Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 24.04.2012. (Listić dana)

Analyzer

Recommended Posts

Pozdrav,

danas zanimljiv dan :)

1. NJDevils(6.ut)-Florida (2:3)

1a) Ja ću danas podržati Floridu ipak ( konačni ishod ) , nakon dugog razmišljanja što odigrati.. NJDevils(ki)-Florida  2 @ 2,05 REZULTAT 2:2 ( 3:2 OT )

Ako Florida može pobjediti, to će biti njihov prva pobjeda playoff serije nakon 16 godina kad je bilo finale Istočne konferencije 1996. godine.

Tijekom sezone NHL-a oni su imali najbolji postotak ne primanja gola za vrijeme Powerplay-a sa čak 89,6%.

Čak su protiv Floride imali najbolji prosjek sa samo 7 primljenih power play golova u 77 šansi tijekom regularne sezone ( Florida imala 9,1% prosjeka postizanja golova tada ).

Međutim,playoff je različita stvar od regularne sezone i Florida ima sada 7 golova od 17 pokušaja sa igračem više ( 41,1 % prosjeka postizanja golova sada u playoffu ).

Ako Devilsi misle doći do 7 utakmice moraju naći načina kako stopirati Floridu da ne daje golove u power play-u... Također će NJ morati zabiti ponešto golova Jose-u Theodoreu  koji je u 5. tekmi imao 30 obrana!!! - STRAŠAN GOLMAN!

1b) NJDevils(-6+)-Florida 1@1,60

Vrijedi probati i under odigrati jer smatram da će oba golmana dati sve od sebe noćas !

2. FC Barcelona(h0:2)-Chelsea 2@1,80

Ovo ću namjerno odigrati jer je ovo podcjenjivanje Chelsea od strane bookmakera :)  :)

3. Eisbaren(ki)-Mannheim 1@1,62

Po meni draži tim Eisbaren se vratio iz 5:2? čini mi se prošlu tekmu na 5:5.. otišli u produžetke i pobjedili ...

Danas doma ( unatoč gubitku 1:2 zadnju doma ) igram na pobjedu Eisbarena .

STVARNO MI JE DRAGO ZA EISBAREN !! GOTOVA SERIJA ! PRVACI SU German DEL Bundesliga 2011/2012!!

4.  Cuen/Barc(32,5)-Barcelon  2@1,85 DALI SU 32 GOLA !! DAMN! :S

Kad sam vidio kako igra Barcelona protiv Cuence, odlučio sam da ću uzeti over Barce sa 32,5 gola:

22/11/2011 Asobal Barcelona vs. Ciudad Encantada 39:22

19/03/2011 Asobal Ciudad Encantada vs. Barcelona 24:36

19/10/2010 Asobal Barcelona vs. Ciudad Encantada 35:22

13/03/2010 Asobal Ciudad Encantada vs. Barcelona 29:37

07/10/2009 Asobal Barcelona vs. Ciudad Encantada 42:25

18/04/2009 Asobal Barcelona vs. Ciudad Encantada 35:21

11/11/2008 Asobal Ciudad Encantada vs. Barcelona 20:33

Guest gremljin

na koji način meni padaju listići to je za poludjeti! igrao sam pobjedu otawe, la dodgersa sa hendikepom i new jersey više od 187 ukupno, na drugom sam kombinirao zadar više od 151 ukupno, speza daje gol i memphis više od 101 ekipno. otawa imala vodstvo u trećini i onda se idioti počeli tući i popušili su tekmu ( nevjerojatno, ali izgleda da bi im dobro došlo malo apaurina, ANALYZER je dobro napisao "ako budu smireni mogli bi dobiti", ali eto nisu bili) , a tek što reći na zadar, prvo poluvrijeme 86 koševa i onda su počeli "pljuckati" kao da su početnici i "utrpali" su u drugom poluvremenu ukupno 58 !!! koševa! pa poludjet ću! Pošto danas radim popodne, na pamet mi pada da uplatim BARCA-CHELSEA da bude jedanaesterac, kao i da bude crvenih kartona. tečajevi su 3.20 i na penal i na isključenje u psk, nisam gledao drugdje jer nemam baš puno vremena. smatram da će biti nervoze i da koji god da rezultat bude tamo negdje pola sata da će eskalirati "sukobi" i to je po meni danas prilika za zaradu! eto supersport nudi 3,60 na crveni karton!

FC Barcelona - Chelsea  f+2  1,90

Barcelona u dvije utakmice dva poraza, neznam kad se zadnji put to dogodilo isto kao što već dvi utakmice se nisu nadavali golova i mišljenja sam da danas mora očepiti i da će nastradati Chelsea.

Nakon domaćeg poraza od Reala, oprostili su se od naslova i sve karte su bačene na današnju utakmicu i u mislima im je samo finale Lige prvaka te im dodatna motivacija uopće nije potrebna. Guardiola će napasti od prvog trenutka u to nema sumnje i samo se nadam da će brojne prilike koje stvore, a njih će biti, biti realizirane što nije bio primjer prošli put.

Aston Villa(1.p1,5) - Bolton  manje  1,40

Dva tako reći susjeda na tablici, Aston Villa iako trenutno bježi 5 bodova od zone ispadanja i od današnjeg protivnika još si može zakomplicirati život i to utakmicom danas jer Bolton ima utakmicu manje.

Oba dva tima malo zabijaju, Aston Villa ima neki prosjek od skoro gol po utakmici, a Bolton je u 33 kola zabio 37 golova.

Utakmica im je bitna i očekujem na neće srljati i da će biti tvrda utakmica bar u prvom poluvremenu.

Eto to je to od mene, a sad čekam analizu za kartone danas :D

Ukupna kvota: 2,6

Počela je sezona zemljanih turnira i pošto je utorak tradicionalno udarni dan u tenisu evo pokoje analize i zanimljivosti ...

