Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 21.04.2012.

Majstor1987

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

bukva.png

Znam da nije mjesto za to ali bas me interesira dal je itko ovo ispratio. Objavljeno u srijedu, kvota oko 5.25. Proslo poprilicno glatko.

ja sam ispratio samo x2 , zaboravio sam potpuno na to bio i danas ugledao par u ponudi i morao sam probati ;D hvala puno  :D

ja odmah odigrao čim pročitao.. pol/kraj 2/2 9,00.. ali samo 20kn stavio...

Netko je stavio ovet na golove kod kiela,ja naravno odigro pobjedu..banana.. barca gubi :D ...

canca.. lako moguce da danas bude manje od 5.5 golova kod bostona... imam filing da bi 1x trebao proci..

Jedva cekam da pocnu..odigrao dam u sistemu na nashville i probat cu x2 na otawu.. dobar je koef a kaj je najbolje napucala se momcad samopouzdanjem sad kad su vidjeli da Rangersi nisu toliko jaci :) midlim da ce.tu under takodjer biti..

RK Croatia Osiguranje Zagreb - THW Kiel

Danas nas čeka jako zanimljiv rukometni ogled između Zagreba i Kiela.

Kiel dolazi u Zagreb kao veliki favorit te je iza njih 'savršena' sezona. U Areni će ih čekati jedan Zagreb upitnog stanja, morala i mogućnosti, ali naravno ni to ne smijemo uzimati samo tako u obzir.

Zagreb je uspio napraviti veliki uspjeh pobjedivši Barcelonu 30-29 u gostima. Kada gledamo zadnjih 5 odigranih susreta Kiel je zabilježio sve pobjede dok Zagreb ima 3 pobjede i 2 poraza.

Zagrebu se nije moglo gore dogoditi nego Kiel trenutno jer je situacija u klubu trenutno loša. Bila bi velika pogreška ignorirati sve što se posljednjih dana događalo oko kluba. Igrači su mislima već u drugim sredinama, nekoliko njih je već dogovorilo prelaske,neki su na izlaznim vratima, nekima se silno žele prepoloviti ugovori, neke pak silno žele izbaciti iz kluba što je prije moguće.

Kiel u posljednjih 10 utakmica prosječno zabija 33 gola po utakmici. Današnji izbor bi bio da će Kiel zabiti više od 28,5 golova na utakmici. Hrvatska lutrija nam nudi nižu marginu od ostalih kladionica te mislim s obzirom na sve ove statistike i stanje klubova ovaj pick bih se isplatio uzeti.

Pick: Broj poena gosta (28,5) Više 1,82 (HL)

Vidim da se puno popadalo na Kiel, ali evo unatoč iznenađenju nešto što se definitivno isplatilo, a pogotovo kod Kiela koja mnogo zabija. 3 gola iznad granice  :)

Lijep pozdrav do sutra, uživajte u večeri  ;)

uocio sam gresku kladionice,radi se o paRU francuske lige kosarka

le mans-hyres toulon,hendikep .39.5 iznosi 1.30,a hendikep 29.5 1.85,pocinje hokej pingvini pa ne mogu sad detaljno u analizu,u super sport je ponuda,:)vjerujem da svi imate internet pa mozete vidjet medusobne susrete tih momcadi,sve se vidi i zna,samo sam skrenuo na taj par,i da napomenem nesto,cijeli svijet sutra igra na barcelonu,i realovci i svi zivi,ne zaboravite da ima dns dobrih dr parova,makar moguce da barcelona dobije 6 0 ...sretna subota svima

Onda sam ja valjda jedini koji igra na real...:D

;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use