Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak, 16.04.2012.


Analyzer

Recommended Posts

1. Arsenal-Wigan 1@1,30 i f+2@1,80

Mišljenja sam da je Arsenal u odličnoj formi u zadnje vrijeme i da će danas dobiti doma. Čak i sa 2 razlike .

Zadnje 2 h2h tekme:

03/12/2011 Premier Liga Wigan vs. Arsenal 0:4

22/01/2011 Premier Liga Arsenal vs. Wigan 3:0

Jest da je Wigan pobjedio Man-. Utd ali to mi je malo sumnjivo bilo.. nešto je tu drugo bilo posrijedi čini mi se..

Arsenal dobio Wolfse 0:3 i prije toga Man City 1:0... Kiksao kod QP Rangersa , prije toga sve pobjede..

Odigrat ću na njih danas pa ćemo vidjeti .

Link to comment
Share on other sites

San Francisco-Philadelphia 2 1.85

Za Philadelphiu danas baca Roy Halladay koji je jedan od najboljih u ligi i u dosadasnjem dielu lige ima perfektan scor,snjim Phily redovito pobjeduje sto potvrduje dosadasnji scor od 2-0 kad baca halladay.koef je dobar i valjalo bi odigrati.

Link to comment
Share on other sites

evo danas jedan par koji sam zapravo siguran da će proći..RUKOMET: Barcelona - Octavia Vigo h2(-11,5)... znači da će barcelona pobijediti manje od 12 razlike... prošla tekma završila je sa 13 razlike za barcu al moram napomenuti da je u subotu četvrtfinale lige prvaka i da su barcelonini igrači glavama već u četvrtfinalu  (AG Kopenhagen) gdje ih očekuje nezgodan protivnik... mislim da će se danas i odmarati neki igrači, a i biti će sasvim sigurno nemotivirani... pobijedit će sigurno al ne vjerujem da će pobijedit više od kojih 6,7 razlike..

Link to comment
Share on other sites

Zelim se ispricati svima koji su jucer pratili , stvarno je bilo nerealnih rezultata pocevsi od Malage do Isnera itd.Ne moze uvijek sve prolaziti , ali ja cu se probati iskupiti.

Evo da ne bude da spamam ostavit cu 1 par.

Arsenal - Wigan 1

Arsenal se bori za izravan ulazak u LP s tottenhamom a chelsea prijeti iza.Wigan je ekipa koja se bori za ostanak u premier ligi i proslo kolo su napravili veliko iznenadjenje pobjedivsi man utd.Danas mislim da nece uspjeti ponoviti isto i da ce Van Persei postici koji gol i donjeti svome timu ta zeljena i prijeko potrebna 3 boda.Moze se probati i hendikep.Sretno :)

Link to comment
Share on other sites

San Francisco-Philadelphia 2 1.85

Za Philadelphiu danas baca Roy Halladay koji je jedan od najboljih u ligi i u dosadasnjem dielu lige ima perfektan scor,snjim Phily redovito pobjeduje sto potvrduje dosadasnji scor od 2-0 kad baca halladay.koef je dobar i valjalo bi odigrati.

Ja kao velik navijač Philliesa bi također htio ovu pobjedu... Ali postoji jedna otegotna i jedna dobra okolnost za ovaj tip... Otegotna je ta da za San Francisco baca Tim "The Freak" Lincecum. Ne dajte da vas zavara njegova ovogodišnja statistika koja je katastrofalna.. Inače je riječ o bacaču koji možda ima i najviše strikeoutova u ligi i koji je odličan bacač. I kad on baca SF jako rijetko gubi.. On ih je doveo i do naslova pred dvije godine. Uglavnom nakon lošeg ulaska u sezonu on mora jednom proraditi i vjerujte mi ovo će biti jako teška utakmica za dobiti.. po meni ovdje najbolji bet under... neznam koje su granice i kvote.. uglavnom slažem se da je Halladay ono što je napisano, ali razlog ovakve kvote je i to da su kladionice oprezne radi Lincecuma.. Rekao sam da postoji i dobra okolnost.. Mislim nije dobro nikada kad se netko kvalitetan ozlijedi... Brian Wilson, vjerojatno najbolji closer današnjice je ozlijedio ligamente u laktu i po svim predviđanjima je ta njega sezona gotova. On je bio snaga Giantsa u zadnjem inningu kad je trebalo zadržati protivnika i on je to radio uvijek s pola snage... Sad su ostali bez njega i nije više zadnji inning u pravilu 0 za protivnika. Tako da je tu šansa Filadelfije da uzme nešto u zadnjem inningu. Sve ovisi o tome kako će Lincecum ući u tekmu.. Ako se konačno probudio i počne bacati kako zna ovo će biti 0-0 jako jako dugo... Ako će još loše bacat onda će ovo Filadelfija dobiti... ali ja danas nebi odigrao ovdje 2 nikako... evo to je moje mišljenje... nadam se da i ti pratiš ovaj sport i da te zanima pa da ne budem usamljen na ovom forumu..:D