Almagro N.(h-6,5)-RogerVas uto 16:15 2,10 1,60

Almagro je španjolac koji igra podjednako na tvrdoj i na zemljanoj podlozi, kad je u formi teško ga se može svladati ali kad je u ovakvom stanju, kad igra toplo hladno, može mu napakostiti čak i Roger Vasselin koji je solidni tenisač naročito na zemlji pa smatram da može uzeti 6 gemova u ovom meču

Andreev Ig.(h-6,5)-Junquei uto 12:15 2,10 1,60

Andreev je rus, sve ostalo je manje više nebitno ... Rusi nemaju konstantu u igri, naročito Andreev koji po meni nije ozbiljni tenisač. Obično nakon dobro odrađenog turnira (Casablanca) podbaci na idućem. Junqueira je zemljaš i apsolutno mu paše današnji nestabilni protivnik i mislim da će uzet i više od 6 gemova

Seppi A.-Rufin G. uto 11:00 1,50 2,30

Ovdje je po meni kvaliteta neupitno na strani Seppia, bolje je rangiran za više od 100 mjesta i konstantno igra jače turnire što bi mu trebao biti glavni adut protiv Rufina

Evo od mene jedan double koji sam odigrao sa visokim ulogom...

bwinsportskoklaenjepoke.jpg

Dakle, naravno, radi se o broju žutih kartona. Zadovoljan sam sa delegiranim sucima za ovu utakmicu, međutim mislim da bi over kartona na ovoj granici prošao i da sude neki drugi, meni manje dragi, suci...

Uglavnom, danas susret Barcelone i Chelsea sudi Cüneyt Çakır iz Turske. Mislim da će današnji par i odlučivati dali će listić biti dobitan... Granice u drugim kladionicama se kreću oko 5,5, od Barcelone se, prema marginama, očekuje 1-2 žuta kartona, dok bi Chelsea trebao napraviti 3-5 žutih.

Prva utakmica je završila sa 4 žuta kartona, i bio je under, falio je jedan karton. Nevjerojatno je kako se Raul Meireles izvukao bez žutog kartona, kao neki riskantiniji bet bi danas probao da će dobiti žuti karton, pogotovo ako napravi startove kao u provoj utakmici, a mislim da će biti situacija kada će biti prisiljen tako reagirati... Zanimljivo je da do 70'minute sudac uopće nije dao niti jedan karton, da bi u posljednjih 20minuta podijelio 4.

Kao što sam već pisao, gotovo u pravilu u uzvratnim utakmicama bude više kartona nego u prvim. Važnost utakmice je za obje ekipe ogromna, rezultat će biti aktivan do pred kraj utakmice, tj. postojati će šansa da se obje ekipe kvalificiraju, osim ako Barcelona ne napravi baš 3:0-4:0 u prvih 60ak minuta, što je ipak malo teže za očekivati, iako očekujem njihovu pobjedu i njihov prolaz...

Uglavom, oklada na over kartona u današnjoj utakmici mi je puno riskantnija, nego over u sutrašnjoj utakmici, iako koeficijenti to ne sugeriraju, s obzirom da je manji koef. da će biti over na današnjoj nego na sutrašnjoj utakmici... Ali nije prvi put da se bookmakeri zaigraju...

Sutrašnju utakmicu između Real Madrida i Bayerna sudi Viktor Kassai iz Mađarske, usudio bi se reći trenutno najbolji Europski sudac, ako ne i svjetski.

Sudi stvarno dobro, a ono što je karakteristika njegovog stila jest da se ne libi davati žute kartone. Tako je nedavno sudio utakmicu Milana i Arsenala koja je završila sa 4:0. Utkamice se sjecam, i igraci su bili dosta korektni, međutim unatoč tome on je podijelio 5 žutih kartona, što je za tu utakmicu puno.

Sudi je i kvalifikacije između APOELA i Wisle Krakow, te je na toj utakmici podijelio 10 žutih kartona...

Evo i njegove statistike ove sezone u Ligi Prvaka...

worldreferee.jpg

U prvoj utakmici bilo je čak 9 žutih kartona i ono je bio pravi rat na terenu... Nevjerojatno je i da crveni karton nije bio pokazan...Čudi me koeificjenjt i granica bookmakera, tim više jer su sve ostale kladionice kao granicu postavile 6,5 žutih kartona, a daju isti koeficijent, a kod klađenja na kartona razlika u margini od dva kartona je ogromna razlika, a koeficijent je isti!

Uglavnom, nezamislivo mi je da na utakmici bude manje od 4,5 žutih kartona, pogotovo jer je prvu utakmicu bila prava ratnička utakmica, te je završila sa čak 9 žutih kartona, delegirani sudac na za ovu okladu svakako ide na ruku, rezultat bi trebao biti aktivan do pred kraj utakmice, a i Real Madrid nije, kao ekipa, baš najkorektnija ekipa i siguran sam da će zaraditi bar 2-3 žuta kartona, iako bi trebali dominirati. Bayern mi je malo nejasan jer su sa Dortmundom u utakmici u kojoj su izgubili naslov, a mogli su ga i "osvojiti" dobili točno 0 žutih kartona što mi je i sada nejverojatno kada se zna važnost utakmice, ali onda su se sa Realom u provj utakmici iskazali, pa očekujem da će i u srijedu nastaviti u istom ritmu...  ;)

Uz sve navedeno bwin daje i bonus novim korisnicima u iznosu 100% na prvu uplatu sve do 30€. Dakle ukoliko uplatite npr. 30€ dobiti ćete bonus od još 30€i na računu ćete imati 60€. Naravno, ukoliko uplatite i manji iznos npr. 20€ i taj iznos biti će udvostrucen. Registrirajte se sada! http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69871

Danas ću se kockati.

Igram:

Barcelona - Chelsea zžk5,5 više @ 1,85

Za očekivati je da bude i dvostruko više od postavljene granice.  ;D Na zadnjoj tekmi Barcelone protiv Reala vidljivo je da stvari ne štimaju. Ekipa je nervozna, mislim da će bit puno prigovaranja i puno oštrijih startova. Čak je i Messi zaradio žuti protiv Reala i to faulirajući Ramosa  ;D Barca će stiskati, a to znaći da će ostavljati puno prostora za kontre i polukontre koje će onda pokušati zaustaviti prekršajima odmah u startu i mislim da će puno takvih taktičkih prekršaja rezultirati žutim kartonima

edit: sad gledam statistiku protiv reala i ne vidim mesija među kartoniranima iako se jasno sjećam da je dobio žuti.  ???

isse, polupo sm lončiće, nije dobio žuti u subotu na ramosu nego u kupu kralja na Pepe-u.

jutro je, oprostit ćete, mamuran sam a susjed mi renovira stan od 08.00 ujutro  >:(

Barcelona - Chelsea zbr. kornera 10,5 više @1,80

ako Chelsea bude stisnut kao u prvoj utakmici, sa 10 igrača unutar ili okolo šesnajsterca, a nevidim da je realno da drastično promjene taktiku, vrlo je vjerojatno da će većina barcinih pokušaja preko bokova završiti u korneru. Dobra granica i dobar koeficijent i mislim da se isplati probat. očekujem da sama ekipa barcelone dosegne granicu od 10 ubacivanja a chelsea da bude između 3 i 6. (ovisno o tome u kojem smjeru krene utakmica

