Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 20.4.2012.

la50

Recommended Posts

Murray A.-Berdych T.  2  2,5

Za ovaj meč smatram da su kladionice malo podcjenili Berdycha koji vodi u međusobnim ogledima 3-2.U tim međusobnim ogledima jedan meč se igrao na zemlji i to u Roland Garrosu u kojem je Čeh pobjedio 3-0.Kad ovako uspoređujemo ova dva igrača mislim da će se većina složit da je Berdych taj kojem više odgovara zemljana podloga.E sad što se tiče igre,Murraya sam gledao u oba meča.Troicki je ajmo reć rasturio sebe,puno neforsiranih pogrešaka a i ono što bi lupio dobro(a toga je bilo jako malo) Murray mu je to vraćao svojom odličnom obranom[prvi set rasturačina,a onda je u drugom malo došao sebi].Na ovo prvenstveno tipujem zbog jučerašnjeg dvoboja Murraya i Juliana u kojem je Benneteau bio taj koji je većinom diktirao poene i ofenzivnije igrao i vjerujem da je mogao i pobjedit da se nije ozlijedio.Murray je mlako izgledao,previše defanzivno igrao(dva metra iza osnovne linije).Dok je Berdych svi znamo dosta dobar ofenzivac,jučer je dao Nishikoriju prvi set ali kad se zagrijao na radnu temperaturu nije bilo sumnje da će dobit taj meč.Uglavnom mislim da je Berdych u stanju pobjedit Murraya  i ja tipujem na njega.

Kasno sam ovo napisao ali eto,možda netko odigra.

Nakon izgubljenog prvog seta pobojao sam se da će bolji igrač izgubit ali se vratio još jači.1/1 break lopta na Berdychovu servu u meču od 3 seta,svaka čast...

Dender - Charleroi

Charleroi je sampion i sada bi trebao ovu tekmu pusti denderu kome ocajno trebaju bodov za ostanak

Charleroi je danas bez 7 igraca, u to spadaju 3 najbolja strijelca i sef obrane:  Satli(df 13/0),Dzindzlic(df 31/2 ,sef obrane),Ederson(mf 28/1),Kudemor(mf 28/3),Kage(mf 29/5 treci najbolji igrac),Gueye(att 23/17 drugi najbolji strelac) i najbolji strelac Gnohere(att 31/18)

Dender bez napadaca Copina....

Po meni bi trebalo probat 1, jer koeficijent je primamljivih 2,50.... Ne silit sa velkim ulogom.....

Sretno ko ce pratit

Ja sam pričekao live ponudu u SS i uplatio pri 3 kvoti.Jednostavno nemogu vjerovat kako nije uzeo prvi set,Murray nema niti jednu break loptu u dva seta,dok je Berdych u prvom imao 7 break lopti,2 set lopte.Dobro breakno ga je sad u drugom setu ali ima puno do kraja ovog a onda još i treći.

Edit: AJMO BERDYCH!!

Lokomotiva-Karlovac 1  1,30  

Mainz-Wolfsburg  pol. x  2,10

Polonia-Ruch  1  2,05

Lokomotiva puno kvalitetnija momcad od karlovca(gledao sam jedne i druge protiv sibenika na subicevcu),dosta igraca dinama koji se bore i igraju sa srcem,svi znamo u kakvimje karlovac roblemima,cista jedinica.

