Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 18.04.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Subota je daleko, a našo sam vijest koja je turbodizelinjekšn rijetka u nogometnom svijetu.

NOGOMET  subota, 21.04.2012.

Hertha u borbu za opstanak bez 15-orice igrača prve momčadi!

Njemački nogometni Bundesligaš Hertha našao se se u velikim problemima uoči same završnice sezone u kojem mu predstoji borba za opstanak...

Naime, Hertha će u sklopu 32. prvenstvenog kola (subota) ugostiti Kaiserslautern bez čak 15-orice igrača iz prve momčadi. Klub je u utorak objavio popis ozlijeđenih igrača na koje ne mogu računati i popis je, blago rečeno, podugačak.

Christian Lell, Adrian Ramos, Pierre-Michel Lasogga, Felix Bastian (mišićne ozljede), Anis Ben-Hatira (prepone), Raffael (potres mozga), Andreas Ottl (peta) i Alfredo Morales (list) su imena novoozlijeđenih igrača koji su se priklučili već otprije otpisanima Maiku Franzu, Fabianu Lustenbergeru, Marku Djuricinu, Christophu Jankeru, Maikelu Aertsu, Romanu Hubniku i kapetanu Andreu Mijatoviću.

Hertha je trenutno, tri kola prije kraja prvenstva, pretposljednja na bundesligaškoj ljestvici s pet bodova manje od prvog mjesta koje ne vodi u niži rang natjecanja.

Problem je što im u goste dolazi ultra tapija od Kaiserslauterna. Zbog toga ne znam kako iskoristiti ovaj prisilni odmor Herthinih igrača. Postam ovu vijest na topic srijede, ak admini hoće mogu je negdje drugdje premjestiti, ali ovo bi se trebalo malo detaljnije popratit...

Danas puno NBA parova pa krenimo na posao :D

Boston-Orlando 1 1.30

Danas igram na svoj najdrazi klub Boston Celticse.Boston se nalazi na 6 poziciji na istoku i bori se s danasnjim protivnikom Orlandom i Atlantom za sto bolju pozicjiu u play offu a oni imaju poraz manje od njega.Boston u zadnje vrijeme igra vrlo dobro i to mi je jako drago , i jako su uzdigli formu od pocetka sezone.Sto se Orlanda tice danas nece biti Howarda i drugog centra Davisa a najvjerovatnije i Turkogula.Orlandu je od Howarda opao tempo a nakon sto se ozljedio drugi centar ocekujem i da ce veceras Garnet preko 16,5 jer ga jednostavno nema tko cuvati a on svoju formu sve vise dize i dize.Uz sve ovo ocekujem pobjedu Bostona koji ce iskoritistiti ove ozljede Orlanda i preci ih na poziciji broj 5.

James L. (Mia) (-26,5+) 2 1.85

Maloprije je objavljeno da veceras nece biti Bosha,Wadea i Turiafa tj da ce ih trener odmarati.Tako da ja mislim da ovdje vise netreba nista objasnjavati jer nema tko drugi zabijati nego kralj James.

De Rozan D. (Tor) (-16,5+) 2 1.85

Veceras nema Bargnania i Calderona tako da ce stvar u svoje ruke morati opet uzeti De Rozan.U zadnje 3 utakmice ubacivao je oko 22 kosa , a sto se tice utakmica s Miamiem prosjek mu je 25 poena.Veceras je na De Rozanu da pokusa nesto uciniti , na drugoj strani ce mu biti malo i olaksan posao jer nema Wadea i Bosha i nadam se da ce otici u over.

Golden State-LA Lakers 2 1.45

Golden State ostao je bez dosta vaznih igraca pred sam kraj sezone , sinoc nisu igrali Bogut , Lee , Curry , Jefferson...Curry glavna karika GSW-a nece igrati ni veceras uz Lee-a i Boguta a za ovaj ostatak ne znam.Lakersi igraju vrlo dobro nakon ozljede Bryanta.Nanizali su dosta pobjeda ali su sinoc porazeni u Staples Centru od San Antonia.Veceras ocekujem da ce Bynum Gasol i drustvo uspjeti pobjediti jer im je pobjeda potreba u borbi za sto bolje mjesto u play offu s Clippersimaa posao im je olaksan jer GSW-u nedostaju 3 najvaznija igraca.