Barcelona - Chelsea crveni karton da @ 3,60

povijest međusobnih susreta, važnost utakmice za obje ekipe, visoke tenzije i netrepeljivost između ove dvije ekipe daju naslutiti da će u uzvratu biti puno prljavija igra, puno riskantnijih startova i vrlo je lako moguće da vidimo crveni karton. Nema kalkulacija niti za jedne niti za druge. Neću ulaziti u to tko sudi utakmicu, mislim da je irelevantno. U ovom stadiju lige prvaka, u ovom stadiju općenito klupskih sezona, igrači su umorni a očekivanja su ogromna. I na jednoj i na drugoj strani ima pojedinaca koje samo čekaju da se slome i većeras sam uvjeren da ćemo vidjeti crveni karton

Barcelona - Chelsea kazneni udarac da @ 3,20

sve već opisano u tri gornje analize. dodao bih da treba obratiti pažnju na sve ne dosuđene jedanaesterce u međusobnim ogledima ove dvije ekipe i mislim da niti sudačkoj četvorci neće biti lako. Jedanaesterac može osigurati prolaz, neće ga lako dosuditi, ali mislim da će biti barem 3 padanja u šesnaest metara i da će barem jedan rezultirati najstrožom kaznom.

a sad malo statistike

prošle godine, prva tekma, kalkulirali i jedni i drugi i bilo je ispod ove granice kartona.

Result, Goals and more Details for the Match FC Barcelona vs Chelsea on 28/4/09 at 20:45.

The Game finished with a draw 0 : 0 (0 : 0) (0 : 0) .

Red Cards

No red Cards for this Soccer game found.

yellow Card Yellow Cards

37. Minute, Player Y. Touré ( FC Barcelona )

74. Minute, Player C. Puyol ( FC Barcelona )

26. Minute, Player Alex ( Chelsea )

29. Minute, Player M. Ballack ( Chelsea )

druga tekma, kako se kaže va-bank:

Result, Goals and more Details for the Match Chelsea vs FC Barcelona on 6/5/09 at 20:45.

The Game finished with a draw 1 : 1 (1 : 0) (0 : 1) .

Red Card Red Cards

66. Minute, Player E. Abidal ( FC Barcelona )

yellow Card Yellow Cards

74. Minute, Player M. Essien ( Chelsea )

77. Minute, Player Alex ( Chelsea )

96. Minute, Player M. Ballack ( Chelsea )

98. Minute, Player D. Drogba ( Chelsea )

30. Minute, Player D. Alves ( FC Barcelona )

91. Minute, Player S. Eto`o ( FC Barcelona )

94. Minute, Player A. Iniesta ( FC Barcelona )

što se jedanaesteraca tiče, to mislim da svi još uvijek pamte koliko se tu repova povlači i sa jedne i sa druge strane.

statistiku kornera za zadnju tekmu 18.04.2012:

barcelona 8, chelsea 1

sve u svemu sve je na granici, ali ja ću se malo igrat pa ću probat u raznim kombinacijama. Sretno svima.  ;D ;)

prošlo sve!!!!!!!!!

Uglavom, oklada na over kartona u današnjoj utakmici mi je puno riskantnija, nego over u sutrašnjoj utakmici, iako koeficijenti to ne sugeriraju

pozz ekipi....

evo nažalost prvi puta otkada sam na forumu se ne mogu složiti sa tobom Goksim, možda griješim ali mišljenja sam da su utakmice podjednako napete za žute kartone a ova oklada u današnjoj tekmi mi je sigurnija za prolaz over 4,5 kartona nego sutrašnja.... no mislim da će proći obje....

evo zašto....

svi znamo što se dogodilo na tekmi prije tri godine u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka između Chelseaja i Barcelone.... za one koji slučajno ne znaju norveški sudac Tom Henning Øvrebø pomogao je Barceloni da ode u finale...

Uzvratna utakmica na Stamford Bridgeu završila je 1:1, a kako je prvi susret na Nou Campu završio 0:0 Barcelona je izborila finale. Do njega su došli pogotkom Inieste u sudačkoj nadoknadi susreta. Međutim, Chelsea je cijelu utakmicu bio bolja momčad, a Norvežanin je propustio dosuditi najmanje dva čista jedanaesterca za domaćine. Zbog toga i dan danas dobiva prijetnje smrću od navijača Bluesa.

Danas je situacija obrnuta, Chelsea ima rezultat za prolaz a sudac će morati dobro paziti što radi, što znači da mora suditi sve što će se dogoditi da ne bi bio na meti novinara i poražene ekipe i navijača, što opet znači davanje kartona a to je ono što nas zanima....

dakle sigurno prolazi oklada over 4,5 kartona, a na koeficijente se ne obazirite, oni ne moraju biti pravi, već mogu biti mamci ili kako ih još zovemo navlakuše....

pozz i sretno....

Kako izgleda svi danas idemo na rizik pa tako i ja  :P

Evo uzeo sam 3 para:

Barcelona - Chelsea x2  3.55

-probat cu ovo odigrati cisto iz gusta i jer smatram da ce chelsea sacuvati svoje vodstvo i da ce igrati zatvorenu utakmicu. Po mom misljenju na utakmici ce imati sigurno 2-3 kontre iz koje ce zabiti barem 1 gol! jedino me muci drogba. Dal mozda neko zna dal ce nastupiti u ovoj utakmici?

