Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 21.04.2012.

Majstor1987

Recommended Posts

Zagreb CO-Kiel 19:15 tip 2 (oko @ 1,45)

Iskreno neznam uopce sta da napisem vezano za ovaj par,toliko sam bio razocaran Zagrebovom igrom u polufinalu Seha lige,da pred domacom publikom odigraju tako neprofesionalno,podcjeniti protivnika uzas.odma sam rekao Kiel ce ih ubit.Zagreb stvarno ne briljira nekom igrom,kad stane taj vanjski sut Kopljara,nekako tesko zabijaju golove,sve na pivota nesto preko krila al mi dosta neuvjerljivo to sve izgleda,trenutno najbolje mi kod zagreba najbolje izgleda Spiler.

za Kiel ne zelim trosit rijeci,ekipa sa iskustvom,pobjednickim mentalitetom,vec niz godina u samom vrhu europe,po meni jedna od najboljih momcadi.Imena su strasna Jicha,Anderson,Palmarson,Ilic,Narcise, Omeyer vrhunski igraci.po meni je bundesliga najjaca rukometna liga a tamo su bez poraza 28 pobjeda!!!

na pocetku tjedna gledao sam tecaj 1,5 je bio,sad je 1,45 al ocekujem super ponudu. h2h je nebitan jer je Zagreb sa puno boljom ekipom tesko igrao sa Kielom.jedino sto je lose u cijeloj prici da slucajno Kiel i izgubi golom minusa on ce to nadoknadit ali ocekujem ozbiljan nastup.rijec zicer ne volim,ali Kiel je objektivno kvalitetnija ekipa,ima vecu sirinu kvalitetnih igraca,ima isksutvo,pobjednicki mentalitet,poletniji su,fizički jači,imaju puno vise zahtjevnih utakmica,zagreb ne briljira i po meni bi ovo trebalo proć...

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

novi sam ovdje ali evo zanimljivog para :)

http://www.rezultati.com/utakmica/OIzi9LAn/#tablica

rijec je 3 za 3 koef je pao sa 2,5 na 1,7 zato ga postavljam pod subotu da ne bi jos vise palo

timelinecoverdonotrenam.jpg

Baš sam maloprije primjetio ovaj pad koeficijenta i planirao sam to podijeliti na forumu.

Radi se u turskoj drugoj ligi, domacinu je pobjeda neophodna kako bi zadržao realne šanse da ostane u drugoj ligi. Gosti su na sredini tablice i sigurni su od ispadanja, a u europu ne mogu.

Ono što je zanimljivo jest da je koeificjent na pobjedu Giresunspor pao sa 2,50 na 1,70,a Lutrija, bwin, gamebookers, sportingbet, bet365 i još neke kladionice su već blokirale ovaj par, dok su sve ostale kladionice u više navrata smanjivale koeficijent, te je trenutno oko 1,70-1,80.

S obzirom na reputaciju turske lige, na drastičan pad koeficijenta, na znacajniji promet na ovom paru na betfairu (promet kao promet nije velik ali je neuobičajno velik za tursku drugu ligu) te na važnost utakmice za domacine, odigrati cu na pobjedu domacina...

Barcelona - Real Madrid

Mislim da su svi itekako dobro upuceni u zbivanja oko ova dva kluba, pa necu previše dužiti. Očekujem da će Barcelona slaviti, iako to nije glavni bet.

Utakmicu sudi Alberto Undiano Mallenco, jedan od poznatijih španjolskih sudaca. Očekujem da će imati užasno težak posao, jer ovo je utakmica od ogromne važnosti za obje ekipe, utakmica koja bi mogla odlučiti prvenstvo, a uz sve tu je i veliko rivalstvo, animozitet, pa i mržnja između ove dvije ekipe i biti će tu svega, i prljavih startova i naguravanja...Uglavnom očekujem jako sadržajnu utakmicu  ;D

Zanimljivo je da su neki bookmakeri postavili granicu za poene tj. booking points na čak 100,5 (10 bodova = 1 žuti karton) Dakle, to bi značilo da su postavili kao granicu 10 žutih kartona! Mislim da ovako visoka granica na kartone do sada niti u jednoj ponudi nije nikad zabilježena. Kada se kladite na booking points, onda se broje i crveni kartoni koji imaju vrijednost 25 poena, tako da je obično nešto veća granica na booking points, nego na broj žutih kartona, budući da prvonavedeni u obzir uzimaju i eventualni crveni karton...

