Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 01.05.2012. (Listić dana)

Zemmy

Recommended Posts

danas si našao jedan odličan bejzbol i stvarno nemam pojma čemu ovakva kvota i jednostavno moram to uzet za srednji ulog.

Colorado-LA Dodgers 2 2,05 supersport

ulog:100kn

trenutno stanje:-469kn

Samo kratka analiza danas. Za Dodgerse baca Ted Lilly koji ove sezone baca izvanredno. Dozvolio samo 2 runa kroz 20 inninga u tri utakmice. Ali više od svega toga me fascinira njegov postotak protivnika koji uspije dobit hit ili run ove sezone. Batting average za protivnike mu je 13,8% što je u prijevodu svaki 9 protivnik uspije doći do hitsa što je izvanredno i u prijevodu bi bilo svaka 3 inninga jedan hits. Znači 3-4 hitsa kroz 9 inninga i možda 1-2 runa u prijevodu. Istina da ne vjerujem da će ostat svih 9 inninga vani ali nekih 7 je realno ako će bacati kako i do sada i u to vrijeme Colorado može biti sretan ako uspije doći do kojeg runa.

S druge strane za Rockiese baca Chacin koji je dobar bacač, ali ove sezone nikako da uhvati neku formu. Odbacao 20 inninga kroz 4 utakmice i dozvolio 13 runa. Vidi se razlika između njega i Lillya ove sezone. Njegov batting average za protivnike je 25,6% što je u prijevodu svaki 4. udarač uzme hit, a to je u prijevodu svaka 4 inninga po 3 hitsa. Iz toga se mora izvest koji run. Po meni Kemp i društvo iz LA bi morali iskoristit ovu lošu formu i u tih 4-5 inninga koliko će po meni Chacin izdržat vani uzet nekih 2-3 runa i onda nakon zamjene koje i nisu nešto posebno u Coloradu uzet još nekoliko runova.  Šta se tiče zamjena kod Dodgersa oni su bolji od Coloradovih i ako će imat nekih 2 inninga za bacat nemogu puno zeznut utakmicu(bar se nadam...:D)... uglavnom puno toga mi ne štima u ovome postavljenu koeficjentu i stvarno ne vidim razlog da on bude ovakav. Uglavnom ovo po meni poklon i ja ga uzimam.

sretno

Frende, kad sam ovo vidio odmah sam se tebe sjetio! Nije mi se dalo prevađati pa s toga stavljam sve kao CITAT:

GAME:  Los Angeles Dodgers @ Colorado Rockies May 1, 2012 8:40PM

SPORT: Major League Baseball Picks

PICK: Colorado Rockies

Take #912 Colorado over LA Dodgers (8:40pm est): No doubt Ted Lilly has started this year off great but he is being priced way too high because of that here in this one tonight. A closer look at Lilly shows he's a guy with three starts so far this season and those were up against Houston, San Diego and a team that was one of the worst in baseball last year hitting against lefties, the Atlanta Braves. Been easy pickings for Lilly to start the 2012 year but now the tables have turned going into Colorado and having to pitch in Coors Field in this one, not an easy thing for a fly ball pitcher like Lilly to have to do.

Take Colorado at this price here at home.

A gle nije taj Coors Field ništa posebno manji da bi bio tolki problem za fly ball pitchera.. istina je da je imao lakše utakmice do sada. Iako je Houstona i Atlantu ne računam kao lake utakmice jer Houston ima par dobrih udarača i jako dobro su ušli udarački u sezonu, a što se tiče Atlante bili su prošle godine najslabija ekipa protiv ljevorukih bacača i istina da se nisu puno pojačali šta se toga tiče.. jednostavno meni i sa tim svime šta je ovdje napisano ovo poklon i stvarno ne vidim razlog da netko piše da se uzme Colorado po ovakvoj kvoti... Jer ja stvarno neznam dal je taj lik očekivao 1,60 ili šta jer to je stvarno nerealno i po meni je tu trebalo biti kontra kvote složene. 1,75 na Dodgerse, 2,00 na Colorado.. Ja još uvijek stojim iza svojega jer ipak je Lilly sad i dobio neko samopouzdanje dok je Chacin katastrofalan ove sezone i Dodgersi imaju prekvalitetnu ekipu da ne iskoriste lošeg Chacina... Po meni i dalje ovdje 2.... ti sad odigraj kako želiš ako ćeš igrat...

danas si našao jedan odličan bejzbol i stvarno nemam pojma čemu ovakva kvota i jednostavno moram to uzet za srednji ulog.

Colorado-LA Dodgers 2 2,05 supersport     FT 6-7

ulog:100kn

trenutno stanje:-469kn

Samo kratka analiza danas. Za Dodgerse baca Ted Lilly koji ove sezone baca izvanredno. Dozvolio samo 2 runa kroz 20 inninga u tri utakmice. Ali više od svega toga me fascinira njegov postotak protivnika koji uspije dobit hit ili run ove sezone. Batting average za protivnike mu je 13,8% što je u prijevodu svaki 9 protivnik uspije doći do hitsa što je izvanredno i u prijevodu bi bilo svaka 3 inninga jedan hits. Znači 3-4 hitsa kroz 9 inninga i možda 1-2 runa u prijevodu. Istina da ne vjerujem da će ostat svih 9 inninga vani ali nekih 7 je realno ako će bacati kako i do sada i u to vrijeme Colorado može biti sretan ako uspije doći do kojeg runa.

S druge strane za Rockiese baca Chacin koji je dobar bacač, ali ove sezone nikako da uhvati neku formu. Odbacao 20 inninga kroz 4 utakmice i dozvolio 13 runa. Vidi se razlika između njega i Lillya ove sezone. Njegov batting average za protivnike je 25,6% što je u prijevodu svaki 4. udarač uzme hit, a to je u prijevodu svaka 4 inninga po 3 hitsa. Iz toga se mora izvest koji run. Po meni Kemp i društvo iz LA bi morali iskoristit ovu lošu formu i u tih 4-5 inninga koliko će po meni Chacin izdržat vani uzet nekih 2-3 runa i onda nakon zamjene koje i nisu nešto posebno u Coloradu uzet još nekoliko runova.  Šta se tiče zamjena kod Dodgersa oni su bolji od Coloradovih i ako će imat nekih 2 inninga za bacat nemogu puno zeznut utakmicu(bar se nadam...:D)... uglavnom puno toga mi ne štima u ovome postavljenu koeficjentu i stvarno ne vidim razlog da on bude ovakav. Uglavnom ovo po meni poklon i ja ga uzimam.

sretno

Po očekivanju laka pobjeda gostiju, iako ovako kad se gleda rezultat se nebi baš to reklo, ali Dodgersi su vodili nakon 5 inninga sa 0-7. Kao što sam i napisao Lilly odbacao 6 inninga i tek u zadnjem dozvolio 2 runa. Zamjene su uspjele nekako zadržat ovo vodstvo, teže od očekivanog, ali bitno da jesu. od ostalih listića prošao mi onaj sa 1.inningom kod yankeesa, a pao onaj gdje sam igrao Yankeese pobjedu. Nemam pojma kojeg vraga su oni radili da su uspjeli ovako izgubit. Uglavnom noć završila u plusu od 150kn što je uz onaj singl sa fulhamom x2 čak i jako lijepi plus jučer... nadam se da me konačno krenulo. Tako da je trenutno stanje - 310kn što se MLB-a tiče... nadajmo se da će serija potrajati...:D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use