Bartoli - Benesova 1  1.45

-ne pratim bas tenis ali na ovaj par sam se odlucio iz razloga jer je bartoli daleko bolja od benesove.

pr:  7 ranking    44

5020 Poeni      1265

Real M. - Bayern - hendikepo 0:1    1    2.30

-hmm sta da kazem... Mou je Mou i nadam se da ce ovo glatko proci jer motiva imaju na preket kao i samopouzdanje! a tu je i Ronaldo.. Ako krenu ofenzivo (a krenut ce) Bayern nema sanse!

toliko od mene... koeficijent: 11,83

Od cijele ponude danas, najviše mi se sviđa rubrika "tenis". Gledajući tu ponudu, odlučih se za niži ulog odigrati na par Barrois - Petkovic. Radi se o ženskom tenisu, točnije Stuttgart, podloga je zemlja. Obje tenisačice su iz Njemačke. Barrois Kristina (30.) - 134. igračica na ljestvici, dok je Petkovic Andrea (24.) - 12. igračica. E sad, zašto taj par i koji tip oklade?- Petkovic je bila van igre nekih 3mj zbog ozlijede leđa, te je prvi meč odigrala u FED - cupu gdje je izgubila od Stosur 64 61. U međusobnim susretima Barrois je dobila Petkovic 2 puta, ali to i nije mjerilo jer su susreti odigrani pred 4g. S obzirom da igraju pred domaćom publikom, obje će biti motivirane, a kako je Petkovic 3mj izbivala s terena, te i nije još u svojoj najboljoj formi, jer je do sad odigrala samo taj jedan meč, mislim da Barrois ima šansu danas za osvojit jedan set, s toga je moja oklada za niži ulog:

Barrois K. (h1:0) - Petkovic A.  1X @ 1.95 Lutrija, ulog 2/10

jel mi može netko objasnit par: Unics Kazan - Lokomotiv Kuban... zašto je tako veliki hendikep na unics..normalni je -22,5(1,85) a veći hendikep je -30,5(1,30)... jel se radi o kakvoj mućki? ili kaj? jer malo mi je čudno tako veliki hendikep a unics je u lošoj formi u zadnje vrijeme a lokomotiv je solidna momčad...

jel mi može netko objasnit par: Unics Kazan - Lokomotiv Kuban... zašto je tako veliki hendikep na unics..normalni je -22,5(1,85) a veći hendikep je -30,5(1,30)... jel se radi o kakvoj mućki? ili kaj? jer malo mi je čudno tako veliki hendikep a unics je u lošoj formi u zadnje vrijeme a lokomotiv je solidna momčad...

Pogledaj u LIVE odgovor.. mislim da je to to što te zanima..

D.Drogba (Chelsea)14,00 1.gol

8226 24.4. 20:45

Barcelona - Chelsea/gol1,80 DA

Barcelona - Chelsea(žk.5,5) 2,00 Više

Odds 50

isto sam odigrao s Matom 1 gol 17 kvota ukupno 60

nije lose probati na male pare a isplativo koliko toliko...

a veceras nba prilicno sigurno

Utah - Phoenix(s.t.)/nba 1,65 1  Utah i Phoenix okrsaj za 8 mjesto u play offu, iskreno mislim da je Phoenix bolja ekipa od Utah, ali da faktor sto Utah igra kuci ce prevladati, Utah kuci igra veoma dobro ima omjer 23 - 8 jedan od boljih omjera u citavoj ligi, izmedu ostalog Fry najvjerovatnije veceras nece igrati, koji je veoma vazan za njihov tip igre, koji igra 4 sa odlicnim sutem za 3 poena..

8622 25.4. 04:30

Boston - Miami 1,45 1 Miami ce vjerovatno (90%) igrati bez Jamesa, Wade i Bosha, dok bi se Bostonu trebali vratiti Pierce i Garnett da zauzmu home court advantage s pobjedom protiv Atlante

Odds 2.39

Vi koji kombinirate hendikep Barce i takve oprostite na riječi budalaštine,pazite se dobro. Vidljivo je da su Barcini napadači u mini krizi i da su fizički već pre iscrpljeni. Barca se borila do sad s realom u ligi i nemaju baš toliku klupu da si mogu dozvoliti kao Chelsea da rotira toliko. Sam Pep je izjavio da su u malo krizi i da ga muče napadači,i da se kod Messija vidi umor.  Chelsea je možda fizički gledano trenutno fizički a i psihički spremnija nego Barca. I stoga ovo je po meni najrealnije za odigrati FC Barcelona(h0:2)-Chelsea 2 koji jednostvno je teško za ne uzeti tih 1,80.

I još nešto. Je da je visok datum i da nemam para baš na bacanje,ali jednostavno ovih 10,0 na Chelseu se mora uzeti i staviti ću 100kn pa kud puklo,puklo. :) Tako sam i prije tjedan dana stavio i prošlo je na 5,50. Danas nisam toliko uvjeren pretjerano,ali moram probati,jače je od mene :D

Vi koji kombinirate hendikep Barce i takve oprostite na riječi budalaštine,pazite se dobro. Vidljivo je da su Barcini napadači u mini krizi i da su fizički već pre iscrpljeni. Barca se borila do sad s realom u ligi i nemaju baš toliku klupu da si mogu dozvoliti kao Chelsea da rotira toliko. Sam Pep je izjavio da su u malo krizi i da ga muče napadači,i da se kod Messija vidi umor.  Chelsea je možda fizički gledano trenutno fizički a i psihički spremnija nego Barca. I stoga ovo je po meni najrealnije za odigrati FC Barcelona(h0:2)-Chelsea 2 koji jednostvno je teško za ne uzeti tih 1,80.

I još nešto. Je da je visok datum i da nemam para baš na bacanje,ali jednostavno ovih 10,0 na Chelseu se mora uzeti i staviti ću 100kn pa kud puklo,puklo. :) Tako sam i prije tjedan dana stavio i prošlo je na 5,50. Danas nisam toliko uvjeren pretjerano,ali moram probati,jače je od mene :D

I od mene  je jače,ali ja sam stavio poluvrijeme/kraj 1/2  90.00 u unibet-u. Znam da je ludo,ali za ovakav koeficijent za sitne novce treba probat ;)

Barcu nije potrebno analazirati jer je vec to odradjeno puno puta danas , uz nju kombiniran 3 nba para:

Boston - Miami 1 1.65

Bosto se s Atlantom koja danas igra s Clipersima bori za 3 mjesto i prednost domaceg terena u nadolazecem playoffu.Bostonu se nakon zasluzenog odmora vracaju Garnett i Pierce a najvjerovatnije nece biti Ronda i Allena.Kod Miamia nece biti Wadea zbog ozljede prsta i po posljednjim informacijama nece biti ni Bosha ni Lebron.Miami ne moze stici Chicago na 1. mjestu a i nemogu ispod 2. tako da danas nemaju motiva.Boston je jako dobra ekipa i mislim da ce danas iskoristit svoje prednosti i odnjeti pobjedu.Kvota je na Bostonu pala sa 2.10 na 1.65 u nekim kladionicama je cak 1.30.

