Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 03.05.2012. (Listić dana)

Analyzer

Recommended Posts

Pozdrav svima,

danas igram:

1. Valladol-MMT Estudiantes 2@1,55  ( Košarka MUŠKI ŠPANJOLSKA 1. - 33. kolo )

Valladolid igra ovu partiju čisto iz zabave, nemaju šanse za ne ispasti iz lige..

Estudiantesu je ovo partija sve ili ništa jer ako pobjede imaju šanse zadnju tekmu protiv Murcie.

Gabriel ne igra ali i bez njega ovo moraju dobiti inače ispadaju !

Oko 700-800 navijača Estudijantesa će doći u Valladolid i podržati svoju momčad, to će im bar malo značiti da pobjede :)

Hedny možda prođe, koef je veći , koša 4,5 @ 1,9 - za sistem vrijedi probati.

16 Ucam Murcia 33 12 21 2353:2432 -79 24

17 Asefa Estudiantes 32 10 22 2235:2419 -184 20

18 Valladolid 32 8 24 2222:2437 -215 16

2. LAKings(ki)-St.Louis Blues 2@1,90

Ovdje idem kontra valjda cijelog kladioničarskog svijeta i zdravog razuma :D

Prve dvije utakmice pobjedio LA Kings uvjerljivo, stvarno su bili bolji i kaj je najbolje, oni u gostovanjima imaju sve pobjede.

Svi ih slave, mislim da bi se mogli malo umisliti danas... mislim da će cijeli kladioničarski svijet odigrati na Kingse jer po nekoj logici gledano, tukli su 2 puta u gostima, sada igraju doma..bla..bla..

St. Louis je odlična momčad i moraju se trgnuti kako ne bi upali u još dublju rupu iz koje će se teško izvaditi .. ukoliko danas pobjede ( u OT i regularnom vremenu ) onda će biti malo lakše disati sa 2-1..

Vraća im se u momčad obrambeni igrač Alex Pietrangelo koji se ozljedio u 1. tekmi protiv Kingsa kad ga je gurnuo Dwight King...

Ogromna pomoć Kingsa je njihov golman Jonathan Quick :

Mon 4/30 @STL W 5-2 27 SV, 2 GA, .931%

Sat 4/28 @STL W 3-1 28 SV, 1 GA, .966%

Sun 4/22 @VAN W 2-1 26 SV, 1 GA, .963%

Opet, mora i on imati nekada loš dan :D

S druge strane Brian Elliott ( koji zamjenjuje Jaroslava Halaka koji cijelu seriju protiv Kingsa neće braniti ) je fakat zadnju tekmu imao loš dan i sumnjam da će se to ponoviti danas:

Mon 4/30 LA L 2-5 16 SV, 5 GA, .762%

Sat 4/28 LA L 1-3 26 SV, 2 GA, .929%

Sat 4/21 SJ W 3-1 26 SV, 1 GA, .963%

3. NJDevils(TiK)-Philadel 2@1,95

Nakon onakve užasne 2. utakmicu gdje su se igrači Philadephije umislili i onaku popušili dolazi 3. utakmica gdje se moraju trgnuti protiv stvarno odličnih Devilsa.

Devilsi igraju odlično,mora se priznati ali mene nešto vuće danas na stranu Philadelphije koja će ja mislim krenuti žestoko odmah u 1. trećini i ako pobjede u 1. trećini moj bet prolazi.. dalje se nadam pobjedi također je su fenomenalna momčad sa odličnim igračima..

Ova 2. tekma im je bila hladni tuš , mislim da su previše gledali tv i čitali novine koliko su fenomenalni i jači od Devilsa u 2. tekmi i tome previše vjerovali i mislili kako će ih lako dobiti...

Teško mi se bilo odlučiti ali ipak mi je nekako prevagnulo da uzmem Philadelphiju danas pa kud puklo :D

pozdrav svima

Besiktas - Fenerbahce 2 (2,10)

Nakon kiksa galatasaraja ovo je velika prilika feneru da zasjedne na prvu poziciju u turskom prvenstvu i osvoji ga itaj par pored visokog koeficijenta po meni je zicer dana. Besiktas je več duže vrijeme u problemima i u doigravanju još nisu uzeli ni bod dok je fener dobio i galatasaraja u gostima te trabzona i besiktasa kod kuće.