Cleveland-Philadelphia 2 1.25

Philadeplhia koja je odlicno pocela sezonu nasla se u velikim problemima.Nekoliko utakmica prije kraja jos nisu osigurali playoff , bore se s New Yorkom i Milwaukeom.Nakon sinocnjeg poraza od Indiane vise nemaju pravo na kiks , moraju pobjediti Cleveland koji igra bez svog najboljeg igraca Irvinga a Jamison je u jako losoj formi.

Anthony C. (NY) (-27,5+) 2 1.85

Anthony je sinoc briljirao protiv Bostona postigavsi triple double , 35 koseva , 12 skokova i 10 asistencija.Veceras u New Yerseya nece biti Geralda Wallacea i tako da Anthonya nece moci nitko cuvati.U odlicnoj je formi i nadam se da ce u vecerasnjoj utakmici koja je jako vazna nyk-u postici preko 27 koseva i da ce uzimati vise suteva.

Dallas-Houston 1 1.65

Dallasu je veceras potrebna pobjeda zbog boljeg mjesta u play offu.Houston ima jako male sanse skoro nikakve da udje u play off a veceras igraju i bez svog najboljeg igraca Kevina Martina i tako da ocekujem da ce Dallas upisati pobjedu veceras.

Memphis-New Orleans 1 1.20

New Orleans je ove sezone  nakon odlaska Chrisa Paula postao jedna od najslabijih momcadi lige za razliku od Memphisa koji igra sjajnu sezonu.Imaju odlican roster pocevsi od Gaya,O.J Maya,Randolpha itd.Veceras im je potrebna pobjeda jer nisu jos 100% osigurali play off i bore se za sto bolju poziciju i mislim da nece imati problema protiv new orleansa.

Jos bih nadodao da bi i Parker mogao under 18,5 jer je sinoc igrao 40 minuta i vjerovatno ce veceras biti malo posteđen.

To bi bilo sve od mene neka svatko izabere sta mu se svidja.Sretno :D

timelinecoverdonotrenam.jpg

Inace nemamo običaj stavljati analize na engleskom jeziku, međutim ovaj put ćemo napraviti iznimku. Hvala Analyzeru na odličnom infou!

Inace, gotovo sve online kladionice su maknule ovaj par iz ponude. U zemaljskim kladionicama se može naći koef. oko 1,70 na pobjedu gostiju, a negdje čak i 2,80 za hendikep. Naravno da očekujem da koeficijent dodatno padne, ukoliko ovaj par ne maknu iz ponude...

Btw. prilikom objave kvalitetnijih informacija, kao hendikep u košarci jučer (3,30 pogođeno) ili ovakvih informacija kao danas, informacija koje ne garantiraju da će bet proći, ali evidentno sugeriraju da se radi o valuebetu ili grešci kladionica, pristup forumu će prvih par sati biti omogućen samo registriranim članovima. Na taj način omoguciti ćemo da najaktivniji članovi foruma, oni koji i najviše doprinose ovom forumu, među prvima vide analizu, te da imaju priliku uplatiti okladu prije evenutalnog pada koeficijenta, promjene margine ili blokade istog para!

Neki info ..ne da mi se prevodit:

Minyor Pernik – Ludogorets

There are some clubs in Bulgaria which have lot of credits, which have referees, support by association

and of course, all clubs dont have same criteriums. Minyor is small club and cannot fight with big clubs.

Last round they have 2-0 in Lovech, lead against Litex, than young referee get them red card and in 85th

minute they recive goal for 2-1. They was defending till the end but in 94th minute young referee give

penalty against them and ot finished 2-2.

They have some other thing from before which they was require from association but they didnt get answers

for a long time. Also, they are angry on referee on last game (who wouldnt be) and chairman decide to play

with youngsters, juniors and cadets. He made open letter to public:

Reason:

“ritual slaughter” of the team PFC Minyor Pernik stadium in Lovech on 04.07.2012 year.

