje još uvijek fali jedan run... sretno nam bilo...:D

EDIT: Jenkisi prošli, Seatle već 0-2...;)

Guest gremljin

meksiko, santos-jaguares više od dva gola, nhl new jersey-philadelphia kon ishod dvojka. nogomet golovi jer igraju dvije napadačke momčadi, a philiesi nemreju triput izgubit zaredom. pozdrav

nisam jučer imao vremena nažalost da stavim neke analize za bejzbol.. nisam ni gledao nijednu tekmu ni nemam pojma o rezultatima.. nadam se da ste pogodili ono što ste igrali jučer...

Trenutno stanje MLB 2012 : -340kn...

Uglavnom za danas igram:

NY Yankees 1. inning 3,20

ulog:50kn

dobitak:152kn

Kanzas-Yankees over 9,5 1,90

Houston-St,Louis over 7,5 1,80

Seatle-Minnesota over 7,5 1,85

kvota:6,30

ulog:50kn

dobitak:300kn

Što se tiče Yankeesi oni moraju iskoristi lošeg Hocevara i po mojem Jeter, Granderson, Texeira i Rodriguez koje minimalno očekujem u 1. inningu da udaraju, vrlo vjerojatno će još i Cano doći na red. uglavnom ovo je ono najbolje što imaju Yankeesi i ako oni ne probiju Hocevara već u 1. inningu onda neznam tko i oće.. Mali je problem i to da i Yankeesima baca loš bacač i on će vjerojatno imat komplikacija u 1. inningu, ali ipak vjerujem da ovaj napad može poentirat više od Kanzasa u 1. inningu.

Što se tiče ovog drugog listića na svim utakmicama se poklopilo da se nađu svi loši bacači( usudio bi se reći i najslabiji od svake ekipe) i tu svugdje očekujem jako puno poena...Tako da igram ovakav listić..

E jebemu sve.. Da mi kladionice daju 5% dobitka za svaki put kad mi listić padne za 1 run ja bi već bio u jako velikom plusu ove godine.. Ja ne vjerujem. 1. inning 0-3, 2. 0-4. 4.inning 1-5 i onda mi oni završe do kraja samo na 2-5... tj. 5-2 ali to trenutno nije bitno.. neznam dal da se smijem ili plačem jer ovo više nisu istine...

trenutno stanje: -440kn

Guest gremljin

kaj reći osim da se jučer pokazalo da možemo studirati i polemizirati do mile volje. "vedry 99" ti nisi imao srece jer se ovima iz seatlea više nije dalo mahati pa su čim prije htjeli završit tekmu, ja sam pak pao na flyersima , tri zaredom popušili od jerseya. sve usvemu jucer mi zarada sto kn, da je nhl proso i na "narodnom" gdje sam se malo zaigrao sa desetak parova gdje sam za pet soma promašio newcastle oba daju i philadelphiu over 173 ( bilo 171 ) bilo bi bogovski. no danas je novi dan  :P

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use