Link to comment
Share on other sites

i opet čim stavim ovdje parove odma sve pada, a čim ne onda jedan listić prolazi... :D

idemo prekinemo lošu formu ovdje na forumu.. trenutno stanje - 235kn

Danas manje parova pa idemo na 3 listića po 3 parova danas za malo pojačan ulog jer mi se sviđa ponuda...

listić 1

Houston under 2,5 1,65

Kanzas-Detroit under 7,5 1,80

Oakland under 2,5 1,80

kvota: 5,34

ulog:30kn

dobitak: 152kn

listić 2

San Francisco-Filadelfija under 5,5 1,95

Arizona-Pitsburgh 1 1,75

Boston-TAmpa over 9,5 1,95

kvota: 6,56

ulog:30kn

dobitak: 190,12kn

listić 3

Atlanta-Mets under 7,5 1,85

Chicago WS under 4,5 1,80

Colorado-San Diego over 7,5 1,75

kvota: 5,83

ulog:30kn

dobitak:166,50kn

što se tiče analize probat ću danas nešt brzinski analizirati jer nemam baš previše vremena...

Link to comment
Share on other sites

Getafe - Sevilla oba tima daju gol...DA...kvota 1.65

Getafe je u zadnjih 5 utakmica kod kuce dao najmanje jedan gol na domacem terenu..Dok Sevilja ima formu u usponu sa gol razlikom 12-2 i smatram da bi sa takvom formom od 4 uzastopne pobjede trebala barem dati jedan gol na ovom mecu.Imperativ Sevilje je veliki jer se bore i za kvalifikacije za LS...dijeli ih samo jedan bod od 6.pozicije.

Trebalo bi da bude dosta golova na ovoj utakmici,ja sam se odlucio da ce oba tima dati gol..

Srecno ko prati :)

Link to comment
Share on other sites

evo da napišem i koju analizu za danas...

neću previše pisat, samo ono najbitnije...

Kanzas-Detroit under 7,5 1,80 supersport 6/10

Za Kanzas starta Danny Duffy. Riječ je o prosječnom pitcheru koji je ove sezone odbacao jednu tekmu i pokazao odličnu formu. Bacao protiv Oaklanda i odbacao 6 inninga i dozvolio samo 1 hit bez runova i imao odličnih 8 strike-outova...

S druge strane za Detroit starta Verlander o kojem sam pisao i ne treba više ništa previše reči. Samo njegovo ime i sve se zna.. Zaigrao se protiv Tampe i nakon 8 perfektnih inninga dozvolio u 9. 4 runa i onda je bio smjenjen.

Uglavnom nije Detroit na razini Oaklanda da bi Duffy samo tako i danas prošao, ali ipak po meni bi on mogao također nekih 5-6 inninga odbacat i dozvolit možda 2 runa.. teško da bude više. S druge strane Kanzas i Tampa su dosta slične ekipe što se udarača tiče i siguran sam da Verlander neće dozvolit više od 1 runa kroz nekih 7-8 inninga. možda i ostane cijelu tekmu ako će opet biti u šansi za perfekt game, ali teško. Uglavnom ovdje ne vidim neki veliki rezultat. Po meni 1-3.. sretno

Link to comment
Share on other sites

Washington(-1,5)-Houston 1 1,90 6/10

Houston under 2,5 1,65 6/10

Ovdje tipujem ovako iz razloga jer za Washington baca Stephen Strasburg. Ovo ime treba zapamtiti. Riječ je o vrlo mladom i jako talentiranom pitcheru. Ove sezone je bacao dvije tekme. Cubsima kroz 7 inninga dozvolio samo 1 run, a Metsima kroz 6 inninga nijedan run. Ima dosta strike-outova i kad on baca za Washington oni neće izgubit puno utakmica.. realno po meni on može završit sezonu sa 20+pobjeda ako nastavi ovako bacati, a jako malo pitchera završava sezonu sa 20 pobjeda.

