Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 22.04.2012. (Listić dana)

Guest gremljin

Recommended Posts

Guest gremljin

eto ja bih za početak dana predložio sociedad-vilareal oba daju i više od dva gola jer smatram da ni sociedad ni vilareal nemaju dobru obranu i da je ovdje danas to vrlo izgledno da će proći. drugi par je takođe podnevna tekma granada-getafe i tu smatram da će biti jedinica i pobjeda granade jer su puno bolji domačini nego getafe gost i granada želi osigurati opstanak u ligi ovom pobjedom , u svakom slučaju puno više želje za pobjedom možemo očekivati kod domaćina. :)

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

JUče težak dan za mene ..Fino sam pao.. Nadam se danas prolazu..

Fiorentina - Inter    bg ekipe Inter  -1+  2  2.4

Inter je nakon smjene trenera fino proradio ..Napadači uredno zabijaju i mislim da bi ovo danas trebalo hladno proć..

11/04/2012 Serie A Inter vs. Siena 3 - 2:1

07/04/2012 Serie A Cagliari vs. Inter 1 - 2:2

01/04/2012 Serie A Inter vs. Genoa 3 - 5:4

Dep.La Coruna-Elche CF  1  1,70   

Deportivo odlično igra po tome kako stvari stoje vraćaju se u prvu ligu i mislim da ne želi kiksati ni u čemu pa da tako neće ni danas ..Od zadnjih 6 utakmica imaju 5 pobjeda dok Elche ima samo jednu pobjedu u zadnjem kolu protiv Cartagene koja je predzadnja na tabli i to  2:1 dok je deportivo uspio uzet u zadnjem kolu u gostima protiv Celte koja je treća 3 boda , 2:3..

FC Augsburg-Schalke 04  2  2.20  ili  bg ekipe -1+  2  1.9

Nakon kupa uefa i  zadnje utakmice protiv Borusie ,mislim da bi Schalke danas trebo doć na svoje..Današnjom bi pobjedom mogli pobjeć  Borussii M'gladbach na 4 boda i tako si osigurat ligu prvaka ..Osim toga do sada su imali 2 susreta i oba puta je slavio Schalke

04/12/2011 Bundesliga Schalke 04 vs. FC Augsburg 3:1

21/12/2010 Kup Njemačka FC Augsburg vs. Schalke 04 0:1

13:30 Manchester Utd.-Everton 1 1.40 - vodili 2:1 i 4:2 :S

Manchester danas na svome stadionu docekuje ekipu Evertona.Manchester bjezi Man Cityu 5 bodova i ne smiju kiksati u ovakvim utakmicama.Everton nema nekog motiva , ne mogu nikako stici Chelsea i Tottenham i tako su ostali bez Europe za sljedecu sezonu , a ispali su prosli tjedan i u polufinalu FA kupa od Liverpoola.

17:00 Wolverhampton-Manchester City 2 1.30

Ekipa koja je vec ispala u nizi rang Wolverhampton danas docekuje ekipu koja se bori za naslov Manchester City.Manchester City jednostavno mora cekati kiks Man Uniteda i pobjedjivati svoje utakmice.Danas ne bi trebali imati problema , a dodajmo i da je Wolverhampton ostao bez svoga prvoga vratara Hennessyja.

16:30 Volyn Lutsk - Dynamo Kiev 2 1.15

Dynamo Kiev se bori sa Shkahtar za naslov , i trenutno im Shakhtar bjezi 3 boda ali ima utakmicu vise.Volny Lutsk nalazi se 6 bodova od zone ispadanja i mislim da nema sta traziti protiv Dynama koji ima veliki motiv u ovome mecu.

14:10 22,5/N.Đoković-Nadal R. 2 1.85 - svaka cast Nadalu na odigranom mecu

Danas nas na teniskom programu ocekuje prva poslastica , susrecu se prvi i drugi igrac svijeta Novak Đoković i Rafael Nadal.Ova 2 tenisaca do sada su se susrela cak 30 puta i Nadal vodi u omjeru s 16-14 ,a Djokovic je dobio cak 7 zadnjih susreta.Svi znamo da je Nadalova najbolja podloga zemlja ali Djokovic je prosle godine pokazao da ga i na zemlji moze pobijediti.Novaku je ovaj tjedan prije meca s Dolgopolovm umro dedo ali ipak je odlucio odigrati turnir do kraja i to je razlog njegove slabije igre.Danas ocekujem jako dobar mec i sa puno gemova jer se na ovom mecu nikada ne moze prognozirati pobjednik ali nadam se da ce to biti Djokovic.