Utah - Phoenix 1 1.55

Mec koji odlucuje o posljednjem putniku u playoffu.Utah je trenutno u boljoj formi od Phoneixa i igra izvrsno na domacem terenu.Phoneix je u malom padu forme sto se moglo vidjeti u utakmici protiv Denvera.Utah na domacem terenu ima impresivan omjer 23-8 i mislim da danas nece ispustiti prednost domaceg terena i publike i cinjenica je da su u boljoj formi i nadam se da ce pobijediti veceras.Kvota na Utah je bila 1.70 sada je 1.55.

Golden State - New Orleans 2 1.75

Golden State pun ozljeda danas docekuje New Orleans.I dalje za Golden State ne igraju 3 najvaznija igraca Bogut Curry i Lee , a tu je i mnogo ostalih ozljeda.Pronasao sam da ce Golden State veceras na klupi imati samo 3 rezervna igraca.Jos jedna zanimljiva cinjenica je da Golden State mora biti medju 7 najlosijih klubova lige kako bi zadrzali pick na draftu , ako budu 8 taj pick dobija utah.6 i 7 momcad od zada su toronro i new york s 22 pobjede a golden ima 23 pobjede.Mislim da Golden State s ovakvom klupom nema sto traziti veceras i da je bolje da izgube zbog drafta , a tu je i New Orleans koji igra puno bolje nakon povratka Erica Gordona i pokusat ce pobjeci sa zadnjeg mjesta Zapada i to mjesto prepustiti Sacramentu.Kvota pala sa 1.90 na 1.75.

Barcu nije potrebno analazirati jer je vec to odradjeno puno puta danas , uz nju kombiniran 3 nba para:

Boston - Miami 1 1.65

Bosto se s Atlantom koja danas igra s Clipersima bori za 3 mjesto i prednost domaceg terena u nadolazecem playoffu.Bostonu se nakon zasluzenog odmora vracaju Garnett i Pierce a najvjerovatnije nece biti Ronda i Allena.Kod Miamia nece biti Wadea zbog ozljede prsta i po posljednjim informacijama nece biti ni Bosha ni Lebron.Miami ne moze stici Chicago na 1. mjestu a i nemogu ispod 2. tako da danas nemaju motiva.Boston je jako dobra ekipa i mislim da ce danas iskoristit svoje prednosti i odnjeti pobjedu.Kvota je na Bostonu pala sa 2.10 na 1.65 u nekim kladionicama je cak 1.30.

Utah - Phoenix 1 1.55

Mec koji odlucuje o posljednjem putniku u playoffu.Utah je trenutno u boljoj formi od Phoneixa i igra izvrsno na domacem terenu.Phoneix je u malom padu forme sto se moglo vidjeti u utakmici protiv Denvera.Utah na domacem terenu ima impresivan omjer 23-8 i mislim da danas nece ispustiti prednost domaceg terena i publike i cinjenica je da su u boljoj formi i nadam se da ce pobijediti veceras.Kvota na Utah je bila 1.70 sada je 1.55.

Golden State - New Orleans 2 1.75

Golden State pun ozljeda danas docekuje New Orleans.I dalje za Golden State ne igraju 3 najvaznija igraca Bogut Curry i Lee , a tu je i mnogo ostalih ozljeda.Pronasao sam da ce Golden State veceras na klupi imati samo 3 rezervna igraca.Jos jedna zanimljiva cinjenica je da Golden State mora biti medju 7 najlosijih klubova lige kako bi zadrzali pick na draftu , ako budu 8 taj pick dobija utah.6 i 7 momcad od zada su toronro i new york s 22 pobjede a golden ima 23 pobjede.Mislim da Golden State s ovakvom klupom nema sto traziti veceras i da je bolje da izgube zbog drafta , a tu je i New Orleans koji igra puno bolje nakon povratka Erica Gordona i pokusat ce pobjeci sa zadnjeg mjesta Zapada i to mjesto prepustiti Sacramentu.Kvota pala sa 1.90 na 1.75.

