Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

četvrtak, 19.04.

GEO

Recommended Posts

Detroit - Minnesota 1 1.45

Detroit mora da pobijedi zbog sinocnjeg ponizenja i sramote.

Noc prije su igrali fantasticno a sinoc... Nista nije islo!

Detroit nema izostanaka i Tayshauna Princea i Bena Wallacea su sinoc postedjeni sto

znaci da su odmorini.

Minnesota bez Kevin Love, Ricky Rubio, Luke Ridnour, Darko Miličić, Nikola Peković ..

Jos jedan poklon kladionica!!

Sretno ako neko odluci odigrati ovaj par.

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

pozz ekipi,pratim vas već dugo pa sam eto i ja odlućio nešto naškrabat za vas...pa ću za početak odigrat malo ziheraškije  :)

1.atletic-valencia po meni izvjesno 1x koef.1.3 s obzirom na to da je atletic tipična domaćinska momčad,suzdržavam se igrat atletic daje gol s obzirom na prošle njihove susrete koje su završavale 0:0, no u svakom slučaju očekujem da neće doma izgubit tu utakmicu.

2.TPs Turku-HJK Helsiniki, Helsinki daje gol koef 1.3 ili za hrabrije 2.25 dosta izvjesno znamo da je tek počela njihova liga,a isto tako znamo šta Helsinki predstavlja u toj ligi zadnjih par godina dominira i mislim da je realna opcija daje gol, value 9/10

3.sporting-bilbao (PiK) 1  koef 2.10 jako su moćni posebno na domaćem terenu gdje imaju 10 pobjeda u 11 utakmica u europi!svaka daljnja analiza je suvišna.

4.L.James 27,5 under, nisam neki ekspert košarke al mislim da danas Lebron neće ići preko s obzirom da je nočas igrao dok su C.Bosh i D.Wade odmarali za večerašnji susret protiv Chicaga i dok je James jedva prešao granicu koševa(28) protiv slabašnog Toronta,danas če im trebati tri lopte za igru protiv jakog Chicaga da bi se sva trojica naigrala....čisto instinktivno vjerujem da če poluodmoreni igrači više željeti loptu i ići u šut.

ukupni koef. 6.5

ps. svaka čast NBA ekspertima posebno nočas gdje je apsolutno sve prošlo pa sam dignuo neku lovicu,što me inspiriralo da se registriram ;) ;)

ajde molim nekog tko prati NHL da mi iskomentira ovo.. dal je poklon ili ne...

San Jose-St.Louis zbroj golova 6 under 1,80 hrvatska lutrija....

kolko vidim sve ostale kladionice za isti bet daju oko 1,50... meni ovo izgleda kao odličan value bet pošto St.Louis ima najboljeg golmana lige i dobru obranu.. istina da su ove Ajkule dosta napadačka ekipa, ali me čudi ovakva velika razlika u kvotama između lutrije i ostalih kladionica... hvala

Meni najveci problem danas u tom paru je taj da oni ili idu under ili tocno 6 golova ,i tu su me zajebali stotinu puta statistika je na nasoj strani stoga ja sam odigrao under pri 1.60 u supersportu jutros ..

Ne trebas inace ti mene slusati , ja kad postavljam parove tu nekad prođe nekad ne sinoc odigram girouxa crosby-a malkina callahana i oba daju gol u prvoj tr . na flyerse i pingvine i ne postavim parove tu i sve prođe. Ne znam jel to povezano sa zdravim razumom ili srecom no . Eto nadam se da sam ti pomogao ..

17.04.12 NHL San Jose Sharks St.Louis Blues 3 : 4

15.04.12 NHL St.Louis Blues San Jose Sharks 3 : 0

13.04.12 NHL St.Louis Blues San Jose Sharks 2 : 3

(2 : 2)

04.03.12 NHL San Jose Sharks St.Louis Blues 1 : 3

13.02.12 NHL St.Louis Blues San Jose Sharks 3 : 0

11.12.11 NHL St.Louis Blues San Jose Sharks 1 : 0

16.10.11 NHL San Jose Sharks St.Louis Blues 2 : 4

20.03.11 NHL San Jose Sharks St.Louis Blues 5 : 3

16.01.11 NHL San Jose Sharks St.Louis Blues 4 : 2

19.12.10 NHL St.Louis Blues San Jose Sharks 1 : 4

05.11.10 NHL St.Louis Blues San Jose Sharks 2 : 0

05.02.10 NHL St.Louis Blues San Jose Sharks 2 : 4

07.01.10 NHL San Jose Sharks St.Louis Blues 2 : 1

(1 : 1)

04.12.09 NHL San Jose Sharks St.Louis Blues 2 : 3

(2 : 2)

15.11.09 NHL St.Louis Blues San Jose Sharks 1 : 3

13.03.09 NHL St.Louis Blues San Jose Sharks 3 : 1

To su ti reze stoga ja sam isao under druge mi nije bilo :D . I kladi se na  pingvine, flyersove igrace (giroux)  callahana na rangersima i da oba daju u prvoj trecini (penguins ˛flyers)i prolazis garant :D a da ne pricam o hokejasima znaci sutra igraj sve to i postotak za dobivanje love ce ti biti iznad prosjeka :D