- Young, but “reliable” judge from Veliko Tarnovo Stoyan Denev wanted to have a major contribution in

determining the outcome of the meeting PFC Litex – PFC Miner Pk., but it was enough for 94 minutes a game.

Home:

PFC Minyor Pernik will take protest action 18.04.2012 year.

1. A football match FC Miner Pk. – PFC Ludogorets, our team will play with the cadets.

2. Players, coaches and all fans of Miner will protest BFU with black bars.

Ludogorets had mini bad form but now won last tree games and again fighting for title but also need very

important points europe. They are much better team and shold not have problems against Minyor first team,

i can emagine what will happend against kids. First was 4-1 for Ludogorets (but 0-1 ht) so i hope this is

not some ‘counter strike’ for fixing..

Published Apr-17-2012, 14:50 CET

Betting option: Euro handicap (1X2)

Pick: Ludogorets -1eh

Odds: 2.2

Stake: 10

Bookmaker: bet at home

Date: Apr-18-2012a

Category: Bulgarian football

Pogođeno:

2 (1,70)  ;D

2/2 (2,50)  ;D

1.pol. 2  (2,10)  ;D

hendikep 2 (2,60)  ;D

min07ludminyorperniklud.jpg

Još jednom napominjem sljedeće:

Prilikom objave kvalitetnijih informacija, kao hendikep u košarci jučer (3,30 pogođeno) ili ovakvih informacija kao danas, informacija koje ne garantiraju da će bet proći, ali evidentno sugeriraju da se radi o valuebetu ili grešci kladionica, pristup forumu će prvih par sati biti omogućen samo registriranim članovima. Na taj način omoguciti ćemo da najaktivniji članovi foruma, oni koji i najviše doprinose ovom forumu, među prvima vide analizu, te da imaju priliku uplatiti okladu prije evenutalnog pada koeficijenta, promjene margine ili blokade istog para!

Odlicno! Bravo!

evo od mene pošto vidim da jop nitko nije stavio... Chelsea - Barcelona..zborj kornera +9,5 (1,8)...znači da će biti više od 9 kornera..po meni zicer jer obje ekipe će igrati otvoreno,nema kalkulacija... jučer je prošlo(10 kornera)... danas očekujem da će biti puno više kornera jer će barca sama napravit minimalno 7,8 kornera... još nešto sam igro na jednom listiću, a to je da će biti manje od 2 gola u 1.poluvremenu (1,45)...  

Danas puno NBA parova pa krenimo na posao :D

Boston-Orlando 1 1.30

Danas igram na svoj najdrazi klub Boston Celticse.Boston se nalazi na 6 poziciji na istoku i bori se s danasnjim protivnikom Orlandom i Atlantom za sto bolju pozicjiu u play offu a oni imaju poraz manje od njega.Boston u zadnje vrijeme igra vrlo dobro i to mi je jako drago , i jako su uzdigli formu od pocetka sezone.Sto se Orlanda tice danas nece biti Howarda i drugog centra Davisa a najvjerovatnije i Turkogula.Orlandu je od Howarda opao tempo a nakon sto se ozljedio drugi centar ocekujem i da ce veceras Garnet preko 16,5 jer ga jednostavno nema tko cuvati a on svoju formu sve vise dize i dize.Uz sve ovo ocekujem pobjedu Bostona koji ce iskoritistiti ove ozljede Orlanda i preci ih na poziciji broj 5.

Maloprije je objavljeno da veceras nece biti Bosha,Wadea i Turiafa tj da ce ih trener odmarati.Tako da ja mislim da ovdje vise netreba nista objasnjavati jer nema tko drugi zabijati nego kralj James.

De Rozan D. (Tor) (-16,5+) 2 1.85

Veceras nema Bargnania i Calderona tako da ce stvar u svoje ruke morati opet uzeti De Rozan.U zadnje 3 utakmice ubacivao je oko 22 kosa , a sto se tice utakmica s Miamiem prosjek mu je 25 poena.Veceras je na De Rozanu da pokusa nesto uciniti , na drugoj strani ce mu biti malo i olaksan posao jer nema Wadea i Bosha i nadam se da ce otici u over.

