Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

66. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 29.4. - 1.5. (Uto-Čet)

Topic will be automatically locked at 13:00

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 66. kolo Posljednje Šanse za period od 29.4. do 1.5.

KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William HillBetfair, pinnacleSuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

TABLICA

Screenshot_45.jpg

Postavljam predlog koji ne ispunjava Pravilo o minimalnoj kvoti od 1,20. Ali svakako postavljam predlog, neka stoji, da zauzmem mesto, ako se veliki bet365 smiluje i podigne kvoticu za 0,02 ili ako na Forumu postoji neki kolega koji ima dobro srce i pronadje mi cigansku kladionicu gde se moze odigrati ovaj predlog po kvotici od 1,20

Ja hocu samo ovaj predlog, ili cu umreti, a to je da ce Barcellona imati vise ukupnih suteva od Intera na mecu. Ovde se ne radi o sutevima u okvir gola, vec bilo kakvim sutevima, kao na primer kada Vlahovic sutne, a lopta pogodi korner zastavicu, a to mu se racuna u sut.

Neka predlog za sada stoji, da mi cuva mesto do sutra do 15.00 casova, a ako se veliki bet365 ne smiluje, ili ako na Forumu nema kolege sa velikim srcem, promenicu predlog, a onda cu se politi benzinom i samozapaliti.

Dakle, za sada Barcellona ce imati vise suteva na utakmici od Intera, po kvoti od 1,18 kod velikog bet365

IMG_7911.thumb.jpeg.c64747a728a06f8453708c32e1826f70.jpeg

prije 14 minute, LeonardoDrugi said:

Postavljam predlog koji ne ispunjava Pravilo o minimalnoj kvoti od 1,20. Ali svakako postavljam predlog, neka stoji, da zauzmem mesto, ako se veliki bet365 online kladionica" rel="external">bet365 smiluje i podigne kvoticu za 0,02 ili ako na Forumu postoji neki kolega koji ima dobro srce i pronadje mi cigansku kladionicu gde se moze odigrati ovaj predlog po kvotici od 1,20

Ja hocu samo ovaj predlog, ili cu umreti, a to je da ce Barcellona imati vise ukupnih suteva od Intera na mecu. Ovde se ne radi o sutevima u okvir gola, vec bilo kakvim sutevima, kao na primer kada Vlahovic sutne, a lopta pogodi korner zastavicu, a to mu se racuna u sut.

Neka predlog za sada stoji, da mi cuva mesto do sutra do 15.00 casova, a ako se veliki bet365 online kladionica" rel="external">bet365 ne smiluje, ili ako na Forumu nema kolege sa velikim srcem, promenicu predlog, a onda cu se politi benzinom i samozapaliti.

Dakle, za sada Barcellona ce imati vise suteva na utakmici od Intera, po kvoti od 1,18 kod velikog bet365 online kladionica" rel="external">bet365

IMG_7911.thumb.jpeg.c64747a728a06f8453708c32e1826f70.jpeg

Pa odigraj kornere kolega kao i ja i mirno spavaj, sta se patis bzvz. Ionako, ako malo bolje razmislis na kraju ti dode na isto.

prije 11 minute, mesrine said:

Pa odigraj kornere kolega kao i ja i mirno spavaj, sta se patis bzvz. Ionako, ako malo bolje razmislis na kraju ti dode na isto.

kazes da odigram kao i ti i da mirno spavam. Kako da odigram kao i ti i pri tome mirno spavam kada ti prvu ligu nisi video ni na slici, a kamoli postavljao predloge u prvoj, elitnoj, a kamoli pobedjivao. Kazes da je isto igrati kornere ili suteve. Pa ja se sa tobom ne bi slozio da je danas ponedeljak, a kamoli da je ovo isto. U sut se, po kladionicama, racuna i kada Vlahovic sutne deset metara preko gola i lopta ne pogodi cak ni vazduh, dok za korner ipak treba da se lopta odbije pod nekim uglom. Kada pogledas ovu kvotu od 1,40 da ce Barcellona pobediti u kornerima, rekao bi da je ovo poklon sa neba, ako gledamo kako se predpostavlja da ce igrati ove dve ekipe na mecu u sredu. Pobeda Barcellone u kornerima je kvotirana sa 1,40 a pobeda u sutevima sa 1,18. a ja mislim da postoji razlika zasto su kvote ovoliko razlicite

IMG_7913.thumb.jpeg.1c38a74a19585e8e117f5d0bd611dc1f.jpeg

IMG_7911.thumb.jpeg.9c86b99a197eb93e53d4bda3e6d5b249.jpeg

Mozda je najbolje za pocetak da budes ljubazan i izadjes iz Topica prve lige, zatim da pokusas da mi pronadjes kladionicu gde bih mogao ovo da odigram po 1,20 a onda da se posvetis trazenju cetiri dobitna tipa u Guts-Leonardo Kupu gde ti zelim svu srecu i gde sam odlucio da cu da navijam za tebe, iako ne mogu da verujem sta sam napisao.

A sutra stize i motivacioni govor samo za tebe, i to potpuno besplatno.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use