isto sam igrao, samo Barca mi je malo preforsirana mada ce vjerovatno uzeti

Guest gremljin

najprije bih skrenuo pozornost svima koji igraju rukomet da barcelona ima uzvrat lige prvaka u kojoj lovi -6 iz prve utakmice, možda ne bi bilo loše probat neki kontra hendi ili da će zabit manje od 32 gola , i primjećujem da vas većina puca na boston protiv miamija... ja sam uplatio barca crveni karton singl, a vezao sam više od devet kornera, vila-bolton odg i 3+ , te st.louis u bejzbolu pobjeda. svima puno sreće ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Crvena Zvezda vs Partizan, Euroleague, najava meca, drugi deo Sede vlasi, bore na licu i dvadeset kilograma viska Zeljka Obradovica su vidljivi znakovi bioloskog starenja. I to takodje ne kazem ja, vec biologija. Teorija takodje kaze da je pravo zivotno doba da napravis nesto od svog zivota kada imas vise od 25 godina, kada nemas nikoga ko zavisi od tebe, kada nemas racune iza sebe, ili kada si spreman da ulazis u rizik. Kada imate 40 ili 50 godina, vi jeste zreliji i racionalniji, ali imate i porodicu, imate nekoga ko zavisi od vas, pa ste vec mnogo manje spremni da preuzmete velike rizike. Ovu teoriju je u praksi potvrdio i sam Obradovic, jer je sve svoje najvece uspehe, ostvario bas kako kaze i teorija.  U Srbiju se vratio jer je odlucivao srcem, a ne razumom. A teorija kaze da sve greske moraju i da se plate. Teorije kazu da sa 64 godina zivota veoma tesko pristajete da se menjate, menjaju vam se i prioriteti, i u tim godinama najmanje sto je potrebno jeste da rizikujete. Potreban vam je mir, sigurnost i da uzivate. A kada to hocete u Srbiji, i uz to odlucite srcem, a ne razumom, onda svakako mora takva odluka i da se plati tako sto cete slusati kako vam 20.000 umno poremecenih bolesnika skandira u direktnom Tv prenosu da ste turcin i da treba da se napusite qurcine. Kada je Zeljko Obradovic poceo da se bavi trenerskim poslom, nije bilo ni interneta, ni mobilnih telefona, ni drustvenih mreza, a u vecem delu Srbije nije bilo ni struje. U to vreme se treniralo deset sati dnevno, i trener je bio sveto bice. Danas profesionalni igraci po Kolektivnom Ugovoru ne mogu da treniraju vise od dva i po sata dnevno, a pripreme pred pocetak sezone zakonom ne mogu da pocnu vise od dvadeset dana pred pocetak sezone. A ja bih dodao da ce za nekoliko godina igraci lupati samare trenerima koji odluce da ih menjaju u toku igre. A ima jos nesto. Ja sam siguran da pitamo kolege sa Foruma da nam objasne u kom delu Usa se nalaze savezne drzave Idaho, Wisconsin, Alabama ili Delavare da pola Foruma ne bi imalo pojma. A onda vi ocekujete da polupismeni crnac koji dolazi iz Nebraske uziva sto dolazi u Srbiju, i sto se od njega trazi da razume sta je beogradski derby i da se od njega trazi da se baca na glavu igrajuci protiv Zvezde. Hteo sam da kazem da je Zeljko Obradovic najbolji trener na svetu starog kova sa savrsenim teorijskim trenerskim principima. Ali i osoba sa 64 godine na pogresnom mestu i sa dolaskom nekih drugih vremena. Nijedan polupismeni crnac nije spreman niti je navikao, niti razume zasto je pobeda nad Zvezdom pitanje zivota ili smrti, zasto se trener toliko dere na njega, i zasto nakon samo jedne obicne greske bude zakucan ekserima za klupu. Nijedan polupismeni crnac ne razume zasto se od njega u Srbiji ocekuje da protiv Crvene Zvezde mora da se baca na glavu, kada je u njegovoj crnoj glavi kosarka samo obicna zabava. Upravo sam vam potpuno besplatno napisao zasto su rezultati Partizana takvi kakvi su, i zasto je danas kvota na Zvezdu 1,35-1,40 kao i koji su razlozi da Zeljko Obradovic promeni ceo roster, a da Partizan izgubi vec cetiri utakmice kod kuce, iako je sezona tek pocela Prognoza za kladjenje Petorica kolega sa Foruma su jos u ponedeljak, tri dana pred pocetak utakmice podrzala Crvenu Zvezdu. Oni koji su pokvareniji i vise zli su svoje predloge postavili kroz klizni handicap, dok su kolege sa pozitivnom licnosti u sebi odigrale cistu jedinicu. Postoje barem deset razloga zasto su to dobri predlozi, pod uslovom da se utakmica igra na papiru, a ne na parketu. Prvi razlog je svakako roster, Crvena Zvezda svakako ima bolji roster i tu nema sta da se prica. Drugi razlog je svakako sirina rostera, gde Zvezda takodje ima mnogo vise upotrebljivih igraca. Treci razlog je sto grk na klupi Zvezde koristi gotovo sve igrace, dok Obradovic cak i kada je imao duplo bolju ekipu, uvek je igrao sa sedam-osam igraca. Cetvrti razlog jeste forma, pozicija na tabeli, opsta slika tima, i za to uopste necu da trosim tastaturu. Peti razlog je svakako trenutna situacija u klubu, gde je u Zvezdi sve relativno mirno, dok je u Partizanu pravi raspad sistema, i jos niko nista ne sme da kaze Faraonu, iako ne izlazi iz kafane. Sesti razlog je naravno domaci teren, gde niko iz rostera Partizana uopste ni ne zna sta ga veceras ocekuje. Sedmi razlog je pritisak gde Partizan ako ovo izgubi ostaje u rangu Albe, a tek treba da igra sa Olympiacosom, Zalgirisom i Panathinaikosom. Osmi razlog jesu kvote kladionica koje jasno sugerisu ko je favorit, a deveti razlog je sto kvota osim sto favorizuje Zvezdu, jos i pada. Deseti, a mozda bi trebalo da bude prvi razlog jeste navijacka opredeljenost Psiha (Predsednika Srbije) Sve ovo je teorija kada bi se utakmica analizirala na osnovu onoga kako stoje stvari na papiru, i kada bi se derby igrao na papiru, a ne na parketu. Ono sto me brine jeste iskustvo padanja. Na primer, kao kada je Milan izgubio od Parme, pa ga Liverpool demolirao u sred Milana, a ja onda odigrao duplu sansu 1x na Inter u gradskom derby-ju a Milan lagano dobio. Ili na primer, kada nikada u zivotu ne igram na Dinamo, pa ih onda odigram kod kuce, takodje duplu sansu 1X protiv Hajduka, a oni izgube 0:1. Postoje samo dva nacina kako bi Partizan mozda mogao da pobedi. Jedan je da se veceras bacaju na glavu, da ih ide kao sto je Zvezdu islo u sred Istanbula kada su demolirali Fenerbahce, a koji je danas prvi na tabeli, kada sam takodje pao, a da Crvena Zvezda odigra najgoru utakmicu u zivotu. Drugi jedini moguci nacin da Partizan dobije jeste da se nekako dovuce do kraja utakmice, a da ne gubi, i onda