Uglavnom, granice za kartone se kreću od 8,5 do 10,5 kartona, i očekuje se izuzetno puno žutih kartona. Zanimljivo zvuči i podatak da je koef. čak 1,70 da neće biti crvenog kartona...

Ipak, bookmakeri bwina imaju nešto drugačija razmišljanja o ovoj utakmici, pa su kao granicu za kartone stavili znatno niže granice!

ponudaklaenjazanogomete.jpg

Kao što možete i vidjeti bwin je izzetno korektan, te postave više granica, sa različitim koeficijentima, tako da si igrači mogu odabrati sami šta žele igrati tj. dali će igrati na sigurnije tj. over na manjoj granici, ili nešto rizičnije.

Vjerujem da bi sve tri granice mogle završiti u overu, međutim mislim da je najoptimalnije odigrati više od 6,5 žutih kartona pto se plaća sa 1,60!

Odličan koefiicjent, pogotovo ako znamo da neke kladionice daju 1,85 za više od 9,5 žutih kartona što je razlika od čak 3 kartona, a kada su kartoni u pitanju, ovako velike razlike u marginama se izuzetno rijetko viđaju...

Uz sve navedeno bwin daje i bonus novim korisnicima u iznosu 100% na prvu uplatu sve do 30€. Dakle ukoliko uplatite npr. 30€ dobiti ćete bonus od još 30€i na računu ćete imati 60€. Naravno, ukoliko uplatite i manji iznos npr. 20€ i taj iznos biti će udvostrucen. Registrirajte se sada! http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69871

Više o bwin kladionici saznajte na http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/bwin/

uocio sam gresku kladionice,radi se o paRU francuske lige kosarka

le mans-hyres toulon,hendikep .39.5 iznosi 1.30,a hendikep 29.5 1.85,pocinje hokej pingvini pa ne mogu sad detaljno u analizu,u super sport je ponuda,:)vjerujem da svi imate internet pa mozete vidjet medusobne susrete tih momcadi,sve se vidi i zna,samo sam skrenuo na taj par,i da napomenem nesto,cijeli svijet sutra igra na barcelonu,i realovci i svi zivi,ne zaboravite da ima dns dobrih dr parova,makar moguce da barcelona dobije 6 0 ...sretna subota svima

le mans-hyres toulon,hendikep .39.5 iznosi 1.30,a hendikep 29.5 1.85,pocinje hokej pingvini pa ne mogu sad detaljno u analizu,u super sport je ponuda,:)vjerujem da svi imate internet pa mozete vidjet medusobne susrete tih momcadi,sve se vidi i zna,samo sam skrenuo na taj par,i da napomenem nesto,cijeli svijet sutra igra na barcelonu,i realovci i svi zivi,ne zaboravite da ima dns dobrih dr parova,makar moguce da barcelona dobije 6 0 ...sretna subota svima

Onda sam ja valjda jedini koji igra na real...:D

pozdrav. evo i moj prvi post. da ne duljim: engleska 3.

mk dons - sheffield utd

sheffield daje gol (1,35)

sheffield je drugi sa 88 bodova,prvi mu bjezi za 6 bodova. ali mu se priblizava treci koji je na 84 boda. mislim da nece tek tako prepustit ovu utakmicu slucaju. dok s druge strane mk dons smireno na cetvrtom mjestu sa 74 boda,prakticki im ne znaci nista sutrasnja utakmica pa.. + u zadnjih 12 kola sheffield je zabio najmanje po 1 gol. od toga 8 utakmica rijesio u svoju korist pa..  

za one malo hrabrije: 2 (2,60), PiK 2 (2,05)  [kvote su iz supersporta]  sretno!

45. kolo Engleske Championship lige. Sastaju se Kardif i Lids.

Kardif je trenutno na 6. mestu na tabeli, poslednjem koje vodi u baraz za Premier ligu, sa 71 bodom, 4 vise od sedmoplasiranog Midlsbroa. Kardif je ove sezone zabelezio skor 18-17-9 uz gol razliku 63:51. Na poslednjih 10 meceva Kardif je zabelezio 4 pobede (3 od tih 4 zabelezili su u prethodna 4 kola uz 1 remi) 5 remija i 1 poraz (pre 8 kola 13.03.2012. na svom terenu od Hula). Kao domacin Kardif je odigrao 22 utakmice i zabelezio 11 pobeda 6 remija i 5 poraza. Kardif nije porazen na poslednjih 5 meceva na svom terenu, ali su imali seriju od 4 vezana remija koju su prekinuli u proslom kolu protiv Derbija kada su pobedili sa 2:0.

