Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak, 23.04.2012. (Listić dana)

Analyzer

Recommended Posts

Što se tiće Netsa, samo jedan mali info..

Uz već otprije ozlijeđenih Farmara, Lopeza i Jamesa koji nisu ni igrali prije tjedan-dva tekmu s Filijem, dns neće biti Derona Williamsa koji jest igrao tu tekmu (11p, 10a i 4s), možda ne će biti ni Sheldena Williamsa koji je također igrao u toj tekmu (1p, 4r). Iako se Sheldenov izostanak možda statistički ne može gledat ko izostanak, ali mora se uzet u obzir da Netsi imaju na raspolaganju, što se tiće centarskih pozicija samo Petra, što i nije ohrabrujuće.

No, bez obzira na to, ja mislim da ima više pluseva nego minusa...

Rasprodana je dvorana, što se u Newarku već dugo nije dogodilo, najavljen je poprilično izdašni ceremonijal tokom večeri, Gerald Wallace bi mogao zaigrati sad (jer onda nije, bio ozlijeđen), Jordan Williams je dobra zamjena za Sheldena, iako je više forward, nego centar, al takav je i Shelden, zadnja domaća tekma i ujedno i "zadnja" kao "New Jersey" Nets, nabrijana atmosfera, želja za tom pobjedom i dostojnim oproštajem iz Newarka, a i Fili nema neki imperativ pobjede jer kao što je Vedry napisao, bolji je izbor u prvom kolu Chicago, nego Miami.  ;)

Hajmo Netsi aleeee  ;D ;D

Dobijaju Netsi 10 razlike :D

Wizardsi -9 , -10 hendikep kako gdje protiv ocajnog charlota, 20 zaredom izgubljenih sta vise reci..  :)

Da ne spominjem da su ih proslu uzeli 28, i da su zadnje 3 uzeli i to protiv Chicago, Milwaukee and Clevelanda prilicno impresivno  ;D

Dobar odabir!! Mislim da bi i to trebalo veceras proci!!

Steta sto nisam ranije to odigrao ovako sam vec uplatio dosta tako da necu odigrati al mislim

da je LOVA tvoja :D..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use