Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 17.04.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

pozdrav. za danas planiram sljedeće

bayern-real  dg(oba daju gol) 1 - kv 1.60   - u dosadašnjim susretima je bilo pretežno 2:1 ili 1:2 ,tako da mi ovo izgleda najsigurnija opcija

reading-nothingham tip 1 kv 1.50  reading ovo mora dobiti da osigura ulazak u 1. ligu

cardiff-derby tip 1 -kv 1.55  cardif je ozbiljan kandidat za 1. ligu ,derby siguran na sredini tabele. motiv za pobjedu na strani cardiffa 

Tsonga-Kohlshriber tip 1 -kv 1.35   razlika u kvaliteti je na strani Tsonge,mislim da će bez problema dobiti ovo

Gublis-Greul tip 1-kv 1.35 isto kao sa prethodnim parom

kv 6.7797   

gublis izgubio ,on i južni danas prodali :(

jučer prošao jedan listić, jedan pao zbog jednog poena.. samo još malo sreće treba i počet ćemo i dva listića dnevno pogađat, a onda smo na konju... tako da je sad stanje -159kn... danas ima dosta parova pa idemo na posao..

listić 1

NY Yankees(-1,5)-Minnesota 1 1,80

Atlanta-NY Mets under 7,5 1,80

Boston-Texas under 8,5 1,80

kvota: 5,83

ulog:30kn

dobitak: 166,62kn

listić 2

Kanzas-Detroit under 9,5 1,80

St.Louis-Cinncinati under 7,5 1,80

Cleveland-Seatle under 7,5 1,75

kvota: 5,67

dobitak: 161,99kn

listić 3

Toronto-Tampa Bay 1 1,70

Miami-Chicago Cubs 2 2,45

Milwaukee-LA Dodgers 2 2,00

LA Angels(-1,5)- Oakland 1 2,00

kvota:16,60

ulog:10kn

dobitak:158,60kn

evo za danas malo drukčije oklade nego ovih dana.. ovo što imam u prva dva listića mi izgleda jako realno i to mi glavno za danas što mislim da prolazi. ovaj 3. listić nije tolko nerealan kako izgleda. malo mi čudno negdje postavljene kvote pa idem probam ovako..

I igram još jedan listić, a to je prva dva listića idu na jedan listić... znači ova 6 para i ide sistem 5/6 za ulog 30kn.

Dobitci za 5 pogođenih se kreću od 87,5-89,5kn, dok se za svih 6 pogođenih dobiva 527,35kn.

Kako će sezona ići dalje sve će biti više ovakvih listića, koji su mi prošle godine donijeli dobru lovu. nadam se da će i danas biti dobar dan ko jučer... sretno

Vedry kako dođes do tih odluka svojih ja kad pogledam neke statistike meni je to sve cudno kad postavis under a oni imaju zadnjih 5 tekmi vise od 10 poena po tekmi recimo , pa mi nista nije jasno , pa mi objasni molim te,ja jesam odigrao ovo ali znatizeljan sam :D

Ma ja ti uopće ne gledam ove statistike u međusobnim utakmicama.. Ja pogledam koji su početni bacači postavljeni i uglavnom 70% tipa mi se bazira na njima i njihovoj kvaliteti i formi. Ostali 30% mi ide na to da procjenim kako dugo će početni bacač ostat na terenu i pokušavam pogodit tko će ga zamjeniti i opet na formu udarača obiju ekipa..

jučer prošao jedan listić, jedan pao zbog jednog poena.. samo još malo sreće treba i počet ćemo i dva listića dnevno pogađat, a onda smo na konju... tako da je sad stanje -159kn... danas ima dosta parova pa idemo na posao..

listić 1

NY Yankees(-1,5)-Minnesota 1 1,80

Atlanta-NY Mets under 7,5 1,80

Boston-Texas under 8,5 1,80

kvota: 5,83

dobitak: 166,62kn

listić 2

Kanzas-Detroit under 9,5 1,80

St.Louis-Cinncinati under 7,5 1,80

Cleveland-Seatle under 7,5 1,75

kvota: 5,67

dobitak: 161,99kn

listić 3

Toronto-Tampa Bay 1 1,70

Miami-Chicago Cubs 2 2,45

Milwaukee-LA Dodgers 2 2,00

LA Angels(-1,5)- Oakland 1 2,00

kvota:16,60

ulog:10kn

dobitak:158,60kn

evo za danas malo drukčije oklade nego ovih dana.. ovo što imam u prva dva listića mi izgleda jako realno i to mi glavno za danas što mislim da prolazi. ovaj 3. listić nije tolko nerealan kako izgleda. malo mi čudno negdje postavljene kvote pa idem probam ovako..

I igram još jedan listić, a to je prva dva listića idu na jedan listić... znači ova 6 para i ide sistem 5/6 za ulog 30kn.

Dobitci za 5 pogođenih se kreću od 87,5-89,5kn, dok se za svih 6 pogođenih dobiva 527,35kn.

Kako će sezona ići dalje sve će biti više ovakvih listića, koji su mi prošle godine donijeli dobru lovu. nadam se da će i danas biti dobar dan ko jučer... sretno

sinoc sam te ispratio al sam s oba tiketa ponesto stavio. ugl proslo je..zahvaljujem!! ;)

vecers cu opet nesto probrat..nadam se uspjehu!! ii Bravo !!!  ;D

ljudi znam da je utorak,ali za sutra trpajte na kartone chelsea barcelona,granica je u ss 4.5 1.85 koef,vidli ste i samo kak je danas izgledalo na terenu,tak ce bit i sutra,realovac sam do groba ali s tim parom sutra povezivam u subotu barcelona real 1,1 .80 za 200 kn dobitak 700 i nesto,real u krizi strasnoj,a sa barcelonom neznaju igrat :(

Pozdrav ekipa,

Evo mog prvog posta za jedan nocni par :D

Dep.Quito - Guadalahara 1 @ 1,45

Guadalahara veceras bez: prvi golman Michael(gk 30/0),Ponce(df 22/0),Medina(mf 29/3),Nava(mf 16/0),najboljh strelac FABIAN(att 29/9) i treci najbolji strelac Arellan(att 27/6). Utakmica se igra na 3000m nad.visine, dodatni problem za goste.

Sretno ko prati !

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use