Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 29.4.2012

la50

Recommended Posts

Danas nije loša ponuda stoga evo par analizica od mene.

Nadal - Ferrer hendikep -4,5 gemova 1    1,5

Ovo igram zato jer Nadal igra odlično,maksimalno svaki poen,ovo je njegov turnir i mislim da će ga osvojit po možda i griješim 9 put u karijeri.Odigrao je 4 meča do finala i pokazao zašto je ovo njegova podloga i zašto je on kralj u Barceloni.Do sada su Nadal i Ferrer odigrali 4 susreta u Barceloni od čega 3 finala i jedno polufinale i u svakom susretu je Nadal pokrio ovaj hendikep stoga nevidim razlog zašto to nebi bilo i danas.

ŽOK Split(2.ut)-ŽOK Rijeka  2  1,55

Ovo je malo riskantniji par.Riječanke po neznam koji put u finalu prvenstva...Mislim da bi ovo trebalo proć iako igraju u gostima jer su po meni puno kvalitetnija ekipa.Imaju bolji servis,prijem,blok i obranu u polju.Iako rezultat iz srijede govori da je bilo gusto Riječanke su uglavnom kontrolirale igru,napravile bi par grešaka u napadu i time dozvolile "gust" set kao u drugom koji su dobile 27-25.I treći izgleda kao poprilično tjesna pobjeda no imale su vodstvo od 24-20 i mala nervoza kod prve tri meč lopte približila je Split ali četvrta se uspješno iskoristila i donijela vodstvo favoritkinja u borbi za naslov.

Evo danas svega ko na Bozic ujutru :D

Borac Cacak-Partizan    X    @ 4.00

Zasto X?E ovako,Partizan sa jednim bodom iz ove utakmice ovjerava titulu i matematicki.Borcu svaki bod znaci.Drugi razlog je taj sto Borac vodi sa Novim Pazarom borbu za opstanak.Pazar je najomrzenija ekipa u ligi,i mislim da ce Partizan odigrati za Borac.Podjela bodova kako bi Borac ostao u ligi,a Pazar da ispadne.

Rennes-Ajaccio  1    @ 1.65

Rennes se bori sa Lionom za tu 5.poziciju koja vodi u kvalifikacije za LE.Rennes ima dobar skor kao domacin,dok je ekipa Ajaccia skroz slaba,i morace na drugim utakmicama da trazi bodove za spas.

Siena-Milan    3+    @ 1.5

17.12.11 SER AC Milan Siena 2 : 0

17.01.10 SER AC Milan Siena 4 : 0

22.08.09 SER Siena AC Milan 1 : 2

15.03.09 SER Siena AC Milan 1 : 5

29.10.08 SER AC Milan Siena 2 : 1

Tradicija sve govori.

Srecno ko prati ! :*

Novara - Juventus 2 1,35@SS

prošla utakmica između ta dva kluba završila je pobjedom juventusa od 2:0

juventus je tu utakmicu imao 62% lopte u svom posjedu 12 udaraca u okvir gola i 10 van okvira gola

novara 3 udarca u okvir gola i 5 van okvira gola

12 kornera je bilo za juventus 2 za novaru

novara je dosad u prventstvu zabila 29 a primila 57 gola i sa 6 pobjeda 10 nerješenih i 18 izgubljenih trenutno je na pretposljednjem 19 mjestu sa 28 bodova

za novaru nisu u mogućnosti nastupiti Morganella, Jeda, Ludi, Marianini i Ujkani.

za juventus nisu u mogućnosti nastupiti Matri i Pepe

FT 0:4 :D

Danas nije loša ponuda stoga evo par analizica od mene.

Nadal - Ferrer hendikep -4,5 gemova 1     1,5

Ovo igram zato jer Nadal igra odlično,maksimalno svaki poen,ovo je njegov turnir i mislim da će ga osvojit po možda i griješim 9 put u karijeri.Odigrao je 4 meča do finala i pokazao zašto je ovo njegova podloga i zašto je on kralj u Barceloni.Do sada su Nadal i Ferrer odigrali 4 susreta u Barceloni od čega 3 finala i jedno polufinale i u svakom susretu je Nadal pokrio ovaj hendikep stoga nevidim razlog zašto to nebi bilo i danas.