Mainz Wolfsburg,ni jedni ni drugi ne mogu puno ucinit pomaka na tablici u zadnja tri kola,zadnjih 6 utakmica kad je mainz bio domacin 5 ih je zavrsilo pol. x,pa nek tako bude i danas

Polnia-Ruch,polonija cista domacinska momcad,naravno nije ni ruch za otpisat direktna borba za drugu poziciju i preddnost dajem domacinu

p.s. bok svima ja sam tu novi  evo nesto i od mene po prvi ut,nadam se da cu dobro startati

ljudi šta da vam kažem opet pao na MLB-u i to na paru gdje najmanje očekivao... uglavnom vratio pare sa NHL-om i onim poklonom za under na st.louis.. uglavnom ja uzimam jednu pauzu do kraja vikenda iako ima odličnih utakmica ovih dana, ali jednostavno nemogu sastavit dobitan listić... tako da za mene nema klađenja ovih dana... ako koga zanima moje mišljenje za neku utakmicu ja mu je mogu izanalizirat.. sretno vama svima ovih dana... ja budem pil od tuge..:D

Pozdrav svima,

jučer je Nhl lijepo prošao, pogotovo onaj X :)

Danas opet luda tekma između Pita i Phily-a.

1. Pittsburgh(5.ut)-Philadel (1:3) 1@1,90

Crosby, Malkin i ekipa su se digli, konačno našli načina da sj... Philadelphiju a to je da su se smirili i ne radili previše prekršaja i igrali usijanih glava.

Danas je još jedna tekma za Pingvine, biti ili ne biti .. mislim da si neće dozvoliti ispadanje u zasad još "ranoj" fazi serije.. Mislim da su psihički jači sada, također smatram da je Phily malo pao psihički nakon što su si zabrijali kako

oni mogu svaku tekmu pobjediti pingvine ..

Na stranu mog picka NE Ide statistika Phily-ja , pogotovo ne na gostovanjima kod Pingvina gdje statistiku bolje da ne gledam jer bi se počeo dvoumiti :)

Uglavnom, mislim da će naći snage igrači Pittsburgha i mentalne stabilnosti da pobjede Philadelphiju još jednom!

1a) golova će biti zasigurno.. Pittsburgh(-6+)-Philadel x2@1,50 Pittsburgh(-6+)-Philadel  2@2,10

1b) Crosby daje gol @ 2,50

2. Nashvil(5.ut)-Detroit RW (3:1) - Nashvil(ki)-Detroit RW 2@1,85

Danas momčad Detroita u istoj poziciji kao i Pingvini..

Detroit -  imaju 3 osvojena Stanley Cupa i 6 puta su bili prvaci Zapadne Conferencije..

Ove sezone oborili NHL rekord sa 23 pobjede doma za redom.. .da ne nabrajam sada šta su sve i šta imaju !

Prošle su godine ako se ne varam gubili od San Jose-a 3:0.. dogurali na 3:3 i u 7 tekmi izgubili 3:2..

Još je zanimljivo da Nashville-u nije samo tako nositi breme pobjednika .. dosta su nervozni jer naravno , ovom pobjedom pobjeđuju u seriji i idu dalje.. kad je velika nervoza prisutna, tu se i greške javljaju..

"Our backs are against the wall," Howard said. "We all know the circumstances if we lose we start our summer. I don't think anybody wants that in this room."

Glavna stvar im je da nadvladaju i nadigraju Pekka Rinne-u, strašnog golmada Nashville-a ..

Imali su više udaraca na gol od Nashvillea svaku tekmu osim jedne gdje su imali samo 17 udaraca i tu tekmu su dobili.

Rinne has made at least 35 saves in Nashville's three wins, becoming just the eighth goalie in the past 24 postseasons to post three games with 35 saves or more against the Red Wings.

Vidjet ćemo, nadam se pobjedi ( Konačni ishod ) Detroita!

3. Eisbaren(3.ut)-Mannheim (1:1) 1@1.90

18/04/2012 DEL Doigravanje Adler Mannheim vs. Eisbären Berlin 4:1

15/04/2012 DEL Doigravanje Eisbären Berlin vs. Adler Mannheim 2:0

26/02/2012 DEL Liga Eisbären Berlin vs. Adler Mannheim 4:2

15/01/2012 DEL Liga Adler Mannheim vs. Eisbären Berlin 5:2

09/10/2011 DEL Liga Eisbären Berlin vs. Adler Mannheim 2:2 2:2 (Prod.) 3:2 (NJ)