S druge strane za Houston baca Weiland koji je također mlad pitcher, ali za sad još nema upisanu pobjedu, a vrlo su velike šanse da tako i nakon danas ostane. Ove sezone je odbacao 5 inninga protiv Atlante i dozvolio 4 runa. Washington nema kvalitetu atlante, ali sam siguran da mogu iskoristit neiskusnog i slabijeg pitchera i danas poentirat bar 3 puta dok za suprotnu stranu neznam da li će ovu tekmu završit sa kojim runom. Računamo nekih 6 inninga za Strasburga bez dozvoljenog runa, nakon zamjene možda dođe 1 za Houston, ali jako teško. S druge strane nakon nekih 5 inninga kao što sam rekoh očekujem bar 3 runa za Washington, a nakon zamjene maksimalno još 1... tako da moja procjena ove tekme 4-0... sretno

Link to comment
Share on other sites

NY Yankees-Minnesota over 10 1,90 bet365 4/10

ova tekma je uglavnom blokirana u 99% kladionica. iskreno nemam pojma zašto.. vidim da bet365 ima u ponudi, a vidim da ima i Sportingbet 9,5 granicu i over na 1,83. Uglavnom Pavano za Minesotu i Garcia za Yankeese nisu neki pitcheri..

A Yankeesi imaju odličan napad pogotovo na svom stadionu gdje je desni dio igrališta dosta kraći od ostalih stadiona i gdje jako puno loptica odlazi preko ograde s lakoćom odlaze u ovakve overe. S druge strane ni Minnesotini napadači nisu loši i po meni ova tekma bi s lakoćom morala otići preko 10 runa... bet365 vraća ulog ako ostane točno 10 runa... Tako da ako tko ima tamo otvoren račun ili na sportingbetu ovo se isplati uzet... sretno

Link to comment
Share on other sites

San Francisco-Filadelfija nakon 5 inninga X 5,00 Hrvatska lutrija 2/10

sve sam već rekao o ovoj utakmici... Ako Lincecum konačno uđe u utakmicu kako treba ovo bude jako dugo 0-0 tako da bi i nakon 5.inninga trebalo ostat 0-0. Ovo se isplati uzet. Samo se nadamo da će Lincecum konačno proradit..:D sretno

Link to comment
Share on other sites

Washington(-6+)-Boston  manje od 6 @ 1.60

U zadnjih nekoliko tekmi doigravanja palo je jako malo golova a igraci kao i da se ne trude previse,vecina tekmi zavrsava u 5 minuta produzetaka ili na penale . I jedni i drugi imaju cvrstu obranu tako da i danas ispod 6 komada ova tekma ide .. Uostalom zadnjih 20ak susreta preko 6 golova su isli jedno 3 puta, statistika je na nasoj strani decki :)

San Jose(3.ut)-StLouis  X2 @ 1.50 . San Jose je trn mnogim klubovima vec dugi niz godina ,prvo igraju lose ,pa onda naprave winning streak od 5-6 pobjeda pa opet izgube i tako u krug . Danas igraju doma ali posto sam navijac Bluesa tipujem na njih a i nije na domet da bi i X moglo biti ipak je ovo play off i ne igra se previse agresivno jer svaka pobjeda se broji .

Dati cu vam jos jednu priliku nije izgledno ali na jedan listic mijesani staviti cu cisti X na tekmu washingtona i Bostona mozete riskirati za nekih 5-10 kuna pa probati cisto da vidim hoce li nastaviti play off tako da pobjeđuju u produzetcima i na penale :)

Gáborík M.-Ota-NYR daje   @2,70  Proslu tekmu u play offu golove su dali i callahan i gaborik ,dva vrhunska igraca koji su agresivni ,u formu, psihicki i fizicki spremni za sve. Tu je također kockanje kod mene ide kad stavim jednog drugi zabije a kad stavim drugog zabije ovaj prvi i tako u krug danas cu njih obojcu staviti ,ali po meni je izglednije da Gaborik daje posto je on uvijek tu negdje a i callahan mu je dobar partner jer njih dvoje su kad gledate tekmu kao da su pupcanom vrpcom povezani koliko dobro funkcioniraju zajedno kad igraju..

To bi bilo sve od mene ,idemo po lovu :D .Ako bog da :D

Link to comment
Share on other sites

1. Arsenal-Wigan 1@1,30 i f+2@1,80

Mišljenja sam da je Arsenal u odličnoj formi u zadnje vrijeme i da će danas dobiti doma. Čak i sa 2 razlike .