ŽOK Split(2.ut)-ŽOK Rijeka   2  1,55

Ovo je malo riskantniji par.Riječanke po neznam koji put u finalu prvenstva...Mislim da bi ovo trebalo proć iako igraju u gostima jer su po meni puno kvalitetnija ekipa.Imaju bolji servis,prijem,blok i obranu u polju.Iako rezultat iz srijede govori da je bilo gusto Riječanke su uglavnom kontrolirale igru,napravile bi par grešaka u napadu i time dozvolile "gust" set kao u drugom koji su dobile 27-25.I treći izgleda kao poprilično tjesna pobjeda no imale su vodstvo od 24-20 i mala nervoza kod prve tri meč lopte približila je Split ali četvrta se uspješno iskoristila i donijela vodstvo favoritkinja u borbi za naslov.

misllim da je bolje onda uzeti manje od 19.5 gemova, to je koef 1.85

kiel (-5.5) - zagreb 1

ako kiel ozbijlno pristupi ovoj utakmici, trebalo bi biti 10 razlike. ove godine melju sve pred sobom. omeyer teško da može ponoviti onako loš dan, a jicha, ilić ,narcisse, palmarsson, andersson, zeitz bi sa vanjskih pozicija trebali izbušiti zagrebovu obranu.

cibona - zagreb 1

sredinom tjedna koef bio 1.40. cibona preporođena dolaskom repeše, dok se zagreb u zadnje vrijeme počeo raspadati, čak su najaviili da može otići tko god želi i da će igrati sa mlađim igračima. ovdje bi jedino mogla biti upitna motivacija jer cibona je sigurna prva a zagreb se bori za 4.mjesto koje vodi u playoff, ali ako je cibona zadnje kolo dobila zabok 52:112, mislim da će korektno obaviti posao do kraja. zagrebu danas neće igrati : kasun, simon, mašić, babić, rikić

Nadal-Ferrer under 19,5 @ 1,85 ss 16:00 h

nakon što je ferrer spasio mp protiv lopeza evo ga u finalu tradicionalno protiv rafe! ferrer je odličan zemljaš ali rafa najbolji  svih vremena! rafa svaki poen igra kao da je zadnji u životu,makar je i takav ferer strašan borac.mislim da ferrer nema puno tražit u finalu,rafa uz maximalnu ozbiljnost mora pokrit ovaj under.ferrer dobro servira,ali dao je priliku i raoniću jućer,ali raonić je još balav da dobije ferrera na zemlji a rafa će takve prilike koristit.protiv rafe svaki gejm koji poćne sa 0-15 je već problem. rafa ove sezone nije odigrao puno trunira,nebi trebao umorit igrat ulogu,uzet će barcelonu pa jedno 2 tjedna odmora do madrida i hamburga. mislim da će prvi servat ferrer pa bi to znacilo da rafa treba 3 brejka u meču.svoje bp spašava relativno lagano. hendi -4,5 je isto ok ali mali je kof 1,5 na odnosu ovih 1,85.očekujem da bar jedan set bude 62,sve će pokazat prvi set,tu rafa mora napravit prednost i mislim da onda je meč rješen.ferrer je odličan igrač ali zna bit turnira kad ispada u prvim kolima od puno lošijih igraća nego rafa,zadnji primjer je beluci u MC i to sa 36 26...under prolazi ;)

Bok ljudi,

evo da i ja dam svoj doprinos forumu:

1. Phoenix(2.ut)-Nashvil (1:0)

2. tekma u seriji između ova dva kluba, prva tekma je stvarno bila zanimljiva, svi su se nadali kako će serija početi sa malo golova ali na kraju se završila tekma sa 7 golova ukupno .

Malo sam gledao što je bio problem i zašto su Predatorsi izgubili , našao sam i razlog a to je golman Phoenix Cojota Mike Smith. Frajer je LUUD, Luuud!

Predatorsi su imali 16-1 udaraca u 3. trećini i da nije bilo Mike Smith-a na golu Phoenixa Nashville bi dao barem 2-3 gola, totalno su dominirali .. kažu , mogao se steći dojam kako je Nashville bio 19 od 20 minuta ispred gola Phoenix-a :D

Ovo je stvarno borba golmana i u prvoj utakmici pobjedio je Mike Smith dok Pekka Rinne nije bio na nivou prijašnjih tekmi.

Ukupno udaraca na prvoj tekmi :

phonash.jpg

Mike Smith

Goaltender #41

Phoenix Coyotes

Next Game:

Predators at Coyotes

Sun 4/29 8:00 PM ET NBCN

STATS GP W L OTL GAA SV%

2011-12 67 38 18 10 2.21 .930

Career 229 105 84 29 2.56 .914

GAME LOG OPP RESULT STATS

Fri 4/27 NSH W 4-3 39 SV, 3 GA, .929%

Mon 4/23 @CHI W 4-0 39 SV, 1.000%, 39 SA

Sat 4/21 CHI L 1-2 36 SV, 2 GA, .947%

Pekka Rinne

Goaltender #35

Nashville Predators

Next Game:

Predators at Coyotes

Sun 4/29 8:00 PM ET NBCN

STATS GP W L OTL GAA SV%

2011-12 73 43 18 8 2.39 .923

Career 250 138 72 26 2.35 .921

GAME LOG OPP RESULT STATS

Fri 4/27 @PHX L 3-4 20 SV, 4 GA, .833%

Fri 4/20 DET W 2-1 21 SV, 1 GA, .955%

Tue 4/17 @DET W 3-1 40 SV, 1 GA, .976%

Phoenix je igrao dosta defenzivan hockey, dali bi gol pa bi se branili i branili i dobili gol..i tako opet ispočetka.. ne znam koliko dugo će im to uspjevati..