Golden State-LA Lakers 2 1.45

Golden State ostao je bez dosta vaznih igraca pred sam kraj sezone , sinoc nisu igrali Bogut , Lee , Curry , Jefferson...Curry glavna karika GSW-a nece igrati ni veceras uz Lee-a i Boguta a za ovaj ostatak ne znam.Lakersi igraju vrlo dobro nakon ozljede Bryanta.Nanizali su dosta pobjeda ali su sinoc porazeni u Staples Centru od San Antonia.Veceras ocekujem da ce Bynum Gasol i drustvo uspjeti pobjediti jer im je pobjeda potreba u borbi za sto bolje mjesto u play offu s Clippersimaa posao im je olaksan jer GSW-u nedostaju 3 najvaznija igraca.

Cleveland-Philadelphia 2 1.25

Philadeplhia koja je odlicno pocela sezonu nasla se u velikim problemima.Nekoliko utakmica prije kraja jos nisu osigurali playoff , bore se s New Yorkom i Milwaukeom.Nakon sinocnjeg poraza od Indiane vise nemaju pravo na kiks , moraju pobjediti Cleveland koji igra bez svog najboljeg igraca Irvinga a Jamison je u jako losoj formi.

Anthony C. (NY) (-27,5+) 2 1.85

Anthony je sinoc briljirao protiv Bostona postigavsi triple double , 35 koseva , 12 skokova i 10 asistencija.Veceras u New Yerseya nece biti Geralda Wallacea i tako da Anthonya nece moci nitko cuvati.U odlicnoj je formi i nadam se da ce u vecerasnjoj utakmici koja je jako vazna nyk-u postici preko 27 koseva i da ce uzimati vise suteva.

Dallas-Houston 1 1.65

Dallasu je veceras potrebna pobjeda zbog boljeg mjesta u play offu.Houston ima jako male sanse skoro nikakve da udje u play off a veceras igraju i bez svog najboljeg igraca Kevina Martina i tako da ocekujem da ce Dallas upisati pobjedu veceras.

Memphis-New Orleans 1 1.20

New Orleans je ove sezone  nakon odlaska Chrisa Paula postao jedna od najslabijih momcadi lige za razliku od Memphisa koji igra sjajnu sezonu.Imaju odlican roster pocevsi od Gaya,O.J Maya,Randolpha itd.Veceras im je potrebna pobjeda jer nisu jos 100% osigurali play off i bore se za sto bolju poziciju i mislim da nece imati problema protiv new orleansa.

Jos bih nadodao da bi i Parker mogao under 18,5 jer je sinoc igrao 40 minuta i vjerovatno ce veceras biti malo posteđen.

To bi bilo sve od mene neka svatko izabere sta mu se svidja.Sretno :D

- da te pitam, gdje si procitao da nece igrati Bosh. U  Fortuni je u ponudi Bosh 16,5 ... a James 27,5 !  Što preporucas da se onda ovo odigra

Hvala

Dwyane Wade (rest) and Chris Bosh (rest) will both sit out Wednesday's game against the Raptors.

Ronny Turiaf (hamstring) also won't play. Erik Spoelstra has said that he is going to continue resting his guys along the way, and this is confirmation that he will certainly stick to that plan. With 14 games on the schedule, owners of Bosh and Wade would be best suited to look for replacements who are not on Miami's roster.

Ja sam uzeo Jamesa po 26,5 jer po ovome najvjerovatnije ne igraju turiaf wade i bosh i sve ce ici na njega.

Pooz svima ! Ja sam novi clan. Radim inace u bhplay kladionicu u centrali.

Veceras mislim da je poklon Golden State-LA Lakers 2 1.45 iz vise razloga:

1. LA Lakers  je druga dimenzija za oslabljene Golden S.

2. U odlicnoj su formi i odlicno igraju i bez Kobija

(ako je neke gledao sinoc mec sa spursima mora priznati da su nijense odlucile,mislim da prvi put od kada

nema Kobija da se primjetio njegov izostank)

3. Golden State bez kljucnih igraca

Sta vise reci. Nego lagano po pare idemo!!

Za one koje vole malo vece kvote hendikep do 10 poena sve je prihvatljivo!

Sretno svima!!!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use