Zadnje 2 h2h tekme:

03/12/2011 Premier Liga Wigan vs. Arsenal 0:4

22/01/2011 Premier Liga Arsenal vs. Wigan 3:0

Jest da je Wigan pobjedio Man-. Utd ali to mi je malo sumnjivo bilo.. nešto je tu drugo bilo posrijedi čini mi se..

Arsenal dobio Wolfse 0:3 i prije toga Man City 1:0... Kiksao kod QP Rangersa , prije toga sve pobjede..

Odigrat ću na njih danas pa ćemo vidjeti .

Gol u 7 i 8 minuti izgleda da je previse sokirao igrace Arsenala..nisam gledao tekmu ali stvarno banana dobit tak 2 komada.

Link to comment
Share on other sites

Washington(-6+)-Boston  manje od 6 @ 1.60

U zadnjih nekoliko tekmi doigravanja palo je jako malo golova a igraci kao i da se ne trude previse,vecina tekmi zavrsava u 5 minuta produzetaka ili na penale . I jedni i drugi imaju cvrstu obranu tako da i danas ispod 6 komada ova tekma ide .. Uostalom zadnjih 20ak susreta preko 6 golova su isli jedno 3 puta, statistika je na nasoj strani decki :)

San Jose(3.ut)-StLouis  X2 @ 1.50 . San Jose je trn mnogim klubovima vec dugi niz godina ,prvo igraju lose ,pa onda naprave winning streak od 5-6 pobjeda pa opet izgube i tako u krug . Danas igraju doma ali posto sam navijac Bluesa tipujem na njih a i nije na domet da bi i X moglo biti ipak je ovo play off i ne igra se previse agresivno jer svaka pobjeda se broji .

Dati cu vam jos jednu priliku nije izgledno ali na jedan listic mijesani staviti cu cisti X na tekmu washingtona i Bostona mozete riskirati za nekih 5-10 kuna pa probati cisto da vidim hoce li nastaviti play off tako da pobjeđuju u produzetcima i na penale :)

Gáborík M.-Ota-NYR daje   @2,70  Proslu tekmu u play offu golove su dali i callahan i gaborik ,dva vrhunska igraca koji su agresivni ,u formu, psihicki i fizicki spremni za sve. Tu je također kockanje kod mene ide kad stavim jednog drugi zabije a kad stavim drugog zabije ovaj prvi i tako u krug danas cu njih obojcu staviti ,ali po meni je izglednije da Gaborik daje posto je on uvijek tu negdje a i callahan mu je dobar partner jer njih dvoje su kad gledate tekmu kao da su pupcanom vrpcom povezani koliko dobro funkci. oniraju zajedno kad igraju..

To bi bilo sve od mene ,idemo po lovu :D .Ako bog da :D

Mislim da bi Washington trebao i ici ispod 6. Ja sam u sistemu odigrao jos 1. Tr. Na tu tekmu x, odigrao 1.tr. na Rangerse jer smatram da ce krenut zestoko i na st. Louis 1.tr.,to vise kao iznenadjenje koje bi moglo biti :P

Link to comment
Share on other sites

ufff...barcelona prošla jedva jedvica al bitno da je prošlo... manje od 12 razlike... arsenal sam gledo cijelu tekmu...i moram priznati da prvo poluvrijeme arsenal totalno dominiro a drugo nije zaprijetio ozbiljno nijednom... ko da nisu imali snage zaprijetiti...mada su se ovi odlično branili... tak da zaslužena pobjeda wigana...

Link to comment
Share on other sites

i opet čim stavim ovdje parove odma sve pada, a čim ne onda jedan listić prolazi... :D

idemo prekinemo lošu formu ovdje na forumu.. trenutno stanje - 235kn

Danas manje parova pa idemo na 3 listića po 3 parova danas za malo pojačan ulog jer mi se sviđa ponuda...

listić 1

Houston under 2,5 1,65

Kanzas-Detroit under 7,5 1,80

Oakland under 2,5 1,80

kvota: 5,34

ulog:30kn

dobitak: 152kn

listić 2

San Francisco-Filadelfija under 5,5 1,95

Arizona-Pitsburgh 1 1,75

Boston-TAmpa over 9,5 1,95

kvota: 6,56

ulog:30kn

dobitak: 190,12kn

listić 3

Atlanta-Mets under 7,5 1,85

Chicago WS under 4,5 1,80

Colorado-San Diego over 7,5 1,75

kvota: 5,83

ulog:30kn

dobitak:166,50kn

što se tiče analize probat ću danas nešt brzinski analizirati jer nemam baš previše vremena...