Poz. Tim Br.ut. P N I RA Bodovi

1 Galatasaraj 4 2 1 1 3 46

2 Fenerbahče 3 3 0 0 4 43

3 Trabzonspor 4 1 1 2 -3 32

4 Bešiktaš 3 0 0 3 -4 28

Bešiktaš  - Fenerbahče

Posljednji susreti

1:2

0:2

2:2

2:4

1:1

15:30 Hrvatska-Bugarska 1 2,40 Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt

Riječ je o odbojci, ženskoj i kvalifikacijskom turniru za olimpijske igre. Meni se taj sistem nikako ne sviđa jer jako puno dobrih ekipa ostaje bez olimpijskih igara. Samo pobjednik turnira odlazi na olimpijske igre. Znači 7 od ovih 8 reprezentacija neće vidjeti olimpijske igre. Njemačka, Srbija- finale zadnjeg europskog prvenstva, Rusija,Poljska- dvije jako kvalitetne ekipe koje su uvijek u samom svijetskom vrhu, Turska, Nizozemska- zemlje koje jako puno ulažu u odbojku i gdje se kvaliteta ekipa jako poboljšala u zadnje vrijeme, Hrvatska, Bugarska- realno gledano nisu imale šanse za pobjedu na ovakvom turniru iako imaju sasvim solidne ekipe.

Pustimo sad sistem. Hrvatska i Bugarska su izgubile svoje prve dvije utakmice u skupini i tako izgubile sve šanse da se plasiraju u polufinale. Danas igraju za to 3. mjesto u skupini koje je samo stvar prestiža.

Meni je žao ove naše ekipe jer stvarno nikad nemaju tu sreću da dođu kompletne na neko natjecanje i da onda pokažu tek kakva je to ekipa. Po meni mi možemo biti u TOP 10 na svijetu sa trenutnom ekipom. Katarina Barun, Senna Ušić-Jogunica- te dvije cure su svake godine u TOP 3 napadača Italije, koja uz Tursku ima najbolju ligu na svijetu. Sanja Popović bila velika nada europske odbojke i jedan od najboljih korektora svijeta, ali malo lošiji izbor klubova i izgubila je malo na kvaliteti, ali ne puno. Jelena Alajbeg- vjerojatno naša najveća nada u narednim godinama, proglašena za najbolju igračicu švicarske lige gdje vuče svoj Volero do naslova bez poraza i do 1/4 lige prvakinja šta je za njih ogroman uspjeh. Biljana Gligorović- trenutno nemamo kvalitetnijeg tehničara tako da ona mora igrat jer su Grbac i Kaleb po meni daleko od kvaliteta za reprezentaciju. Što se tiče srednjih blokera imamo Ilijanu Dugandzić i Ivanu Miloš koje su među najboljim srednjim blokerima europe. Paola Došen, naš libero je solidna na svojoj poziciji. I mi s takvom ekipom nikad nećemo napraviti ništa jer nemamo sreće što se tiče ozljeda jer uvijek bar dvije-tri fale.. Tako na turniru nema Katarine Barun i Senne Ušić.

Ulovimo se današnje utakmice malo. Bugarska nema kvalitetniju ekipu od nas. Naše su se jučer praktički same pobijedile. Mi smo morali dobit tursku jučer. Loš prijem servisa i previše grešaka na servisu su nas doveli do poraza, ništa više. Bugarska nije imala neke šanse ni u jednoj utakmici do sada u skupini. Zato me i malo čudi raspored kvota ovdje danas. 1,50 na Bugarke nebih nikad uzeo. U ovih 2,40 na naše vidim neki value jer je ova utakmica u najmanju ruku 50-50. Ako će naše igrat u normalnom sastavu, naše mogu bez problema dobit Bugarke. Samo da se popravi prijem servisa(prvenstveno kod Sanje Popović) i onda Bugarke neće imati previše šansi... sretno

pozdrav svima

Besiktas - Fenerbahce 2 (2,10)

Nakon kiksa galatasaraja ovo je velika prilika feneru da zasjedne na prvu poziciju u turskom prvenstvu i osvoji ga itaj par pored visokog koeficijenta po meni je zicer dana. Besiktas je več duže vrijeme u problemima i u doigravanju još nisu uzeli ni bod dok je fener dobio i galatasaraja u gostima te trabzona i besiktasa kod kuće.