Gost na danasnjem mecu je ekipa Lidsa koja se nalazi na 12 mestu na tabeli bez mogucnosti za plasman u baraz za popunu Premier lige. Imaju 60 bodova koje su sakupili skorom 17-9-18. Njihova gol razlika je 63:65. Lids je u ocajnoj formi. Izgubili su 4 od poslednjih 5 meceva uz jednu pobedu. Lids je kao gost ove sezone odigrao 22 utakmice i zabelezio skor 8-6-8 uz gol razliku 30:26. Na prethodnih 5 meceva Lids je zabelezio 2 pobede, 1 remi, i 2 poraza (poslednja 2 gostovanja 2 poraza).

U medjusobnim duelima u poslednje vreme dominira Kardif. Od poslednjih 10 medjusobnih meceva ovih timova Kardif je dobio 7, a preostala 3 zavrsena su neresenim rezultatom.

Obzirom da bi Kardif pobedom danas obezbedio sebi mesto u barazu, i da im u goste dolazi stara musterija, mislim da je na

Cestitam svima koji su juce ispratili Sparta R.-Apeldorn 4+. :)

E sad,srbijanska liga se blizi kraju..u vrhu se zna ko su prve dvije ekipe,a sada se vodi borba za to 3.mjesto za Evropu.Radnicki je prvi kandidat,po meni je u boljoj formi od Vojvodine i danasnjom pobjedom bi lako mogao da preuzme tu poziciju.

Radnicki 1923-Novi Pazar    1-1  @ 2.3

Trener Pazaraca je izjavio da nemaju imperativ pobjede u ovoj utakmici,a osim toga bodove za spas mogu traziti na jos nekoliko utakmica kod kuce gdje su u dobroj formi.U tim Radnickog sse vraca nekoliko standardnih igraca,i sto sam napomenuo u dobroj su formi,djeli ih bod od te 3. pozicije i Evrope.Radnicki kuci igra odlicno,cisto sumnjam da ce biti kakvih iznenadjenja.Pazar nema ovde sta da trazi.

Borac Cacak-OFK Beograd    1  @ 1.75

Za borac biti ili ne biti.Tim koji je usao u finale Kupa Srbije,a koji se nalazi na ivici ispadanja.Moraju na sve igrati danas,moraju dobiti kako znaju inace 2.liga sledece godine. OFK nije u zavidnoj formi,nalaze se na sredini tabele,sto kazu ni gore ni dole ne mogu.Ovo je jedno klasicno davanje bodova...:)

Javor-Rad    1    @ 2.15

Javor u situaciji kao Pazar.Svaki bod im je potreban jer su u toj opasnoj zoni..Kuci igraju dobro..Odita im je najbolji igrac koji cesto daje golove.Rad kao i OFK Beograd,ni gore ni dole..Za mene sigurica ovaj par..i ovde mislim da ce biti davanja bodova,prodavanja utakmica.

Srpski fudbal je pun namjestanja i svega,tako da mislim da ce ovo kolo bas biti davanja bodova,prodavanja utakmica.

Srecno svima koji prate !  :D

Radi se u turskoj drugoj ligi, domacinu je pobjeda neophodna kako bi zadržao realne šanse da ostane u drugoj ligi. Gosti su na sredini tablice i sigurni su od ispadanja, a u europu ne mogu.

Ono što je zanimljivo jest da je koeificjent na pobjedu Giresunspor pao sa 2,50 na 1,70,a Lutrija, bwin, gamebookers, sportingbet, bet365 i još neke kladionice su već blokirale ovaj par, dok su sve ostale kladionice u više navrata smanjivale koeficijent, te je trenutno oko 1,70-1,80.

S obzirom na reputaciju turske lige, na drastičan pad koeficijenta, na znacajniji promet na ovom paru na betfairu (promet kao promet nije velik ali je neuobičajno velik za tursku drugu ligu) te na važnost utakmice za domacine, odigrati cu na pobjedu domacina...

Još sinoc, uz navedene kladionice, dugoj listi kladionica koje su blokirale ovaj par pridružio se i SuperSport, a nešto kasnije i Favorit. OD ponude 15ak kladionica, ovaj par je još u ponudi jedino kod Unibeta...

Btw. evo i jedan info... Maldonado je promjenio mjenjač, dakle startati će 5 pozicija sa lošijeg mjesta nego što će to ostvariti danas na kvalifikacijama...