23/09/2011 DEL Liga Adler Mannheim vs. Eisbären Berlin 4:2

16/01/2011 DEL Liga Adler Mannheim vs. Eisbären Berlin 3:1

30/12/2010 DEL Liga Eisbären Berlin vs. Adler Mannheim 4:3

Dosta sam već u prijašnjim postovima pisao o odličnom Eisbarenu koji po meni danas u svojoj kući dobiva Mannheim. Po meni je Eisbaren bolja momčad i mislim da će biti prvaci unatoć zadnjem gubitku u gostima.

ljudi šta da vam kažem opet pao na MLB-u i to na paru gdje najmanje očekivao... uglavnom vratio pare sa NHL-om i onim poklonom za under na st.louis.. uglavnom ja uzimam jednu pauzu do kraja vikenda iako ima odličnih utakmica ovih dana, ali jednostavno nemogu sastavit dobitan listić... tako da za mene nema klađenja ovih dana... ako koga zanima moje mišljenje za neku utakmicu ja mu je mogu izanalizirat.. sretno vama svima ovih dana... ja budem pil od tuge..:D

Stari moji kani se tog MLB-a to ti je koda gađaš loto!!!

Pacos Ferreira-SC Braga  2  1,75

Šanse za Bragino osvajanje naslova prvaka su gotovo isključivo teoretske budući da im je Porto pobjegao na pet bodova prednosti. To međutim ne znači da će Braga biti nemotivirana, jer trenutno zaostaju samo bod za Benficom koja drži drugu poziciju koja direktno vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone ,jedina promjena na listi igrača je suspenzija Huga Viane,stoga moje mišljenje je da vrijedi probat ovo odigrat uz ovakav koeficijent!

Mainz(guop)-VfL Wolfsburg 1 1,55 (gol u oba poluvremena)

Ukoliko Wolfsburg želi dostići ekipe ispred sebe u borbi za europu, iz ove utakmice ne smije biti zadovoljan sa bodom jer je do kraja prvenstva ostalo vrlo malo. Posljednje dvije utakmice očekuju ih okršaji s direktnim konkurentima (Bremen i Stuttgart). Sa druge strane Mainz je  riješio gotovo sve brige oko ostanka i može u ovu utakmicu ući bez grča kao što je to bilo pred meč protiv Kolna. Može se očekivati jedan otvoren meč u kojem golovi ne bi smjeli izostati!

Evo jedan dobar rukometni par za danas:

AB KOPENHAGEN - BARCELONA (1)(2.10)

Četvrtfinale rukometne lige prvaka i novi spektakl. Po prvi puta će se oboriti rekord lige prvaka sa najvećim brojem gledatelja. Odlični Danci predvođeni hrpom reprezentativaca, te nadmoćnim Hansenom (najbolji danski reprezentativac) i stupom obrane Joakimom Boldsenom (najbolji danski obrambeni) danas dočekuju veliku Barcelonu na nogometnom Parken stadionu u Kopenhagenu pred čak 22.000 navijača. U takvoj atmosferi i predvođeni tako jakim igračima koji preferiraju brzu igru Danci će danas zasigurno ubilježiti pobijedu, a o njihovoj kvaliteti govore i mečevi u kojima su već protiv Kiela pokazali koliko su moćni i snažni, a i Montpellier su dobili lako u Francuskoj, još lakše u Danskoj, kada su imali 21:12 na odmoru. Sve oči rukometnog svijeta uperene su u ovaj spektakl i igrače Barcelone očekuje Danski pakao.  Utakmica će biti najveći rukometni događaj na danskom tlu u povijesti, navijači će imati najbolji pregled iz svih kuteva, a teren će biti postavljen ispod glavne tribine. Kvota odlična kvaliteta i domaći teren uvelike prednost za Kopenhagen i očekujem čistu pobijedu domaćina uz odličan koeficjent od 2.10.