Poz. Tim Br.ut. P N I RA Bodovi

1 Galatasaraj 4 2 1 1 3 46

2 Fenerbahče 3 3 0 0 4 43

3 Trabzonspor 4 1 1 2 -3 32

4 Bešiktaš 3 0 0 3 -4 28

Bešiktaš  - Fenerbahče

Posljednji susreti

1:2

0:2

2:2

2:4

1:1

http://leaguespy.com/preview.php?id=5161&mylang=en

Pozdrav

samo da napomenem da pored ovog kvalifikacionog turnira u odbojci za zene ima jos jedan sa kojeg je dosta lakse otici..znaci prva ekipa sa ovog turnira ide direkt a druga dobija pravo da ide na sledeci turnir..

svejedno je brutalan sistem. treba doći do finala ovog turnira. Pogotovo u onoj drugoj skupini gdje odmah dvije odlične reprezentacije ispadaju.. Rusija, Nizozemska, Srbija, Poljska... Ali to ne utječe ništa na ovo što sam ja igrao jer ono je ipak utakmica za prestiž jer su već obje ispale...

Maguire S. - Carter A. 1 1.45

Evo bit cu kratak jer mec pocinje svakog trenutka.Maguire je u fantasticnoj formi i mete protivnike ispred sebe.Zadnji u nizu bio je veteran Hendry kojega je pomeo s cak 13:2.Carter je u malo losijoj formi , nekako se izvukao u mecu protiv trumpa i osvojio 4 framea za redom.Sinoc je do kasno igrao mec cetvrtfinala protiv debitanta Jonesa kojega je dobio 13 11.Danas u prvoj sesiji ocekujem dominaciju Maguirea koji je po meni uz O'Sullivana favorit za osvajanje ovoga svjetskoga prvenstva i ocekujem da ce bez vecih problema otici u finale.

Torpedo Belaz - Bate Borisov  2  1.50

Ovde nemam šta previše filozofirat..Od zadnjih 6 utakmica Bate je izgubio samo prvu,zadnjih 5 je dobio,prvi su na tablici sa uvjerljivom gol razlikom ( 10 :2 ).. Igraju protiv momčadi koja je predzadnja i ima gol razliku od 2 : 6 ..

Luton T. - Wrexham   Luton daje gol 1.30

Luton je u zadnjih 10 utakmica doma svaki put zabio bar 1 gol, u prošlim susretima sa  Wrexamom kada je Luton bio domaćin ( bilo ih je 10 ) samo se jednom desilo da nisu uspjeli zabiti..

Nieminen, Jark - Veić, Antonio  

Ne znam previše o ova dva igrača ,malo se dvoumim oko ovog para,vidim da ga je dosta ljudi danas igralo,molio bih nekoga za nekakvu informaciju ,dvije tri rečenice ..

Cs Mioveni - Concordia C.P   2   1.75

Mioveni uvjerljivo zadnji,na dnu dna..Od zadnjih 6 utakmica su izborili samo jedan remi i to od predzadnjeg na tabli :) dok se concordia zadnje 2 utakmice malo probudila,imaju 2 uvjerljive pobjede,napadači su proradili,a to je jedna od onih momčadi koje su bolje u gostima nego doma..

Sretno svima danas..Šteta zbog Galatasaraya juče..da je prošo,otišo bi sad fino reć šefu da se tjera u ...Znate već di..Pozdrav

P.s.. Vedry u psk ti je koef 2.55 na HR

Nieminen, Jark - Veić, Antonio  

Ne znam previše o ova dva igrača ,malo se dvoumim oko ovog para,vidim da ga je dosta ljudi danas igralo,molio bih nekoga za nekakvu informaciju ,dvije tri rečenice ..