Ovaj Over na Tampu je bio najbrutalniji ikad!!! ::) ::)

Link to comment
Share on other sites

i opet čim stavim ovdje parove odma sve pada, a čim ne onda jedan listić prolazi... :D

idemo prekinemo lošu formu ovdje na forumu.. trenutno stanje - 235kn

Danas manje parova pa idemo na 3 listića po 3 parova danas za malo pojačan ulog jer mi se sviđa ponuda...

listić 1

Houston under 2,5 1,65

Kanzas-Detroit under 7,5 1,80

Oakland under 2,5 1,80

kvota: 5,34

ulog:30kn

dobitak: 152kn

listić 2

San Francisco-Filadelfija under 5,5 1,95

Arizona-Pitsburgh 1 1,75

Boston-TAmpa over 9,5 1,95

kvota: 6,56

ulog:30kn

dobitak: 190,12kn

listić 3

Atlanta-Mets under 7,5 1,85

Chicago WS under 4,5 1,80

Colorado-San Diego over 7,5 1,75

kvota: 5,83

ulog:30kn

dobitak:166,50kn

što se tiče analize probat ću danas nešt brzinski analizirati jer nemam baš previše vremena...

Ovaj Over na Tampu je bio najbrutalniji ikad!!! ::) ::)

hehe.. a desi se to svako toliko.. imaš takvih utakmica koje izgledaju da će bit poena ko u prići pa ovako završi i onih za koje misliš da će ovako završit pa odu preko 20 poena..:D uglavnom kakav dan pitchera.. nisam gledao tekmu, ali vidim sad tamo na stranici da je bilo dosta šansi da bude ovdje više poena, ali ništa iskorištenog... uglavnom nema veze... kad se kladiš moraš očekivat svašta pa tako i ovo.. ja nemam s tim problema.. pao listić, pao.. još su 2 u igri.. ako neće danas bude sutra... istina nikad nije lijepo izgubit, ali šta ćeš... uglavnom to sam već rekao ovakvo klađenje je maraton, a ne sprint.. ali bit će dana kad se sezona zalaufa pa će biti lakše pogodit i više od 3 para na listiću i onda nas čeka tek pravi plus... vjerojatno kroz nekih dva tjedna bi već mogao počet takav period...

Link to comment
Share on other sites

Poslije možemo slobodno reći katastrofa dana sutra novi parovi, evo nesto od mene za sutra:

Engleska 2 liga

Peterborough:Southampton 2

prema formi ove dvije momčadi vrlo je izgledna čista 2 sa koeficijentom 1,80. Unatrag 6 utakmica domaća momčad ima 1 pobjedu,jedan neriješen i 4 poraza dok gosti dolaze sa 3 pobjede,jednim neriješenim i 2 poraza. Gostujuća momčad je trenutno na 2 mjestu te se bori za ulazak u prvu ligu dok je domaća momčad na 18 mjestu sa 8 bodova više od momčadi koja se bori za ostanak u drugoj ligi..

Zagreb:Dinamo 2

poslije neriješenog rezultata na Maksimiru ( vise radi neozbiljnosti dinama ) sutra očekujem pobjedu dinama koji ima priliku za osvojiti 2 titulu ove godine nakon osvajanja prvenstva hnl, a koeficijent 1.5. na dinamo je sasvim pristojan.

poslastice sutrašnjeg dana zasigurno je utakmica lige prvaka

Bayern M-Real Madrid x2

Smatram kako je Mourinho ipak kvalitetiji trener i da ima dužu klupu igrača od kojih u svakome trenutku jedan od njih može postići odlučujući pogodak. Ukoliko zaustave Riberya i Gomeza smatram kako ostatak Bayerna nema tu kvalitetu koja bi mogla parirati sa realovcima. pa koeficijent od 1.5 je također kvalitetan i trebao bi proći.

Lodra:Fognini 1

Par koji su kladionice postavile jednake koeficijente što mi bas i nije logično. Međusobno su se dosada susretali samo jedno gdje je Lodra dobio 2:0 u setovima u 2010 godini. Lodra se nalazi na 47 mjestu dok je Fognini na 60 mjestu, to mi također daje prednost mojem odabiru. Za ovaj par također mislim kako spada među poklone kladionica , međutim kako idu rezultati unatrag dan dva nista nije sigurno.

Eto toliko od mene za sutra , sretno tko prati a svi komenatri su dobrodošli...

Link to comment
Share on other sites

Gost
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use