Stari moji kani se tog MLB-a to ti je koda gađaš loto!!!

hehe.. nije tako strašno kao da gađaš loto.. jednostavno kao što rekoh upadoh u neku krizu... bit će bolje i bit će solidan plus na kraju sezone...

17,5/Jamison A. (Cleve-NY Kn) 1 1.85

Jamison , igrac koji je vjecito u underu.Nekada zna zabljesnuti i otici preko ali se to rijetko dogadja.Trenutno je u jako losoj formi sut ga nikako nece i ovo je jako dobra granica veceras.Clevelandu ne treba pobjeda i ocekujem da ce jamison manje igrati da ce trener rotirati igrace koji manje igraju.Neko vecer jamison je u prvoj cetvrtini zabio 10 na kraju zavrsio na 12 , nadam se da ce i veceras imati losu vecer a igraju i protiv new yorka koji igra jak odobru obranu.

Cleveland-New York 2 1.30

New York veceras igra protiv ne motiviranog Clevelanda.New Yorku je potrebna pobjeda iz razloga jer ne smiju izgubiti poziciju 7 .Philadelphia koja jos nije osigurala play off prijeti , i ima vise utakmica i bolji raspored do kraja tako da New York veceras ne smije kiksati.Mislim da ce trener clevelanda puno rotirati veceras , najbolji igrac Irving je ozljedjen a Jamison je u jako losoj formi.

Sacramento-Oklahoma City 2 1.22

Oklahoma je u borbi s San Antoniom za prvu poziciju na zapadu i prednost domaceg terena i svega ostalog.Znaci danas nikako ne smiju kiksati protiv Sacramenta koji sa scorom 20-42 nema nikakve motivacije veceras i mislim da ce Oklahoma lako pobijediti u ovom mecu.

Ako bude jos nesto kasnije ubacit cu , iako bi i San Antonio trebao pobijediti veceras zbog borbe s Oklahomom , ali pobjeda je i potrebana Lakersima i moguce je da ce se Bryant vratiti veceras.

NK Zagreb-Inter Zaprešić 1 2,40@SS

inter u gostima nije pobijedio od 30.10.2011 a i u gostima u do sad 13 odigranih utakmica pobijedili su 3 utakmice dok su izgubili njih 10 uz to zagreb još ima šansu za europu jer mu treće mjesto bježi 4 boda

Lokomotiva ZG-NK Karlovac 1 1,30@SS

isto tako karlovac je katastrofa u gostima 1 pobjeđenu 1 nerješenu i 11 izgubljenih po meni sigurna pobjeda domaćina u oba dva slučaja

Atlanta Hawks - Boston Celtics

Imal neko informacija o ovom mecu?

Kladionice bjeze od ovog meca?

Ako neko nesto zna neka napise.

Ja mislim da bi se Garnet trebao OVER veceras igrati al nema nista u ponudi!

Treba pobjeda i jednima i drugima zbog pozicije u play offu , atlanta ima poraz manje.Vjerovatno ce biti i manje koseva jer oba tima igraju na malo koseva ali su male granice.

Atlanta Hawks - Boston Celtics

Imal neko informacija o ovom mecu?

Kladionice bjeze od ovog meca?

Ako neko nesto zna neka napise.

Ja mislim da bi se Garnet trebao OVER veceras igrati al nema nista u ponudi!

Treba pobjeda i jednima i drugima zbog pozicije u play offu , atlanta ima poraz manje.Vjerovatno ce biti i manje koseva jer oba tima igraju na malo koseva ali su male granice.

Jesi upoznat za izostanke Celtics? Velike 3 samo je Garnet tu veceras Piirs je upitan?

Ne slazem se da ce ovo biti malo koseva ja bih igrao over 175,5 a toliko ce biti postavljeno!

2. stvar Irving igra veceras samo ne mislim da ce ga forsirati i da ce biti puno rotacija

i ovo je par veceras za MAX BET.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use