Guest gremljin

odigrao sam da će dolgopolov dobit 1. set i to je prošlo...za danas još imam danski hokej herning-odense da će pasti više od 5,5 golova, jer zadnje dvije su bile dva i tri gola, a makar je to finale danski hokej sa ove dvije ekipe ipak treba uzeti više golova jer kao što rekoh danci baš i ne posvećuju previše pažnje obrani. a tečaj 2,05 u psk treba uzeti. od nogometa atletico-valencia oba daju gol. obje su se ekipe dosta čuvale u proteklom prvenstvenom kolu i vidim ovdje priliku za puno golova, a realno , zabiti bi trebale obje momčadi. to je to za danas od mene.  ;)

Guest gremljin

a takav je naš život kladioničarski, ako sam nešto naučio iz svega ovoga što se događalo u zadnje vrijeme , onda je to da treba igrat golove, koševe, i nije me briga tko dobiva - ipak je svrha svega toga zabiti koš ili gol više od protivnika! sretno svima  :)

Evo jedan info za Monte-Carlo......

Đokoviću je umro deda pa je pitanje da li će igrati ili kako, ako bude igrao...

pozz!

igrati će, mogao bi se probati kontra hendikep

uplaćeno na pobjedu dolgopolova pri koef 9 i 9.75

blago tebi...ja sam uspio uplatiti po 7,80....

šteta, malo je falilo. ali za taj koef se trebalo pokušati.

Sta sa ovim fincima svi su trpali helsinki kao i ja i vidim gube potrgat ce mi zivce kao i ova jivaskyla ajd 1:1 je za sada . Nigdje postenog bet-a danas nije bilo osim ovdje analizica od nekih decki . Pa poludit cu :D

kad sam pogledo današnju ponudu, prošvrljah po netu u pokušaju da nađem neki približni zicer, ko da sam godoa tražio, stvarno tapija... uplatio sam neki lagani hazard, tek tolko da se ovisnost ne naljuti...

aris izgubio -15! sjajno  ;D

za navečer izdvajam 2 para

Atletico M. - Valencia

igram oba daju. Zašto? Prva utakmica, Valencia će sigurno htjet zabit bar jedan gol radi gola u gostima i mislim da ce Atletico M. napast od prve minute a Valencia bi mogla iz kontre. Bilo bi idealno kad bi Valencia povela pa Atletico mora stizat rezultat.

U SuperSportu je koef 1.80.

Sporting - Atletic B.

Igram također oba daju gol. Zašto? Bilbao je jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnje EL, Unitedu su zabili 3 gola, Schalkeu 4 gola i to sve u gostima. Pa očekujem da bi ovdje mogli makar jedan gol zabit pošto je utakmica došto izjednačena što se tiće kvalitete momčadi. Sporting sigurno zabija.

U SuperSportu 1.75

Meni nije jasno,netko tko prati NBA mogo bi mi odgovorit.Ja ga dosta pratim i nije mi jasno kako je večeras na Cliperse kvota 2,1 protiv Sunsa,dal ima kakvih ozlijeda od glavnog trojca(Jordan,Blake G. i Paul).Ako nema vrlo vjerovatno uzimam njihovu pobjedu jer sigurno žele stići LAL koji je ispred njih sa samo jednom pobjedom više.Također da istina je i da Sunsi imaju velik motiv za pobjedit i borit se za playoff jer im jedno mjesto i jednu pobjedu bježe Jazzeri.Statistika je sigurno na strani Sunsa koji u 20 susreta imaju 17 pobjeda.

Molim nekog stručnijeg ako može da mi odgovori,canca naprimjer.Btw bravo canca jučer odigrao lebrona,bynuma,carmela više i lal i zaradio lijepe pare.

LeBron J. viđe od 28,5 koševa (1,85)...zicer...trpajte... dobro znamo da protiv jakih protivnika lebron trpa ko lud... danas Miami-Chicago... i još dodajmo da odmara bosha i wadea ko i jučer...

Jel to sigurno da neće igrat jer sam ja pročitao slijedeće.

"With stars Dwyane Wade and Chris Bosh given the night off(za jučer), LeBron James scored 28 points and the Heat shot 52.6 percent Wednesday to improve to an NBA-best 26-4 at home.

While Wade and Bosh are expected to be ready for this contest. James has played all but one game while averaging 27.1 points to contend for another MVP award."....

JuanAuric-SC Internaciona  2      1,50 

internacional je jaca ekipa i mislim glatko ce proc

Santo/The S/dng-The Strong2,00daje

747420.04. 00:45

santos zna dobro primat golove, a strong treba pobjeda i zadnu tekmu e cak i dobio santosa, zasto nebi veceras go dao a i pobjeda

UnivC/AtlNa/dng-AtlNacion1,50daje

isto mi privlacan kvofocient uz to zadnu tekmu su dobili 2:0 i ak izgube gube prvu poziciju mislim da nece lako to prepustit

Santo/The S/dng-The Strong2,00daje

747420.04. 00:45

nisam siguran za ovo..The strongest u zadnjih 6 gostujućih utakmica u copa libertadores nije dao gol(gol razlika 0-14), dok Santos u zadnje 4 domaće utakmice u istom natjecanju nije primio gol(gol razlika 11-0), tako da iskreno sumnjam u ovaj bet.. rezultat 2 - 0

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use