Bwin daje duel za utrku Massa - Maldonado 1 1,70

Još sinoc, uz navedene kladionice, dugoj listi kladionica koje su blokirale ovaj par pridružio se i SuerSport, a nešto kasnije i Favorit. OD ponude 15ak kladionica, ovaj par je još u ponudi jedino kod Unibeta...

<script language="javascript" src="http://adserving.unibet.com/ad.aspx?pid=11064&bid=13809"></script>

da se ukljucim,i ja sam primjetio ovaj par :)

EDIT:Vec kad su blokirale kladionice ovo,treba se ovo odigrati na online kladjenje (mozzart kladionica) daje dobre kvote a nisu blokirale utakmicu.

A nesto mislim,i da ovaj par nije 3za3..Domacini moraju kako god dobiti da se spase ispadanja :)

Zagreb CO-Kiel 19:15 tip 2 (oko @ 1,45)

Iskreno neznam uopce sta da napisem vezano za ovaj par,toliko sam bio razocaran Zagrebovom igrom u polufinalu Seha lige,da pred domacom publikom odigraju tako neprofesionalno,podcjeniti protivnika uzas.odma sam rekao Kiel ce ih ubit.Zagreb stvarno ne briljira nekom igrom,kad stane taj vanjski sut Kopljara,nekako tesko zabijaju golove,sve na pivota nesto preko krila al mi dosta neuvjerljivo to sve izgleda,trenutno najbolje mi kod zagreba najbolje izgleda Spiler.

za Kiel ne zelim trosit rijeci,ekipa sa iskustvom,pobjednickim mentalitetom,vec niz godina u samom vrhu europe,po meni jedna od najboljih momcadi.Imena su strasna Jicha,Anderson,Palmarson,Ilic,Narcise, Omeyer vrhunski igraci.po meni je bundesliga najjaca rukometna liga a tamo su bez poraza 28 pobjeda!!!

na pocetku tjedna gledao sam tecaj 1,5 je bio,sad je 1,45 al ocekujem super ponudu. h2h je nebitan jer je Zagreb sa puno boljom ekipom tesko igrao sa Kielom.jedino sto je lose u cijeloj prici da slucajno Kiel i izgubi golom minusa on ce to nadoknadit ali ocekujem ozbiljan nastup.rijec zicer ne volim,ali Kiel je objektivno kvalitetnija ekipa,ima vecu sirinu kvalitetnih igraca,ima isksutvo,pobjednicki mentalitet,poletniji su,fizički jači,imaju puno vise zahtjevnih utakmica,zagreb ne briljira i po meni bi ovo trebalo proć...

slažem se, tu stvarno nebi smjelo biti iznenađenja, kiel je drugi svijet za zg. od rukometa se može uzeti i atletico protiv slovenaca. također prevelika razlika u kvaliteti

u velikoj sam žurbi

Nole-Berdih 2 @ 3,5

kof je pre velik,berdih igra odlicno,nole mozda malo uzdrman zbog djedove smrti,4 puta ga brejknuo hasse tako da mi ovo pre velik kof za mene je ovo value. online se da nac negdje i oko 4 kof.

navijac sam barcelone od malih nogu,ali danas igram x2 zbog 2,2 kvote a imam 66% više nego 1 koja nudi 33%.ugl barca je pre velik public bet a i cijeli svijet već računa na 3 boda...ugl neće mi bit žao ako dobije barca jel navijam za nju ali gledano kladioničarski bolje mi je x2

Još sinoc, uz navedene kladionice, dugoj listi kladionica koje su blokirale ovaj par pridružio se i SuperSport, a nešto kasnije i Favorit. OD ponude 15ak kladionica, ovaj par je još u ponudi jedino kod Unibeta...

U Germaniji : 2.30

pa nije to nikakva greška..hyeres puši sve redom po 25 razlike minimalno..ima skor 2 24... totalno je u ku*** na dnu tablice...

U Germaniji ga nema koliko ja vidim, ali u Stanleybetu još stoji i 1.60 je.

U Germaniji ga nema koliko ja vidim, ali u Stanleybetu još stoji i 1.60 je.

u germaniji su je maloprije maknuli iz ponude

Rijeka - Dinamo 2  1.9

Ne znam je li to neka šala , sprdnja ili mućka , ne znam kako su Dinamovci proveli noć sa pet na sub ,ali znam kako su moji Riječani ,bar njih 60 %.. Za njih sam 100 % siguran da će danas biti gadno mamurni ( mislim na igrače)  ;)

Osim toga Rijeka je u zadnjih 6 utakmica zabila 1 gol i to iz penala ..

