Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Hendikep i kontrahendikep

vedry99

Recommended Posts

evo pošto vidim da ima dosta problema sa pisanjem i čitanjem hendikepa i kontrahendikepa na forumu stavljam ovdje tako da si svi mogu pogledat ako nisu sigurni kako pisati hendikepe a kako kontrahendikepe. Jer puno ljudi samo prepiše listiće, a ne pročita analize i onda se zna desiti da netko napiše slučajno kontrahendikep na listić a u analizi analizira sve za hendikep. Ljudi nadam se da će vam ovo pomoći...

HENDIKEP:

1.Panathinaikos(-24,5)-KolosRod 1

2.Panathianikos-KolosRod(+24,5) 1                          znači kod ovog slučaja Panathinaikos mora dobiti sa 3.minimalno Panathinaikos(-24,5)                                                                            25 razlike

1.Nadal(-7,5)-Farah 1

2.Nadal-Farah(+7,5) 1

3.Nadal(-7,5)                                  znači Nadal mora dobiti sa minimalno 8 gemova razlike da bi prošao tip

KONTRAHENDIKEP:

1.Panathinaikos-KolosRod(+24,5) 2

2.Panathinaikos(-24,5)-KolosRod 2              znači Panathinaikos ne smije dobit sa 25 razlike da bi prošao tip

3.KolosRod(+24,5)

1.Nadal-Farah(+7,5) 2

2.Nadal(-7,5)-Farah 2                          znači Nadal ne smije dobiti sa 8 gemova razlike da bi prošao tip

3.Farah(+7,5)                   

Drukčije od ovoga se hendikepi ili kontrahendikepi ne mogu napisati... ali moja preporuka radi lakšeg snalaženja je da se na forumu piše za hendikep ovaj način naveden pod brojem 1. ili 3. također i za kontrahendikep...

nadam se da mi nitko neće zamjeriti zbog ovoga.. nisam imao nikakve loše namjere... samo da se poboljša rad foruma..

handicap.png

Slazem se s tobom. Ali ima interesantnih stvari oko tog handa. Recimo, ja koristim opciju Ja -On h(0:4,5). Znaci, On vodi u startu sa 4,5 kosa(recimo). I mislim da je to kristalno jasno. Tako pocinje utakmica da On vodi sa 4:0. Takav nacin izrazavanja handicapa je bio u samim pocecima kladionicarskih ponuda. Ne znam kako je sada. U Hrvatskoj. A vidi gornji primjer. Stavio sam tal. kosarku. Tamo je kontra obiljezen hand. Oznacena je ekipa koja je hendikepirana. Znaci ona koja je u zaostatku, u startu. Prema tome(glede toga :D) ne znamo na kojoj se kladionicarskoj kuci klade ovi koji se tako izrazavaju. A kako vidimo razliciti su nacini obiljezavanja handicapa. Ne postoji jedinstveno pravilo, na zalost, i to zbunjuje u komunikaciji.

• 3 years later...

Konkretno me interesuje: 

Maccabi -Chelsea 2AH (+1.25) kvota 1.80 ... Celzi mora da pobedi sa dva gola razlike da bi tip bio dobitan a ako pobedi sa jednom golom onda mi se vraca pola uplacenog novca? 

Samo hocu da budem siguran , i da se posavetujem sa nekim strucnijim ko je vec igrao AH..Hvala

Tako je. Ako dobije sa točno jednim golom razlike ovih 5 unita (pola uloga) sa -1,0 ti se vracaju (VOID)

To je tehnički kao da igraš dvije oklade, tih 1.25. Recimo da ti je ulog 10 unita:

5 unita ide na -1,0

5 unita ide na -1,5

Tu je dosta dobro objašnjeno konkrento za situaciju koja te zanima:

qPCJdgM.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use