Ja ću se samo osvrnut na skorašnje susrete,Jarrko Nieminen u zadnje vrijeme dosta solidno igra na zemlji.Protiv Nadala u Monte Carlu je pokazao da ima itekako kvalitetu pružit dobar otpor i najboljim na svijetu.Antonio Veić,naš dečko s Lošinja koji kad bljesne igra strašno.Mislim da neću nikad zaboravit kako je dobio Davydenka prošle godine u RG u 5 setova.Inače kad je u formi nije lak za skinut a baš mi se čini da je to ostvario početkom zemljanog dijela sezone.Mislim da je bio u kojem polufinalu chalangera i jedno je finale i osvojio.Je da su to chalangeri ali i tamo ima dobrih igrača al naravno ne kao na ATP razini.Uglavnom ovdje je u prvom kolu rastavio Blaža Kavčića na proste faktore...a njega se sjećam prošle godine baš u BG i u susretu protiv Noleta gdje je pružio solidan otpor iako je griješio baš onda kad to nije trebao.

Najrađe bi izbjegao ovaj par jer mislim da Veić u ovoj formi može iznenadit pa bi možda i odigrao za neš sitno na njegovu pobjedu.

15:30 Hrvatska-Bugarska 1 2,40 Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt

Riječ je o odbojci, ženskoj i kvalifikacijskom turniru za olimpijske igre. Meni se taj sistem nikako ne sviđa jer jako puno dobrih ekipa ostaje bez olimpijskih igara. Samo pobjednik turnira odlazi na olimpijske igre. Znači 7 od ovih 8 reprezentacija neće vidjeti olimpijske igre. Njemačka, Srbija- finale zadnjeg europskog prvenstva, Rusija,Poljska- dvije jako kvalitetne ekipe koje su uvijek u samom svijetskom vrhu, Turska, Nizozemska- zemlje koje jako puno ulažu u odbojku i gdje se kvaliteta ekipa jako poboljšala u zadnje vrijeme, Hrvatska, Bugarska- realno gledano nisu imale šanse za pobjedu na ovakvom turniru iako imaju sasvim solidne ekipe.

Pustimo sad sistem. Hrvatska i Bugarska su izgubile svoje prve dvije utakmice u skupini i tako izgubile sve šanse da se plasiraju u polufinale. Danas igraju za to 3. mjesto u skupini koje je samo stvar prestiža.

Meni je žao ove naše ekipe jer stvarno nikad nemaju tu sreću da dođu kompletne na neko natjecanje i da onda pokažu tek kakva je to ekipa. Po meni mi možemo biti u TOP 10 na svijetu sa trenutnom ekipom. Katarina Barun, Senna Ušić-Jogunica- te dvije cure su svake godine u TOP 3 napadača Italije, koja uz Tursku ima najbolju ligu na svijetu. Sanja Popović bila velika nada europske odbojke i jedan od najboljih korektora svijeta, ali malo lošiji izbor klubova i izgubila je malo na kvaliteti, ali ne puno. Jelena Alajbeg- vjerojatno naša najveća nada u narednim godinama, proglašena za najbolju igračicu švicarske lige gdje vuče svoj Volero do naslova bez poraza i do 1/4 lige prvakinja šta je za njih ogroman uspjeh. Biljana Gligorović- trenutno nemamo kvalitetnijeg tehničara tako da ona mora igrat jer su Grbac i Kaleb po meni daleko od kvaliteta za reprezentaciju. Što se tiče srednjih blokera imamo Ilijanu Dugandzić i Ivanu Miloš koje su među najboljim srednjim blokerima europe. Paola Došen, naš libero je solidna na svojoj poziciji. I mi s takvom ekipom nikad nećemo napraviti ništa jer nemamo sreće što se tiče ozljeda jer uvijek bar dvije-tri fale.. Tako na turniru nema Katarine Barun i Senne Ušić.

Ulovimo se današnje utakmice malo. Bugarska nema kvalitetniju ekipu od nas. Naše su se jučer praktički same pobijedile. Mi smo morali dobit tursku jučer. Loš prijem servisa i previše grešaka na servisu su nas doveli do poraza, ništa više. Bugarska nije imala neke šanse ni u jednoj utakmici do sada u skupini. Zato me i malo čudi raspored kvota ovdje danas. 1,50 na Bugarke nebih nikad uzeo. U ovih 2,40 na naše vidim neki value jer je ova utakmica u najmanju ruku 50-50. Ako će naše igrat u normalnom sastavu, naše mogu bez problema dobit Bugarke. Samo da se popravi prijem servisa(prvenstveno kod Sanje Popović) i onda Bugarke neće imati previše šansi... sretno

