Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 22.04.2012. (Listić dana)

Guest gremljin

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest gremljin

nekako mi se sve više čini i polako postajem sve sigurniji da je jedino vrijedno uplatiti novac na klađenje preko interneta na utakmice koje su u tijeku i koje su u prijenosu na tv. pa ako se igra kako treba uplati se da pada gol, a ako ne , čeka se slijedeća... već mi je puna kapa da se igram vidovnjaka a debili namještanjem isisavaju moj novac i živce. sada sam uplatio na philadelphii da pada drugi gol u trećini i to je prošlo...

Ja idem uplatit Pitsburg više od 1,5 gol u prvoj trećini i pobjedu Juventusa i da ću stisnut uplati pingvini se crvene,gol već pao...

Sam ti napisao da je u 18:00 :D - proslo..

A gledao sam city-a i onda kad sam se vratio i vidio par prekasno je bilo,otišao na rezultate.com da pogledam kad ono kao odgođeno,nakon 10 sekundi vidim počela tekma.Ajde idem uživo,i odem dodam juveta kad se ono pingvini crvene...A šta je tu je,ako ništa bar su Češke Budejovice(odbojka),ManCity i Ajax dobili.

utd kiksao,bojim se stavit soma kn na city,zarada bi bila u slucaju pobjede 238 kn,neznam dal se isplati :(,nisam nikad ulozio vise od 300 kn na listic ..

ako vec razmisljas o tako velikom ulogu mozda je bolje spojit city,ajax i psg pa stavit 500

ako si me poslusao isplatilo ti se

nisam uplatio prijatelju,cura me pozvala na pizzu,a da nije proslo nebi mogo jest,i uz txt bi bio samo;) nadam se da je neko dns nešto dobio.,pozzz

Danas ću odigrati dva tiketa prvi jedan sigurniji drugi malo manje al nadam se prolasku obadva :D

Ajax - Groningen  f+2  (1,40)

Ajax danas praktički potvrđuje naslov i četiri kola prije kraja je na domak obrane naslova prvaka. Razlika u odnosu na Feyenoord i AZ iznosi velikih šest bodova i potrebno bi bilo pravo čudo da Ajax ispusti pehar iz ruku.

U goste im dolazi Groningen koji ne da je samo loš u posljednje vrijeme, već se radi i o jednom od najgorih gostiju u cijeloj ligi.

Novih izostanaka nema, a Ajax kod kuće, a i u gostima puni sve redom i nevidim razlog da isto tako ne bude i danas.

Wolves - Manchester City  f+2  (1,80)

Ovo je po meni kvota koja je jednostavno mora uzeti, City je opet počeo briljirati sa preporođenim Tevezom i Aguerom i ko zna kakvo bi stanje bilo na tablici da je Tevez igrao od početka. Prošlo kolo su napunili Norwich i mislim da će danas nastaviti u istom kontinuitetu protiv slabašnog Wolvsa koji su već u mislima u drugoj ligi i koji danas imaju nekoliko izmjena u sastavu, a najveća je da će na golu debitirati De Vries.

Ukupna kvota: 2,5

Drugi list je sličan na koji mi ide malo manji ulog, a to su redom:

Milan - Bologna  1  (1,25)

PSV Eindhoven - NEC Nijmegen  1  (1,35)

AZ Alkmaar - Venlo  f+2  (1,40)

Wolves - Man City  f+2  (1,80)

Ajax - Groningen  f+2  (1,40)

Ukupna kvota: 5,95

Danas san se odlučio za favorite i neda mi se puno analizirati dva su već iznalizirana, a ostali svi se bore za nešto: Milan za naslov iako me njih strah al eto mora san ih odigrati, PSV za Europu i protiv NEC-a imaju odličan skor međusobnih susreta, AZ također za Europu i ova dva su već iznalizirana.

Eto to je to od mene danas, nisam bio nešto pričljiv, bio sam kratak al jasan, favoriti su igri i nadam se da me neće iznevjeriti :D

Kako to biva sa tkz. zicerima i favoritima neko mora kiksati,prošao je bar osnovni list, bilo me strah proklestva objavljivanja na forum da me ne sjebe baš kad se za to odlučim objavljivanje, al ajde bilo je u gusto, prošlo u knap al ko pita kad je dobitno :D

Hajde idemo malo sa NBA

Charlotte Bobcats - Sacramento Kings ??

Da li moze ovo proci Sacramento Kings 95,5+ ?

mislim da ide.. ja sam stavio over 100,5 (supersport) Iz koje je uopce kladionice ova granica od 95 poena??? ps. isplatilo bi se probat i oklahomu protiv lakersa (1,80) jer se bore sa Spursima za prvo mjesto. sretno!

Pozdrav!

Danas igrao a 1000 kuna na City, Sienu u kosarci prv. pol. i Lyon 1x. Cekam jos Lyon, dobitak 1600 kn.

Jel mislite da je to sigurno ili da opalim laganu kontru iako mi se onda bas i ne isplati, mogu dobit najvise 100 kuna??

haha. sva sreca pa sam isao kontrirat u super sport- kvota 6.30 na Lorient- prvo pol. 1-2. ako ijednace u plusu sam 400 kuna ako ne dobivam ulozeno.

usput receno mislim da je u srijedu kvota od 1.6 na real poklon i tu bi trebalo vecu svotu na real. pozdrav ;)

Genk - Standard (1)(2.05)

Genk je odlično počeo ligu za prvaka Belgije i nanizao tri impresivne pobijede zaredom a u zadnjem kolu su na gostovanju uvjerljivo svladali Anderlecta na gostovanju. S druge strane Standard je osrednje počeo doigravanje za prvaka i u 4 utakmice ubilježio je tri nerješene i jednu izgubljenu utakmicu. Ukoliko domaćin bude motiviran kao u tekmi protiv Anderlecta ni Standard se neće dobro provesti.

Flamengo - Vasco (dg1)(1.65)

Polufinale Brazilske carioca lige donosi nam susret dviju agresivinih i efikasnih momčadi. Jako kvalitetni sastavi s obje strane, posebice efikasni i napadački raspoloženi s obje strane. Očekujem da će oba tima sa lakoćom danas doći do zgoditka.

bravo brkati za ovo, al genk mi digo tlak, mislim da su u 23 min gubili 0:2

igrajte vancouver nocas nhl. jedinica lagana

ja sam nov ovdje, pa ko hoce nekaproba...poz

Napomena korisniku

Pročitajte pravila foruma: http://svijetkladjenja.com/forum/pravila-foruma/pravila-foruma/

"2.2. Kod unošenja teksta tj. analiza, predviđanja ili rasprava obvezno je da obrazložite Vaš tip ili analizu kako bi mogli informirati druge članove, te voditi konstruktivnu raspravu;"

igrajte vancouver nocas nhl. jedinica lagana

ja sam nov ovdje, pa ko hoce nekaproba...poz

Napomena korisniku

Pročitajte pravila foruma: http://svijetkladjenja.com/forum/pravila-foruma/pravila-foruma/

"2.2. Kod unošenja teksta tj. analiza, predviđanja ili rasprava obvezno je da obrazložite Vaš tip ili analizu kako bi mogli informirati druge članove, te voditi konstruktivnu raspravu;"

Evo ti Vancouver :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use