u nekoj drami, jednim potezom nekako, a ne znam kako, resi utakmicu. I za kraj, moj prvi predlog za kladjenje je svakako prognoza da ce se Aba League raspasti u narednim godinama, i da ce je direktno srusiti srbi, kao sto su srusili sve do sada. Aba League ce direktno srusiti dva zla, sadasnji predsednik srpskog Kosarkaskog Saveza i sadasnji selektor Svetislav Pesic, koji ima 75 godina, pa ce vam sada biti jasnije kako starost utice na telo i mozak. To je moj prvi predlog za kladjenje za koji bih preporucio da rasprodate imovinu, ili barem podignete kredit i uplatite moj predlog. Da imam u sebi toliko zla koliko i kolege @Joker93 i @Fitoz verovatno bih i ja kao svoj predlog postavio u 15.00 casova i pola sekunde, ekstremni klizni handicap na Zvezdu od +4,5 po kvotici od 1,20. Ovako, posto sam ja Leonardo Veliki, prvo predlazem live kladjenje, zatim oba najekstremnija klizna handicapa kod velikog bet365 onaj od +9,5 na Zvezdu, kao i onaj od +15,5 na Partizan sa nadom da bih mozda mogao da uhvatim oba ekstremna handicapa nadajuci se da niko nikoga nije u stanju da potopi. I za kraj, imam predlog za administratora Hej @IzudinB U utorak smo postavili predlog za kolegu @fic iako ti to zabranjujes. Deluje da nas je kolega zaista napustio. Predlog mu je prosao, bas kako je i on pogadjao svoje predloge dok je bio sa nama. Drugi gol je pao u 90 plus 9-om minutu. Upisi mu ovaj pogodak, napravi ovaj put izuzetak, neka mu stoji zapisano kao pogodak poslednji predlog u Poslednjoj Sansi. Nece ti nista faliti, niko ti nista nece zameriti, nismo u Skandinaviji, a nadajmo se da se neces ni ti nikada ni pomeriti sa tog poslednjeg mesta u drugoj, amaterskoj. Mi smo mu postavili predlog, a deluje kao da su i sudbina i karma i Bog i sreca hteli da mu poslednji predlog u nasoj svetoj Poslednjoj Sansi prodje u 90 plus 9-om minutu.  
    • Crvena Zvezda vs Partizan, Euroleague, najava meca Ne bih mogao da se setim kada je cak sest kolega iz svete Poslednje Sanse za svoj predlog postavilo izbor iz jednog te istog meca. Jos interesantnije je sto je u pitanju jedan gradski derby, a zanimljivo je i da su trojica kolega iz prve lige, a trojica iz druge. Svima je zajednicko sto su svi igrali na Crvenu Zvezdu, uglavnom klizne handicape, dvojica kolega cak i cistu jedinicu, dok je samo kolega @jansavc na neki nacin "podrzao" Partizan ako se to uopste moze nazvati podrska, da nece izgubiti vise od 14 razlike. Iako je za ovaj medjuweekend ponuda bila slaba, pa je i to jedan od razloga, ipak je bilo lepo videti da je u ovom kolu svete Poslednje Sanse cak devet predloga bilo iz kosarke, najlepse sportske igre na svetu. Hajde onda da vidimo, koji je razlog zbog cega je ceo Forum ovoliko podrzao Crvenu Zvezdu u jednom gradskom derby mecu, a ne vidim nikoga sa Foruma koji bi bolje od mene najavio danasnji mec. Pre najave danasnjeg meca, samo da skrenem paznju kolegama sa Foruma koji imaju manje od dvanaest godina, a koji ce danas gledati utakmicu da Jones, Brown, Bonga, Washington, Davies, Lundberg, Ntkilina, Mike, Canaan, Yago, Miller-Mcintyre, Daum i Gieadraitis nisu srpska prezimena, a nisu ni belci osim Dauma i Giedraitisa. Maloletnim kolegama sa Foruma da kazem i da beogradska govna ne igraju Euroleague zato sto je neko impresioniran srpskom kosarkom, vec zato sto nema ruskih klubova, i zato sto su Psiho i srpska propaganda procenili da im se isplati da godisnje placaju po klubu 1,250.000 eura za ucesce srpskih klubova u Euroleague. Uz to, grad Beograd je bio prinudjen cak dva puta u kratkom periodu da organizuje FinalFour Euroleague, a i ove godine ce morati da bude organizator, naravno o svom trosku, pa kada sve to saberete, dosli smo vec do deset miliona eura, koliko srpsku drzavu kosta ova propaganda. Ovde se ne racuna uobicajenih po 25 miliona eura koji se godisnje bace na polupismene crnce po klubu. Crvena Zvezda Gledajuci proslu sezonu Crvene Zvezde, samo se potvrdila moja teorija za koju bi smeo da dam vitalne organe da je odbranim, da najboljih sto svetskih igraca Fantasy-a vise znaju o kosarci od prvih sto najboljih trenera na svetu. Crvena Zvezda je prosle sezone, kao i svake godine potrosila 30 miliona eura i za sav taj novac bila 16-ta na tabeli sa skorom 11-23, jedina dva gora kluba od njih su bili Alba i Asvel, a i to se ne bi desilo da je sezona trajala jos koju sedmicu. Gore od plasmana su bili potezi koje su vukli majmuni iz Zvezde, u smislu izbora trenera i igraca, za sta bi mi trebalo deset stranica teksta. Ipak, na kraju su osvojili Aba League, osam puta su demolirali Partizana, a to je u Srbiji najvaznije, pa je sezona proglasena istorijski uspesnom. Ako bih trebao da prokomentarisem proslu sezonu Crvene Zvezde u jednoj ili dve reci, to bi bile reci fijasko ili debakl, a u jednoj prosirenoj recenici, to bi bilo da nijedan Fantasy igrac na svetu, pa cak i seoski, ne bi nikada spojio u svom virtuelnom timu onako nefunkcionalan tim. Odluku da potpisu Napiera, a da su u rosteru imali Teodosica, Nedovica, Yaga i Hangu bih proglasio najdebilnijim izborom u istoriji svih sportova.  Sto se tice ove sezone, Zvezdi se mora priznati da su ipak nesto naucili iz gresaka iz prosle sezone, sto i nije bilo tesko, kada gore nije bilo ni moguce. Vratili su pre svega, svoje bivse igrace, koji su imali lose sezone u svojim klubovima, sto je odlican potez, jer oni bolje od bilo kog polupismenog crnca razumeju da je u Srbiji jedini smisao kosarke biti bolji od Partizana. Doveli su jos jednog belca Dauma, a jedina dva nova crnca su Miller-McInture i Canaan sto su odlicna pojacanja. Na taj nacin, Crvena Zvezda je prilicno ocistila roster iz prosle sezone od beskorisnih govana, smanjila broj crnaca na najmanju mogucu meru, i povecala broj srpskih igraca. Odlican potez im je i povratak Petruseva tokom sezone.  