nemam ništa pametno za reći.. s ovakvim sastavom naše ne mogu nikoga pobijediti. Sad da li bi bilo bolje da su u sastavu bile Gligorović, Popović, Alajbeg umjesto Katić, Kaleb, Kovačević bilo bi sigurno, a da li bi bilo dovoljno za pobjedu neznam... ovako ovakav mladi i neiskusan sastav nema šanse... Uglavnom Katić nije materjal za reprezenataciju na mjestu tehničara, a ni Kaleb koja je pomaknuta sa tehničara kojeg je igrala prije na srednjeg blokera zbog silnih boleština također nema šta tražiti u reprezentaciji... Ali ko sam ja da sudim... nažalost palo..

(6.5)OKL - Westbrook R. 1 1.85

Ja mislim da bi ovo trebalo proci , vecinom su granice 5,5 samo bet live drzi jos 6,5.Westbrook vecinom sutira trice i ide na prodore , u prvoj utakmici imao je 5 ast , a u drugoj 2 ast.Mislim da bi trebalo proci , isplati se probati..

New York - Miami (0:2) 2 1.60

Miami je trenutno u boljoj formi od New Yorka sto su pokazali i u prosle 2 utakmice.Ovaj par nisam mislio dirati ali nakon sto je Stoudemier ucinio glupost i ozljedio se na bizaran nacin New Yorku su skroz umanjenje sanse.Upravo citam da Bosh nece igrati veceras jer mu zena radja pa bi mogao i Wade preko 22,5 ali opet prednost dajem Miamiu.

Wels - Swans (0:2) 1 1.55

Ovo je par iz austrijske kosarkaske lige koju moram priznati nisam pratio odavno i ovo sam odigrao cisto statistikci.Swans vodi u seriji 2:0 i obe utakmice igrao je na svome terenu.Prva utakmica zavrsena je rezultatom 73:73 i Swans je dobio nakon produzetaka 87:84.Drugu utakmicu dobio je isto jedva Swans s rezultatom 82:81.Sudeci po dosadasnjim rezultatima Wels se dobro nosio i mislim da bi danas trebali pobijediti jer ako bi izgubili ovu utakmicu ispali bi iz utrke za naslov.

Canca ja ću uzet Miami,Melo +26 i Westbrook manje asista.

Vedry ja sam odbojkaš i ono što sam vidio od njihove igre je baš loše i svaki put igram protiv njih kada je fina kvota i dosada me nisu razočarale,nepratim tolko našu repku općenito i ali tehničara nemaju i to je dovoljan razlog zašto igrat kontra njih,po meni je ono dizanje kriminalno.Pa rađe bi gurao neku mladu i potencijalnu dobru tehničarku iz naše lige nego da se ovako razigrava.

Canca ja ću uzet Miami,Melo +26 i Westbrook manje asista.

Vedry ja sam odbojkaš i ono što sam vidio od njihove igre je baš loše i svaki put igram protiv njih kada je fina kvota i dosada me nisu razočarale,nepratim tolko našu repku općenito i ali tehničara nemaju i to je dovoljan razlog zašto igrat kontra njih,po meni je ono dizanje kriminalno.Pa rađe bi gurao neku mladu i potencijalnu dobru tehničarku iz naše lige nego da se ovako razigrava.

i ja sam bio odbojkaš dok nisam koljeno satro tako da kužim igru.. loše igraju zbog loše tehničarke. uglavnom imaju one potencijala za jako puno, samo da su jednom sve na okupu. ja ih već jako dugo pratim i znam za što su sposobne.. Pobjedan nad Kubom na svjetskom prvenstvu, pobjeda nad Nizozemskom.. uglavnom ako budu kad sve zdrave pred neko natjecanje mogu nešto napravit, ali ako bude na tehničarki ova Katić( zgodna je cura, ali dizat nezna, bar loptu..:D ), Grbac je također kriminal i ova Kaleb koja je sad bila pomaknuta na srednjeg blokera također kriminal. Jedini tehničar nam ostaje Gligorović.. i ja se slažem da bi trebalo uvest nekog iz juniorske repke na to mjesto i neka skuplja iskustvo... Kažem jedini teničar koji kod nas vrijedi ovog trena je Gligorović, ali ona je već na odlaznim vratima iz repke.. Eh da nam je sad jedna Irina Kirilova..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use