14:00 Vettel S. 1 2.50

Danas se vozi kontrovezna Velika nagrada Bahreina.Ovdje tipujem iz razloga jer on polako dize svoju formu , sto je pokazao jucer na kvalifikacijama gdje je izborio pole position.Proslu utrku dobro je vozio , dosao je sa 11 na 2 mjesto ali je na kraju zavrsio 4.Danas ocekujem da ce Vettel uzeti pobjedu ali mu nece biti lako jer su trenutno 3 najbolja vozaca uz njega iza , Hamilton Webber i Button.

Danas ću odigrati dva tiketa prvi jedan sigurniji drugi malo manje al nadam se prolasku obadva :D

Ajax - Groningen  f+2  (1,40)

Ajax danas praktički potvrđuje naslov i četiri kola prije kraja je na domak obrane naslova prvaka. Razlika u odnosu na Feyenoord i AZ iznosi velikih šest bodova i potrebno bi bilo pravo čudo da Ajax ispusti pehar iz ruku.

U goste im dolazi Groningen koji ne da je samo loš u posljednje vrijeme, već se radi i o jednom od najgorih gostiju u cijeloj ligi.

Novih izostanaka nema, a Ajax kod kuće, a i u gostima puni sve redom i nevidim razlog da isto tako ne bude i danas.

Wolves - Manchester City  f+2  (1,80)

Ovo je po meni kvota koja je jednostavno mora uzeti, City je opet počeo briljirati sa preporođenim Tevezom i Aguerom i ko zna kakvo bi stanje bilo na tablici da je Tevez igrao od početka. Prošlo kolo su napunili Norwich i mislim da će danas nastaviti u istom kontinuitetu protiv slabašnog Wolvsa koji su već u mislima u drugoj ligi i koji danas imaju nekoliko izmjena u sastavu, a najveća je da će na golu debitirati De Vries.

Ukupna kvota: 2,5

Drugi list je sličan na koji mi ide malo manji ulog, a to su redom:

Milan - Bologna  1  (1,25)

PSV Eindhoven - NEC Nijmegen  1  (1,35)

AZ Alkmaar - Venlo  f+2  (1,40)

Wolves - Man City  f+2  (1,80)

Ajax - Groningen  f+2  (1,40)

Ukupna kvota: 5,95

Danas san se odlučio za favorite i neda mi se puno analizirati dva su već iznalizirana, a ostali svi se bore za nešto: Milan za naslov iako me njih strah al eto mora san ih odigrati, PSV za Europu i protiv NEC-a imaju odličan skor međusobnih susreta, AZ također za Europu i ova dva su već iznalizirana.

Eto to je to od mene danas, nisam bio nešto pričljiv, bio sam kratak al jasan, favoriti su igri i nadam se da me neće iznevjeriti :D

Bosna i Hercegovina,Premier liga..

Prijedor-Slavija 2    @ 5.00

Posto zivim u BiH u gradu koji ima 3.fudbalska kluba gdje igra dosta mojih prijatelja cuo sam par stvari za ovu ligu.Iako oni igraju u 2.ligi,delegati su isti za njihovu i premier ligu.Delagati znaju sva desavanja,i rekli su da Slavija kupuje utakmice kako bi ostala u premier ligi.Ako pogledate nekoliko zadnjih utakmica uvjericete se.Kvota uveliko pada na Slaviju,pa ko stigne neka odigra.Inace pogledajte tabelu,vidicete da Prijedoru i ne treba,a Slavija se bori za opstanak.Srecno !

Pozdrav,

nadam se i smatram ovo vrlo sigurnim parom:

1. Philadel(1.t1,5)-Pittsburg  2@1,45

Do sada je svaka tekma prelazila ovaj prag, čak i ova zadnja gdje se malo pripazilo na golove , gdje je under 6,0 golova bio , bila su 2 gola u 1. trećini.. danas mislim da bi over 1,5 golova u 1. trećini mogao proći!

----------

Za ovo nemam previše analize, rekao frend da odigram , slobodno NBA znalci neka objasne , ja ću ovo napisati, nadam se da se Admini ne ljute zbog toga kaj nema analize, da ne stavljam sada u (live) dio a dio ovdje..