Moj utisak je da je Crvena Zvezda odlicno poslozila roster, ili barem isparavila greske iz prosle sezone, ali da to nikako nije dovoljno za prvih osam mesta na tabeli, i da ce se tokom sezone vuci tu negde oko sredine tabele i verovatno biti u igri za doigravanje. Ove sezone u Euroleague imaju skor 5-5 a mislim da su morali imati jednu sigurno, a mozda i dve pobede vise. Lepe pobede su one u gostima nad Fenerbahceom, Monacom i Parisom, ali su morali da dobiju ili Asvel u gostima, ili Barcellonu kod kuce, gde su prakticno imali pobedu u samoj zavrsnici. Partizan Nikada vidjeno u istoriji bilo kog sporta. Tri godine potpunog fijaska, jedan trofej od mogucih osamnaest, potrosenih sto miliona ni za sta, i jos niko nista Faraonu ne sme da kaze, vec promene ceo roster za jedno leto. Cetrnaest novih igraca, od toga samo tri srpska igraca, i to samo da ih ne bude sramota da nemaju nijednog srpskog igraca. A cak je jedan i polu srbin, polu hrvat, majko moja. Cak i da ne gledamo u krvna zrnca, tesko da bi i Guardioli neko dozvolio da promeni ceo roster, a ako bi mu neko ipak dozvolio, tesko da bi bilo ko dozvolio Guardioli da zivi kako Faraon zivi u Srbiji. U Srbiji je rec odgovornost prakticno zabranjena rec, a bilo kakva kritika bi veoma lako mogla da vas odvede na neko sluzbeno putovanje od nekoliko godina. Da nema mene na ovom smesnom Forumu, tesko da bi bilo gde mogli da procitate bilo kakve kritike Faraona.  Faraon i Psiho imaju mnogo toga zajednickog, ali i jednu veliku razliku. Vestom propagandom i manipulacijom polupismenih gradjana, i jedan i drugi su proglaseni velikim, najvecima, nedodirljivima, svetim kravama, bez kojih bi dosao propast sveta. Jedina razlika je u tome sto je jedan Predsednik, a drugi trener, pa je jedan Faraon za sest miliona, a drugi za milion fanatika. I jedan i drugi su proglaseni za nuklearnog fizicara, Mesiju, Boga, neurohirurga koji spasava zivote ili vatrogasca koji glavom skace u vatru i spasava zivote gradjana. I jednom i drugom se klice, salju poljupci, pruza podrska, i jednom i drugom se veruje vise nego svojim ocima, i jedan i drugi su se odavno odvikli od bilo kakve kritike. Cetiri sezone u klubu, jedno ispadanje u EuroCupu u sred Beograda od turske Burse, jedna osvojena Aba league i jedno cetvrtfinale Euroleague, i tacka. Ove sezone, uz promenjen ceo tim i jasnu poruku polupismenim fanaticima "... sada da odem necu, ko god da dodje posle mene zeli zlo Partizanu, nisam tip koji se predaje ... ovo sto vidite svojim ocima nije tacno ...imam apsolutnu podrsku ... bla bla bla ..." Partizan je promenio ceo roster, ali je u ovoj sezoni sve ostalo isto. Skor u Euroleague je 2-8 igra je ostala ista, losa, nepovezana, spora uz porodjajne muke da se postigne poen, i dalje se gubi na jednu loptu, u samoj zavrsnici, i dalje Faraon nije kriv vec igraci, i dalje beogradska govna zasluzuju pozivnice jer je tamo publika najbolja, i dalje ovo .. i dalje ono ... a rezultata nigde. Cak vise ne postoji ni ono sto je jedino i drzalo Partizan u propagandi da su zdrav klub, a to su utakmice kod kuce. Partizan je kod kuce vec izgubio od raspalih Virtusa, Armanija, te Monaca i Barcellone dok su u gostima sve izgubili osim Maccabija sa kim su igrali u Beogradu. Starost Placanje poreza, starost i smrt niko na svetu ne moze izbeci. Nauka smatra da starost pocinje sa 74,7 godina mada neke teorije idu cak i do 77 godina. Zeljko Obradovic ima 64 godina, pa sada ne znamo gde njega da ubrojimo. Da li je on srednje dobi, da li je starija osoba ili je jednostavno veoma stara osoba? To na kraju nije ni vazno, vazno je da svaka osoba na svetu starenjem postaje drugacija osoba, najcesce sve to ide na gore. To ne kazem ja, to kaze biologija, to kaze bilo koja nauka. Uz to ide i teorija da se ne stari u svim zemljama isto. Nije isto stariti u Srbiji ili u Usa ili u Skandinaviji. Ovde cu vam postaviti dve fotografije da vidite kako se stari u Srbiji a kako u Hollywoodu. Ovo ovde su dva glumca. Obojica imaju 61 godinu i obojica lose glume. Na jednoj slici mozete videti kako izgleda starost u 61-ovoj godini u Srbiji, a kako izgleda starost u 61-oj godini u Hollywoodu. Na jednoj slici je srpski glumac Dragan Bjelogrlic, a na drugoj americki glumac Bred Pit, pa svojim ocima mozete videti kako se stari u Srbiji, a kako u Hollywoodu.   Obradovic je trenercina, kakve Evropa jos nije videla, to je bio, to jeste i to ce uvek biti. Niti je zaboravio kosarku, tesko da bilo ko vise zna o kosarci od njega. Ali nije Faraon vec je od krvi i mesa. I on stari kao i sav obican svet. I on se menja starenjem, uglavnom na gore, kao i svi ostali. Vratio se u Srbiju, a deset godina ranije mu to nikada nije padalo na pamet, a to ima svoju cenu. Pre deset godina nikada sebi ne bi dozvolio da mu ekipa ovako igra, a kamoli izgleda. Pre deset godina nikada sebi ne bi dozvolio da ga u gradu koji najvise voli na svetu, Beogradu, 20 000 psihopata divljacki vredja. Znate li vi uopste, kolege sa Foruma, kako to izgleda kada vas 20.000 ljudi divljacki vredja da ste turcin i da treba da popusite qurcinu, ili da vam 20.000 ljudi peva da ste ubili zenu u saobracajnoj nesreci, sto je tacno. Pre deset godina Obardovic sebi nikada ne bi dozvolio da ga u sred Beograda ponizavaju raspali Virtus ili Armani. Ovde cu malo da se zaustavim. Previse daleko sam otisao. Malo sam se pogubio. Previse volim kosarku, najlepsu sportsku igru na svetu, i previse postujem trenerski posao, najstresniji posao na svetu. Uvek cu vise verovati svojim ocima, nego Obradovicu, ali je Obradovic ipak Obradovic. Uzecu ipak sebi malo vremena, da zavrsim post, narocito predlog za kladjenje. Ostavicu sebi vreme da iz mene izadje zlo. Kosarka i Obradovic to zasluzuju, mada za ovo drugo jos malo moram da razmislim. Nastavice se oko 18.00 casova. mec se igra u 20.00    
    • Hvala za info taman imao par minuta i pogledam forum i cini mi se ajde probajmo i proslo za 10min:)
    • @furyshaa sve si mi rekao sad kolega, hvala i nadajmo se ostvarenju zamisljenog scenarija. Neka se zeleni!
    • @mesrine gledam. Samo što je utakmica počela, faul, žuti karton, Njegomirović zove iz VAR sobe, crveni karton.  Crveni karton nikad u životu. Niti je bilo namjere niti nekog intenziteta. Zaslužen žuti i Bog te veselio. Nastavak utakmice, viktorija.  3 100% šanse za Borac i brdo nekih pokušaja. Ovdje Borac dobija pa makar izmislili neki penal jer prilike za to će biti jer se gura konstantno 18 igrača u 11 metara. 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use