Danas ne bi dirao UNDER - OVER jer je svašta moguće i sve zavisi o raspoloženju golmana.

Iako mislim da bi Pekka Rinne trebao danas još bolje braniti a Mike Smith će vjerovatno biti na nivou, mislim da će biti opet tijesna tekma sa možda pobjedom Predatorsa u OT-u..

Mislim da će opet 1. trećina biti napeta i nerješena...danas sam odigrao:

Phoenix(TiK)-Nashvil X @ 1,90 BRAVO ZA PHOENIX, vidim da su se riješili defenzivne igre i počeli napadati , čak su imali više udaraca na gol od Predatorsa! Nice, moj bet prošao 1:1 1.tr.

Za danas niš riskantno od mene, samo ziceri, tj. oni kojima bodovi trebaju.

LegiaWar - Jagiellonia Biał. (1)(1.40)

Legija i dalje drži prvo mjesto, tj. dijeli ga sa Ruchom jer ima 49 bodova isto koliko i drugoplasirani. Legija je najbolja domaćinska momčad koja je na svom terenu primila samo 8 golova u 14 utakmica. Bodovi su im itekako bitni jer je kraj prvenstva sve bliže. Danas im na noge dolazi Jagiellonia koja je prosječna momčad bez ikakvih zvučnijih i nama poznatih, drže devetu poziciju i neigra im ulugu više ništa za neki pomak na gore. Ipak je tu jedan interesantan detalj, a to je da je Jagiellonia najlošiji gost poljske lige sa devet poraza i tek šest upisanih bodova u 13 utakmica odigranih kao gost. Legija će ih uvjerljivo svaladati, jedinica ko kuća.

FC Basel - FC Lausanne (1)(1.30)

Basel je već osigurao naslov prvaka, ali i dalje igraju uvjerljivo na svom terenu. Danas im dolasi momčad Lausuanea koja je osigurala ostanak u elitnom društvu, i ovdje prolazi jedinica na domaćine.

Inter Milano - AC Cesena (1)(1.30)

Interu je danas pobijeda jako bitna. Dijeli petu poziciju koja vodi u europu sa Udinama i moraju danas protiv već otpisane Cesene ići na pobijedu, i vjerujem da će tako i biti i očekujem pobijedu Intera sa par golova razlike.

Ja sam igrao na Nadal - Ferrer  više od 19 gemova, i izgleda da prolazi, a na drugom prvi set više od 9, i to prolazi. Totalno ste podcijenili Ferrera a on je jedan od igrača koji svakom može parirati i protiv najboljih je uvjek na visokoj razini.

Mogao si svoja razmišljanja iznjeti prije meča a ne nakon što je prvi set završio 7:6 kažeš da si igrao overe. Nitko nije podcijenio Ferrera, na zemlji je on top 3, nego se ljudi klade na Nadala koji je sa 8 razlike dobio tipsarevića koji je top 10 i verdasca koji je jedan od boljih zemljaša.

Ja sam igrao na Nadal - Ferrer  više od 19 gemova, i izgleda da prolazi, a na drugom prvi set više od 9, i to prolazi. Totalno ste podcijenili Ferrera a on je jedan od igrača koji svakom može parirati i protiv najboljih je uvjek na visokoj razini.

Budimo realni,ja sam non stop uz tenis tako da meni nemoraš ništa govorit,znam tko je kakav igrač,da je danas nadal pokazao ono što je pokazao na prošla 4 meča budi siguran da ovaj tvoj over nebi prošao.Od prvog svog servis gema je Nadal po meni izgledao indisponirano.

A general nakon bitke oprosti ali može svatko bit :P.

jucer me sjebe na jednom listicu hendikep nadal 7.5 bilo je 8 protiv mog verdasca za 700 kn ulog 10,na drugom me sjebe draper vise od 12.5 koseva ,sada cekam azarenku kako gubi mamicu joj ljubim,jaoooo radovane,za 350 ulog 50,ove babe su smijesne,nikad vise na njih!!pogodim 95 posto parova koje odigram ali me uvijek nesto sjebe ,lud sam vise !

jucer me sjebe na jednom listicu hendikep nadal 7.5 bilo je 8 protiv mog verdasca za 700 kn ulog 10,na drugom me sjebe draper vise od 12.5 koseva ,sada cekam azarenku kako gubi mamicu joj ljubim,jaoooo radovane,za 350 ulog 50,ove babe su smijesne,nikad vise na njih!!pogodim 95 posto parova koje odigram ali me uvijek nesto sjebe ,lud sam vise !

I ja imam iste probleme!

Mislim da je riješenje stavljati manje parova!!

Iako, ovaj prokleti Nadal me ubijao s kontrahendijima na Tipsu i na Verdasca.

Sad kad sam igrao under 19,5 gemova u meču s Ferrerom, onda je igrao totalno kontra. Katastrofa!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use