RK Croatia Osiguranje Zagreb - THW Kiel

Danas nas čeka jako zanimljiv rukometni ogled između Zagreba i Kiela.

Kiel dolazi u Zagreb kao veliki favorit te je iza njih 'savršena' sezona. U Areni će ih čekati jedan Zagreb upitnog stanja, morala i mogućnosti, ali naravno ni to ne smijemo uzimati samo tako u obzir.

Zagreb je uspio napraviti veliki uspjeh pobjedivši Barcelonu 30-29 u gostima. Kada gledamo zadnjih 5 odigranih susreta Kiel je zabilježio sve pobjede dok Zagreb ima 3 pobjede i 2 poraza.

Zagrebu se nije moglo gore dogoditi nego Kiel trenutno jer je situacija u klubu trenutno loša. Bila bi velika pogreška ignorirati sve što se posljednjih dana događalo oko kluba. Igrači su mislima već u drugim sredinama, nekoliko njih je već dogovorilo prelaske,neki su na izlaznim vratima, nekima se silno žele prepoloviti ugovori, neke pak silno žele izbaciti iz kluba što je prije moguće.

Kiel u posljednjih 10 utakmica prosječno zabija 33 gola po utakmici. Današnji izbor bi bio da će Kiel zabiti više od 28,5 golova na utakmici. Hrvatska lutrija nam nudi nižu marginu od ostalih kladionica te mislim s obzirom na sve ove statistike i stanje klubova ovaj pick bih se isplatio uzeti.

Pick: Broj poena gosta (28,5) Više 1,82 (HL)

nocerin.png

Samo par podataka u vezi utakmice. Nocerina je dosad u svakoj utakmici doma primila bar jedan gol 18 4 5 9 26:32. U goste joj dolazi Reggina koja ima 2. najbolji napad u serie B. Pescara 72, Reggina  53. U gostima 17 4 6 7 22:21. Bilo bi logicno ocekivati:

gost daje gol 1.35

Druga stvar je da se domacin malo pokrenuo i poceo pobjedjivati.Tri pobjede doma za redom, Gubbio 2-1 , Verona 3-1, Empoli 2-1. Trenutno se nalazi na -2 od play outa i -4 od zone spasa pa je u ovoj utakmici pobjeda imperativ. Domacin napadacki, sa ujedno najslabijom odbranom u ligi, 61, daje nade da bi bilo:

oba tima daju gol 1.65

Werder - Bayern

Bayern u utorak igra utakmicu sezone, utakmicu u kojoj će na Santiago Bernabeu braniti prednost od 2:1 iz prve utakmice polufinala Lige Prvaka. Trenutna situacija u Bundesligi je takva da je Bayern sigrurno drugi. Dortmun će danas i matematički osigurati naslov...

Možete i predpostaviti koliko su Bayernovi igrači koncentrirani na ovu utakmicu kada im apsolutno ništa ne znaci, a onda za tri dana igraju utakmicu koja im može itekako obilježiti karijeru, ako dospiju do finala...

Uglavnom, jasno je da će danas Bayern igrati sa B sastavom kako bi svi glavni igrači bili apsolutno odmorni za uzvrat lige prvaka, a i kako se nebi riskirala eventualna ozljeda pred ovako važan susret.

Normalno, ovo je i bonus tip u svim kladionicama, baš iz razloga jer će mnogi igrati na "ime", čim vide Bayern...

Werder je imao pravu bolnicu unazad mjesec dana, ali situacija je sve bolja. Prvi su ispod crte, te im europa bježi svega jedan bod. Današnjom pobjedom, tri kola prije kraja, napravili bi ogroman korak u osiguranju Europske lige naredne sezone.

S obzirom da će biti maksimalno motivirani, te da će pred sobom imati B sastav Bayerna vjerujem da je ovih 3,20 za pobjedu Werdera valuebet, a i 1X za 1,65 mi se čini kao dobra oklada.

Btw. evo i očekivanih sastava  ;)

Werder Bremen : Wiese - Prödl, Affolter, Naldo, Schmitz - Ignjovski - Hunt, Trybull - Junuzovic - Rosenberg, Pizarro

Bayern : Neuer - Rafinha, Boateng, Tymoshchuk, Contento - Luiz Gustavo, Pranjic - Usami, T. Müller, Olic - Petersen

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use