NBA 04/22 01:30 Wizards @ Heat        Heat(-3) 1st Quarter @ 1.98

NBA 04/22 02:00 Blazers @ Grizzlies Grizzlies(-3.5) 1st Quarter @ 1.91

NBA 04/22 02:00 Mavs @ Bulls        Bulls(-2.5) 1st Quarter @ 1.95

----------

Nacional Madeira : Sporting 1

Sporting u četvrtak igra uzvrat europske lige, a rezultat iz prvog susreta mu nedaje mjesta za lagan i opuštajući uzvrat, u ligi su zadržali prednost i 4 mjesto tako da mislim da neće igrati punim ritmom. Madeira igra vrlo solidno kod kuće ali i vrlo tvrdo( kao i sporting ), a i ranije su znali uzimat bodove sportingu. Zato manje od 2,5 kao i 1X bi trebali biti ziceri mada vjerujem i u pobjedu Madeire.

Valencia - Real Betis 2

Valencia kao i Sporting igra uzvrat ali za razliku od sportinga prije svake europske utakmice igrali su katastrofalno i lako gubili sve utakmice kod kuće i u gostima, a sad imaju i - 2 gola iz prve utakmice tako da vjerujem da će odmarati glavne igrače jer imaju tanku klupu što su več pokazali, sa druge strane Betis u gostima ili pobjeđuje ili gubi (omjer 5 - 1 - 10) o ove sezone su več dobili valenciu kod kuće sa 2:1 tako da bi X2 bilo vrlo realno ali s obzirom na dosadašnje valencijine rezultate i 2 je vrlo realno

Aris - Kerkyra    2

Manuel Masado najavio misiju nakon završetka treninga. Zbog brojnih problema kazni (Fatima, Neto, Shankar, Kaznaferis) i ozlijeđenih (Papasterianos, Dick, Ioannina) misija se sastoji od 17 igrača. Konkretnije slanje do ovih igrača: Vellidis i Sifakis, Michelle, Lazaridis, Papazacharias, Katidis, Prittas, Castillo, Acosta, Oumpintes, Soltani, Triantaphyllakos i Kotsonis i Kapetanos, pjetlovima i Tsoukanis Giannitsis.

Evo sto sam nasao bitno a i kvota opada.Ja cu pokusati pa sta bude!

Aris - Kerkyra     2

Manuel Masado najavio misiju nakon završetka treninga. Zbog brojnih problema kazni (Fatima, Neto, Shankar, Kaznaferis) i ozlijeđenih (Papasterianos, Dick, Ioannina) misija se sastoji od 17 igrača. Konkretnije slanje do ovih igrača: Vellidis i Sifakis, Michelle, Lazaridis, Papazacharias, Katidis, Prittas, Castillo, Acosta, Oumpintes, Soltani, Triantaphyllakos i Kotsonis i Kapetanos, pjetlovima i Tsoukanis Giannitsis.

Evo sto sam nasao bitno a i kvota opada.Ja cu pokusati pa sta bude!

Uplacujte onda sto prije,jer pocinju kladionice i ovo da blokiraju. :)

Pozdrav,

nadam se i smatram ovo vrlo sigurnim parom:

1. Philadel(1.t1,5)-Pittsburg  2@1,45

Do sada je svaka tekma prelazila ovaj prag, čak i ova zadnja gdje se malo pripazilo na golove , gdje je under 6,0 golova bio , bila su 2 gola u 1. trećini.. danas mislim da bi over 1,5 golova u 1. trećini mogao proći!

----------

Za ovo nemam previše analize, rekao frend da odigram , slobodno NBA znalci neka objasne , ja ću ovo napisati, nadam se da se Admini ne ljute zbog toga kaj nema analize, da ne stavljam sada u (live) dio a dio ovdje..

NBA 04/22 01:30 Wizards @ Heat         Heat(-3) 1st Quarter @ 1.98

NBA 04/22 02:00 Blazers @ Grizzlies Grizzlies(-3.5) 1st Quarter @ 1.91

NBA 04/22 02:00 Mavs @ Bulls         Bulls(-2.5) 1st Quarter @ 1.95

----------

Sto se tice tog NBA to ti je sve sinoc igrano

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use